"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 26 februarie 2013

Din ciclul "Preferatele anului 2012"- Top 3 rimeluri preferate


           Precum va spuneam intr-o postarea de luna trecuta, mi-am propus sa fac o retrospectiva a celor mai des folosite produse cosmetice pe parcursul anului trecut, sub forma unor postari separate, pe categorii de produse. 
Pentru astazi m-am gandit sa va imparatsesc preferintele mele legate de rimeluri sub forma: top 3 rimeluri preferate in 2012. Cred ca 2011 si 2012 au fost doi ani fara prea mari curiozitati in ceea ce priveste testarea de rimeluri noi. Din cate imi amintesc am incercat doar doua marci in premiera, in rest am preferat sa folosesc aceleasi produse pe care le-am cunoscut si pe care le-am indragit de cativa ani.

***
            Pe locul III se afla Lash Architect 4D de la L’Oreal – un rimel pe care l-am folosit o singura data anul trecut, acesta fiind insa un produs pe care l-am utilizat foarte mult timp in trecut, acum cativa ani, si era unul dintre preferatele mele, fiind greu detronat de alte branduri. Anul trecut l-am cumparat insa doar intr-un moment de criza, cand am ramas fara niciuna dintre variantele I si II. Imi place mult rimelul acesta, in general in place mult pasta folosita de L’Oreal pentru gama sa de rimeluri, imi place nuanta intensa de negru si volumul pe care il confera genelor mele. Designul periutei este unul clasic, cu perii stufosi, incarca genele cu pasta suficienta pentru un volum satifacator, iar varful usor subtiat este extrem de usor de folosit pentru genele scurte din coltul intern al ochilor si eventual pentru genele de pe pleoapa inferiora.
          De ce nu il cumpar mai des? Din cauza faptului ca pasta se usuca putin mai repede decat la alte rimeluri si mi se pare ca niciodata nu reusesc sa-l folosesc intr-un mod eficient, fara pierderi. Cu toate acestea pana in momentul de fata ramane a treia varianta a mea.


***
            Pe locul II se afla un rimel despre care va spuneam ca a determinat o adevarata revelatie anul trecut, asta pentru ca desi il foloseam de mult ani, m-am rezumat mereu sa-l utilizez doar pe varfurile genelor si niciodata in mod normal – Wonder Lash de la Oriflame. Cand inevitabilul s-a produs, rezultatul m-a uimit si m-a entuziasmat foarte mult. Spre deosebire de periutele clasice, preferatele mele, acesta este prevazut cu o periuta cauciucata, cu perii rigizi, de dimensiuni diferite. Nu as fi crezut niciodata ca acest tip de periuta ar putea sa defineasca atat de frumos genele mele si sa le puna in valoare intr-un asemenea mod.
            Pe parcursul utilizarii mi-am dat seama, ca nu sta perfect la capitolul volum, se descurca mai bine la alungirea si definirea genelor (adica este imposibil sa se lipeasca intre ele de la acest produs), motiv pentru care il consider cea mai buna alegere pentru look-urile naturale, fara tus sau fard intens. Eu ma machiez foarte des doar cu rimel (ma refer la machiajul ochilor), iar cand procedez astfel, intotdeauna alegerea este rimelul Wonder Lash. In schimb cand port un machiaj intens, nu sunt foarte incantata de cum arata.
              Ce nu-mi place? Ei, bine, daca la cel anterior spuneam ca se consuma cam repede, rimelul Wonder Lash se consuma foarte repede. Mai exact unul pe luna. Facand un calcul simplu, suma de 11-14 lei pe care o platesc pentru acest produs nu mai pare asa de mica, atunci cand trebuie inlocuit atat de repede, ajungand practic la pretul unui rimel L'Oreal sau alte marci similare. Nu se usuca, ci se consuma pur si simplu. Cu toate acestea nu pot renunta la el.

           Review mai detaliat AICI si AICI
Varianta Intense imi place cel mai mult, insa nu apare tot timpul la oferta, iar din ceea ce am citit pe site e posibil sa nu se mai produca.

***
          Locul I revine in continuare rimelului The Colossal Volum Espress de la Maybelline. Este cel mai cumparat rimel al meu, singurul caruia i-am ramas fidela cel mai indelungat timp. Prevazut si el cu o periuta clasica, destul de voluminoasa, confera mult doritul volum genelor mele si rezistenta foarte buna de-a lungul zilei, nu curge, nu se faramiteaza si nu lasa niciun fel de urme sub ochi. Colossal-ul are un comportament foarte ciudat in primele zile: la primele aplicari nu te da pe spate, pasta este putin cam lichida si te poate deznadajdui, cu rabdare insa, dupa numai cateva zile, volumul colosal isi face simtita prezenta si  produsul, in colectia mea,  isi capata renumele de “rimelul meu preferat”.
              Ce nu-mi place la el? Nu mi se pare ca se descurca excelent in ceea ce priveste alungurea genelor, motiv pentru care mai mereu folosesc un rimel complementar (in prezent Wonder Lash) pe care il aplic pe varfurile genelor.
------------------------------------------------------------------------------------
Am decis sa pun o poza si cu genele mele naturale, e de prin primele mele postari, de la inceputul blogului, insa de atunci si pana acum nu s-a intamplat nicio minune, nu s-au indesit, nu au crescut, nu si-au modificat culoarea si nici grosimea firului de par.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Ei bine, pentru anul acesta, mi-am propus sa incerc si alte rimeluri. Cred ca a venit timpul sa fac cunostinta si cu alte produse. Am o lista pentru inceput:
  • SuperShock Avon
  • Bourjois Mascara Volume Glamour MAX
  • Masterpiece Max Factor (l-am incercat mai demult si mi-a placut mult, mult de tot)
  • Ultra Volum Collagen L'Oreal
  • un rimel Farmasi
  • un rimel Essence

Voi ce rimel pentru volum imi recomandati, pret decent si calitate buna?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

  NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu aceste produse pe perioada testarii, iar in cazul altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca rectiile si impresiile la si despre aceste produse sa fie diferite! 



                             VintageLook   

54 de comentarii:

  1. :)) Gandul meu spontan: Colossal e "taticul" rimelurilor!:D
    Pe de alta parte, mie-mi pare ca genele tale arata ireal cu cel de la Oriflame (chiar daca spui ca se termina rapid, macar o data trebuie sa-l am si eu:P)...
    Un altul cu efecte similare, mie mi-a placut mult si am vrut sa-l reachizitionez insa nu s-a intamplat sa ne "sincronizam": Extra WOW Lash de la Rimmel...

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dada, obligatoriu trebuie sa-l incerci pe cel de la Oriflame. Defineste genele foarte frumos, sunt ordonate, imbaracate cu pasta de la baza la varfuri, foarte dragut! :) E ideal pentru un look natural, mai ales doar cu rimel.

      Am retinut, Ilda si varianta ta de la Rimmel. O sa imi notez pe carnetel si urmatoarea data cand imi voi cumpara rimelul, voi cauta cate unul din recomadarile voastre si cele specificate de mine mai jos. Sper sa reusesc sa le testez pe toate anul acesta.

      Pupici!! :)

      Ștergere
  2. Eu zic sa il incerci si pe cel de la Sleek Volume&Curl,Este preferatul meu si sunt sigura ca poate ajunge si el pe lista ta de preferinte.Pretul este 24 lei si zic ca este unul destul de bun care si-l merita.
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat rimel Sleek niciodata, insa e un brand care imi confera o mare incredere. Pretul este chiar decent, il trec si pe el pe carnetel, sper sa il cumpar anul acesta.
      Multumesc mult de tot pentru sugestie!!

      Pupici!!

      Ștergere
  3. Wonderlash este rimelul meu de suflet!L-am luat dintr-o prostie sa zic asa, pentru ca am incurcat comanda cu o colega de facultate, si abia dupa ce am vazut periuta ne-am dat seama, dar a fost o revelatie!
    SPre deosebire de tine, la mine tine insa foarte mult.Vreo luna m-am tot chinuit cu el pentru ca lua prea mult lichid pe periuta, si abia dupa acest timp a reusit sa fie mai ok ca si consistenta.
    Acum folosesc ceva de la Yves Rocher de care sunt indragostita!
    Te pup Simo si lasa-ma sa-ti spun ca ai niste ochi superbi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana, Ana!! Uite ce diferit e modul de apreciere, eu il consum intr-o luna exact, iar tu o luna te-ai chinuit sa-l intaresti putin. Plus ca mie imi place consistenta lui usor lichida enorm de mult. Oricum pentru amandoua este un rimel iubit! :D
      Nu mai tin minte daca am incercat de la YR vreun rimel, dar ar fi o buna idee. Multumesc, Ana, pup!!!

      Ștergere
  4. Rimelul de la Oriflame il am pe "wishlist" de ceva vreme dar n-am mai apucat sa dau o comanda...mereu intervin alte cheltuieli.
    Eu ti-as recomanda Extra WOW Lash de la Rimmel, mi-a placut la nebunie dar din pacate era pe terminate (l-am primit de la cineva pe langa alte produse doar putin incercate dar se pare ca rimelul fusese folosit un pic mai mult:)) ) si a trebuit sa-l arunc dar planuiesc sa-l cumpar cat de curand. Pe langa acesta, mi-a placut si Optimal Style de la Farmasi, parca asa se numea, inca mai am periuta pentru ca ma ajuta atunci cand mi se lipesc genele de la rimelul pe care-l folosesc acum ( One by One).
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci si tu imi recomandi WOW, este a doua recomandare, a urcat in top :P Am retinut si pe cel de la Farmasi, era si pe lista mea.
      Chiar m-ai facut curioasa cu WOW acum. :P

      Merci mult, pupici!!

      Ștergere
  5. Ultimul se numara si printre preferatele mele, alaturi de cel de la Gosh. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, si de Gosh as fi foarte curioasa, am vazut ca multe fete au testat produse Gosh, chiar mi-ar placea si mie sa le incerc, par foarte faine, iar rimelurile acelea sunt superbe!


      Pup!

      Ștergere
  6. Ai cele mai frumoase gene pe care le-am vazut la cineva :X:X Rimelul meu preferat e SuperShock de la Avon. Am vazut ca ai ai pe wishlist. :) Merita incercat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahh, Bambina, merci mult de tot, adevarul e ca nu sunt foarte lungi sau dese, insa cand le rimelez sunt foarte atenta si acord mai mult timp procedurii. Ma bucur ca se vad asa frumos de acolo! :)

      SuperShock va fi primul pe care il voi testa pentru ca il si am acasa, nedesfacut, astept sa imi termin Colossalul si incep testarea.
      Merci mult de sugestie si de vizita! :P


      Puuup!

      Ștergere
  7. Colossal-ul e pe primul loc si la mine:D. Cred ca il voi recumpara dupa ce le termin pe cele deja desfacute; parca mi s-a facut dor de el:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu facusem pauza de el cateva luni, anul trecut si apoi abia asteptam parca sa termin odata ce am si sa il recumpar. :P
      Fac ce fac si tot la el ma intorc, insa anul acesta mi-am propus sa mai ies din rutina si nu il mai cumpar decat dupa ce testez tot ceea ce mi-am propus.

      Merci, pupici!!!

      Ștergere
  8. Colossal-ul imi place foarte mult, este ideal pentru genele mele rare si dezordonate :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramane un rimel foarte iubit, cu adevarat, l-am vazut in mai multe topuri ca al meu.
      Pup, Nicola!!

      Ștergere
  9. Lash Architect este si in topul meu, dar cu Maybelline Collosal sunt foarte 'certata', initial mi-a placut, dar obtin rezultate muuult mai bune cu alte produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu simt ca m-am plafonat putin, folosesc Colossal de o mie de ani si simt ca as vrea sa mai incerc si altceva, de placut inca imi place foarte mult! :)

      Ștergere
  10. Si eu il folosesc pe cel de la Oriflame si pe cel de la Maybelline si amandoua imi plac la fel de mult :P te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Primele doua nu le-am incercat dar Colossal e preferatul meu inca de prima data cand a ajuns in mainile mele. Am mai incercat altele doua intre timp si mi-am regretat ratacirea de fiecare data. Tot la Colossal m-am intors.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc povestea, asa am patit si eu pana acum, de la orice rimel m-am intors mereu la Colossal. Anul acesta insa am de gand sa ies din zona de confort si sa mai incerc si alte produse. :P
      Pup!

      Ștergere
  12. Colossal is one of my fav Simona! But your eyes suit gorgeous with each of them dear! Kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  13. Collosal e si preferatul meu bineinteles :P. Mi-a mai placut mult unul de la Bourjois incercat acum cativa ani si i-am fost fidela ceva timp si lui Telescopic de la L'Oreal...dar tot cu Maybelline-ul raman, e mai accesibil, mai ales ca pret si e chiar bunutz.
    Kiz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa mi se pare si mie, raportul calitate pret este unul foarte bun si de aceea i-am fost fidela atata timp, dar simt nevoia sa-l insel anul acesta :P

      Pupici!

      Ștergere
  14. Acelasi rimel e si preferatul meu . Intr'adevar in primele 2-3 zile e foarte lichid , iti inmoaie genele , iti murdareste toata pleoapa :)) SuperShock-ul e bun iar , are o perie groasa si reuseste sa-ti desparta genele frumos . Isi face treaba foarte bine . Wonder Lash-ul nu l-am incercat , am sa-i dau si lui o sansa .. odata :) Dar sa mai zic ceva : genele tale sunt superbe , nu au cum rimelurile sa nu-si faca treaba :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia sa pun o poza si nu genele mele naturale, ca sa vezi ca nu sunt grozave, pur si simplu normale, din punctul meu de vedere. E adevarat insa ca acord o mare atentie rimelatului si intreg procesul imi ia ceva timp. Ideea e ca altaturi de fond de ten, rimelul mi se pare cel mai important produs cosmetic.
      O sa incerc si eu SuperSock cat de curand, va fi primul ca va intra in teste pentru ca deja il am acasa.

      Pup, draguto!

      Ștergere
  15. The Colossal Volum Espress este si preferatul meu! Am vazut ca multe fete il iubesc si adevarul este ca merita toate laudele si aprecierile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, este foarte iubit, am spus si mai sus ca l-am vauzt in mai multe topuri, cred ca este un rimel foarte cumparat. :)
      Pupici, Deea!!

      Ștergere
  16. Eu inca nu mi-am gasit rimelul(rimelurile) preferat/e,oi fi avand eu genele prea scurte?!
    Pe cel de la Avon,SuperShock l-am avut si chiar e un rimel bun si bineinteles Collosal care e intr-adevar extraordinar.
    Mi-am promis ca voi incerca si eu Wonderlash,Oriflame...inca nu am dat peste o brosura:)
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu neaparat ca ai genele prea scurte, poate ai anumite asteptari, cum am eu de la fondul de ten, nu as putea sa spun ca l-am gasit pe acela, asadar tot incerc :P
      Trebuie sa il incerci pe cel de la Oriflame, neaparat! :)

      Ștergere
  17. Simo ti-am scris adineauri o parere destul de lunga dar mi-a dat eroare si nu stiu daca s-a trimis. Daca nu, iti mai zic o data pe scurt :))) Colossal a fost preferatul meu o lunga perioada. Supershock merita cu desavarsire pentru ca e absolut genial. Singurul minus este ca se usuca cam repede in flacon. In max 2 luni iti trebuie altul..
    Ultra Volum Collagen de la L'Oreal mi-a placut foaaarte mult! Daca as avea de ales un rimel perfect pe care sa mi-l cumpar constant,ar fi el.Dar fiindca e cam scump si nu il gasesc la promo tot timpul,Supershock e o alternativa superbuna!
    Zilele trecute mi-am luat de la Farmasi un rimel si pare bunicel.Pentru 15 lei e foarte ok!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, da, din pacate nu s-a trimis, stiu ce frustrand este sa reiei ideea de la capat, nu mai ai aceeasi tragere de inima, asa ca apreciez feedback-ul tau repetat.
      Deci chiar merita cumparat Ultra Volum Collagen?! Sunt sigura ca o sa ma impac si eu bine cu el, pentru ca in general imi plac rimelurile L'Oreal, este pe lista oricum si el! :)
      Sa ii faci review celui de la Farmasi, daca ai chef, ar fi intersant!

      Pupici, Maia mea draga!

      Ștergere
    2. Poate iti hotomanesc ideea de postare,fac un top 5 ca sunt mare adepta de rimeluri :))

      Ștergere
    3. Ooo, super, chiar te incurajez, eu o sa vin cu un top 3 fonduri de ten 2012 (am un top 5 din tot ce am testat) si m-as bucura daca ai face si tu si un top 5 fond de ten. Ce zici?

      Ștergere
  18. Maybelline este si preferatul meu, dar o sa incerc si eu Wonder Lash-ul de la Oriflame. i'm curious... :)
    Te pup!

    Monica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti placa, defineste perfect genele, este cumva imposibil sa ti se lipseasca folosind acest rimel. Iti trebuie putina rabdare sa le incarci mai bine daca vrei mai mult volum. Eu asa procedez. Chiar e un rimel bun!
      Cand ne vedem iti spun si ce pudra folosesc, nu mi se pare ca usuca fata si mi-am gasit o culoare potrivita, insa nu sunt pe deplin multumita de fondul de ten pe care il am, e ok, dar vreau mai mult totusi! :P
      Am in plan un altul cat de curand!
      Pupici, Monica!! :)

      Ștergere
  19. Hello Simo,
    Mie imi place si folosesc Maybelline si acum am inceput sa folosesc Avon Super Shock(era la oferta 11 lei) si am niste gene kilometrice:D Lash Arhitect am folosit doar varianta normala, si am fost f multumita...dar e bine sa mai schimbi din cand in cand, asa ca am trecut pe maybelline. Dupa ce termin super shocku-ul...poate incerc si 4D. Ar trebui sa faci un articol si despre eyelinere, sau gel eyelinere...eu acum ma dau la ochi cu creionul gel super shock care e f f fain...zici ca-i tus si e super pigmentat!!!te pup...ma opresc ca scriu aici too much:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum, daca si tu zici ca e asa bun Super sock-ul, chiar ca m-ati facut curioasa, imi vine sa-l desfac si sa-l incerc, desi am doua (primele doua din top) in folosinta :P
      Abia astept sa-l folosesc, sper sa fie asa de bun precum e de laudat!
      In ceea ce priveste Lash Architect, cred ca si eu mai demult am folosit varianta clasica, nu mai imi amintesc exact, dar si 4D e chiar fain, merita cumparat.
      Creion super sock am si eu, insa ma enerveaza la ascutit, e foarte moale si nu reusesc sa-l ascut decat daca il pun la congelator inainte.
      Merci de sugestia cu eyelinerele, o sa strang material si pentru asa ceva! :)

      Pupici, merci de vizita! :D

      Ștergere
  20. Eu ma consider norocoasa, mi se pare ca am niste gene care se inteleg cu foarte multe tubulete de mascara si ca toate ofera cam aceleasi lucruri pe ele, dar imi place sa incerc lucruri noi

    Pup

    shoeper-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihi, da, probabil asa este cand ai gene perfecte, nu prea faci diferenta, la fel e probabil si cu fondul de ten cand e ai un ten perfect si asa mai departe. Din pacate, eu sesizez zeci de diferente la rimeluri si pot sa le diferentiez foarte exact pe fiecare :P
      La un moment dat mi-am ars genele din greseala, sa vezi atunci diferenta :)))

      Pupici!

      Ștergere
  21. Eu sunt fana Maybelline, da imi plac si de la alte firme insa pana acum tot ce am incercat de la ei mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pai tu ai niste gene...de cred ca nici nu mai conteaza cu ce rimel te dai :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, clar trebuia sa fac poze before and after!! :P Din pacate nu am gene nemaipomenite si simt diferenta la rimeluri foarte bine. Consider ca imi trebuie neaparat volum, alungirea o rezolv cu o periuta mai subtire, insa volumul depinde de calitatea rimelului. :)

      Ștergere
  23. SuperShock este preferatul meu. Acum folosesc Max Factor 2000 Calorie si nu se compara cu cel de la Avon. Pentru mine este cel mai eficient rimel.
    Sunt de acord cu toata lumea. Ai niste ochi foarte frumosi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, deci chiar trebuie sa fie bun acest rimel de la Avon, are atat de multe admiratoare...abia astept sa-l testez! :P
      Multumesc frumos pentru apreciere, Alexandra, te pup!! :)

      Ștergere
  24. Sunt de aceasi parere cu tine in ceea ce priveste rimelul de la maybelline insa as fi de parere ca si Sexy Pulp de la Yves Rocher este un rimel bun si din punctul meu de vedere eu as pune Sexy Pulp pe primul loc si Collosal pe locul 2

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu sunt foarte multumita de cele la Rimmel!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place cele de la Rimmel, le-am folosit multi ani! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!