"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 26 februarie 2013

Cea mai recenta comanda iHerb

DIN SERIA: "CUMPARATURI IHERB"


De foarte mult timp nu am mai impartasit cu voi imagini din cadrul comenzilor mele iHerb. Au mai fost cateva de-a lungul timpului si am adunat material pentru mai multe review-uri, insa toate la timpul lor. Coletul acesta a ajuns in timp record de numai 12 zile si nu a apucat sa-mi provoace nicio emotie.
Mai am inca doua colete, impreuna cu mai multe prietene, insa cel care mi-a sosit de curand cuprinde:
Practic aceasta comanda a fost alcatuita din trei suplimente nutritive, o crema cu vitamina E si doua paste de dinti. Cadou am primit o pila de unghii cu inscriptia iHerb.
Dar sa le luam pe rand:
1. 21st Century Health Care, One Daily, Women's (link) reprezinta un complex de multivitamine si minerale pe care le folosesc de circa un an de zile si de care sunt foarte multumita, motiv pentru care le recumpar in continuare. Pretul este de 3,54 $ pentru 100 tablete si se consuma una pe zi. 

2. Now Foods, Cal-Mag, Stress Formula, 100 Tablets (link) reprezinta un alt produs pe care l-am folosit anul trecut si cu care am obtinut foarte bune rezultate. Din pacate pauza de suplimente de vreo trei luni pe care am facut-o spre sfarsitul lui 2012, m-a facut sa-mi dau seama ca am nevoie de calciu in mod constant, iar efortul intelectual pe care il presupune natura jobului meu, ma obliga sa consum magneziu si complexul de vitamine B. Il consum impreuna cu multivitaminele de mai sus, pentru vitamina D sau pur si simplu cu vitamina D3 tot de pe iHerb. Pretul este de 6,36 $ pentru 100 tablete si se consuma doua pe zi. 

3. 21st Century Health Care, C, 500 mg (link) este un alt produs cu traditie de pe biroul meu (tin suplimentele la serviciu, ca doar acolo imi petrec cea mai mare parte a timpului). Pretul este de 3,18 $ pentru 110 tablete si se consuma una pe zi. 

Toate aceste trei produse sunt cumparate in mod repetat, imi confera incredere, am obtinut foarte bune rezultate cu ele si voi continua sa le recumpar.

1. Pasta de dinti Jason Natural, PowerSmile, Antiplaque & Whitening, Powerful Peppermint (link) este a doua oara cand o cumpar. Am vrut mult de tot o pasta de dinti fara fluor, puternic mentolata si cu efecte de albire asupra dintilor. Rezultatele bune obtinute cu aceasta pasta le-am vazut pe blogul A beauty Tale si dupa folosirea sa si eu sunt de parere ca este cea mai buna pasta de dinti pe care am folosit-o in viata mea. 

PowerSmile toothpaste features an exclusive blend of natural polishers and stain-fighting botanicals, including Bamboo Powder, Baking Soda and Silica, to gently whiten and brighten your smile. Natural Grapefruit Seed and Perilla Seed Extracts help fight damaging sugar acids while Natural Peppermint Oil powerfully freshness your breath. For a brilliantly white smile and fresh breath, use Jason PowerSmile toothpaste and mouthwash twice a day.
Pretul sau este de 4,69 pentru 170 gr. 

2. A doua pasta de dinti Nature's Answer, Periobrite Toothpaste, Cool Mint (link), am cumparat-o la recomandarea Aurorei Toma. Nu am incercat-o inca insa abia astept sa vad ce poate face. 

Dentist formulated Periobrite contains soothing organic herbs well-known for their cleansing action, while CoQ10, Folic Acid, Oregano, Cinnamon and Clove promote tissue and gum health. As part of an oral health program, PerioBrite naturally whitens teeth while leaving your breath fresh and clean, energizing your whole mouth with a cool, sparkling minty-fresh sensation. For best results, use with PerioCleanse, PerioWash and PerioRub.
  • Naturally Whitens & Brightens!
  • Great for Sensitive Teeth!
  • Ideal Dry Mouth Relief!
  • Suitable for Entire Family!
Pretul sau este de 4,53 $ pentru 113,40 gr. 
Crema aceasta Now Foods, Solutions, Vitamin E Cream 28,000 IU (link) ati mai vazut-o pe blogul meu, i-am facut review AICI. Este destinata pielii uscate, desi miroase urat si are o consistenta putin lipicioasa, este o crema foarte buna, efectele sale pe piele se vad dupa primele aplicari si merita recumparata din punctul meu de vedere. 

Condition: Dry flaky skin on the body or face, also for those who would like to reduce the appearance of age spots and scars.
Solution: Vitamin E 28,000 IU Cream is formulated with one of the highest concentrations of Natural Vitamin E. It is designed to replenish skin's natural moisture. To boost the effects of Natural Vitamin E, Wheat Germ Oil is added to aid in fighting off free radicals from damaging the skin. Rhodiola Extract is also included for its "adaptogenic thermal stress protection" and aids in protecting the skin.
De-ionized water, d-alpha tocopheryl acetate, aloe vera (aloe barbadensis) leaf gel*, glyceryl stearate, stearic acid (vegetable source), sunflower seed oil, vegetable glycerin, wheat germ oil, ceteareth-20, cetyl alcohol, avocado oil, glucose/glucose oxidase/lactoperoxidase (natural preservative), tocopheryl linoleate, xanthan gum, cedar bark extract, grapefruit seed extract, rhodiola extract and natural vanilla extract.
* Certified Organic
Pretul sau a crescut fata de prima data cand am cumparat-o eu, acum costa 9,17 $ pentru 118 ml.

Cam aceasta este ultima mea comanda, intr-unul dintre coletul pe care il astept, am comandat si AHA-ul pe care voi mi l-ati recomandat Derma E. Abia astept sa-l primesc.

Nu uitati, daca sunteti la prima comanda iHerb, folosind codul meu VUC076 aveti o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsa intre 40 si 80 dolari sau 5$ sub aceasta valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastra. Dupa prima comanda veti primi si voi un cod de reducere ca al meu.
Transportul este de 4 dolari pentru acelasi total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca sa va incadrati la acest tip de transport aveti doua conditii de indeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie sa depaseasca suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depaseasca 1814 grame.
Coletul ajunge la oficiul postal de care apartineti, din cartierul vostru.


VintageLook 

15 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere! Suplimentele alimentare au pretul foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, intr-adevar au preturi foarte bune fata de ceea ce gasim in farmaciile noastre.
      Pupici!

      Ștergere
  2. inca nu ma vad comandand de una singura de la ei, au multe chestii tentante, dar.. coletele cum nu stiu cum si daca ajung..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat ca e riscant, eu ma stresez la fiecare comanda, mai ales la penultima, a ajuns asa de tarziu. Din fericire pana acum nu am avut nicio problema, mi-au ajuns toate fara exceptie. Sper sa ma tina norocul acesta in mod permanent!

      Ștergere
  3. Nu stiu de ce .. dar tare nu m-a atras site-ul celor de la IHerb .. poate nici nu prea aveam chef de vizionat :) Ma cam intereseaza pasta aceea de dinti , prima :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, daca faci imprudenta sa intri sa-l studiezi, te asigur ca te vei schimba la 180 de grade. La inceput pe mine doar pensulele eco tools m-au interesat, in rest mi e pareau niste prostii neinteresante, asta pana am inceput sa studiez cu atentie ce e pe acolo. Acum sunt dependenta! :D
      E super buna pasta aia de dinti, l-a convins pana si pe prietenul meu, acum o folosim amandoi.

      Ștergere
  4. Eu de cand am inceput sa ma stresez in urma cu doi ani din cauza facultatii, nu prea m-am mai despartit de B-uri si de Magneziu.Cele care si-au facut cel mai bine efectul au fost cele efervescente pentru Mg pentru ca imediat simteam ameliorarea, iar la B-uri Farcovit.
    In rest, iau mereu suplimentele cu ulei de catina de la HOfigal si ma simt super-super :D
    Pupici Simo!
    In cateva zile ajunge la mine pachetelul si am emotii!Am inteleg ca mi-ai pus trei perechi de dresuri si am ramas cu gura cascata la propriu in fata monitorului cand auzeam..asta da surpriza!O sa-i port pe cei subtirei in primavara asta (care nu mai vine aici) cu multe rochite!Mi-am impus sa port fustite, tot de tine incurajata cumva:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine ca esti constanta, Ana, eu am facut o pauza, ca asa am crezut eu ca e bine, si acum ma simt cam rau, am reinceput sa iau de toate (si altele pe langa cele prezente aici) si deja se simte diferenta, usor dar se simte. :)

      Sper sa-ti placa cele trei perechi, sunt modele cumintele :P Eu inca port din aia grosi aici, si pana in primavara incolo tot din aia port, sunt super friguroasa.
      Mi-ar placea sa te vad in rochite si fustite, poate faci si poze cu ocazia asta :P

      Pupici, Ana!!

      Ștergere
  5. mmm mi s-a parut foarte util postul. iau notite si astept cu emotie sa ne arati celelalte cumparaturi ale tale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a fost util, o sa mai revin cu informatii si despre alte produse cat de curand! Pupici! :)

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu placere. Am pus si eu pe lista suplimentul pt. femei, cred ca fac cat de curand o comanda pt. ca mi se termina gelul de curatat tenul, si imi doresc un ulei de cocos pt. par.
    Pasta aia de la Jason e geniala, si eu am luat-o tot dupa ce am vazut pozele Andreei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar pasta de dinti e nemaipomenit de buna, eu una nu am folosit ceva mai bun pana acum.
      Suplimentele acelea pt femei le folosesc si eu si colegele mele de la serviciu si mamele noastre :P In general sunt foarte multumite de suplimentele iHerb, la mine au avut efect cu adevarat.

      Ștergere
  7. Oooo, ce de bunatati! Si cat imbogatesc wishlist-ul meu...:))
    Am pus bookmark pentru atunci cand, in sfarsit, voi putea sa fac comanda la ei!

    Simo, sa le folosesti cu drag/cu bune rezultate pe toate!
    Te pup!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am mai facut comanda pe iHerb de multicel. Dar cu postul asta mi-ai dat idei pentru urmatoarea comanda. 21st Century Health Care, One Daily, Women's suna foarte bine, deja l-am adaugat pe wish list! Vroiam sa te intreb tu cum le iei? Una pe zi fara pauza? O doctora mi-a recomandat sa iau suplimente 15 zile in fiecare luna. Deci 15 zile pastilute, 15 zile pauza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu una le-am luat cam un an cred (suplimente nutritive in general, nu neaparat acestea), iar in iarna am facut pauza vreo 2-3 luni, perioada in care m-am simtit foarte rau. Nu am decat lipsa de calciu in analize, in rest totul este in regula, insa se pare ca am nevoie in mod permanent de calciu, magneziu si B-uri.
      Am luat Gingko biloba pentru memeorie de exemplu si efectele le-am simtit abia dupa vreun an :p Nu stiu ce sa spun, nu pot sa dau indicatii despre cum sa le administreze nimeni, insa eu personal, la tipul de efort pe care il depun eu zilnic, se pare ca am nevoie de ele in mod permanent. Am hotarat sa le iau zilnic un an si sa fac o luna pauza si tot asa. :)

      Parerea mea este ca ar trebui sa urmezi indicatiile medicului, dar sa fii atenta la efecte, daca nu te simti ok asa, sa o rogi sa-ti faca alta schema de tratament.

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!