"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 1 februarie 2013

Din ciclul “Preferatele anului 2012” – produse pentru ingrijirea tenului


            Nu stiu cum am reusit, insa in luna ianuarie m-am organizat foarte prost cu timpul si, desi mi-am dorit neaparat, sa fac si eu un top al produselor preferate pe care le-am folosit anul trecut, nici pana in momentul de fata nu am reusit. Apoi mi-am spus ca nu am nicio obligatie sa fac acest top intr-o perioada anume de timp, asa ca, in functie de inspiratie, o sa va vorbesc de-a lungul postarilor mele si despre produsele cosmetice pentru ingrijirea tenului si de make-up, pe care le-am folosit cel mai intens anul trecut, dar fara sa fac un top centralizat.
            Pentru astazi, am ales produsele pentru ingrijirea tenului. Si pentru ca anul trecut am avut ocazia sa incerc destul de multe crème, serumuri, uleiuri, exfolianti etc, am reusit, dupa ce am facut o trecere in revista cu pixul pe hartie a tuturor produselor folosite, sa intocmesc un “podium”, asa ca, fara sa o mai lungesc:

            LOCUL III il ocupa Skin Perfecting 2% BHA GEL Paula’s Choice. Anul 2012 a fost anul in care am facut cunostinta pentru prima data cu produsele Paula’s Choice. Ca o concluzie generala, dupa utilizarea a doar trei produse din gama PC, as putea sa spun ca nu m-au dat pe spate. Sunt produse bune, insa nimic care sa ma faca sa exclam “wow”, iar preturile sunt destul de ridicate pentru bugetul meu, astfel incat, in momentul de fata incerc sa gasesc variante mai ieftine.
                                              
Produsul acesta din topul meu, a fost insa unul de care aveam nevoie, nu stiam ca exfoliantii chimici pot face o asa mare diferenta pentru ten, insa de cand i-am descoperit, nu cred ca as putea sa mai renunt la acest pas in ingrijirea tenului. Daca inainte de folosirea lui, imi exfoliam mecanic tenul aproape de doua ori pe saptamana, acum cred ca o fac de maxim doua ori pe luna. Pur si simplu pielea este mai fina, mai neteda, lipsita de denivelari si rugozitati. Fondul de ten se aseaza muult mai bine de cand am inclus in rutina mea un astfel de produs.
Nu imi place la Skin Perfecting 2% BHA, faptul ca intra destul de greu in piele, iar consistenta sa gel creeaza o pelicula la suprafata pielii, iar cand aplic un alt produs peste (chiar daca timpul dintre aplicari este de o ora), se creeaza acel efect de “sucituri/scame” la nivelul pielii – nu stiu cum sa le denumesc exact (poate ma ajuta cineva), singurul produs cu care este cat de cat compatibil este tot unul din gama PC, serumul siliconat cu antioxidanti din gama Resist. Din pacate, atunci cand am ales eu aceasta consistenta (gel) nu am gasit niciunde informatiile acestea si recunosc ca am fost foarte dezamagita cand l-am folosit prima data.
In 27 iunie imi expira acest  produs, cred ca o sa il si termin pana atunci, si imi doresc sa incerc un AHA, insa as prefera ceva mai ieftin, asa ca daca aveti propuneri, va rog mult sa ma ajutati.

            LOCUL II il ocupa Crema cu vitamina E Earth Line, de pe Rosebeauty, pe care am folosit-o aproape jumatate de an ca baza de machiaj. Sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de crema pe care o pun dimineata pe fata ca baza pentru fondul de ten. Aceasta trebuie sa fie repede absorbita de piele, sa creeze o buna aderenta pentru fondul de ten, dar sa si pastreze nivelul de hidratare al pielii pe parcursul intregii zile (ma trezesc in fiecare dimineata la ora 6 si uneori ajung acasa la ora 21), asadar tenul meu trebuie sa arata bine mai multe ore. Crema aceasta le-a indeplinit pe toate cu succes, a fost o experienta foarte placuta. Minusuri i-am gasit doar in ceea ce priveste recipientul care faciliteaza patrunderea aerului si filtrele solare modeste.
                                        
Un review mai detaliat, puteti gasi AICI, daca sunteti interesate.

            LOCUL I – daa, cel mai iubit produs pentru ingrijirea pielii din 2012, a fost cu siguranta Vis de albastrele de la SpaRustica. A fost singurul produs care chiar m-a facut sa exclam “wow”. Un produs care s-a mulat perfect asteptarilor si nevoilor pielii mele, o crema delicioasa (miroase a prajiturele de casa) pe care am vazut-o intr-adevar cum lucreaza pe pielea mea : liniile din jurul ochilor parca erau “luate cu mana”, dimineata ochii se dezumflau in termen de cateva minute, aspectul pielii se schimba pur si simplu instantaneu. Da, o crema ale carei rezultate chiar le-am vazut, o crema cu actiune imediata pe tenul meu, perfecta compatibilitate intre noi.
                                             
Din pacate, din cauza ambalajului, crema si-a pierdut la un moment dat proprietatile si nu a mai avut aceeasi actiune. Mi-a parut atat de rau incat nici nu va pot spune, mai ales ca in momentul de fata toate stocurile sunt epuizate. Totusi, din cate am inteles eu, anul acesta stocurile vor fi reinnoite, ambalajul schimbat si unele formule imbunatatite, eu abia astept.
Un review al acestei crème, cu lista completa de ingrediente, il puteti citi AICI.

Cam acestia sunt premiantii mei in materie de ingrijire a tenului in cursul anului 2012. O sa vin si cu alte topuri pe parcurs, daca manifestati curiozitate in acest sens.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

  NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu aceste produse pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca rectiile si impresiile la si despre aceste produse sa fie diferite! 


                            VintageLook  




49 de comentarii:

  1. nu am folosit nici unul din produse...as avea nevoie de o crema de ochi si eu :) te pup, Simo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un exfoliat chimic iti recomand cu drag (nu pentru zona ochilor :P), o sa vezi diferenta! :)

      Ștergere
  2. Abia astept sa imi iau si eu un exfoliant ca al tau, dar mai am un pic de asteptat :p
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merita sa ai un exfoliant in rutina, adica eu nu cred ca as mai putea renunta la el. O sa vezi si tu! :)

      Ștergere
  3. Nu stiu daca esti familiarizata cu Iherbul, din cate imi amintesc parca vazusem ceva prin postarile tale, dar acolo, din cate am inteles, s-ar gasi un exfoliant AHA de la Derma E, care e cotat cu best pe site-ul paulei si care ar avea un pret mai scazut ca cele Paula's Choice. Sper sa nu ma insel si sa te induc in eroare. Eu nu am comandat nicioadata de pe iherb, dar imi amintesc ca am auzit vorbindu-se de acest produs printre blogerite si chiar am citit ceva pe un blog despre el, dar nu mai imi amintesc unde.:) Sper ca ti-am fost de folos.

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S: acesta e produsul:http://www.iherb.com/product-reviews/Derma-E-Evenly-Radiant-Overnight-Peel-2-fl-oz-60-ml/13656/?p=1
    Il gasesti la recomandari pe beautypedia aici:http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/best-skin-care-products/Skin-Care/AHA-Exfoliants?sort=product&direction=asc&pageNumber=1&pageSize=25&treenodeid=b32149ca-3c4b-497c-82a5-95674521ef36
    Sper ca nu te-am spamat cu linkurile:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, daaa, super, multumesc mult de tot Dia, ai dreptate, dupa ce am vazut ambalajul mi-am adus aminte ca l-am vazut si eu in blogosfera, cred ca la Adiana pe blog, o sa verific mai tarziu. Ai dreptate, e mai ieftin si e ceea ce vreau eu, deci clar el va fi urmatorul cumparat.
      L-am si adaugat in wishlist pe iHerb, iti multumesc mult de tot pentru link-uri.
      Puuup! :)

      Ștergere
  5. Mi-am cumparat si eu acum o luna bha 2% liquid , dar inca nu pot sa ma pronunt in privinta elefectelor sale :D Inca e in teste , o sa-i dedic o postare separata .Pupici@

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BHA liquid nu l-am incercat, insa am folosit de la prietena mea lotiunea si pot sa spun ca e mare diferenta intre acela si acest gel pe care il am eu. M-am ofticat foarte tare ca nu mi-am luat si eu lotiunea.
      Sunt sigura ca o sa-ti placa produsul, la mine a durat cateva luni ca sa isi faca efectul, dar folosit pe termen lung chiar se vad rezultate.
      Pup! :)

      Ștergere
  6. Luna urmatoare sper sa reusesc sa intru in posesia produselor PC. Ma astept la mari rezultate pozitive si sa imi schimbe aspectul pielii. Ma bucur sa vad ca a au avut rezultate bune pentru multe dintre voi. Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra, si eu sper din suflet sa functioneze si la tine. Eu nu am fost foarte, foarte impresionata de celelalte doua produse pe care le am, insa exfoliantul chiar functioneaza.
      Sa ne tii la curent!
      Puup! :)

      Ștergere
  7. Am auzit foarte multe despre produsele Paula's Choice .Nu le-am testat până acum .Un sfârşit de săptămână plăcut!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa ce se schimba ambalajul, as incerca si eu visul de albastrele :). La BHA cred ca pt. tine ar fi fost mai potrivita lotiunea, eu am avut lotiunea si acum am lichidul, dar nu ma pot hotari care imi place mai mult, la tenul meu gras dupa lotiune nu mai simteam nevoia de nicio crema si nu prea foloseam, pe de alta parte imi place sa ma dau seara cu o crema. N-am avut curiozitatea sa incerc gelul, nu-mi prea plac gelurile in general, prea siliconate. In materie de AHA si eu tot pentru Derma E votez, chiar vreau sa-l iau si eu la un moment dat (acum folosesc AHA-ul 10% pt. corp de la PC).
    Mi-ar placea un top fonduri de ten :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca am incercat si eu lotiunea PC si intr-adevar e foarte faina, nici nu se compara cu gelul. Lasa pielea hidratata cumva, precum spui si tu, chiar e faina, mi-e ciuda ca eu am facut alegerea asta. Gelul nu e siliconat ca restul produselor PC, e mai mult lipicios, in sf mie nu-mi place consistenta, dar efectul e chiar demn de luat in seama.

      Vis de albastrele sa stii ca are si ea o consistenta satinata, de la siliconul din compozitie, imi aduc aminte ca spunea Simona ca mai umbla la formula, sper sa nu vorbesc prostii, dupa ce o sa apara din nou pe stoc si voi termina ce am eu in prezent, o sa o cumpar cu certitudine si voi putea sa o evaluez din nou. Ma gandeam ca poate nu ti-ar placea consistenta din cauza asta (a siliconului).

      Eu m-am hotarat pentru Derma E si o sa-l cumpar mai repede decat ma gandeam initial, si o sa vin cu un review cat mai repede.

      O sa ma gandesc la topul cu fdt, cred ca am incercat cateva anul trecut, tot cu pixul pe hartie imi amintesc mai bine, asa ca nu ma mai chinui acum:P

      Pupici!!

      Ștergere
  9. Stii ca subscriu intrutotul in privinta celor spuse despre Vis de albastrele (Spa Rustica)!
    Celelalte produse nu le-am folosit dar intentionez ca, la un moment dat, in acest an, sa fac un efort pentru a lua un exfoliant Paula' Choice; stiu ca trebuie o documentare temeinica anterior!

    Pupicei, draga mea!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Apropos de "preferate", iti exprimasei curiozitatea in privinta mascarei Electric Blue de la Nyx; am scris un review, nu stiu daca l-ai citit!:)
    http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2013/01/review-mascara-nyx-nuanta-electric-blue.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Ilda, stiu ca ti-a placut si tie Vis de albastrele foarte mult, sa speram ca va reintra in productie cat de curand (desi eu am un produs in momentul de fata pentru zona ochilor).
      Cat priveste exfoliantul, sa te documentezi bine inainte, da, eu una nu-ti recomand gelul, cred ca lotiunea e cea mai potrivita - e ca un lapte demachiant la consistenta, se poate aplica cu degetele, se absoarbe repede in piele, e placut...etc. Dar te documentezi tu! :P
      ______________
      Sa stii ca am vazut review-ul tau, am crezut ca am comentat, insa cred ca am avut intentia doar, dar am studiat bine postarea ta, nu mai imi amintesc in ce circumstante :P, imi place foarte mult produsul, stiu ca voiam sa-ti sugerez sa incerci sa-l mai "animi" putin cu ceva crema. Mie cand mi se usuca rimelul, adaug in el o lotiune cu consistenta mai lichida si il mai folosesc un pic, pana acum a functionat perfect, procedez asa cam la fiecare rimel cand e pe terminate. :P

      Pupici!!! :)

      Ștergere
    2. :) Da, va trebui sa fiu foarte rabdatoare si atenta cu documentarea pentru PC...
      Si eu astept Vis de albastrele intr-o alta prezentare, mai precis cu un alt ambalaj; acum folosesc dimineata un Elmiplant (care e doar ca sa fie :P) si seara ulei de migdale dulci!
      Ma bucur ca-ti place si tie rimelul Nyx!!!
      Asa am reusit sa-l "postez" si pozez :)), reanimandu-l; am pus un strop de ulei de masline si un strop de apa, ce mi-a venit si mie in gand! Insa nu se mai prezinta in forma care l-a consacrat! Intr-un spirit deloc economic, eu ma bucur cand se termina un rimel (numai la Blue Electric n-am avut acest sentiment) - caci imi pot lua un altul; mereu e unul care asteapta la coada!:D

      Ștergere
    3. @Ilda: Eu am luat un BHA lichid 2% cu care nu ma prea inteleg. Am ales lichid tocmai la gandul de a nu crea o pelicula la suprafata pielii, am zis ca fiind lichid intra repede in piele, ceea ce in mare parte face, dar nu 100%. Problema mea cu el este ca a doua zi dimineata ma trezesc cu 2-3 mici cosulete... Am incercat sa-l aplic si la 3 zile caci simteam ca-i putin prea agresiv. De fiecare data, aceeasi probleme: a doua zi dimineata, vedeam puncte acneice.:( Acum il folosesc o data pe sapt. doar pt suma de bani platita, altfel era aruncat la cos de multa vreme...vreau doar sa-l termin. Am testat si AHA-uri (5-8-10%) Cat de cat m-am ineles cu cel de 10%, dar nu-s decisa daca sa-l iau. Eu cred ca siliconul din aceste produse imi blocheaza porii... Eu te sfatuiesc sa comanzi mai intai mostre prin sau de la partenerii PC, sa vezi cum reactioneaza tenul tau la ele. Nu lua direct full size sa nu-ti para rau.;)
      @Simo: M-a surprins putin sa citesc ca nu iti merge cu BHA-ul, credeam ca eu-s un caz special... in plus, alte forme de BHA sunt chiar laudate.Nu inteleg de ce?! fie persoanelor respective chiar le merge bine cu produsele, fie nu vor sa recunoasca faptul ca nu-s chiar ce pretind a fi. Dar oricum, tenurile sunt diferite, reactioneaza diferit... pupici! si daca nu iti merge cu el pe ten, incearca sa-l folosesti pe corp, sa nu ajunga la termenul de expirare si sa mai ai produs totusi.Ar fi pacat! E o investitie...

      Ștergere
    4. Ada, imi este realmente util sfatul tau! Avand in vedere posbilitatile mele materiale, chiar e nevoie sa merg la sigur cu un astfel de produs, nu-mi permit rateuri! Asa cum spui voi proceda!
      Iti multumesc!:*

      Ștergere
    5. Ada, draga mea, chiar si aseara aveam o conversatie cu o prietena si ne exprimam parerea vis-a-vis de un produs pe care il folosim amandoua - la mine pe ten se comporta intr-un fel, iar la ea cu totul altfel. Eu am ramas uimita de diferenta, asa ca nici nu mai stiu ce sa zic. Imi vine sa nu mai fac review-uri deloc pe blog, ma gandesc ca daca cineva cumpara un produs ca zic eu ca e asa si pe dincolo, iar pe tenul ei reactioneaza total invers, se va gandi cat de minicinoasa sunt eu. In concluzie, da, chiar aveam tenuri total diferite si reactiile la anumite produse pot fi diametral opuse.

      In ceea ce priveste BHA-ul, eu nu o problema cu efectele sale, functioneaza foarte bine pe tenul meu, insa nu-mi place consistenta lui. Ma oftic ca nu am citit niciunde ca nu e compatibil cu alte produse, eu nu pot sa folosesc seara doar BHA si sa ma culc, tenul meu e cam uscat, matur, cu riduri, iti dai seama ca am nevoie de mai multe produse: hidratare, antirid. Ma rog, o sa imi cumpar un AHA (cu alta consistenta decat gel) si rezolv problema. :P
      Te pup, Ada, sa ai un weekend minunat!!

      Ștergere
    6. @Ilda: Cu placere!;) Daca reusesti sa faci rost de mostre, este ideal. Si chiar te incurajez sa incerci sa gasesti mostre, altfel ramai cu indoiala... oare, daca pe tenul meu reactioneaza bine produsul x. ... si bine ar fi sa ai o experienta faina cu aceste produse care-s ok formulate!
      Macar astfel clarifici problema. :)De exemplu, cred ca Ioana (Epurica) ar putea sa te ajute in acest sens. Poti sa-i trimiti mail sa o intrebi daca are mostre la vanzare.
      (@Simona: Ma lungesc putin aici, sper sa nu te superi. :P ) Sincer, cand am descoperit aceste produse tot cititnd postarile de pe blogul Corinei mi-am pus extrem de mari sperante in ele. Eu am un ten mixt, predispus la acnee. :( Trebuie sa fiu f. atenta ce aplic pe ten, ca sa nu apara cosuri (nu multe, dar-s extrem de stresante). Prima data am avut indoieli in privinta phenoxietanolului prezent intre ingrediente despre care am citit tot felul de grozavii. Pana la urma, am inteles ca in procent mic nu ar crea probleme... Apoi nu imi placea ca produsele au prea mult silicon..dar cum doar 1 data am folosit un primer cu silicon (cel din Sephora, care nu mi-a placut pt ca nu puteam intinde fdt Colorstay peste el), am trecut si peste asta si am comandat mai multe mostre + BHA-ul lichid full size. Mostrele au fost din diverse game (Rezist, Skin Recovery, Skin Moisture,makeup etc.) Doar masca in tub visiniu mi-a placut in mod deosebit,cu ea nu am avut probleme, iar textura mi-a placut f mult.. apoi AHA-ul 10% si serul in tub argintiu... Daca ar fi sa mai cumpar 1 produs, as lua masca, insa nu imi prea place ca are vreo 5 parabeni...cam multi. Cel mai mult mi-au displacut serul in tub verzui si cel din gama Rezist, in tub albastru [ramaneau ca o pelicula la suprafata pielii si accentuau ridurile fine din zona ochilor+ nici nu hidratau bine] si tonerul Rezist [desi e f fain formulat,lichid, mie imi crea acnee...culmea! L-am aplicat si singur, fara altceva si dimineata... cosuri!] Intr-o oarecare masura mi-a placut o crema cu SPF15, usoara, fara a fi grasa,insa lasa o pelicula albicioasa pe ten... concluzia: per ansamblu, am fost dezamagita ce produsele PC testate. Pe tenul meu n-au reactionat cum am sperat...

      Ștergere
    7. Simo, chiar te rog sa mai prezinti produse indiferent de experienta ta cu ele... pe unele dintre acestea poate ca unele cititoare nici nu le cunosc si se pot inspira din alegerile tale,nu?
      Ma bucur ca tie BHA-ul nu-ti creaza acnee, dar si neplacut este sa il simti pe ten... aceeasi senzatia o aveam eu cat timp am aplicat serul in tub verzui sau pe cel in tub albastru.

      Pup:*, si tu sa ai un w-end frumos! Multumesc pentru urare!

      Ștergere
    8. Da, deci e clar ca la tine nu functioneaza, dar nu ma mir pentru ca mai cunosc cazuri.
      Primerul de la Sephora l-am incercat si eu si ai dreptate, e mult prea siliconat ca sa poata adera fondul de ten la el, nu prea ii inteleg rostul si m-am mirat sa vad cat de multe fete il apreciaza, dar revin, fiecare cu asteptarile sale :P
      Serul Rezist PC il am si eu, am observat predilectia acestei game pentru texturile siliconate, pe mine nu ma deranjeaza pentru ca nu am avut nicio reactie neplacuta de la ele, ba mai mult, ambele seruri pe care le posed eu, chiar daca la inceput se simt precum primerul de la Sephora, in decurs de maxim 5 minte intra total in piele si nu se mai simte absolut nicio pelicula. Din pacate nu am niciun efect pe termen lung. Pe moment pielea din jurul ochilor este hidratata, insa efectul nu se mentine decat vreo doua ore cred, ridurile nu s-au diminuat, nici nu stiu cum sa ma exprim, dar nu prea functioneaza in concluzie. Si de crema cu SPF 30 sunt cam dezamagita. Voiam sa mai incerc tonerul Rezist, dar m-am razgandit si nu mai am de gand sa continui experienta Paula's Choice. Sunt absolut convinsa ca sunt produse care au ajutat foarte multe persoane, insa consider ca la mine nu s-a vazut cine stie ce diferenta, iar pretul platit pentru ele este mult prea mare ca sa mai fac teste. Cam asta este concluzia mea! :P

      In ceea ce priveste experientele mele, ce sa zic, o sa continui evident, am incercat sa schimb modul de prezentare al review-urilor punand accentul pe faptul ca "nu produsul are efectele acestea..." si "in cazul meu produsul are efectele acestea", plus ca insotesc fiecare review de nota aceea de la sfarsit, subliniata cu rosu in care eu chiar cred cu adevarat, desi suna poate cliseist :P
      Oricum, Ada, daca descoperi si tu la randul tau ceva bun pentru zona ochilor, da de stire pe aici. Eu inca am 2 produse (PC), trebuie sa le termin, insa dupa aceea, daca nu reintra in stoc Vis de albastrele, am ramas fara variante :P

      Te-am pupat!!

      Ștergere
    9. Promit sa revin cu un comment in momentul in care descopar o crema cu adevarat evicienta pentru zona ochilor. Majoritatea mie imi irita acea zona, ca urmare ochii lacrimeaza la scurt timp, iar daca nu fac aceasta, matifiaza acea zona a.i. ridurile fine parca sunt si mai mult evodentiate... Stiu ca cele mai bune creme sunt cele pe baza de peptide si retinol, insa se gasesc destul de greu si daca-s ok formulate, sunt f. scumpe pt o cantitate mica.

      Mi-a atras atentia aceasta crema, care ar contine peptide:
      http://www.iherb.com/Mad-Hippie-Skin-Care-Products-Face-Cream-13-Actives-1-02-fl-oz-30-ml/41597
      Daca as lua-o, as folosi-o inclusiv in zona ochilor...

      De asemenea, aceasta:
      http://www.iherb.com/Acure-Organics-Oil-Control-Facial-Moisturizer-Lilac-Stem-Cells-1-Chorella-Growth-Factor-1-fl-oz-30-ml/36339
      Cred ca pana la urma iau una din ele... Daca ma decid si intru in posesia uneia, revin cu impresii.;)

      Ma mai gandeam si la crema pt ochi de la Bioderma(Sensibio)... dar mi se pare cam scumpa... si mi-e teama ca nu o sa fie suficient de hidratanta.

      Pupici!
      O noua saptamana frumoasa sa ai!

      Ștergere
    10. Multumesc mult de tot, Ada, ma pun sa studiez si eu pe link-urile de la tine.
      Merci mult, tinem legatura!

      Puuup! :)

      Ștergere
    11. Simo, sper ca nu te superi ca intervin si eu un pic aici, mai invatam unele de la altele :)
      Vreau sa-i spun Adei ca am eu crema de la Mad Hippie, am folosit-o doar de 2 ori, doar ce-a ajuns coletul, iar primele impresii sunt foarte bune, am folosit-o inclusiv in zona ochilor si nu am avut reactii neplacute. Textura e chiar misto, nesiliconata, nu lasa nicio pelicula, se absoarbe rapid si complet, pot aplica linistita uleiuri dupa ea daca am chef (ceea ce nu pot face cu Clear Skin Hydrator de la PC pt. ca face scamute). Tenul meu e f. gras in zona T si relativ normal in rest, nu am portiuni de piele uscata, deci nu-mi prea dau seama daca pt. un ten uscat ar fi suficient de empolienta.
      Crema da la Acure n-as folosi-o in zona ochilor, am observat ca are ceva uleiuri esentiale, inclusiv de menta. HTH

      Ștergere
    12. Hihi, corect, asa invatam una de la alta, chiar ma bucur de dialogul de aici.
      Am pus si eu crema Mad Hippie in wishlist (am vazut uleiurile esentiale de la sfarsit, la cealalta crema). Ma bucur tare ca ai specificat faptul ca merg aplicate uleiuri dupa ea, de la experienta cu BHA-ul acesta urasc orice consistenta de produs care face "scamute" :P
      Cred ca si Adei o sa-i placa consistenta, am vazut ca amandoua fugiti de texturile siliconate! :P

      Pupici!

      Ștergere
    13. @Coconut: Multumesc mult ca ai intervenit. :* Inclinam mai mult catre crema Acure datorita unor review-uri citite. Recunosc ca nu am citit cu atentie lista ingredientelor. In plus, vad ca au crema pt zona ochilor separat... deci aceasta crema sigur nu ar trebui aplicata in zona ochilor. Cred ca Mad Hippie este intr-adevar o alegere inspirata.;)
      S-o folosesti cu drag si sa-ti mearga bine in continuare cu ea!

      @Pup,Simo! :) Tinem legatura!

      Ștergere
  10. daca mai lauzi crema cu albastrele si vise, s-ar putea sa fac un gest necontrolat :)).

    RăspundețiȘtergere
  11. Esti o adevarata sursa de inspiratie...sunt atatea lucruri interesante pe care le citesc la tine si imi place foarte mult ca preferi produse naturale, chiar daca pretul ar fi acelasi la un produc profesional. As incerca si eu ultima crema...vis de albastrele, abia astept sa apara pe stoc:) denumirile acestor creme sunt chiar inedite si ma bucur sa vad tot mai multe produse romanesti care se fac remarcate (pozitiv:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot, Adina, si eu ma inspir de foarte multe ori din produsele pe care le folosesc alte fete in comunitate, microbul il ducem de la una la alta :P
      In ceea ce priveste cremele naturale, sa stii ca nu sunt foarte axata pe aceste produse, daca au rezultate bune, folosesc si unele si altele, cu gama SpaRustica insa m-am inteles foarte bine, imi place mult cum sunt formulate si le-as folosi cu incredere si pe viitor. Numai sa fie in ambalaj airless pentru ca am vazut diferenta pe parcursul folosirii cremei Vis de albastrele.

      Pe langa crema aceasta contur de ochi, eu iti recomand si un exfoliant chimic, in functie de nevoiele pielii tale, daca nu folosesti deja ceva, eu zic ca un produs de genul acesta chiar face diferenta. Pentru mai multe informatii de genul acesta, iti recomand blogul Corinei :http://pasagera.ro/ Gasesti fooooarte multe informatii despre ingrijirea corecta a tenului.
      Te pup, sa ai un weekend minunat! :)

      Ștergere
  12. da, folosesc si eu pc bha 2%,nu imi dau seama de vreo inbunatatire,dar nu mai pot fara el.pupiciii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu abia dupa cateva luni bune am vazut diferenta, dar mai ales dupa ce am facut o pauza de aproape o luna, de atunci am zis si eu ca tine "nu mai pot fara el" :P
      Pupici!!

      Ștergere
  13. Incearca Avene cleanance k cream gel,parca AHA e,il avea si corina trecut la recomandate, eu pe acesta cred ca il voi lua dupa ce termin ce am de la paula.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam de Avene, o sa stiudiez si eu sa vad despre ce este vorba, sper sa-l gasesc la Corina pe blog, insa daca e consistenta gel si acesta, nu cred ca o sa-l cumpar, am cam ramas cu sechele de la BHA-ul acesta.
      Merci Mada!!! Pupici!

      Ștergere
  14. Eu am avut cu bujori in obrajori o crema care mi s-a potrivit o perioada, dupa care simteam ca ma tine, mi-a placut mult, iar cea pentru tenul gras, eu avand mixt m-am inteles perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am mai incercat inca doua, in afara de Vis de albastrele, mi-au placut si acelea, insa clar preferata a fost aceasta pentru zona ochilor :P
      Pup, Mihaela!

      Ștergere
  15. Your blog is really cool:)Also you can check out my new makeup looks-they are really wild and creative:)
    mykaleidoscopeeyes.blogspot.com
    We can follow each other if you want?
    xoxo Veselina from Bulgaria

    RăspundețiȘtergere
  16. love this post :)
    your make-up is AMAZING! :)
    like your blog,would You like to follow each other ? just let me know dear :)
    XO MP

    RăspundețiȘtergere
  17. Multe fete lauda 'Vis de albastrele', sincer ma cam tenteaza si pe mine :d
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  18. BHA il am si eu in dulap, vreau sa termin ce am sa incep cu el ca lumea... sper sa obtin niste rezultate ok.
    In general incerc sa aleg o crema de fata cu SPF, parca imi este mai trebuincioasa.Din cate stiu eu cand folosesti exfolianti, crema cu SPF e un must.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monique, sper si eu sa-ti fie de folos si sa obtii rezultate foarte bune cu BHA-ul. Intr-adevar e nevoie neaparata de crema cu SPF in cazul in care folosesti exfolianti. Eu una nu il pot folosi pe al meu decat seara, cum spuneam nu mai accepta si alte produse peste si daca seara aplic chiar si asa uleiuri, dimineata mi-ar fi imposibil sa pun crema si fond de ten peste BHA, din cauza consistentei sale gel.
      Crema cu spf am tot de la PC, cea cu filtre minerale si antioxidanti, aceea de maini.

      Pupici, Monique!! :)

      Ștergere
  19. Chiar m-ai facut curioasa cu Vis de albastrele. De la Paula's Choice am incercat niste mostre anul acesta, ma gandesc sa comand si full-size. :) :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa functioneze si la tine produsele PC, mai toata lumea este foarte incantata de ele si a obtinut rezultate foarte bune. Bine ca ai incercat mostrele inainte, macar stii exact ce vrei. :P
      Pupiiiici!!

      Ștergere
  20. Subscriu la crema Vis de Albastrele. Minunata!!! Dupa ce a atins data expirarii si nu am mai putut s-o folosesc am intrat intr-o usoara depresie. Dupa ce folosesti o crema de genul asta, bine formulata, blanda si care intradevar ajuta, e foarte greu sa mai gasesti un produs care sa te multumeasca. Nici pana acum n-am gasit o crema de care sa fiu multumita asa cum am fost de cele de la Spa Rustica. Am bazait-o pe Simona (fata care se ocupa de Spa Rustica) cu mailuri si mi-a zis ca nu mai dureaza mult, insa deja a trecut ceva timp de atunci :( Poate in curand....

    Am folosit si gelul exfoliant, intradevar numai mostre si in concentratie de 1%. Aceeasi problema am avut-o si eu, cu acel reziduu care se transforma in scamute. Destul de neplacut. Dar in sine e un produs bun, se vad efectele. Vreau sa-mi iau si o varianta full-size, insa nu ma pot hotara in ce forma. Vad ca multe fete au fost nemultumite de varianta lichida si mi-e frica sa risc, avnd in vedere pretul ridicat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur foarte mult sa vad ca cineva este la fel de incantata de Vis de albastrele si imi impartaseste in totalitate impresiile. Sigur si Simona o sa se bucure sa citeasca comentariul tau.
      Intr-adevar si eu am vorbit cu ea si mi-a spus acelasi lucru si anume ca anul acesta va aproviziona din nou magazinul cu produse. Sa speram ca asa va fi.

      In ceea ce priveste BHA-ul eu iti recomanda varianta "lotiune", arata ca un lapte demachiant la consistenta, e usor, fluid, se absoarbe perfect in piele si permite aplicarea oricarui produs peste. L-am incercat de la prietena mea care a fost mai inspirata decat mine si si-a luat aceasta varianta :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!