"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 28 ianuarie 2013

Despre diegodallapalma...


          De multe ori, in diferite ipostaze ale vietii mele, cei apropiati ma surprind exclamand cu o usoara nota de nostalgie in voce, regretul ca nu m-am nascut intr-o alta epoca, intr-o perioada cand lucrurile erau mai putin superficiale si viata se traia cu mai multa rabdare, implicare si autenticitate. Si de la aceasta concluzie, imaginatia mea creeaza tot felul de scenarii: decoruri baroce, catifea si brocart innobilate cu bijuterii masive, texturi metalizate, lux, aur, eleganta, opulenta. Si pe mine – o Maria Antoaneta a inchipuirilor mele, tinuta demna chiar usor teatrala, drapata in matasuri, tafta si dantele din minunata colectie de toamna 2011 a lui Alexander McQueen, purtand bijuterii pretioase de-ti taie respiratia, invaluita in parfumurile grele, picante ale casei Chanel, buze sangerii Dior si…si da, la un moment dat lucrurile se confunda, elementele baroce se juxtapun glamour-ului din colectiile marilor desingneri ai prezentului, iar machiajul meu, da, machiajul meu nu poate exclude miracolul descoperirii din anul 1914 a celui mai iubit element de make-up si anume fondul de ten. Pai cum as putea fi o Maria Antoaneta fara un ten perfect care nu luceste, nu transpira, nu are voie sa arate altfel decat impecabil, ochi conturati intens cu cel mai bun rimel negru carbune, buze rosu carmin care se pastreaza o noapte intrega gratie tehnologiilor moderne ale rujurilor rezistente la transfer?!
            Nu, adevarul este ca nu cred ca as putea trai intr-o alta epoca, fortata sa renunt la ritualurile mele moderne de infrumusetare, in permanenta cautare a celor mai bune produse, pentru ca Maria Antoaneta din mine sa fie mereu perfecta, impunatoare, rafinata, frumoasa.

            Asadar in cautare de elemente care sa satisfaca toate capriciile acestui alter ego pe care il port in mine, am descoperit intr-o conversatie lejera informatii despre produsele de make-up diegodallapalma total necunoscute mie, un brand italian nascut la Milano din dragoste si pasiune pentru frumos.
            La un scurt search pe google, am descoperit ca produsele diegodellapalma se lauda a fi concepute special pentru femeia puternica, rafinata, eleganta, clasica dar moderna si fara prejudecati in acelasi timp, o femeie careia nu ii este teama sa-si dezvaluie personalitatea, pastrand insa doza de mister necesar pentru a deveni intriganta, memorabila, dorita.

            Motto-ul principal al companiei diegodallapalma este: bucura-te de o explozie de culori!. Experimenteaza noile tendinte, dar in acelasi timp respecta principiile unei cosmetice de lux. Cosmetica decorativa exclusiva diegodallapalma ascunde provocarea eterna a stilului clasic. Varietatea produselor diegodallapalma si diversitatea culorilor ofera posibilitatea fiecarei femei de a gasi, tot de ce are nevoie pentru un machiaj perfect. Gama produselor diegodallapalma este vasta, incuzand fonduri de ten cu o putere inalta de acoperire, rujuri hidradante, farduri sau lacuri de unghii rezistente.
            Compania ofera de asemenea o gama larga de pensule profesionale concepute special pentru o aplicare perfecta a fardurilor. Compozitia unica a produselor diegodallapalma denota ca toate aceste produse sunt caracterizate printr-o formula exclusiva care consta din ingrediente active, precum vitamina C si E, antioxidanti, ulei de jojoba, panthenol, ceara naturala, filtru UVA si UVB. 
            Produse de make-up bine formulate, cu antioxidanti si filtre de protectie solara sunt intotdeauna in obiectivul oricarei femei moderne, exigente si atenta cu propria sa persoana.
            In Romania le-am gasit in exclusivitate aici, gama fiind una foarte variata, insa ceea ce mi-a atras atentia in mod deosebit, asa cum probabil v-ati dat seama pana acum din postarile mele, sunt … fondurile de ten. Asadar, iata ce informatii am gasit eu:

1. Diegodallapalma 2ww. Oil Free Foundation



Descriere:

2 W. W. Oil Free Foundation al marcii de prestigiu diegodallapalma este un fond de ten in doua straturi,  revolutionar, fara ulei. Baza formata din stratul de silicon, bazata pe pigmentii sferici, optimizeaza durabilitatea si catifelarea ei. Fondul de ten poate fi folosit in doi pasi. Intai aplica primul strat de culoare pentru a uniformiza. Apoi, aplica stratul urmator pentru un efect protector. Potrivit pentru tenul normal spre mixt sau ten gras. Incearca revolutionarul fond de ten 2WW Oil Free Foundation de la diegodallapalma si uimeste pe toti cu un ten perfect! 

Efecte:


  • baza non-uleioasa confera tenului un aspect neted si matasos
  • formula Soft-focus reduce riduriele si liniile fine – piele neteda si catifelata
  • efect de durata
  • ten compact, delicat, usor si perfect

Ingrediente:

  • pigmenti de silicon– uniformizeaza tonul pielii, efect de acoperire
  • filtre Anorganice – impotriva razelor UVA si UVB



2. Diegodallapalma Lifting Effect Cream Foundation




Descriere:

Lifting Effect Cream Foundation al marcii diegodallapalma este un fond de ten-crema inovator, ce contine ingrediente active, speciale de origine vegetala. Ingredientele simuleaza actiunea toxinei botulinice, reducand liniile de expresie si prevenind formarea acestora. In plus, formula, imbunatatita cu ingredienti activi speciali are o actiune treptata anti-imbatranire. Ingrijire extrem de eficiente pentru un ten atragator.

Efecte:


  • acoperire medie ce permite acoperirea punctelor negre
  • rezistenta excelenta
  • confort absolut
  • aspect natural
  • pielea este odihnita, ferma si revitalizata

Ingrediente:

  • myoxinol – extract de hibiscus – ingredient activ puternic ca botoxul ce are o actiune naturala relaxanta asupra tenului, reducand ridurile profunde si intarzie  imbatranirea celulelor
  • silicon usor – un strat fin, lasa pielea catifelata si matasoasa
  • ceara de albine – ii confera textura cremoasa si rezistenta
  • filtre solare organice si anorganice - SPF 13 - 15, ce protejeaza impotriva razelor solare si a poluarii

3. Diegodallapalma Whitening Antiage Foundation






Descriere:

Whitening Anti-age Foundation SPF 30/PA+++ High Protection al prestigioasei marci diegodallapalma este o baza de machiaj crema, cu efecte anti-imbatranire si anti-inchiderea nuantei tenului. Are o textura catifelata si matasoasa. Formula este extrem de confortabila, hidratanta si lasa pielea neteda si radianta intreaga zi. Datorita formulei anti-imbatranire, confera tenului un aspect radiant si tanar, in timp ce lupta impotriva celorlate semne ale imbatranirii- deshidratarea pielii, riduri, pete negre. Pigmentii speciali cu efect de deschidere a nuantei sunt foarte activi. Rezultatul este o acoperire perfecta a pielii, intinerita si stralucitoare. Whitening Anti-age Foundation SPF 30/PA+++ High Protection protejeaza impotriva agentilor externi daunatori, radiatilor solare, poluarii, aerului conditionat, etc.  Filtrele – UVA, UVB actioneaza activ impotriva fotoimbatranirii. Whitening Anti-Age Foundation SPF30/PA+++High Protection este potrivit in special pentru ten matur, predispus la imbatranire prematura, uscat, fragil si delicat. Cu whitening Anti-Age Foundation SPF30/PA+++High Protection  - baza de machiaj crema de la diegodallapalma, confera tenului un aspect vizibil intinerit si frumos.

Efecte:


  • ingrijire zilnica pentru tenul tau
  • aplicare simpla, rapida
  • piele fina si matasoasa
  • acoperire perfecta
  • efect anti-inchiderea a nuantei tenului
  • efect de durata
  • rezistent la apa
  • lupta impotriva fotoimbatranirii
  • nu contine parabeni

------------------------------------------------------------------------------------------------

Voi ati auzit de brand-ul diegodallapalma? Ati incercat vreun produs, daca nu, care anume v-ar tenta? 

Mie mi-ar placea unul dintre fondurile de ten sau chiar toate trei! :D




   VintageLook  



27 de comentarii:

  1. Wow!!! Si eu ma vad o Maria Antoaneta dar de preferabil cu toate cosmeticele necesare dupa mine, in epoca ei. Arata bine aceste fonduri de ten si promit, pe mine ma tenteaza ceva...;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Everything looks awesome! Love so much this brand, the products have a really good quality!:) Kisses Simona! xo

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, pana acum nu am auzit de ele, arata foarte tentant as incerca Lifting Effect Cream Foundation dar si ojele arata demential :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna tare bine fondurile lor de ten, daca ai ocazia sa incerci vreunul sa ne dai de stire.
    Asa mi-ar placea sa se vanda si la tubulete de 5-10 ml, sa ne putem si noi da seama daca ne sunt potrivite fara sa dam gaura in buget.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da da, ca bine zici, am vazut chiar azi sticluta de parfum de lux la 5 ml, de ce n-ar fi si fond de ten?

      Ștergere
  5. Nici eu nu am auzit de ele pana acum, dar as incerca fondul de ten Oil Free, e foarte tentant, fardurile care au niste culori superbe, si bineinteles pensulele, toate le-as vrea :)))
    Te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fondul acela de ten l-as incerca si eu prima data, pentru la vara, sunt chiar curioasa de calitatea lui.

      Ștergere
  6. Aud de aceasta marca de produse pentru prima data...
    Primele doua fonduri de ten ma tenteaza in mod cert!:)
    Pupicei pentru Simo!

    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am auzit pana acum, din cate vad eu in Italia este foarte cunoscuta si apreciata. Mi-ar placea un fond de ten foarte mult. Sper sa am ocazia sa incerc.
      Pup si eu! :)

      Ștergere
  7. Tu ai incercat vreun produs de la firma asta?Daca da,care-i,sunt curioasa cum ti s-a parut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ana, precum spuneam si in postare, doar ce am auzit de ele si eu, nu am avut ocazia sa incerc niciun produs pana acum. Sper insa sa o fac! :)

      Ștergere
  8. Nu intelesem bine daca ai incercat ceva de la ei,l-am citit printre randuri cand mi-am dat seama ca-i un advertorial.Acum l-am citit mai bine:-)
    Nu mi-a placut prezentarea ta pt ca:
    - Daca ne vorbesti de lista de ingrediente,mi se pare firesc sa le scrii pe TOATE,in ordinea in care apar. Nu mi se pare normal sa ne spui despre cele 2,3 ingredientele "minune" pe care producatorul pretinde ca le are produsul. Stim f bine ca toti producatorii de cosmetice pretind ca produsele lor au in compozitie ingrediente miraculoase, iar cand ii confrunti cu lista de ingrediente,in 80% din cazuri "nestematele" sunt la coada listei,in proportii negijabile,iar la loc de cinste troneaza elemente de umplutura si chiar iritanti.Asa ca nu ma intereseaza sa-mi vorbeasca producatorul despre ingredientele minune,vreau sa le vad eu cu ochii mei,in ce ordine sunt si daca sunt
    - Nu mi s-a parut profesional din partea ta sa ne vorbesti de texturi satinate,efecte similare toxinei botulinice si mai ales ca daca vom folosi fdt de ten x vom "uimi pe toti cu un ten perfect" (O Doamne,oare nu absolut toate produsele,de la cele mai ietine la cele mai scumpe, ne promit acelasi lucru,adica un ten perfect?:-)), in condititiile in care tu nu ai incercat nimic de la ei. Macar niste mostre sa-ti fi dat...
    - Tonul prezentarii e mult prea elogios,cuvinte pompoase si cliseistice "produsele se lauda a fi concepute special pentru femeia puternica, rafinata, eleganta, clasica dar moderna si fara prejudecati in acelasi timp..." bla bla bla,parca as citi o reclama din revista Avantaje de prin 2000:-))
    Poate pe altii sau chiar si pe tine nu ii deranjeaza tot ce am scris eu mai sus,asa ca,evident,tu vei proceda in continuare cum stii tu mai bine:-) O zi buna sa ai


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ana, scuza-ma pentru absenta de pe blog si pentru perioada de inactivitate, nu am nicidecum intentia sa-ti resping comentariul, ci chiar iti multumesc pentru interesul acordat postarii mele. Respect punctul tau de vedere, stiu ca prezentarea mea nu e tocmai profesionala, asta si pentru ca profesia mea este cu totul alta, aici sunt doar o fata cu o pasiune pentru cosmetice care incearca sa o imparta cu alte fete, modul meu de prezentare poate nu este intotdeauna pe placul tuturor, insa imi asum asta si nu am cum sa ma supar.
      Sper sa am ocazia cat de curand sa incerc unul dintre produsele diegodellapalma si evident ca voi posta un review complet, cu informatii despre ingrediente si efectele acestuia percepute de mine, in postarea de fata nu sunt cuprinse decat informatii pescuite din autodescrierea brand-ului, exact parerea producatorului despre produse.
      Iti multumesc inca o data pentru sugestii, o sa tin cont de ele pe viitor. Sa ai o seara placuta!

      Ștergere
  9. Arata foarte bine produsele. As fi curioasa de un review dupa ce le vei incerca :D.

    Te invit pe blog-ul meu unde poti participa la doua concursuri:
    $80 Gift Voucher to MsDressy si $100 Gift Voucher to ASOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, Anca, pentru invitatie, cu siguranta vreau si eu o sa revin cu un review!
      Pupici! :)

      Ștergere
  10. Stii ca si eu am feelingul acesta,ca nu apartin epocii curente.. Intru in depresii numai cand ma gandesc la Marie Antoinette si la lumea de atunci, sa nu mai vorbim de decoruri si castele..Tragic cum evolueaza totul spre cat mai simplu si minimalist..
    Si acum despre produse..Ce as mai incerca eu ultimul fond de ten.Exact cum imi place mie.Nu am mai auzit niciodata de brandul asta dar suna frumos,numele curge ,e cu stil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, Maia, stiu despre pasiunea ta pentru perioada descrisa in introducerea postarii mele, tu pastrezi multe elemente din fantezia mea in personalitatea ta, sunt exact lucrurile care pe tine te fac unica.

      Nici eu nu stiu multe despre produse, am inteles ca sunt foarte apreciate in Italia, insa nu am avut ocazia sa incerc nimic pana acum.
      Te puuup!! :)

      Ștergere
  11. Nu am auzit de aceasta companie .M-ar tenta fardul albastru deschis .

    RăspundețiȘtergere
  12. hmm, ar trebui sa iau sa incerc si eu asa ceva, sa vad daca gasesc in sfarsit o solutie pentru tenul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne dai de stire daca incerci ceva, pana acum vad ca nu am obtinut nicio marturisire despre calitatea produselor, speram ca macar o singura persoana sa fi incercat ceva si sa vina cu impresii. :P

      Ștergere
  13. Nu inteleg de ce nu mi-ai publicat comentariul,nu cred ca te-am jignit daca am "indraznit" sa-ti critic un articol.In fine e blogul tau si alegerea ta,si alegerea mea sa nu mai trec pe aici.O zi buna in continuare

    RăspundețiȘtergere
  14. VA RECOMAND :Chanel
    Mat Lumiere .cel mai bun fond de ten incercat pana acum si in 6 ani (1 la 2 luni) nu s putine :D .la fel ca multe dintre voi am avut probleme cu acneea si am tenul foarte gras. si al 2 lea fond de ten care mi a placut foarte mult : Lancome
    Teint Idole Ultra 24h. intr adevar costa destul de mult dar merita toti banii.mai bn economisiti un pic si va luati ceva FOARTE BUN. Dar cel mai important urmati un tratament pentru acnee .eu am urmat unul pe baza de antibiotece timp de 2 luni .cand doctorul mi a spus ca la sfarsitul tratamentului n o sa mai a niciun cos m a bufnit rasul :)) dar spre surprinderea mea asa a si fost.dupa cateva luni de la incheierea tratamentului am iesit la supermarket fara fond de ten iar prietenul meu nici nu si a dat seama :))) asta chiar e o mare satisfactie.daca e vreo persoana interesata despre tratament sa scrie si o sa las un alt comentariu :)

    RăspundețiȘtergere
  15. eu am avut un ruj de la marca asta.foarte multe persoane m au intrebat ce ruj folosesc si chiar mi au cerut nr nuantei .pe scurt a primit doar complimente.din pacate costa destul(25 euro) dar eu am avut norocul de a l gasi cu 15 euro pe timpul reducerilior.(locuiesc in italia) si cautand pareri despre alte produse apartinand marcii diego dalla palma va pot spune ca NU am gasit nici macar un comentariu negativ :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!