"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Din seria: cumpărături iHerb - Vitamin E Cream (NOW FOODS) iHerb – cea mai bună cremă pentru repararea pielii uscate

Din seria: "Cumparaturi iHerb"

           
            Anul acesta am avut doua episoade in care, din nesabuinta, mi-am agresat foarte tare pielea, rezultatul fiind un ten foarte uscat, plin de rugozitati si adancirea ridurilor de pe frunte si din jurul ochilor. Primul episod s-a produs in iulie, cand am stat la soare vreo doua zile. Desi am folosit crema de protectie solara, m-am ales cu un bronz usor, dar cu un ten total distrus. Al doilea episod s-a produs luna trecuta, cauza a fost un ingredient iritant dintr-un produs cosmetic cu extracte din plante, din pacate l-am aruncat si nu mai stiu exact despre ce este vorba (cred ca era un extract de tataneasa). Desi nu l-am aplicat decat de vreo doua ori si apoi am uitat de el, a reusit in timp record sa-mi usuce stratul superficial de la suprafata pielii, astfel incat in cateva zile m-am ales cu o pojghita uscata la nivelul fetei, de zici ca eram invaluita in folie de plastic. Dupa ce s-a crapat respectivul strat de piele, aratam de parca as fi stat sub foc deschis, imi era arsa pur si simplu pielea. Nu va pot descrie cat de urat arata cand incercam sa aplic fondul de ten, iar produsele de ingrijire, gen uleiuri, nu reuseau sa imbunatateasca absolut deloc pielea distrusa.


Cum am incercat sa-mi hidratez pielea:

            Si prima si a doua oara am incercat sa aplic ulei de rosa mosqueta, respectiv argan pe tenul umed si am intentionat sa-l las sa se absoarba complet. Intr-un mod ciudat parca nu se abosorbea deloc, uleiul ramanea in intregime la suprafata, iar pielea era la fel de uscata. Apoi am incercat sa-mi exfoliez tenul cu bicarbonat de sodiu, cu miscari blande si am aplicat uleiul dupa aceea. Nu a functionat deloc. Am folosit o crema exfolianta mai puternica si din disperare am incercat, prin miscari mai energice, sa obtin o exfoliere mai adanca, aplicand ulei dupa aceea. Nu a mers nici asa, pielea ramanea la fel de uscata si “zdrentuita”.  Am uitat sa precizez ca toata treaba asta a fost insotita de o accentuare incredibila a liniilor de pe frunte. Mi se transformasera in riduri adevarate, adanci si foarte vizibile. Sub ochi – aceeasi “minune”, inca de dimineata fata imi arata obosita si plina de linii adanci si oricata crema hidratanta as fi folosit nu reuseam deloc sa intind ridurile.

            Asa am ajuns sa folosesc crema cu vitamina E pe care am cumparat-o mai demult de pe iHerb. Uitasem de ea de ceva timp, am folosit-o destul de rar pentru ca este destul de grasa si miroase urat. Am folosit-o mult pe coate, unde pielea imi este foarte uscata si mai putin pe fata. Nici macar nu o tineam cu restul de produse de ingrijire si de aceea imi iesise total din minte.
            La inceput am renuntat la gelul BHA PC, m-am gandit sa nu fie prea agresiv cu pielea mea suferinda, insa in disperarea care ma cuprinsese, pentru ca trebuia neaparat sa scap de stratul distrus de la suprafata pielii, am decis sa incep sa aplic seara exfoliantul chimic si apoi crema reparatoare. Incet-incet am inceput sa scap de stratul de piele “jumulita” care facea imposibila aplicarea unui fond de ten (ca sa mai ascund cate ceva), cu portiunea de piele de pe nas a fost cel mai greu de lucrat, inca mai am reminiscente, insa trag nadejdea ca se va reface si ea.
            Fara stratul acela, pielea incepuse sa se simta cat de cat … ei, bine, ca si cand ar fi piele si nu o bucata de plastic. Am inceput sa folosesc foarte intens, de trei – patru ori pe zi, crema cu vitamina E si tenul meu a inceput sa se refaca. Ridurile de pe frunte au inceput sa se retraga, cele din jurul ochilor la fel, iar acum arata exact la fel ca inainte. Este incredibil cata puterea de regenerare are pielea noastra.

            Da, pot sa zic ca de doua ori aceasta crema mi-a salvat pielea. Ultima data va spun sincer ca nu credeam ca ridurile care se creasera, mai aveau vreo sansa de a da inapoi si eram convinsa ca am reusit peformanta ca in doar cateva zile sa-mi imbatranesc tenul cu cativa ani. Asa ca pot sa spun ca puterea de refacere pe care a avut-o acest produs asupra pielii mele mi s-a parut de-a dreptul miraculasa. Ma oftic ca nu am facut poze before and after, insa de data asta (desi aveam experienta din iulie) nu credeam ca voi reusi sa obtin o reparare atat de buna a pielii, demna de a fi mentionata aici si a fi sustinuta cu poze. Sper sa nu mai trec printr-un episod asemanator, insa daca se va intampla, voi avea, cu certitudine, pozele drept marturie.
Despre crema:

            Crema in sine are o consitenta unui lapte de corp putin mai dens, intra destul de repede in piele, insa lasa un strat usor lipicios la nivelul acesteia. Miroase foarte urat, cred ca de la vitamina E, mie imi displace profund mirosul ei, dar acesta este doar un mic compromis pe care il pot face pentru a ma bucura de efectele minunate pe care le are asupra pielii. Nu o pot folosi in mod curent ca baza pentru machiaj, e prea grasa, insa in momentele de disperare prin care am trecut, a trebuit sa indeplineasca si acest rol. Este ambalata intr-un flacon clasic, nimic deosebit, nimic sofisticat.
            Am folosit-o de la zona ochilor pana la calcaie, a facut fata cu brio de fiecare data cand am avut nevoie de o crema puternic reparatoare a pielii uscate.
            Are 118 ml si am cumparat-o de pe iHerb (aici) la pretul de 7,63  9,16 dolari, adica vreo 30,00 de lei, categoric este un pret pe care nu il prea poti gasi la produsele de pe piata romaneasca.

Dacă sunteți la prima comandă iHerb, folosind codul meu VUC076 aveți o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsă între 40 și 80 dolari sau 5$ sub această valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastră. 
După prima comandă veți primi și voi un cod de reducere similar.

Transportul costă 4 dolari pentru același total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca să vă încadrați la acest tip de transport aveți două condiții de îndeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie să depășească suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depășească 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul postal de care aparțineți, din cartierul vostru.


De pe eticheta produsului:

Condition: Dry flaky skin on the body or face, also for those who would like to reduce the appearance of age spots and scars.
Solution: Vitamin E 28,000 IU Cream is formulated with one of the highest concentrations of Natural Vitamin E. It is designed to replenish skin's natural moisture. To boost the effects of Natural Vitamin E, Wheat Germ Oil is added to aid in fighting off free radicals from damaging the skin. Rhodiola Extract is also included for its "adaptogenic thermal stress protection" and aids in protecting the skin.

Suggested Use
Apply a liberal amount of cream to the body or face as needed, to maintain a healthy balance of water and oil in the skin. Use daily for best results.

Supplement Facts
De-ionized water, d-alpha tocopheryl acetate, aloe vera (aloe barbadensis) leaf gel*, glyceryl stearate, stearic acid (vegetable source), sunflower seed oil, vegetable glycerin, wheat germ oil, ceteareth-20, cetyl alcohol, avocado oil, glucose/glucose oxidase/lactoperoxidase (natural preservative), tocopheryl linoleate, xanthan gum, cedar bark extract, grapefruit seed extract, rhodiola extract and natural vanilla extract.
* Certified Organic

***

Pentru mine este o crema care cu siguranta nu-mi va lipsi din rutina, este un produs de incredere, pe care ma pot baza in orice anotimp. 

Voi ati folosit-o? Daca da, ce impresie v-a lasat?
---------------------------------------------------------------------------------------------------

 NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca rectiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 


                            VintageLook  

28 de comentarii:

  1. Cred ca merita incercata. Si mie mi-ar trebui o ingrijire mai buna pentru ochi. Nici nu e scumpa, deci cred ca o sa o incerc si eu :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pentru anumite portiuni de piele macar, eu zic ca e ideala! Iti zic cand mai pun comanda, poate o vrei si tu! :)

      Ștergere
  2. Nu am folosit-o , dar planuiesc o comanda pe iherb in 2013 :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh,am o lista lunga pt Iherb.
    Surprinzator este faptul ca de cand sunt la facultate si am cam exclus dulciurile din dieta si beau foarte mutle ceaiuri si apa tenul meu se comporta mai bine ca niciodata.
    Si cand simt ca este putin uscata,folosesc exfoliantul acesta:
    http://www.iherb.com/Queen-Helene-Gentle-Natural-Facial-Scrub-Oatmeal-n-Honey-6-oz-170-g/21410
    Care e minunat,aplic o crema hidratanta oarecare si e ca nou:))
    Ma bucur ca acea crema ti-a ajutat:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey, ma bucur sa aud ca tenul tau se comporta asa de bine, am si eu un exfoliant similar, nu stiu sigur daca este exact acelasi, dar imi place si mie. Din pacate eu am nevoie de o crema mult mai puternic hidratanta. :)

      Ștergere
  4. Na, ce mi-ai facut, nu mai intrasem de ceva vreme pe iherb, si acum cand am intrat am vazut o multime de ceaiuri interesante la hot deals :). Eu planuiam o comanda la sfarsitul lui ianuarie, acum e prea mare nebunia si mi-e sa nu se piarda coletul.
    Crema pare interesanta, ms. de review, e bine de tinut minte daca voi avea vreodata probleme cu pielea uscata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, nici nu intru sa ma uit :)))
      Si eu tot de aia am amanat comanda, din cauza sarbatorilor, mi-e frica de faza cu pierderea coletelor, insa partea proasta e ca la 31 dec. expira oferta de transport gratuit :P

      Stiu ca tu nu ai probleme cu pielea uscata, dar e buna de tinut minte crema asta, totusi! :)

      Ștergere
  5. Cred ca este foarte utila, mai ales acum, in anotimpul rece. Eu am probleme mai ales cu buzele crapate si mainile uscate. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca pentru buze nu am folosit-o pana acum, miroase cam urat si nu cred ca as suporta-o, dar totusi e bine de luat in calcul, buzele mele sunt exagerat de uscate pe perioada iernii.

      Pup si eu!

      Ștergere
  6. Am si eu o crema de la Now Solutions - pe cea cu acid hialuronic - si sunt tare multumita de ea. Am trecut-o si pe asta pe wishlist :D
    Pups

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmm, am si eu un ser cu acid hialuronic Now Solutions, dar nu prea ma incanta, nu stiu ce crema ai tu, o sa caut putin pe iHerb sa vad despre ce e vorba. Merci, pupici!

      Ștergere
  7. uff, fix prin aceeasi situatie am trecut si eu, numai ca eu habar nu am de la ce mi s-a tras. Piele de crocodil all over, scrub cu zahar si ulei - FAILED, creme hidratante - nici un efect. Pana la urma a trebuit sa fac o vizita la cosmetica. Si parca inca nu s-a reparat complet. Bine macar k nu mi-au aparut riduri, ca innebuneam cu nervii :)) pupz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff, recunosc ca nici nu mi-a trecut prin cap sa merg la cosmetica :))) De obicei nu obisnuiesc si nici nu cunosc vreuna in care sa am incredere, insa cred ca ar cam trebui sa gasesc totusi un cabinet pentru cazuri de genul acesta macar.

      Tu ai noroc ca nu ai inca riduri, varsta ta e "de vina", eu am cateva linii, pe care insa le tin bine sub control prin ingrijire adecvata, insa nopti nedormite, ingrijire necorespunzatoare, soare etc ... mi le cam intensifica si crede-ma ca nu e un sentiment prea grozav sa le vezi pe fata, sper sa le mai tin la nivelul acesta inca cativa ani :P

      Pupici! :)

      Ștergere
  8. Buna Simona, tot Simona ma numesc si eu si ti-am descoperit blogul cu mult timp in urma si te citesc de fiecare data cand postezi ceva, chiar daca nu comentez niciodata , iau in considerare ceea ce scri si sa sti ca, apoi cautand pe net anumite informatii sunt similare cu ale tale
    Cand am citit faimoasa postare cu prodesele Anian, mi-am luat si eu ambele produse si cel bifazic albastru si e asa cum ai scris tu asta daca il aplici pe parul spalat tinut in prosop si apoi neaparat uscat cu feonul
    Si eu sunt tot din Timisoara, ma rog de cativa ani m-am mutat langa Timisoara la sat, dar 30 de ani acolo am stat
    Vroiam sa te intreb ceva si sper ca nu e cu suparare as vrea sa fac si eu o comanda pe Iherb si am citi in postarea anterioara ca pt caderea parului ai folosit BIOTINSA, si am vazut ca ai cumparat-o de pe acest site
    Eu recunosc ca sunt cam novice cu cumparaturile online din strainatate in afara de UK nu am mai cumparat din alta parte si vroiam sa te intreb daca coletele cumparate iti ajung la posta normala sau la cea vamala de la Gara de nord si daca mai platesti ceva pe acolo
    Am inteles ca in curand vei face o noua comanda si as vrea sa iti propun ceva daca esti de acord sa imi cumperi si mie cate ceva ti le platesc bineinteles si pt acest gest poti sa iti alegi ceva frumos de la mine de pe site sau iti dau un comision, cum preferi tu.Sau sa imi spui si mie cum procedezi cum comanda , eu m-am uitat pe site dar nu prea inteleg pt ce sunt multe produse, daca ai putea sa ma ajuti ti-as ramane recunoscatoare si ma revansez pt acest lucru, Cu drag, Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey, Simona, incantata de cunostinta! :)
      Multumesc frumos pentru aprecierile cu privire la blogul meu.
      Intr-adevar intentionez sa dau o comanda, in functie de cat de tare de grabesti tu, pot sa comand si pentru tine evident, numai ca nu stiu exact cand o voi da. Comand de obicei cu cel putin inca o persona, astfel incat impartim taxa de transport de 4 dolari.

      Eu zic sa-mi faci o lista cu ceea ce vrei de pe site (linkurile produselor) si sa mi-o trimiti pe mail la vintagelooksimona@yahoo.com, adaug si eu si prietena mea ceea ce dorim si vad cum arata totalul. Ideea este ca trebuie sa ne incadram la 1,8 kg si maxim 80 de dolari (totalul comenzii)ca sa putem alege transportul cel mai ieftin.

      Comanda ajunge la posta normala, de cartier, nu se mai plateste nimic in plus, iti explic pe mail si cum se procedeaza dupa ce imi trimiti lista, in cazul in care doresti sa comanzi singura pe viitor.
      Imi face placere sa te ajut, sa stii, nu e nevie de niciun comision sau mai stiu eu ce. :) La mine prima comanda afara a fost iHerb, sa nu-ti zic ce emotii am avut :)))

      Vorbim pe mail mai multe, pupici! :)

      Ștergere
  9. Ma uit Simona si iti scriu pe mail sigur ca da, numai sa ma dezmeticesc putin sa vad care cum si pt ce sunt, mersi din Suflet si sa porti cu drag poseta de la Cleo e o tipa super misto si cu caracter , si cadoul pe care ti la facut prietena ta cu posetele de la ea a fost super tare, pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff, da, fetele amandoua mi-au facut o surpriza de milioane, ce sa mai zic :)

      In ceea ce priveste lista, stai linistita, uita-te cu atentie, studiaza si cumparaturile pe care le-au facut alte bloggerite si pune numai ce-ti trebuie cu adevarat, sunt foooarte multe chestii faine acolo, e greu sa te hotarasti. Timp ai suficient, de la jumatatea lui ianuarie incolo ma gandeam sa pun comanda, asa ca ... :)

      Pupici, Simona! :)

      Ștergere
  10. Nu mai comandasem de mult de pe Iherb si am pacatuit si eu ieri, tocmai pentru a prinde transportul gratuit la comenzi de peste 40$. De cremă de față nu m-am uitat pentru că momentan mă înțeleg binecu cele de la Gerocossen anti-îmbătrânire. Lasă o peliculă la suprafață, ca și cea prezentata de tinee, dar parcă umple liniile, ridurile si de dimineață pielea mea efoarte relaxată, întinsă.
    Vitamina E are un miros ușor neplăcut.Mai spărgeam din când în când câte o capsulă (tot de pe Iherb cumpărată) și îmi făceam repede un masaj cu uleiul, apoi îl lăsam să acționeze ca o mască. Foarte hidratant!

    Oricum, cred că reviewul este foarte util celor care se confruntă cu un ten uscat (măcar pentru o perioadă)iar prețul cremei este friendly cu bugetul nostru!

    Te pup, Simona, și iti urez un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a fost teama cu sarbatorile, sa nu se rataceasca pachetele pe undeva, pana acum am fost ferita de asa ceva, insa oferta cu transport gratuit este atractiva.

      Creme de la Gerocossen nu am mai folosit de cativa ani, mai demult foloseam si eu, insa nu mai imi aduc aminte cum se comportau pe tenul meu.

      Vitamina E este foarte hidratanta intr-adevar, eu am avut o sticluta de la Mayam, mai combinam cu uleiuri, foarte hidratanta intr-adevar, insa lipicioasa si greu de aplicat :P
      Despre crema aceasta ma gandeam si eu ca sigur va fi util review-ul celor care sunt in cautarea unui produs puternic reparator, din punctul meu de vedere este un produs foarte bun.

      Te pup si eu Aurora, un an nou fericit! :)

      Ștergere
  11. Simo,cred ca ti-am spus in vara ca si eu i-am "oferit" pielii un anumit nr de arsuri, m-am lecuit, m-am inteleptit!
    Crema aceasta... o adaug pe wishlist-ul iHerb, desi nu stiu cand ma voi incumeta sa comand; sincer, eu m-am gandit ca mi-ar ajuta calcaiele (caci, altfel, nu as avea probleme)!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, si eu sper din suflet ca am devenit mai responsabila, mai ales acum dupa al doilea episod.

      Eu nu am probleme majore cu calcaiele, insa cred ca ar ajuta si unele foarte uscate, cantitatea este destul de buna 118 ml, deci eu zic ca merita pusa pe lista chiar si numai pentru atat.
      :)

      Ștergere
  12. merita incercata...se pare ca nici soarele nu mai este ce-a fost :))) , ani in urma stateam cate 3 luni la soare , dormeam pe plaja aproape :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! Imi place tare mult cum arati si te ingrijesti. Am si eu o intrebare daca nu deranjez, stiu ca nu ai studii in dermatologie sau ceva de genul, dar poti sa imi recomanzi ceva pentru ochi usor de procurat sau de facut home-made? Eu am 23 de ani si am tenul gras in jurul ochilor, pe frunte si nas si normal in rest nici uscat nici uleoios.
    Momentan sunt ok ca folosesc ochelari de soare sa nu inchid ochii mai ceva ca asiaticii(sperand sa previn ridurile insuportabile din jurul ochilor) si crema cu protectie solara aproape mereu. Ceva uleiuri, creme bune incercate pentru aparitia ridurilor la ochi cunosti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey, buna, iti multumesc frumos pentru aprecieri! :)
      Si eu sunt in cautarea unei astfel de creme in momentul de fata, sa stii. Mie mi-a placut foarte mult o crema de la SpaRustica pe care am testat-o (mi s-a parut cea mai buna solutie pentru ridurile de la ochi), insa e cam scumputa si nici nu e pe stoc acum - am scris aici despre ea: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2012/02/am-testat-cremele-sparustica.html

      Daaar, eu personal am obtinut rezultate foarte bune cu uleiul de migdale, am folsit si de argan si de rosa mosqueta, insa cel de migdale mi-a placut cel mai mult. L-am luat de la o farmacie naturista cu vreo 6 lei o sticluta mica de 10 ml, dar e numai buna pentru a vedea daca iti face bine la piele. Deci eu zic ca merita incercat. Eu l-am tot recomandat pana acum.

      In momentul de fata sunt in cautarea unei creme mai light, pe care sa o pot pune si dimineata sub fondul de ten si sa aiba aceleasi rezultate bune precum crema de mai sus sau uleiul de migdale (cu acesta nu pot sa ma dau decat seara) :)
      Cand voi gasi si o asemenea crema, dau de stire pe blog :P
      Pana atunci eu iti recomand sa incerci o sticluta mica de ulei de migdale, e gras, insa pentru seara e ok. :)
      De asemena mai poti incerca sa spargi si cate o capsula de vitamina E in crema de fata si sa pui amestecul in jurul ochilor, insa tot seara pentru ca si aia e uleioasa, vitamina E face minuni la riduri.. :)

      Ștergere
  14. Haha si eu sunt in cautarea unei creme light pe care sa o aplic sub fondul de ten, o sa citesc in continuare si o sa caut si eu. Mersi pentru sugestii si promptitudine, maine merg sa imi caut uleiurile :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere, te mai astept pe aici! :) O seara si un weekend minunat, iti doresc! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!