"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 5 noiembrie 2012

Travalo - review

     In urma cu mai bine de o luna, am avut ocazia sa incerc minunatul dispozitiv Travalo, un recipent reincarcabil de mici dimensiuni prevazut cu pulverizator, in care se poate transfera orice parfum printr-o metoda extrem de simpla.

    Spray-ul Travalo se comercializeaza intr-o carcasa din plastic, precum se vede in imagini, dispozitivul in sine are o dimensiune de cca 9 cm si o circumferinta de 5, este deci foarte mic, extrem de usor, se poate umple cu 5 ml de parfum, ceea ce inseamna intre 60 si 65 de pulverizari. 

     Travalo este creat din aluminiu anodizat de inalta calitate, poseda o portiune transparenta sub forma unei fereste prin intermediul careia se poate observa usor cantitatea de produs dinauntru si este disponibil intr-o mare varietate de culori. Poate fi purtat in cele mai micute genti, datorita dimensiunii reduse si este acceptat in bagajul de mana in avion.
Spray-ul meu Travalo este argintiu, elegant, foarte usor si delicat, desi materialul din care este creat este extrem de durabil si rezistent la socuri. 
     L-am dorit cel mai mult pentru a-l putea purta cu mine in geanta. De obicei nu mai ajung acasa dupa ce ies de la serviciu si am treaba in oras, pentru ca locuiesc foarte departe de centru, de aceea machiajul pe care il port in fiecare zi trebuie sa dureze circa 12 ore, iar pentru ca parfumul nu reuseste sa se mentina atatea ore, varianta Travalo este ideala.
     Pentru mine a devenit un produs indispensabil, desi sunt putin dezamagita pentru cel mai mult mi l-am dorit pentru parfumul meu preferat din momentul de fata Fresh Blossom DKNY, care are 100 de ml si evident ca nu-l pot cara niciunde cu mine. Din pacate doar cand am vrut sa-mi incarc Spray-ul Travalo cu acest parfum, am observat ca designul sticlei nu permite transferul acestuia in recipientul Travalo. Deci mai sunt si exceptii determinate de modelul sticlei.
     In rest incarcarea acestuia este extrem de simpla, este necesara o suprafata plana si doar vreo doua minunte din timpul tau si gata, il poti baga in geanta sau chiar buzunar. 
Mai jos am pus si un filmulet demostrativ. 
(calitatea filmuletului nu este grozava, insa este prima data cand filmez cu aparatul meu)

Produsul este disponibil pe www.travalo.com in 10 variante de culori, la pretul de 12,49 lire - acesta este site-ul oficial, de unde am primit si eu acest produs, insa de curand l-am gasit comercializat si pe Aoro.

Voi ati incercat un asemenea dispozitiv? Il considerati a fi necesar? 


                           VintageLook  

13 comentarii:

  1. Nu l-am incercat, dar pare excelent pentru calatorii. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am incercat, dar e pe lista mea de dorinte :) Mi se pare tare util si simpatic. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar e perfect pentru calatoriile de scurta durata, dar si pentru a fi purtat in geanta zi de zi.
    E tare dragut, dar recunosc ca dupa ce am vazut mai multe variante pe youtube, mi-ar fi placut pe auriu mai mult :P

    Pupici, fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am varianta pe negru de aproape un an si imi place atat de mult incat luna trecuta am "pacatuit":)) Mi-am luat si varianta pe argintiu.

    Sa-l folosesti sanatoasa!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare super fain. Filmuletul tau m-a ajutat mult pentru ca nu ma gandeam ca se incarca asa usor. Mi-ar placea unul, e super :* :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Stiu ca si tu l-ai testat inaintea mea. :p
      Mie mi-ar fi placut pe auriu, dar poate imi cumpar si asa.
      Pup!

      Ștergere
    2. Eu l-am vrut pe negru,dar am uitat sa mentionez:))
      Dar m-au nimerit si cu albastru,era o una din optiuni.

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!