"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 3 octombrie 2012

Preferatele lunii septembrie

        Desi nu stiu daca termenul de "preferate" ma defineste in totalitate in ultimul timp in ceea ce priveste acesta postare, insa as putea sa afirm ca cele mai folosite produse de makeup si ingrijire in cursul lunii septembrie au fost urmatoarele (spun ca nu sunt neaparat si preferatele mele pentru ca ratiunile dupa care le-am folosit intens in aceasta luna pot fi si altele, ca de exemplu dorinta de a le consuma cat mai repede):

        Cu siguranta una dintre preferate este crema antifoliculita Babylove pe care am uitat sa o adaug intre produsele folosite luna trecuta. Este perfecta pentru mine precum v-am tot spus in nenumarate randuri.

        Serul Paula's Choice nu este unul dintre preferate insa l-am folosit aproape in fiecare zi, nu simt inca nimic miraculos in urma utilizarii sale, dar sunt sigura ca "se pune" ... 

         Oja cu gel integrat de la L'Oreal primita cadou de la Laura (multumesc, iubita!) ramane totusi preferata mea, in sensul ca rezista pe unghii mai bine decat oricare alta oja pe care o am. Cu topcoat cu sclipici ma tine 7 zile ceea ce e perfect.

        Blush-ul peach de la Farmasi l-am primit cadou tot de la Laura (multumesc din nou!) cadou de ziua mea, mi l-am dorit foarte mult si sunt foarte incantata de calitatea sa si pur si simplu nu se vede absolut deloc consumat, pare ca nu o sa-l termin niciodata.

        Rimelul de la Oriflame stiti deja ca imi place foarte mult, insa am descoperit ca nu-mi place sa-l folosesc impreuna cu tus de pleoape, ci doar cu fard sau fara nimic asa cum procedez mai nou in ceea ce priveste machiajul pe care il adopt la serviciu (adica cinci zile pe saptamana).

        BB Cream-ul Holika Holika l-am folosit in fiecare zi de cand a intrat in posesia mea. Recunosc ca, dat fiind faptul ca este cea mai deschisa culoare, nu este chiar potrivit tenului meu, insa cu o pudra mai inchisa la culoare reusesc sa il aduc mai aproape de nuanta mea naturala. Este un produs de calitate, o sa il evaluez public in curand.


        La capitolul ingrijire/mofturi nu am prea multe de spus - gelul Swedish Spa de la Oriflame il iubesc pentru aroma sa fresh, care imi schimba starea de spirit automat (stiu ca ma repet), iar spray-ul de corp Nature Secrets este dulce, delicat si feminin...il port mai mult seara dupa dus inainte de culcare. 

Cam atat pentru luna aceasta, voi ati folosit ceva din lista mea in cursul lunii septembrie? 


VintageLook 

23 de comentarii:

  1. Astept cu interes evaluarea acelui BB cream ;;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e in plan, mai greu cu timpul si cu mobilizarea, dar am vazut ca stii si tu cum e... :P

      Ștergere
  2. Mi-ar placea si mie sa incerc blush-ul de la Farmasi... astept review-ul pt BB cream :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e cel pe care ti-l recomandam eu. E un blush foarte bun din toate punctele de vedere, o sa ii fac si lui un review si bb cream-ului bineinteles! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos e blush-ul! Spray-ul de la oriflame l-as cumpara si numai pt. ambalaj, arata asa bine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, merita cumparat blus-ul acesta, intra-adevar este si mai scump pentru preturile pe care le practica Farmasi, adica 25 de lei, insa ar merita mult mai mult de atat si in plus ... nu se consuma. Recipientul de la spray este reutilizabil si acesta a fost inca un motiv pentru care mi l-am dorit, recunosc, cred ca o sa-mi transfer Alpha Cell-ul in el pentru ca se consuma prea mult cu discheta.

      Ștergere
  5. Ahhh....acum ca ai facut postarea asta, realizez ca eu am omis-o luna asta :( Nu am mai fost activa de 2 saptamani ca m-am angajat...dar de rubrica asta vroiam sa ma tin...asta e..luna viitoare :))


    Iar despre postarea ta, pot sa spun ca blush-ul Farmasi e absolut superb iar spray-ul de corp Oriflame il am si eu si il ador. L-am folosit aproape tot in 3 saptamani :)) Am abuzat de-a binelea de el...

    BB cream-ul de unde l-ai cumparat?

    Pupic :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ieri ma gandeam sa-ti trimit mail sa te intreb ce mai faci pentru ca am vazut ca ai fost cu adevarat inactiva. Ma bucur sa aud ca te-ai angajat, inseamna ca e de bine :P

      Cat despre rubrica, oricum nu e inca tarziu, ai putea sa o postezi si zilele acestea...

      BB Cream-ul e de pe eBay, mi l-a comandat o prietena. :)

      Te pup, Dya, imi era dor de tine! :)

      Ștergere
  6. nice products Simona, especially the blush!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da! Rimelul il am si eu si, la fel ca tine, il port singur de obicei. In perioada asta ma uit la fardurile de pleoape si nu-mi transmit nimic, asa ca le evit cu gratie.
    Am luat de curand un ser de la PC (cel din gama Skin Balancing) si mi se pare fabulos. Din cel Resist am avut mostre si nici eu nu am observat rezultate (nici asa, pe termen scurt).
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si postarea ta cu privire la rimelul-minune si am remarcat faptul ca avem exact aceleasi impresii cu privire la calitatea lui.
      Cat despre serul PC, probabil o sa-l cumpar si eu pe cel pe care il ai tu, oricum aveam de gand sa testez mai multe produse, insa asa rand pe rand. Recunosc ca din mostrele micute pe care le am, nu reusesc sa-mi dau seama prea bine de calitatile unui produs, asa ca ma orientez dupa review-uri mai mult.

      Pupici!

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Pfff, la asa interes pentru BB Cream-ul asta, va trebui neaparat sa ma mobilizez si sa-i fac review. :P
      Promit ca o sa vorbesc despre el!

      Ștergere
  9. EU am un iluminator de la Farmasi si il folosesc pe post de blush si este senzational.Acum imi doresc foarte mult sa incerc un rimel de la ei pentru ca multe fete mi le-au laudat.
    Astept sa ne spui despre BBcream ...

    P.S.:Am ajuns si eu intr-un sfarsit intr-un DM, dar nici in ruptul capului nu am gasit crema pentru foliculita.Si fetele de la casa se uitau la mine ca la niste cai verzi...:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am incercat rimelul si nici nu stiam ca e laudat. Data viitoare cand mai ajung pe acolo o sa-l cumpar si eu.
      Cat despre crema antifoliculita, ma mir ca nu ai gasit, ma gandesc ca nu ai intrebat de ea sub forma de "crema antifoliculita" pentru ca ea este crema contra eritemului fesier pentru bebelusi. Oricum incearca si alta crema asemanatoare care sa aiba in compozitie oxid de zinc, ar trebui sa aiba acelasi efect.
      Pupici, Ana!

      Ștergere
  10. ce de bunatati <3 imi place mult blushul!!pupici dear
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu sunt super curioasa de BB creamul acela!Oja de la L'oreal o am si eu intr-o nuanta corai portocaliu si intr-adevar e foarte buna!Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff, deci chiar trebuie sa vorbesc despre el :P
      Si eu vreau sa-mi mai cumpar oja asta si pe alte nuante!
      Pup!

      Ștergere
  12. Draga mea,

    nu trebuie sa mi multumesti, toate sunt cu drag ptr tine :)
    sper ca acesta sa fie doar inceputul ptr ca pe viitor sa se dubleze

    pupicei

    RăspundețiȘtergere
  13. Prima data am vazut BB cream-ul Holika la Anda Zelenca pe blog! Cu un review pozitiv! Imediat ce l-am vazut si printre favoritele tale, am dat comanda pe e-bay! Spontan! Acum astept, cu rabdare (caci e nevoie)...:)
    Pupicei, Simona!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!