"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 2 septembrie 2012

Preferatele lunii august

        Stiu ca nu am mai postat de luni bune "Preferatele lunii" , insa nu am reusit niciodata sa ma mobilizez la timp. De data aceasta am zis ca nu mai ratez momentul, asa ca vin si eu cu produsele mele cel mai des folosite in aceasta luna august. 
        Si ca niciodata voi incepe cu ojele. Vara aceasta unghiile mele au aratat mai bine ca niciodata si parca si ojele incep sa dureze mai mult, astfel incat m-am rasfatat cu tot felul de culori turbate pe care le-am tot schimbat in functie de starea sufleteasca prin care am trecut. Fidele mereu mi-au ramas lacurile sclipicioase pe care le adaug peste oje dupa vreo doua zile de purtare a celei de baza, din doua motive:
- pentru a schimba aspectul ojei (ca sa nu ma plictisesc),
- pentru a-i prelungi rezistenta.

Aliate in aceasta lupta cu plictiseala si lipsa de rezistenta au fost (de la stanga la dreapta):
Flormar Supershine U04; Madonna 53 (lacul din spate cu sclipici rosu); Golden Rose 318; Essence - Circus Confetti; Golden Rose 169.

        La capitolul machiaj am folosit cel mai des fondul de ten rezistent la transfer de la Astor (review curand), pudra la de Elf studio si un fard de obraz tot de la Elf pe care as cam vrea sa il termin, de aceea apare aici, am cam abuzat de el, motivatia fiind cea expusa mai sus.
Pudra din care mai am foarte putin este Elf studio Sand, iar blush-ul Elf sudio Peachy Keen.
         Servetele matifiante de la Oriflame, despre care ati putut citi aici ma vor insoti cu certitudine in fiecare luna de acum incolo. 
La capitolul buze am avut cam trei nuante preferate:
         Este vorba despre lip stain-ul de la Elf pe care il folosesc de muult timp Lucky Lady (tot zic ca o sa ii fac review si o sa-i fac la un moment dat), rujul care ramane preferatul meu de la Rimmel - 030 Tell no one (cred ca ar merita si el un review separat, este cel mai cumparat ruj la urma urmei si pana acum nu a reusit niciun altul sa-l detroneze) si descoperirea recenta Sleek - Papaya Puch despre care am vorbit aici.

La capitolul ingrijire nu stiu daca apar elemente foarte noi:
          La crema iHerb cu vitamina E tot zic de multe luni ca-i fac review si o sa ma tin de cuvant la un moment dat, gelul 2% BHA Paula's Choice nu ma grabesc sa-mi prezint impresiile, oricum aveti de unde sa cititi pareri, am folosit iar Flavo C (review aici), este ultima sticluta, chiar nu mai imi permit sa-l mai cumpar, mi-am restructurat bugetul si nu mai are loc, folosesc de asemenea uleiul de rosa mosqueta pe care l-a adus iubitul meu cand a fost in Spania si crema Earth Line din care mai este foooarte putin produs, adica o termin saptamana aceeasta si care mi-a placut mult, mult, mult de tot (aici am scris desprea ea). 

Ce element comun ati descoperit in expunerea mea?

VintageLook


30 de comentarii:

  1. Am si eu blush-ul Peach Keen :D Imi place , chiar daca trebuie sa insist cu aplicarea . Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, da, exact asa procedez si eu, aplic mai multe staturi sau un singur strat peste un alt blush. La inceput am fost asa dezamagita si apoi am trecut la cealalta extrema, a inceput sa-mi place foarte mult :P
      Oricum ar fi timpul sa-l termin, am prea multe!

      Ștergere
  2. La prima vedere, suna interesant acel fond de ten ( si pare bun).. abia astept sa iti citesc review-ul pentru el !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca este asa de bun incat e pe terminate, tot am zis ca ii fac review si pana sa apuc sa-l concep, am cam terminat flaconul. Fondul acesta de ten este una dintre surprizele placute in materie de fonduri de ten, pe care le-am avut anul acesta :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Da, da, o sa urmeze, crema asta e cel mai cumparat produs din comenzile mele de pe iHerb, insa nu de mine (eu nu am reusit sa termin flaconul), ci de colegele de la serviciu cu care impart comenzile iHerb, ele sunt foarte, foarte incantate de aceasta crema... :)

      Ștergere
  4. Sunt curioasa de fondul de ten! Suna interesant:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, va veni si randul lui in curand, a fost un fond de ten ideal pentru vara, o placuta si neasteptata surpriza... :)

      Ștergere
  5. Astept cu nerabdare parerile tale despre fondul de ten :) pupici
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. n-am folosit nimic din preferatele tale. hmmm....e cazul de shopping?? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte curioasa despre lip stain-ul de la ELF si as vrea sa incerc si eu pudra de la ei cu toate ca ma inteleg foarte bine cu Complexion Perfection.
    Eu am niste servetele asemanatoare de la Avon insa sunt curioasa daca sunt mai bune cele de la Oriflame, cu toate ca ele fac acelasi lucru si anume sa absoarba sebumul..
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este unul dintre produsele mele preferate acel lip stain, iar pudra am cumparat-o a patra oara, deci imi cam place, o iau insa numai cand este la reducere, cam 12 lei, e un produs de care sunt multimita, adica nu am gasit nimic mai bun la un pret apropiat, pana acum.

      Si eu sunt curioasa sa compar servetelele si cu alta marca :)

      Ștergere
  8. Astept cu interes review pentru fdt Astor; sunt nerabdatoare sa-mi iau si eu acele servetele matifiante(insa reprezentanta Oriflame pe care o cunosc s-a uitat lung, cu nedumerire, la mine auzind denumirea produsului::) - vom elucida "problema"!)...
    FlavoC...nici eu nu mi-l permit acum dar va mai sosi si vremea lui!
    Pupicei, Simo!
    Sper ca saptamana ce urmeaza sa ai zile frumoase din toate punctele de vedere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Servetlele au aparut doar in doua cataloage din cate imi amintesc eu, deci sunt destul de noi si probabil nu le-a sesizat reprezentata ta... :P
      Ilda draga, iti doresc si eu o saptamana cat mai reusita!
      Pupici!

      Ștergere
  9. Pe mine nu m-au dat pe spate mostrele Paula`s Choice, chiar nu pot sa spun ca merita banii ... sau cel putin in cazul meu.
    Rujul Rimmel imi place tare, mentine buzele hidratate? spre rusinea mea, am putine rujuri si mi-e teama sa incerc ce nu cunosc :)
    Pups!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu pot sa spun wow in cazul produselor PC sau cel putin deocamdata... :P
      Rujul Rimmel nu face parte din categoria celor cremoase, hidratante, de aceea imi si place asa de mult, eu prefer rujurile mai tari, de lunga durata daca se poate. Acesta nu hidrateaza buzele, dar nici nu le usuca asa cum fac alte rujuri care dureaza mai mult pe buze. O sa ii fac si lui un review separat.
      Nici eu nu sunt fana rujuri sa stii, mie imi plac creioanele de buze mai mult (tot datorita faptului ca dureaza mai mult) :P
      Pupici!

      Ștergere
  10. Si eu mai am putin din crema Earth Line...cred ca ma mai tine 2 saptamani. Ma grabeam sa o folosesc ca sa nu expire si acum trag de ea sa nu se termine ca mi-a placut la nebunie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, cu ocazia aceasta mi-am dat seama ca imi fac bine cremele cu vitamina E, si cea de la iHerb este tot cu vitamina E ca si cea de la Earth Line si imi plac amandoua :P

      Ștergere
  11. De data asta nu am gasit nimic din ce am si eu :P Sunt curioasa de fond de ten, parca as vrea si eu sa-l incerc. Astept review-ul tau :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am putin in recipent, o sa ti-l dau sa-l incerci si tu dupa ce ii fac review-ul, sper sa reusesc saptamana aceasta. Eu zic ca este un fond de ten care, macar o data, merita cumparat :P

      Ștergere
  12. Si eu folosesc crema cu vitamina E de la iHerb si sunt foarte multumita. Cam atat avem in comun. Flavo C n-am mai folosit de foarte mult timp, desi mi-e dor de el, ca tare bun mai este. Dar cum ai zis si tu, bugetul este calculat si recalculat, tot mai tai de pe lista :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca o sa includ si impresiile tale in review-ul pentru crema cu vitamina E, de fapt tu m-ai convins sa incep sa o folosesc cu regulariatate. :P

      Ștergere
  13. Top coat-urile alea sunt hipnotizante!

    Astept review-ul! :)

    Te pup si sa ai o saptamana fantastica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt dragute, nu? :P Mie mai demult nu-mi placeau deloc ojele sclipicioase, insa am fost obligata sa le port datorita durabilitatii, iar acum au inceput sa imi placa asa de mult :P

      Pupici!

      Ștergere
  14. FlavoC imi face rau de tot cu ochiul! Pacat ca e cam scump!:( Dar cred c-am sa mi-l iau si eu.
    Spune-mi, te rog, usuca cumva pielea?! Am mai citit niste pareri despre el pe net si-am vazut ca asa declarau cateva fete.

    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deea, mie mi se potriveste foarte bine, este un ulei "usor" care se absoarbe repede in piele. Pe tenul meu ramane o foarte usoara pelicula, atat cat sa confere o senzatie de ten usor hidratat. Nu imi usuca pielea absolut deloc, insa este posibil ca pe alt ten sa se comport altfel, nu stiu ce sa zic...

      Ștergere
  15. oh just a cool make up stuff, especially the lipsticks!:) kisses!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!