"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 19 august 2012

Le Rouge et le Noir

        Va spuneam mai demult ca mi-am cumparat doua palete de farduri Radiance impreuna cu revista Story si ca sunt foarte, foarte multumita de calitatea lor. Imi plac putin mai mult decat cele de la Sleek pentru ca pot sa le aplic mult mai usor, fara ca pigmentul sa se imprastie sub ochi. Prima paleta am cumparat-o mai mult pentru movul acela fantastic si am realizat un machiaj dragut pornind de la acea culoare, il puteti vedea AICI, iar cea de-a doua paleta am cumparat-o in special pentru acest rosu:
        Este un rosu pur, extrem de pigmentat si rezistent pe pleoape. Eu va recomand aceste palete cu toata increderea, daca veti mai gasi oportunitatea de a le cumpara impreuna cu vreo revista.

        De cand a ajuns in posesia mea mi-am dorit sa o folosesc pentru un machiaj, insa abia acum am reusit sa fac acest lucru. Mie mi se pare ca rosu este cea mai potrivita culoare pentru ochii mei, imi place sa o port, insa nu gasesc mereu ocazia. Sunt curioasa ce parere aveti voi de rosu pentru colorarea pleoapelor...
Am folosit:
Fond de ten Rimmel - Match Perfection (review AICI)
Pudra Elf studio
Blush L'Oreal
Creion sprancene Lady's - Isabelle Dupont
Rimel Maybelline - Colossal
Creion negru Ada
Tus pleoape Lady's
Trusa farduri Radiance (rosu)
Trusa Oh so special (negru)
Creion contur buze S-he
Ruj Oriflame - Power Shine (peach nectar)
Lips Stain Oriflame - Veryme (red)

Bijuterii vintage
Camasa second-hand (ati vazut-o AICI - penultima)

Sunt cam ciudate pozele acestea "de aproape", insa se vede destul de bine machiajul pleoapelor, asa ca va rog sa ignorati expresia mea ciudata :P
        Din pacate nu am reusit in nicio ipostaza sa scot in evidenta adevarata intensitate a rosului, pare mai mult bordeaux, insa in realitate este foarte rosu.

Voi folositi rosu pe pleoape sau doar pe buze?

                             VintageLook

42 de comentarii:

  1. Ai niste ochi superbi :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti scoate in evidenta ochii (dupa ce am notat asta mi-am adus aminte de reclama de la vopseaua de pereti :)) )

    Arati ...hm... speciala:) Esti speciala. Adica e un look intens care ti se potriveste. Adica da, esti superba si asa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce-mi place mie reclama aceea :)))
      Mie imi place mult rosu pe pleoape pentru ca este singura culoare care nu mai lasa loc de interpretari privind culoarea ochilor mei, clar sunt verzi purtand rosu... :P

      Stiu ca e altceva, e destul de greu de purtat, dar eu am curaj :P
      Multumesc frumos, draguta, pupici! :)

      Ștergere
  3. Iti sta foarte misto! Multumesc pentru postare, este o inspiratie si mi-a dat curaj sa ma "arunc" si eu la un machiaj cu rosu.
    Exact paleta asta mi-am cumparat-o si eu cu revista, si tot pentru fardul rosu, am tanjit ani intregi la un fard de pleoape rosu put. Dar recunosc cu rusine ca de cateva luni de cand am paleta nu am indraznit sa folosesc nuanta asta, e neobisnuita si mi-era teama ca se va holba lumea pe strada. Dar am vazut mai demult pe blogul Anei un machiaj cu rosu care arata bine si deloc ciudat ( http://ana-s-beautyblog.blogspot.ro/2012/07/lotn-yes-boss.html ), acum pe vad pe tine si iti sta asa bine si armonios.. cred ca saptamana care vine trag aer in piept si inaugurez si eu paleta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si machiajul Anei, al ei este si mai intens, am vazut ca "s-a jucat" cu mai multe nuante, inclusiv albastru, de aceea are accente violet, este foarte frumos.
      Eu zic sa incerci cu curaj, la urma urmei poti oricand sa te demachiezi si gata, nu s-a intamplat nimic :P
      Sunt sigura ca iti va sta bine, rosul acesta chiar este superb,
      Sa mai treci pe aici si sa-mi spui daca ti-a iesit ok, sunt curioasa :P

      Pupici! :)

      Ștergere
    2. Un "rosu puternic" voiam sa scriu :))
      Ai dreptate cu demachiatul, orice ciudatenie mi-ar iesi, se sterge in 2 minute. Amuzant e ca in urma cu vreun an si ceva am avut parul vopsit rosu-semafor, si atunci am indraznit pe principiul ca pot oricand sa-mi arunc o vopsea neagra in cap, plus ca parul e..doar par, creste. I-am produs un soc prietenului meu cand m-a vazut, dar acum macar e antrenat pentru orice idei colorate imi mai vin :P

      Ștergere
  4. tie iti sta bine, dar sunt convinsa ca eu as arata ca dupa o bataie recenta :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Precum ii spuneam mai sus si Kandiei, avantajul este ca poti sa te demachiezi oricand, deci poti incerca linistita sa vezi daca iti sta bine... :)

      Ștergere
  5. Asa de bine arata rosul ala, ca m.am machiat cu rosu azi, prima data:))
    Te urmaresc de mult timp, dar doar acum mi-am facut si eu curaj sa comentez:)),in orice caz esti foarte frumoasa si ai un blog foarte dragut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ce ma bucur ca am reusit sa te inspir. Si cum a iesit? :D

      Multumesc frumos pentru aprecieri, nu stiam ca ma urmaresti, vad ca esti la inceput de drum, te adaug in lista mea de bloguri.
      Pupici! :)

      Ștergere
    2. Nu ca al tau evident, dar invat,invat :)). Te urmaresc prin bloglovin, eu abia am inceput sa invat una alta despre blogging..Merci simona :*

      Ștergere
  6. Offff, mi-e drag de tine! Iti sta foarte bine. Eu m-am tot ferit de rosu, de frica sa nu-mi evidentieze imprfectiunile de pe ten. Dar daca spui tu ca potenteaza verdele ochilor... suna bine. P.S.: superbi cercei, bijuteriile vintage sunt slabiciunea mea. Well, una din ele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai rosu-verde este una dintre cele trei perechi de complementare, rolul lor este sa se exalte reciproc. Eu cand vreau ca ochii sa fie verzi, folosesc rosu si derivate si cand vreau sa evidentiez irizatiile albastre folosesc oranj cat mai intens...
      Chiar sunt curioasa dupa ce incerci, ce parere ai...

      Si mie imi plac bijuteriile vintage, nu am multe, insa fiecare e speciala in felul ei, acesta este un set primit cadou chiar si cu atat mai mult are o valoare imensa in ochii mei.

      Pupici!

      Ștergere
  7. Iti sta minunat! Eu as fi pus mai mult negru, as incerca si eu ideea ta :) Ma oftic ca nu am mai gasit revista, dar poate mai apare ea ... Doar sa ma traga cineva de maneca, eu trec in graba pe langa chioscurile de ziare :))

    Brosa este absolut fenomenala si ea! Imi place tare mult de tine, cum te machiezi, cum asortezi hainele ... Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai specificat, insa vazand pozele exact la acelasi lucru m-am gandit si eu, adica se vede si rosu, dar si negru mult diminuate ca intensitate, dar mai ales negru. In realitate era mai mult, mai intunecat spre margine si foarte intens spre interiorul ochilor. Eh, pana o sa am o jucarie smechera care sa ma asculte, ma multumesc si cu aparatul acesta, ce sa fac :P

      Mie imi pare rau ca nu am luat mai multe truse, voiam sa pun la giveaway, dar m-am gandit ca asa de ieftine nu o sa intereseze pe nimeni, insa se pare ca sunt multe fete care nu au apucat sa le cumpere, poate mai apar, din cate stiu au fost in doua transe. O sa anunt si eu pe toata lumea daca le vad la chiosc.

      Esti o draguta, Alina, te pup, saru'mana!!

      Ștergere
  8. Am indraznit o singura data sa ma machiez cu un fel de rosu si mi-a placut tare mult! Arata ciudat nah, e o nuanta indrazneata dar scoate ochii in evidenta [astia deschisi si frumosi ai nostri :)] intr-un mod placut.
    Si eu as fi pus mai mult negru cum zice Alina dar doar ca sa alungesc ochiul putin mai mult.
    Imi era dor sa-ti vad un machiaj!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi aduc perfect aminte machiajul acela al tau cu rosu, era pentru o seara de club, chiar m-a inspirat inca de atunci acel rosu al tau... :)
      Promit ca o sa mai incerc si alte variante cu rosu, cu unul mai deschis de exemplu si voi incerca si o forma alungita cum spui tu si mai mult negru pe exterior... :)

      Si mie imi era dor sa ma machiez, nici macar nu am fost niciunde, m-am machiat doar pentru placerea actului in sine.

      Pupici!

      Ștergere
  9. just gorgeous simona! really impressive look! kisses!

    RăspundețiȘtergere
  10. :) Tu nu ne-ai prezentat doar un machiaj, ai transmis (cel putin asa am perceput eu!) mister, romantism...M-ai facut sa ma gandesc la un personaj complex din filmele de epoca!
    Brosa aceea e... to die for!:)
    Pupici, Simona!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat intr-adevar sa transmit o anumita stare de spirit, mi s-a parut potrivita pentru machiaj, de la el am plecat, am ales bijuteriile si apoi camasa aceasta care nu a fost imbracata niciodata pana la aceasta "sedinta foto".
      Asa-i ca e frumosa brosa mea? Inseamna foarte mult pentru mine!
      Ma bucur tare ca-ti place, te pup!

      Ștergere
  11. Esti o norocoasa cu asa ochi :)
    Eu nu am incercat sa includ pana acum rosul in machiaj , insa pe buze l-am purtat de maxim 2 ori (mi se pare o culoare mult prea serioasa pentru firea mea ) hi hi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar trebuie sa te indentifici cu aceasta culoare ca sa o poti purta, nici eu nu sunt intotdeauna in starea potrivita pentru a pune rosu pe mine, nici la imbracaminte si nici la machiaj, este o culoare destul de pretentioasa din punctul meu de vedere...

      Multumesc pentru aprecieri, te puuuup!! :)

      Ștergere
  12. Eu nu am curaj sa folosesc acel rosu pentru ca mie parca imi scoate in evidenta cearcanele si toate imperfectiunile tenului, insa cu tenul tau impecabil se "potriveste" de minune! :D
    Iar de par ce sa mai zic...poate doar wow!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede-ma ca nu am un ten impecabil, doar ca acum arata putin mai bine decat acum cateva luni si se aseaza mai bine fondul de ten, astfel incat macar in poze arata sanatos si uniform.
      Intr-adevar ai dreptate, la ochi obositi si cu cearcane vinetii nu arata bine rosu, trebuie sa fii destul de fresh ca sa il poti purta pe pleoape.
      Eu zic sa incerci totusi (poti oricand sa-l stergi), o sa fii impresionata de ceea ce stie sa faca pentru ochii verzi... :)

      Pupici!

      Ștergere
  13. Imi place, te prinde bine aceasta culoare. Esti dragalasa si finuta:*

    RăspundețiȘtergere
  14. like, like, like si da folosesc rosu, dermatograf :P, pe buze mai rarut, cand nu ma vede barbatul, stii tu de ce :))

    RăspundețiȘtergere
  15. tare indraznet machiaj :) , eu mai folosesc rozul acela turbat de la Ada ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu, sunt o fata curajoasa... :P
      Nu cred ca stiu rozul acela...

      Ștergere
  16. Rosu folosesc in orice pentru ca il iubesc din toata inima!

    Pozele de care ziceai tu nu sunt deloc ciudate,ba dimpotriva se vede si mai bine cat de frumoasa esti!


    Machiajul realizat iti scoate foarte mult in evidenta culoarea ochilor.Superb!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ela, tu esti una dintre persoanele care chiar stie sa poarte rosu si intr-adevar si eu am observat ca il porti foarte des.
      Ma bucur ca-ti place, te pup si eu! :)

      Ștergere
  17. folosesc rosul pe pleoape si pe buze,dar nu in acelasi timp.
    iti sta foarte bine cu rosu,iti pune culoarea aia minunata a ochilor in evidenta.
    eu am ochii caprui,mi se par tot rosii si imi sta bine cu rosu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si procedez la fel ca tine, ori pe pleoape ori pe buze. Imi place in ambele ipostaze... :)
      Merci de vizita, pupici!

      Ștergere
  18. a iesit bine machiajul...of.oare cand o sa invat si eu sa ma machez klumea :( ?!

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu ador rosu la ochi,dar cum ai spus si tu,nu am mereu oportunitatea de a-l purta.
    Tie iti vine incredibi de frumos si impreuna cu accesoriile acelea superbe,esti minunata.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt absolut convinsa ca si tie ti-ar sta grozav cu rosu, mi-ar placea sa te vad purtandu-l! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!