"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 18 august 2012

Indian Pink - Oh so special

       Ruj Nyx "Round Lipstick" - review

         Anul trecut am castigat un ruj Nyx pe blogul lui Katynel, o nuanta pe care mi-am dorit-o foarte mult. In iarna am purtat-o foarte putin pentru ca am vrut sa folosesc rujul mai mult pe timpul verii, am asociat mereu acest ruj cu paleta Sunset de la Sleek si l-am vazut mereu purtat in cadrul unui machiaj cu accente aurii, sidefate. 
        Am incercat sa creez un astfel de machiaj, pornind asa cum am spus la sus, de la rujul Nyx - Indian Pink, insa am folosit paleta Sleek - Oh so special.
Acestea sunt cateva poze facute afara, fara blitz.
        Rujul Nyx are o constenta foarte cremoasa, eu personal apreciez rujurile mai tari, imi plac cele rezistente la transfer mai mult, insa ador culoarea acestui ruj din tot sufletul. Este un nude rozaliu cu fine irizatii aurii. Nu se mentime prea mult pe buze si trebuie reaplicat des, insa pentru cele care apreciati textura foarte cremoasa a unui ruj, acesta va fi o adevarata rasfatare pentru buze.
        Pe Makeup Shop are loc lansarea brandului Nyx, sunt practic 8 pagini de produse Nyx la preturi promotionale, rujurile din gama Nyx Round Lipstick costa 15.99 lei si pe puteti gasi aici. Din pacate aceasta nuanta nu vad sa o aiba inca in stoc.
Eu mi-as dori mult sa incerc aceasta paletuta de farduri: 
I DREAM OF ARUBA, pe site costa 35.99 lei,
dar si  un fard de obraz, nuanta PEACH, pe site costa 22.99 lei.
 ____________________________________________________________________
 Pentru acest machiaj am folosit:
  1. Fond de ten Astor - Perfect Stay
  2. Pudra Elf studio
  3. Fard de obraz Sleek - Rose Gold
  4. Creion negru Ada
  5. Trusa farduri Sleek - Oh so special
  6. Rimel Maybelline - Colossal
  7. Creion sprancene Lady's - Isabelle Dupont
  8. Tus de pleaope Lady's
  9. Ruj Nyx- Indian Pink
  10. Gene False KKCenterHk
  11. Bijuterii vintage


Voi ce produse NYX ati incercat si recomandati?

VintageLook

55 de comentarii:

  1. Absolut superba ca de obicei :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult si iti sta foarte bine...si inelul ala ma innebuneste de fiecare data cand il vad la tine...e superb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Andreea, ma bucur ca-ti place machiajul meu, inelul acesta este prima data cand il pozez pe blog, probabil la celalalt te referi tu, mai am unul cu piatra mare... :)
      Pup!

      Ștergere
    2. A daaa...scuze... n-am mai dat click pe poza ca sa o maresc...parca celalalt e cu argintiu in loc de auriu, si putin mai mic... oricum sunt superbe amandoua. Trebuie sa-mi iau si eu unul neaparat.

      Ștergere
    3. Mi-am mai cumparat acum unul si mai mare, o sa-l postez eu cumva, insa e asa de mare ca nu prea sta pe deget, fuge intr-o parte :)))) Arata destul de ciudat :P

      Ștergere
  3. machiajul e tare fain si iti vine perfect!

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi scrie asa, un pic "batut de vant" comentariul caci nu-mi da pace pe partea stanga :)) reclama 3SUISSES! Tu arati senzational, asa cum ne-am obisnuit sa vedem, te avantajeaza nuanta rujului, ochii sunt de poveste, nu stiu ce i-ai facut parului dar iti confera un look sexy!:)
    Referitor la subiectul postarii, mi-am zis ca e bine ca nu am comandat niciodata nuanta asta de ruj Nyx caci pentru mine nu ar fi fost inspirata! Vei spune ca-s nebuna, dar iti las un link unde poti vedea toate 14-15 rujuri Nyx pe care le am!:)) Fotografia aceea dovedeste ca-s mare fana a lor! Nuantele mele favorite sunt: Milan, B52, Frappucino, Heredes, Celebrate, Blackcherry, Electra (oate-s mate, cu exceptia lui Celebrate care este o teracota cu irizatii aurii fermecatoare)! In privinta altor recomandari, cu caldura as mentiona: blush-urile crema (eu am Rose Petal si Glow), mascara in nuanta electric Blue, concelear-ul in a Jar, creioanele Jumbo!
    Si linkul promis, de pe forumul elle (vei vedea astfel toata trusa mea de cosmeticale)!:))
    Pupicei, Simona!
    http://www.elle.ro/forum/viewtopic.php?t=935&postdays=0&postorder=asc&start=105

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ups, nu m-am gandit ca bannerele mele incurca in vreun fel :P
      O sa ma gandesc sa le mut altfel. Multumesc pentru sugestie!

      Hihi, abia astept sa deschid link-ul sa ma uit. Stiu ca tu esti mare fana Nyx, eu am doar acest ruj si un creion Jumbo, insa ma tenteaza o gramada de produse... Multumesc pentru recomandari! :)

      pupici!

      Ștergere
    2. :( Sper sa nu fi parut carcotasa in legatura cu bannerele, poate trebuia sa fiu mai diplomata dar eu am dat-o pe gluma!

      Ștergere
  5. Cu gandul numai la Nyx, am omis sa spun: mi-am luat de la SpaRustica (jos palaria in fata lor pentru seriozitate si profesionalism!) crema antirid de zi "Oglinda, oglinjoara" si din Dm crema Babylove!:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, da, Simona chiar este o persoana deosebita si mie mi-a facut o impresie foarte buna!
      Sa inteleg ca te-ai inteles bine cu Vis de albastrele?! Pentru mine ramane nr.1 , abia astept sa termin crema pe care o folosesc in prezent si sa imi cumpar din nou Vis de albastrele :)

      Despre Babylove sa-mi spui daca iti este eficienta, sunt foarte curioasa, pup! :)

      Ștergere
    2. "Vis de albastrele" mi-a alungat ideea ca sunt doar o poveste de marketing cremele contur ochi! Sincer, pielea din jurul ochilor mei nu a aratat nicicand mai bine; nu au fost sterse ridurile dar chiar sunt diminuate si pielea are un aspect imbunatatit! Categoric un mare like pentru aceasta crema!
      Presimt ca si "Oglinda, oglinjoara" va face casa buna cu mine, nu am folosit-o decat de cateva ori insa efectul de iluminare si destindere a fetei este vizibil imediat dupa aplicare, are un parfum imbatator de macese (nu-mi inchipuiam ca pot mirosi atat de bine), se intinde foarte bine, trebuie asteptat putin pentru a intra in piele!
      Babylove nu am avut inca ocazia sa folosesc, iti voi spune impresii!
      Multumesc din suflet pentru recomandari!:*:*

      Ștergere
    3. Nici nu stii ce ma bucur ca vad ca nu numai eu am avut impresia aceasta despre crema de ochi. Rar mi s-a intamplat sa vad o crema cu lucreaza, dar chiar asa s-a intamplat, crema este foarte activa.
      Si deci tu zici ca mirosul este de macese? Nu ai idee cat mi-am batut capul sa imi dau seama a ce miros cremele acestea :P
      Mi-ai facut pofta de SpaRustica acum :)))

      Te pup, Ilda, noapte buna! :)

      Ștergere
  6. Foarte frumos machiajul. Ai niste ochi superbi! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma comport azi mai ceva ca o adolescenta indragostita dar nu pot omite sa mentionez: sunt superbe accesoriile (cerceii si inelul)!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Ma bucur ca-ti plac, fac parte din colectia mea de bijuterii vintage (care nu e mare, dar le iubesc pe fiecare in parte)... :)

      Ștergere
  8. hi simona! so beautiful make up! love the lipstick! kisses!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat de frumos iti sta cu acest machiaj (bine, nu ca nu ai arata la fel de bine si fata machiaj)! Imi place in mod deosebit machiajul ochilor. Foarte frumos i-ai evidentiat, folosind acele nuante sidefate.
    Am bagat de seama relansarea produselor Nyx pe site. Am bantuit pe site ceva vreme....mai ceva ca o fantomă :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, fara machiaj chiar nu arat prea bine...dar rar ies nemachiata, asa ca nu se pune :P
      Ma bucur ca-ti place machiajul meu. Si eu am analizat produsele, asa de multe mi-as dori, dar macar blush-ul acela peach daca l-as lua... :P

      Ștergere
  10. Foarte frumos machiajul. Nuanta de ruj imi place la nebunie! Nu am folosit pana acum produse NYX si am fost tentata sa comanda de pe site-ul oficial insa nu aveau livrare in Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu doar doua produse Nyx am incercat, pe amandoua le-am castigat la gineaway-uri, insa mi-as dori sa incerc mai multe. Mi-am facut o listuta :P
      Multumesc frumos, te pup Gina!

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, multumesc frumos! Pupici si de la mine! :)

      Ștergere
  12. Un machiaj foarte reusit si eu chiar sunt fana nude-urilor, pastelurilor, rozurilor....chiar te prinde bine si datorita culorii parului!Nuantele sidefata chiar arata foarte bine in machiajul tau.Sincer imi place mult!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihii, ma bucur tare ca-ti place, intr-adevar machiajul este realizat doar cu culori pamantii sidefate insa, partea superioara este destul de accentuata in realitate si pentru ca am iesit afara am ales ca pleoapa inferioara sa o las curata, doar rimel si atat.
      Multumesc draga mea, te pup! :)

      Ștergere
  13. Oh YOU ARE So Special !!
    Esti o finuta Simona.
    Este foarte frumoasa nuanta rujului iar tu sti sa combini bine tot ce pui pe fata. si pe langa fata :)

    crezi ca ne intalnim maine? ne vb pe e-mail?..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, merci, toate suntem speciale, fiecare in felul ei! :P
      Ma bucur ca-ti place si acest machiaj, intr-adevar port genele acelea, insa aici le-am facut "botezul" : http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2012/08/gene-false-kkcenterhk.html Sunt grozave cu adevarat! :)

      Cat despre mine ca indianca, nu stiu ce sa zic, nu ma pot inchipui,dar poate o sa recreez machiajul intr-o zi cand o sa am parul drept sa vedem cum o sa iasa :P

      Incerc maine sa te sun, ies in oras mai dupa-amiaza si poate reusim sa ne intalnim... :)
      Te puuuup!

      Ștergere
  14. Hiii. alea-s cumva genele tale din cutiuta?
    le-ai pus foarte bine.

    acum uitandu-ma la ultimele doua poze cu tine, mi-a venit asa o idee. daca ti-ai fi indreptat parul si ai fi purtat alti cercei, candelabru probabil, ai fi semanat cu o indianca.
    nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumoasa culoarea rujului, dar si machiajul e superbbbb. Iti sta foarte bine :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte frumos machiajul si imi place mult nuanta rujului.

    RăspundețiȘtergere
  17. am citit mai sus într-un comentariu că ziceai că eşti fotogenica ... poate eşti ,poate nu .... cert e că eşti superba !! şi te prinde foarte bine culoarea aceasta pe buze , şi tot machiajul în sine ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, esti tu prea draguta, dar ma bucur ca-ti place machiajul meu! :)
      Te puuup!

      Ștergere
  18. Mai e nevoie sa repet ce au spus deja fetele mai sus?
    Da, simt nevoia! Esti o frumoasa, acum chiar se vede ca porti gene false si imi place mult cum iti sta cu ele. Iar tenul tau arata spectaculos! Ce i-ai facut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, m-am gandit sa mai incerc genele, pentru exercitiu mai mult, dar chiar mi-a placut cum arata cu acest machiaj. Am si facut o alegere buna cu ele, adica imi plac la maxim, personal cred ca sunt foarte potrivite ochilor mei.

      Tenul meu arata un pic mai bine de la exfolianti (Alpha Cell si 2%BHA) plus cremele si uleiurile ce le folosesc, iar cosurile de pe mandibula s-au dus, asa cum anticipam, de la tratamentul hormonal pe care il urmez. Daaar cea mai mare contributie o are aparatul foto :)))) Singurul avantaj al unui aparat prost e ca nu scoate in evidenta toate imperfectiunile :)))

      Te pup, draguta!!

      Ștergere
  19. Nu ca-i de la mine, dar serios ca-mi place mult cum iti vine nuanta asta de ruj :D
    Si ce frumos se vad genele! Eu stiam ca ai gene dese si lungi dar de data asta mi s-au parut mai ..altfel, asa ca m-am uitat cu atentie sa gasesc secretul, si asa am vazut, in lista, genele false. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am zis eu ca imi vine bine rujul acesta, adevarul e ca de mult ce imi place, il folosesc cu zgarcenie mare :p

      Daaaa, port gene false, am primit o cutie de 10 perechi si sunt foarte incantata de ele, o sa le mai folosesc pentru machiaje aici pe blog, imi place cum se armonizeaza cu forma ochilor mei... :)

      Te pup, Katyna! :)

      Ștergere
  20. Ce finuta esti:)imi place mult acea culoare pe buze, ti se potriveste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, asa zic si eu, ca mi se potriveste foarte bine culoarea aceasta, ma bucur ca-ti place, te pup!! :)

      Ștergere
  21. In pozele in care apar doar buzele se vede mai bine nuanta de ruj si este superba!

    Stii ce observ mereu?Ai un zambet senin,fara urma de perversitate iar asta imi da un sentiment de confort...

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i ca minunata nuanta? :P
      Chestia asta cu zambetul nu mi-a mai spus-o nimeni pana acum, iti multumesc frumos, este un compliment foarte dragut... :)

      Te pup si eu Ela, merci de vizita!

      Ștergere
    2. Cu placere!

      Ma bucur ca sunt prima si sper sa nu fiu ultima care iti spune asta caci o meriti.Eu sunt atenta la acest lucru pentru ca pot sa citesc destule pe fata cuiva si o fac pentru ca vreau sa ma feresc de persoane rele.Unele persoane au un zambet siret si o frumusete nefireasca,artificiala,tu nu esti asa iar asta admir foarte mult!


      Ștergere
  22. iti sta foarte bine cu machiajul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ah,cat de mult imi plac bijuteriile si cat de frumoasa esti tu.
    Nuanta rujului e una pe care o caut eu de ceva vreme.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi place machiajul si te prinde bine ,iar tu esti foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!