"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 1 iunie 2012

Preferatele lunii mai

Probabil ati observat, daca cititi postarile mele in mod constant, ca nu mai obisnuiesc sa va prezint in fiecare luna produsele preferate, am ales sa fac acest lucru doar atunci cand anumite obiceiuri de consum se schimba de la o perioada la alta.
Asadar, pentru luna mai, cele mai interesante produse pe care le-am folosit sunt:


* Am inlocuit lotiunea tonica Byphasse, pe care pur si simplu nu o mai puteam suporta din cauza mirosului prea sintetic (a parfum ieftin), cu un alt produs Balea si anume apa de fata pentru ten sensibil. Nu pot sa spun ca mi-a revolutionat rutina de ingrijire, insa merita consumata pana la capat. Nu as mai recumpara-o insa.

*  Pentru ingijirea tenului, am folosit in fiecare dimineata ca baza de machiaj, crema bio Earth Line (Rosebeauty) despre care v-am vorbit aici, iar seara uleiul de argan Derm Argan (Argan Regal Cosmetice), al carui review il puteti citi aici. In prezent, dupa ce am incheiat testarea celor doua produse, am mai inclus in rutina mea de ingrijire si altele despre care o sa va vorbesc cu alta ocazie.

* Foarte impresionata am fost si sunt de pensula Real Technique achizitionata de pe iHerb, o foarte buna investitie de care sunt extrem de multumita.

* Fondul de ten Lily Lolo (Rosebeauty), vi l-am aratat aici, l-am folosit cu masura in zilele in care a trebuit sa raman in oras pana tarziu, face fata cel mai bine la caldura de afara si are cea mai buna rezistenta pe parcursul zilei, dintre toate fondurile de ten pe care le posed.

* Odata cu o revista, nu mai retin care, am cumparat aceasta minunata trusa de farduri Radiance, care imi place foarte mult si pe care am folosit-o cam toata luna. Se pare ca deocamdata nu m-am plictisit de ea si inca rezista in topul preferintelor.

* Si evident nu putea lipsi din topul meu Moment de Bonheur (Yves Rocher), parfumul cu care traiesc o pasionala poveste de dragoste si despre care ati putut citi aici.

Voi folositi ceva din lista mea?


VintageLook



29 de comentarii:

  1. Eu voi folosi in curand crema bio Earth Line pe care am primit-o deja dar mai aman putin inceperea ei ptr ca mai am o crema homemade care nu vreau sa imi expire. Si sper ca la urmatoarea comanda de pe Rosebeauty sa iau si Fondul de ten Lily Lolo. sper.

    Trusa de farduri arata fain. exact culorile mele preferate de machiaj. albul mai lipseste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca ti-ar placea fondul de ten, cred ca este exact pe gustul tau.
      Intr-adevar, dupa ce ai spus tu, mi-am dat seama ca nu are si o culoare deschisa trusa mea. A costat 9 lei, trebuia sa o cumperi si tu, nu m-am gandit sa iti zic sa cauti revista. :P

      Ștergere
  2. Nu folosesc nici un produs enumerat de tine , dar ma tenteaza parfumul si fondul de ten Lily Lolo . Crema suna bina , dar eu mi-am gasit deja preferata :D Teoretic nu e a mea , ci a prietenului meu , dar o imprumut din cand in cand . Ma inteleg super cu ea si nu stiu de ce tot aman sa o cumpar ptr ca nu are un pret prea ridicat :-?? Pup!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si parfumul si fondul de ten sunt doua produse la care tin foarte mult. Sunt curioasa de crema prietenului tau, poate ne impartasesti si noua secretul vostru :P

      Ștergere
  3. Ce produse tentante ai la favorite, ma oftic ca n-am prins si eu trusa aia Radiant, imi plac mult nuantele :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat doua truse, cea de sus era ultima pe care am mai prins-o, Serios vorbesc ca sunt super bune trusele acestea, sunt sigura ca ti-ar fi placut.

      Ștergere
  4. Ce culori frumoase are trusa ta . Nu am stiut ca sunt mai multe modele , sa-i fi cerut si eu la tanti de la chiosc sa-mi arate .. Si eu o folosesc , chiar imi place . Si mi-e draga , e foarte usor de utilizat , cel putin fata de alte truse ale mele ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, si eu m-am trezit cand s-a epuizat stocul si cea din imagine era ultima, am luat inca o trusa pe langa asta, insa nu stiu daca or fi fost mai mult de doua modele, asa-i ca e super de calitate?

      Ștergere
  5. Si eu ador paleta aceea <3 ai luat-o de la revista star sau OK ..una din doua =)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate, cred ca la star am cumparat-o... :P E super buna!

      Ștergere
  6. Nu folosesc nimic din ceea ce ai prezentat tu, dar uleiul de argan imi face cu ochiul. Trebuie sa-l cumpar si eu. Imi place trusa farduri...au culori dragute. Mi se pare interesant si fondul de ten. Imi place ca este sub forma de pudra. Eu nu folosesc fond de ten lichid pentru ca pur si simplu nu il suport pe fata. Nu folosesc decat pudra. Dar recunosc ca fondul tau de ten Lily Lolo ma atrage. Poate o sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, daca ai tenul uscat eu chiar iti recomand acest ulei de argan, cel putin tenul meu se pare ca se intelege foarte bine cu el.
      Cat despre fondul de ten, intr-adevar daca nu iti plac cele clasice, cred ca un fond de ten mineral este potrivit pentru tine, nici nu-l simti pe fata si in plus aduce si beneficii tenului, sigur ti-ar placea un astfel de produs.
      pupici!

      Ștergere
  7. doar parfumul il am, dar in sticluta mica de 4 ml :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am doar cealalta trusa Radiance, si intradevar culorile sunt minunate, insa a avut un mic accident si s-au cam imprastiat 2 culori, macar nu le-am pierdut de tot :) Imi place povestea ta de dragoste cu parfumul de trandafiri, ce poate fi mai romantic? :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia, ai incercat sa le reconstruiesti? Eu am reusit cu spirt la cateva truse pe care le-am spart si a functionat foarte bine.
      Ma bucur ca iti place poveste parfumului meu, acum este noua mea obsesie, nu stiu cat o sa ma tine, dar sunt inca indragostita pana acum... :P
      Pupici!

      Ștergere
  9. trusa de farduri Radiant imi place si mie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este foarte buna din punct de vedere calitativ, ma bucur tare mult ca am luat-o si m-a costat practic numai 9 lei. :P

      Ștergere
  10. Am si eu trusa aceea, de fapt le-am luat pe ambele, si cea cu marouri, si am ramas impresionata de calitatea lor. Si de cand cu caldura, am trecut si eu pe fdt mineral, am folosit TANF, dar cred ca si Lily Lo e super :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci numai doua au fost, asa cum le-am gasit si eu. Si mie imi plac ambele si chiar sunt super bune din punct de vedere al calitatii.
      Vara parca e cel mai bine sa folosesti fdt mineral, nu-i asa? :)

      Ștergere
  11. Imi plac mult favoritele tale.
    Paleta Radiance am luat-o si eu, in nu stiu cate exemplare :D (i-am luat mamei, mi-am luat si eu ambele variante disponibile, si am pastrat una si pentru un giveaway ce-a fost pe Facebook) :P

    La urmatoarea comanda iherb imi iau si eu pensulele RT, am ramas doar cu o singura pensula de blush mai ok...

    De crema Bio Earth sunt tare curioasa, hmmm..

    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paleta aceasta am folosit-o chiar si ieri, a inlocuit Sunset de la Sleek destul de mult in ultimul timp si ma repet, insa chiar imi place totul la ea si ma bucur si eu ca am luat ambele variante.
      Pensulele RT sunt foarte bune, absolut toate care le am fara nicio exceptie, ti le recomand :)

      Te pup si eu!

      Ștergere
    2. Am uitat sa precizez, cand am vazut penultima culoare din trusa, movul acela superb, m-am gandit automat la tine, imi imaginam ce mult trebuie sa-ti placa tie... :P

      Ștergere
  12. Ce frumoase sunt nuantele din trusa Radiance! ma foarte tenteaza si pe mine ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt frumoase si foarte bune din punct de vedere calitativ, nu cred ca mai sunt insa pe piata...

      Ștergere
  13. Eu am trusa Radiance de prin iarna si-mi place. Altfel, ma tenteaza setul de pensule, am auzit numai lucruri bune despre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca sunt foarte bune pensulele, am apucat sa le folosesc si pe celelalte si imi plac foarte mult, le recomand!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!