"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 21 iunie 2012

OASAP SUPER GIVEWAY of 152 pieces

Daca nu ati aflat deja, site-ul Oasap organizeaza un super giveaway cu 152 de articole vestimentare.



Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti intrand pe aceasta pagina si sa indepliniti urmatoarele cerinte:
- va creati un cont pe site-ul Oasap, actiune in urma careia veti primi si un cupon de reducere de 20% la cumparaturi (transportul este gratuit indiferent de valoarea cumparaturilor),
- alegeti de aici de la 1 pana la 3 articole preferate (in functie de cate intrari veti avea) specificand marimea portivita si apasand butonul VOTE,

Acestea sunt conditiile de baza pentru 1 intrare, pentru inca doua :
- like la pagina de Facebook a site-ului Oasap
- urmariti Oasap Pinterest

La minim 100 de intrari de pe link-ul din postarea mea se va alege o castigatoare, de fapt la fiecare 100 de intrari va fi aleasa o castigatoare, asadar bafta si sper sa va inscrieti in numar cat mai mare.

Mai aveti doar 19 zile la dispozitie, bafta!!!

                           VintageLook 

13 comentarii:

  1. Buna!Am indeplinit cerintele si am dat like paginii cu numele Andreea Balonas

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am inscris :)

    sti de concursul de pe blogul meu? nu mai stiu daca ti-am spus si mai urmeaza unul curand...
    http://anfreutza.wordpress.com/2012/06/20/concurs/

    RăspundețiȘtergere
  3. there are many lovely dresses! baci!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Amazing blog dear!!!
    Now, I'm your new follower...follow me back ;-)
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt chioara sau ceva de genul .. nu gasesc restul articolelor pana la 152 .. doar ce-mi apare pe prima pagina .. vreo 30 si ceva :) Nu gasesc nici un numar de pagini .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca sunt 152 de premii dintre modelele respective...te uiti sigur bine, acelea sunt toate modelele disponibile :P

      Ștergere
    2. La asta nu m-am gandit :) Pup

      Ștergere
  6. Done!! =)
    Name GFC: M
    Name Facebok: Asi Wish

    RăspundețiȘtergere
  7. I Folow Oasap in facebook too! =)

    xoxo
    M

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna :*.. Vroiam sa te intreb ceva in legatura cu comanda de la Oasap. Nu mi-am comandat niciodata de pe internet ( mai ales din alta tara) , si as vrea sa stiu cam cat dureaza pana vin produsele, daca am o limita de comanda, daca trebuie sa mai platesc ceva in plus atunci cand vin. Scuze ca pun atat de multe intrebari, dar chiar vreau sa stiu tot si sa fiu pregatita inainte sa comand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, in general difera de la site la site. Aici de exemplu dureaza vreo 2 saptamani pana ajunge coletul, vine in mod normal la posta de care apartii, insa am inteles ca in ultimul timp au ajuns coletele si la posta vamala. Sa iei in calcul si asta ca poate nu ai posta vamala in oras si trebuie sa te deplasezi prea mult.
      In cazul de fata nu este o suma minima de comanda, nu exista taxe de transport si ai si o reducere de 20% la prima comanda daca iti iei cuponul la inscrierea pe site.

      Ei au si un program pentru bloggeri, daca ai cca 300 de abonati prin GFC, printr-o invitatie de la un blogger afiliat (cum sunt eu) poti aplica la programul lor si daca esti acceptata, ei iti vor trimite articole vestimentare gratuite pentru promovare. Cand o sa ajungi la acest nivel ma poti contacta.

      La alte site-uri difera conditiile, depinde ce vrei sa cumperi si de unde... :)
      Nici eu nu prea cumpar din afara decat de pe cateva site-uri asa ca nu am o experienta prea mare in acest sens.

      Pupici!

      Ștergere
  9. Multumesc mult pentru toate detaliile :*.. stau in Bucuresti, iar post vamala este destul de aproape de mine. Eram interesata de acest site in mod special deoarece am vazut niste bijuterii foarte frumoase, si la un pret destul de mic.

    Mai am pana ajung la cei 300 de bloggeri ( mai ales pentru ca nu stiu cum sa imi promovez blogul ).. dar sper ca voi reusi cu munca. Am inteles ca mai sunt companii care realizeaza colaborari cu bloggeritele ( stiu de Oriflame unde sunt reprezentanta ) , in rest as aprecia foarte mult daca mi-ai spune de aceste colaborari cu diverse firme ( cati abonati trebuie sa am,etc )

    Multumesc mult pentru ajutorul pe care mi l-ai acordat pana acum !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai sa fii atenta ce-ti iei, eu am un colier superb intr-o postare si din pacate mi s-a oxidat tot si nu il mai pot purta, asa de rau imi pare pentru ca e foarte frumos... :(

      Mai sunt cateva site-uri de fashion de afara dar cer multi abonati, nici eu nu ma inscriu in cerinte, de Oriflame nu stiam ca ar colabora cu bloggeritele de beauty (eu chiar folosesc multe produse Oriflame), mai este Trender care are anumite campanii cum a fost cea Ivatherm, sa-ti faci cont acolo sa fii la curent cu viitoarele campanii si in rest nu stiu de alte firme care sa colaboreze oficial. Unele firme te abordeaza pur si simplu daca le place continutul blogului tau, la mine asa se intampla cel mai des...insa o sa te anunut si pe tine daca aflu ceva.

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!