"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 1 mai 2012

Infaillible(L'Oreal) - review

Aventura in cautarea fondului de ten perfect, continua! 
De aceasta data am dat peste Infaillible de la L’Oreal. Cu acest brand eu am o poveste foarte dificila, exista produse pe care le ador si mi se par superioare multor altor brand-uri de lux, iar altele mi se par incredibil de slab calitative, asa cum este cazul acestui fond de ten.

Ciudat este ca am mai incercat acest produs acum vreo sase ani si impresia a fost una in cel mai rau caz neutra, si bazandu-ma pe respectiva impresie, am avut cu totul alte asteptari de la el atunci cand l-am incercat acum.

Ce cred eu despre Infaillible de la L’Oreal:
- nu rezista cele 16 ore garantate, dupa 8 ore pe care le petrec la serviciu, in zona T nu mai am deloc fond de ten,
- are o putere de acoperire mica spre foarte mica,
- se seteaza extrem de urat in riduri si cel mai grav, in porii fetei evidentiindu-i extrem de inestetic,
- portiunile uscate ale pielii sunt imediat scoase in evidenta,
- nu adera bine la piele, nu reuseste sa se identifice cu tenul si efectiv se vede aplicat pe fata,
- nu se adapteaza culorii pielii,
- nu contine spf,
- lasa un soi de dare inestetice pe fata.

Concluzia: nu-mi place deloc acest fond de ten, este unul dintre cele mai proaste pe care le-am incercat vreodata, de fapt in momentul de fata nu-mi amintesc de unul mai prost decat el, si nu l-as mai folosi niciodata.


 Am exemplificat printr-o poza a zonei cu porii cei mai vizibili, fondul de ten nu a reusit sa ii faca mai putin vizibili, ci din contra ( click pe poza pentru marire) 

Voi ati incercat acest fond de ten? Daca da, ce impresie v-a lasat? 








NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile la acest produs si impresiile despre el sa fie diferite! 


Din pacate, din cauza unor probleme de ordin tehnic am pierdut pozele acestei postari!

                         VintageLook  

48 de comentarii:

  1. eu sunt novice cu fondul de ten , de curand am inceput sa folosesc :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am incercat , din 4 fonduri de ten pe care le detin , cel mai mult imi place Affinitone-ul 24H ( sticluta )de la Maybelline . Am unul de la L'oreal , dar pun pariu ca e facatura , am dat prea putini bani pe el la o asemenea cantitate ( 30 de lei - 100 ml ) , l-am folosit de cateva ori si nu-mi displace . Totusi am o retinere fata de folosirea lui . Totusi mai am un Affinitone , la tub , dar nu-mi place deloc . Il mai folosesc cateodata pentru a-l termina . Parca nu-mi vine sa-l dau sau sa-l arunc , am dat ceva bani pe el . Asa sunt eu .. economicoasa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si pe mine ma tenteaza Affinitone 24, de la Maybelline nu am prea incercat fonduri de ten, sper sa am ocazia sa il incerc pe acesta, chiar sunt curioasa de el... :P
      L'Oreal-ul despre care vorbesti, sigur nu e ok, nici nu cred ca exista la 100 ml ... :P

      Ștergere
    2. sau sa incerci tot din gama affinitone de la maybelline pe ce mineral. mie imi place foarte mult, insa cel mai bun pentru mine a fost cel affinitone la tub, adica primul aparut. acum incerc un fond de ten de la avon, si anume ideal flawless despre care astept sa-mi fac o opinie.

      Ștergere
    3. Pe acela la tub o sa il incerc si eu cu prima ocazie! :P
      Multumesc!

      Ștergere
    4. Cu fondurile de ten si cu cremele de fata e mai complicat , depinde de tenul fiecaruia . Mie imi e bun ceva , tie nu .. si tot asa . Daca nu incerci nu ai de unde stii . La mine a venit perioada in care nu mai bag fdt in seama , cand e cald nu-l suport pe fata . Plus ca oricat l-as intinde , tot se vede o diferenta intre fata/gat si decolteu , chiar daca mi se potriveste nuanta . Am vazut atatea si atatea fete cu fdt purtat ca o masca .. groaznic

      Ștergere
  3. Nu are nicio legatura cu postarea , dar nu pot sa nu observ ca ai citit cred .. 3 carti .. de cand m-am apucat eu de a mea :)) Adevarul este ca nu am timp de ea saracuta . Dar tu esti foarte harnica . Bravo bravo :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, am ramas in urma cu actualizarea, am citit mai multe intre timp :P Inca 3 cred...:p
      Lasa ca nu e graba, eu am facut pauza prea mult timp, vreo cativa ani, asa ca trebuie sa recuperez...

      Pupci!

      Ștergere
  4. Eu l-am luat sub forma de tester si mi-a placut mult in timpul iernii, pt. vara prefer ceva mai usor. La inceput l-am aplicat cu degetele si nu mi-a placut deloc, avea aspect de masca, dar pe urma mi-am cumparat F80 si cu pensula asta a fost pur si simplu perfect. Nu rezista nici la mine 16 ore cum se lauda, dar 8 ore la birou e ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i drept cu pensula nu l-am incercat, nu obisnuiesc de felul meu, insa chiar o sa incerc sa vad daca vad vreo diferenta :P
      Bine ca la tine macar a rezistat cele 8 ore, la mine din pacate nici atat :(

      Ștergere
  5. Am folosit si eu acest fond de ten acum 3-4 ani (primul meu fond de ten mai bun) si tin minte ca avea o acoperire buna insa imi lucea ingrozitor fata de la el si nici nuanta nu mi se potrivea, mult prea inchisa si asa cum ai zis si tu, nu se adapta culorii pielii macar putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa zic, si eu cand l-am folosit prima data nu mi s-a parut asa de prost, insa acum...
      Eu am o nuanta putin mai deschisa decat culoarea pielii mele si asa cum zici si tu, deloc nu se adapteaza... :(

      Ștergere
  6. l-am incercat,dar nu imi place. xooo

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie nu mi-a placut nici asta si nici Affinitone, nu mi se potriveau la momentul respectiv, acum nu stiu ce sa zic...mama le cam foloseste pe astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Precum spuneam eu, difera foarte mult de la persoana la persoana...pentru mine chiar nu este absolut deloc potrivit! Affinitone nu am incercat inca...

      Ștergere
  8. Da, sunt de acord cu tine, l-am incercat si eu cu ceva timp in urma si am ramas cu o impresie proasta. Nu acopera bine nici la mine, nu rezista mult si in plus, cum spui si tu,nu se adapteaza pielii.La cata reclama s-a facut la el, sincer,ma asteptam la mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu prea inteleg cum unele fonduri de ten L'Oreal pot fi asa de bune si altele, cum este acesta, atat de proaste...nu stiu cum poti, in general sa ii faci reclama pozitiva, pentru ca eu nu am gasit niciun plus la acesta... Ca si tine, si eu ma asteptam la mai mult :P

      Ștergere
  9. Singurul fdt care imi micsoreaza Vizibil porii e Mat'morphose.tot de la L'Oreal.Imi place ca dupa aplicare se "confunda" cu pielea si imi lasa senzatia aia de piele perfecta!:-) Dar nu il pot purta decat vara,iarna tenul meu devine din mixt in uscat si nu mai e ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusine mie, eu nici macar nu am auzit de fondul acesta de ten :P Trebuie sa il testez si eu, chiar m-ai facut curioasa... :P

      Ștergere
    2. Da, chiar ar trebui sa incerci un tester.Nu imi place ambalajul,ca e intr-un borcan( sub forma de spuma asa,aerat)si trebuie sa bag degetele,dar acesta e singurul minus pe care i l-am gasit. Porii nu se mai vad deloc dupa plicare, de parca i-as fi sters cu radiera:-)

      Ștergere
  10. Eu nu am incercat dar daca ai spus deja ca intra in pori si ii scoate in evidenta e clar x_X eu una caut un fond de ten care sa imi lase tenul mat nu sa-l faca sa luceasca si mai tare si cu caldura asta nu stiu sincer ce fond de ten ma v-a multumi ;)).Ma asteptam ca L'Oreal sa fie bun.:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camy, sa stii ca alte fdt de la L'Oreal sunt foarte bune, de aceea m-am si mirat ca acesta sa fie atat de dezamagitor, testeaza daca ai ocazia Accord Parfait de exemplu, mie imi place foarte, foarte mult...

      Ștergere
  11. eu niciodata nu m-am inteles cu fondurile de ten l'oreal..inafara de rujuri,luciuri,oje,2mascara si un corector nu mi-a placut nimic din tot ce am incercat..
    Pe parcursul lecturii acestui post ,ma amuzam ca exact ce descriai tu aici,pateam eu cu La roche posay toleriane:((

    Letsmakeadiva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La tine stiu ca e oricum mare problema cu fondurile de ten, ceea ce mie mi se pare bun la tine nu functioneaza, ca de exemplu La roche despre care vorbesti, mie imi place foarte mult :)))

      Te pup, mi-era dor de tine! :P

      Ștergere
  12. nici eu nu lam testat ,insa sper sa am ocazia sa vad cu ochi mei daca fondul de ten de la l'oreal e bun de ceva .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa nu fii dezamagita daca o sa il incerci pe acesta si sa nu crezi astfel ca toate fdt de la L'Oreal sunt proaste, pentru ca exista cateva chiar foarte, foarte bune.
      Sa vii cu impresii daca ai reusit sa testezi vreunul!
      Pup! :)

      Ștergere
  13. Si eu am acest fond de ten...insa mie sincer imi place :D
    Adica nu e un produs minune, care acopera toate imperfectiunile...dar mi se pare un fond de ten lejer. Eu nu am porii prea dilatati, deci nu am problema mentionata de tine.
    Dar in ansamblu pentru mine e un fond de ten bunicel...insa mereu aplic pudra peste el pentru matifiere...
    Ca si rezistenta e destul de mica intr-adevar :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu aplic pudra, insa tot nu am nu stiu ce rezultat. Lasand la o parte porii, la mine se vede aiurea si pe zonele putin mai uscate, chiar se vede in poza, la tine nu lasa urme deloc?
      Oricum, suntem atat de diferiti, sunt sigura totusi ca exista un segment de piata si pentru acest fdt, altfel l-ar scoate din productie... :P

      Pupici!

      Ștergere
    2. Am vazut ca se vede urat in zonele mai uscate in poza...
      Asupra acestui aspect nu ma pot pronunta...nu am nici macar o zona mica uscata pe fata... in zona T si pe barbie predomina excesul de sebum si in rest de normal.
      Oricum, nu e un fond de ten pe care l-as recumpara...nu e printre preferatele mele clar...e doar un fond de ten bun nimic special :)

      Ștergere
  14. Eu l-am incercat de la o colega. Am ramas marcata pe viata la cat de gras/uleios era si chiar daca era nuanta mea , era foarte foarte inchis . Pe langa ca mi-a deschis si mai mult pori. Foarte naspa.

    RăspundețiȘtergere
  15. l-am incercat si am avut aceeasi parere : it sucks!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu l-am incercat . Cel mai prost fond de ten incercat de mine este unul de la Miss Sporty care tot asa lasa dare pe fata de parca eram muldara :-s Yuch!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, ai dreptate concureaza pentru titlu cele doua fonduri de ten... :P

      Ștergere
  17. Si eu am crezut ca sunt singura care crede asta despre el!! Dar eu am aceeasi pararere despre marea majoritate a fondurilor de ten de la L'Oreal. De aceea recomand fondurile de ten de la Revlon (ele mi se par cele mai bune).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie unele dintre cele de la L'Oreal chiar mi se par foarte bune, insa acesta este groaznic din punctul meu de vedere.
      De la Revlon nu am incercat decat ColorStay...

      Ștergere
  18. Nici mie nu mi-a placut asta...ma intelegeam bine cu Accord Parfait la un moment dat, pana mi-am dat seama ca imi nenorocea tenul :))! E ciudat L'Oreal la fonduri de ten, Bourjois e net superior ca brand in materie de fdt in cazul in care cauti ceva care sa arate natural ;)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si mie mi-a placut Bourjois, insa fondul meu de ten preferat ramane Double Wear, din pacate pretul nu ma lasa sa ma bucur de el... :P

      Ștergere
  19. lasa simo ca l-am testat eu cu multi ani in urma si am ramas cu aceeasi parere proasta, foarte proasta. Tot ce ai povestit tu mai sus e valabil si pt mine. Pe langa toate cele parca as avea masca pe fata, este cel mai oribil fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  20. am revenit pt ca am uitat sa zic ce probleme am eu la ten, ca sa stie si fetele. Eu am un ten normal cu pete prigmentare pe pometi, deci in momentul in care aplicam fondul de ten aratam foarte rau, imi scotea in evidenta aceasta problema comparativ cu alte fonduri de ten care desi nu acopereau totusi estompau, erau mult mai bune. Gata :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nici nu pot sa-mi inchipui cum ar putea sa ascunda petele pigmentare, daca nici porii nu-i ascunde, ci din contra :p
      Cred ca este un fdt cat de cat bun pentru persoanele cu ten normal, fara imprefectiuni de nicio natura, Dya spunea mai sus ca pentru ea este ok, cred ca de aceea nu ne-a placut noua, aveam tenul cam prea imperfect :P

      Ștergere
  21. Nu l-am incercat niciodata insa am altul de la L`Oreal de care nu sunt 100% multumita.O sa fac un review.

    RăspundețiȘtergere
  22. eu il folosesc de 4 ani,si consider ca e cel mai bun de pe piata,imi acopera imperfectiunile,si-mi da o culoare uniforma pe toata fata,iar daca aplici si o pudra e si mai bine.Machiajul meu dureaza toate cele 12h de lucru.Si mai mult e singurul fond de ten care nu mi-a daunat tenului meu. Sunt multumita! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc ca am fost un pic cam radicala atunci cand am facut review acestui fond de ten, asta din cauza ca am fost extrem de dezamagita de felul in care s-a asezat pe pielea mea si a trebuit sa renunt la flaconul nou nout. In momentul de fata sunt convinsa ca exista persoane carora le place acest produs si obtin bune rezultate cu el (altfel nu cred ca s-ar mai produce), spun asta dupa ce am vazut cat de diferit poate actiona acelasi produs pe doua tipuri de ten diferit.
      In concluzie ma bucur ca iti place si ca ai putut ramane fidela aceluiasi produs vreme de 4 ani, eu nu prea am aceeasi constanta in folosirea cosmeticelor si e cam stresanta cautarea asta :)
      O seara placuta!!!

      Ștergere
  23. Am incercat si eu acest fond de ten acum mai multi ani si mi-a placut foarte mult si am ramas cu gandul la el de atunci. Abia acum mi l-am cumparat si am fost dezamagita. Porii dilatati ies in evidenta si nu acopera bine. Acum imi pare rau ca n-am citit review-uri inainte sa-l cumpar. In schimb, am avut inainte Lumi Magique si acela mi-a placut

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!