"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 30 mai 2012

7 intrebari, ce credeti ca am raspuns?

Am primit acest tag de la Macnetize si de la Federova, deja am vazut ca a fost facut de majoritatea bloggeritelor, asa ca nu o sa trec nici eu peste el. Adevarul este ca e un tag tare interesant. 

Asadar va trebui sa raspund la aceste 7 intrebari:

1. Dacă ai putea să intri şi să trăieşti într-o carte, care ar fi aceasta ? Motivează alegerea făcută! (dar într-un film? dar într-un cântec?)
Hmm, la cate carti am citit in viata mea si cate dintre ele mi-au influentat destinul, pot sa zic ca aceasta este una dintre cele mai grele intrebari la care a trebuit sa raspund. Sub influenta ultimelor evenimente din viata mea as alege sa spun ca mi-ar placea sa iau parte la constinetizarile din "Profetiile de la Celestine" desi am citit cartea in urma cu vreo 7 ani, insa mi-ar placea sa mai aduc pe cineva din lumea reala cu mine acolo in aventurile pline de substanta ale eroului principal si cred ca stiu si persoana potrivita pentru a imparti aceasta carte.  
Pe de alta parte, pentru a-mi satisface pofta de romantism, pasiune si aventura, mi-ar placea sa cunosc imortalitatea alaturi de Lestat in "Cronicile" lui Anne Rice, sunt sigura ca as avea parte de lungi si revelatoare conversatii despre viata, fericire, dragoste si Dumnezeu cu acest personaj atat de complex. 

Si mi-am dat seama ca nici la partea cu fimul nu mi-a fost prea usor sa aleg, dat fiind faptul ca in cea mai mare parte a vietii m-am uitat la filme de groaza si mi-a placut teribil de mult, faptul ca eu eram in partea cealalta a ecroanului, asezata confortabil la adopsotul caminului meu, nu cred ca as fi prea inspirata dorind sa fac parte din vreunul. Asadar, as zice ca mi-as dori, tot din prisma personajului central, sa il cunosc pe Leon din filmul cu acelasi nume, as dori sa pot patrunde in profunzimea fiintei sale, sa ii inteleg dorintele si visurile lui cele mai ascunse. Mi se pare unul dintre cele mai fascinante personaje create vreodata de cinematografie. 

Despre melodie...sa zicem ca mi-ar placea sa cant la un moment dat cu tot sufletul aceasta piesa: http://www.youtube.com/watch?v=QfU3QKGMtbw

2. Dacă ai putea să-ţi alegi prenumele care ar fi acesta? Dar în cazul în care ai fi de gen opus 
Mi-am dorit tot felul de prenume cand eram mai tanara pe care nu le voi aminti aici, insa acum sunt perfect multumita de prenumele meu, asta pentru ca de acum stiu mai bine ca niciodata cine este Simona si incepe sa-mi placa de ea. 

Ca barbat mi-ar placea sa ma cheme David si mi-ar placea sa inspir ....

3. În ce altă ţară ai vrea să trăieşti pentru un an şi de ce?
Mi-ar placea sa traiesc toata viata in Italia, la Milano mai exact si foarte posibil la New York, cred ca mi s-ar potrivi si acest oras, insa doar pentru un an, cred ca mi-ar placea sa traiesc intr-o tara asiatica, pentru a lua contact fizic, mental si spiritual cu o alta cultura. Sunt sigura ca m-as intoarce mai bogata ca enitate pe acest pamant dupa o asemenea experienta. 

4. Care e visul cel mai neobişnuit ce l-ai avut şi ţi-l aminteşti?
Hmm, va spuneam intr-un tag la un moment dat ca visele mele sunt franturi extrem de importante din existenta mea, asta pentru ca visez mult, des si foarte intens. Am vise care ma urmaresc de o viata intreaga, insa cel care m-a zdruncinat cel mai tare si pe care l-am avut acum cateva lui a fost un vis despre sufletul meu pereche, intr-un fel ma simt norocoasa si numai pentru faptul ca l-am visat. 

5. Povesteşte o zi din viaţa ta imaginându-ţi că eşti un animal.
Pentru ca sunt un om foarte loial clipelor, pentru ca eu inca cred cu toata fiinta mea ca extraordinarul nu se masoara in dimensiunea timpului si pentru ca deocamdata nu cunosc decat "bucuria orgasmica" produsa de clipe, categoric mi-ar placea sa fiu un fluture, sa epuizez toate trairile intr-o singura zi si apoi sa mor sub impulsul tuturor emotiilor inca vii, neconsumate in spirit. ( Macnetize, dorintele noastre au coincis...)

6. Dacă ai putea trăi în pielea altcuiva pentru o perioadă limitată de timp, cine ar fi această persoană şi de ce ai ales-o? 
Hmm, nu as putea sa spun ca cineva anume, insa mi-ar placea sa fiu barbat si sa ma indragostesc cu adevarat in perioada aceea de timp. Mor de curiozitate sa stiu cum traieste un barbat dragostrea, cum se simt emotiile pornind intr-o inima de barbat si cu ocazia asta as intelege poate: "Ce naiba vreti voi barbatii de la noi femeile?" 

7. Dacă te-ai trezi singur pe lume, care crezi că ţi-ar fi primele gânduri şi ce ai face prima dată?   
Daca m-as trezi singura pe lume, m-as gandi ca sigur exista conceptul de iad si ca eu tocmai am fost pedepsita. Ce as face? As cere iertare probabil... 
________________________________________________________________________

Cam acestea au fost raspunsurile mele, daca doreste cineva sa il preia si nu a facut-o inca sau doriti sa raspundeti in cadrul comentariilor la vreo intrebare, va invit.... 


Nu uitati de giveaway-ul meu aniversar. Pentru inscrieri intrati aici.

18 comentarii:

  1. si mie mi-a placut acest tag :) la New York sa stii ca vin cu tine :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ingrozitoare...ultima intrebare :(

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie mi-ar placea sa fiu barbat macar pentru o zi, sa vad cum gandesc si ce simt..

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar Simona...numai asa ai putea sa ne spui si noua ce tot vor barbatii de la noi?....de ce nu sunt multumiti cu ce au?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, numai asa as stii ca raspund la aceasta intrebare, pentru ca pana acum experienta de viata nu m-a lamurit deloc... :P

      Ștergere
  5. Esti foarte profunda. Si eu am aceasi dilema....oricum se spune ca un barbat iubeste mai profund si etc. 8-)
    eu zic ca este acelasi sentiment , numai ca la ei vine mai greu . Da si cand vine...
    Filmul Leon a fost wow <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, si cand vine se consuma imediat :))) Eu nu am prea intalnit barbati asa profunzi...dar mi-ar placea sa inteleg cum gandesc emotional barbatii :P
      Leon este filmul meu preferat! :)

      Ștergere
  6. Mi-au placut mult raspunsurile tale pentru ca m-au ajutat sa te cunosc putin mai bine.

    http://www.101fashionstreet.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. M-au impresionat cele citite...Raspunsurile date la intrebarile tag-ului confirma (nu ca ar mai fi fost nevoie!) faptul ca esti o fata deosebita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu stiu cat de deosebita sunt, insa mi-a placut tare mult acest tag, chiar are niste intrebari cu adevarat interesante si m-am distrat raspunzand la ele. :p
      Te pup, Ilda draga!

      Ștergere
  8. Si eu am curiozitatea de la intrebarea nr.6, din pacate nu vom afla niciodata ce simt ei mai exact si cat de intens iubesc barbatii.
    Nu stiam ca iti place Milano ;;), I was there...face parte dintr-un old capitol al vietii mele si are legatura cu prima iubire :P.

    Raspunzi si vorbesti foarte frumos despre lucruri la care nu te astepti! Ai ceva special al tau ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place Milano foarte mult, daca s-ar ivi ocazia sa iau viata de la inceput acolo, as pleca fara sa ma uit in spate, sau cel putin in seara asta cu siguranta as raspunde pozitiv unei ipotetice invitatii...m-am simtit foarte eu acolo, un sentiment de deja-vu care m-a coplesit...
      Nici eu nu stiam de legatura ta cu Milano in felul acela :P ...interesant! :)

      Acel "ceva special" se poate interpreta drept "dusa cu pluta" in alte conditii, de alte persoane... :P Cel putin sunt insa constienta de asta! :P
      Te pup, esti tu o mare draguta! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!