"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 10 aprilie 2012

Prune...?

Luna trecuta am descoperit un rimel minunat, care a devenit imediat preferatul meu si l-a detronat automat pe vechiul Colossal de la Maybelline. Este vorba despre Wonder Lash Mascara - Oriflame si v-am vorbit despre el aici, unde v-am anuntat si ca voi comanda nuanta prune. Si... l-am comandat si... mi-a venit comanda :(
Pozele vorbesc de la sine:




Precum puteti vedea din aceste imagini, rimelul meu prune nu prea este prune...de fapt nu prea stiu cum sa definesc aceasta culoare, insa clar nu merita cumparat dupa acest considerent.

Rimelul in sine, desi nu este varianta INTENSE, ca cel de data trecuta, este sublim. V-am spus in postarea la care fac referire, cat de mult imi place felul in care imi separa genele si felul in care le confera volum si alungire. 
Asa arata si pe gene:




Mie imi pare mai mult un maro pe gene, il port cu placere, chiar si asa, nu sunt prea suparata pentru ca intr-adevar imi place calitatea rimelului, insa ...asa arata un rimel culoarea prune la Oriflame!!!

25 de comentarii:

  1. Ce gene frumoase ai ! M-a tentat si pe mine sa il comand,imi place peria :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Allesandra, eu ti-l recomand, nu am dat niciodata pe el mai mult de 11 lei, mai mereu intra la oferta in catalog...
      Pupici! :)

      Ștergere
  2. eu am facut un review pt WonderLash-shimmering purple si am notat acolo ca decat in lumina puternica se poate observa nuanta 'purple''. Tot asa, e rimelul meu preferat momentan :)
    Ma gandesc ca totusi nuanta este diferita in sensul ca arata mai natural si nu atat de evident ca negrul .
    Ai niste ochi superbi iar genele tale arata grozav...
    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona, am vazut review-ul tau, insa cred totusi ca la tine este alta nunata, pe al meu scrie "prune" si la tine totusi se vede mov, la acesta nici vorba, in nicio lumina ...
      Eu ma gandeam sa caut nuanta ta data viitoare, in catalogul viitor pentru ca in acesta nu-l vad...

      Spuneam si eu ca imi place si asa, intr-adevar pare mai natural, e ok, dar nu prea e mov :P
      Multumesc pentru aprecieri, pupici! :)

      Ștergere
  3. Foarte frumos se vede pe gene, chiar daca nu e deloc prune!Ai niste gene foarte frumoase! Chiar ma gandeam cum arata, daca este intradevar mov, dar se pare ca rimelurile colorate au cam disparut de pe piata. Sora mea cauta un rimel albastru cu disperare, dupa ce a vazut o emisiune pe Euforia in care un make-up artist sublinia faptul ca vara cel mai indicat este rimelul albastru, pentru ca se vede frumos in lumina soarelui. Cand eram prin liceu exista in brosura Avon un asemenea rimel, chiar si la Oriflame era pe bleu si verde. Acum, parca au intrat in pamant si firmele s-au limitat la culori neutre, mult mai usor de purtat si probabil mult mai cumparate de clienti decat variantele colorate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut un rimel albastru turbat de la Farmasi, il recomand, mergeti la stand si cereti numai sa-l vedeti cum arata, e albastru foarte intens, sigur ii va placea surorii tale...partea proasta e ca se usuca repede, insa este si ieftin si merita sa-ti faci placerea cu el... :)

      Eu caut un verde frumos, dar verde nu olive sau ceva asemanator...precum spui si tu, inca nu l-am gasit... :P

      Ștergere
    2. Super! Multumesc pentru recomandare. Chiar un albastru turbat cauta :))

      Ștergere
    3. Mai jos, Ilda spunea si de Electric Blue de la Nyx, ieftin si foarte albastru, merita luat in considerare si acela... :)

      Ștergere
  4. Dincolo de rimel intotdeauna ti-am admirat genele lungi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, dar fara rimel nu se vede nimic din genele mele "lungi", cand nu imi conturez ochii sunt mereu intrebata daca ma simt bine sau sunt bolnava :))))
      Te pup, multumesc inca o data! :)

      Ștergere
  5. Atata timp cat ochii tai arata ametitor cu niste gene ca niste evantaie minunate, nimeni nu mai poate face revendicari in privinta nuantei rimelului!
    O recomandare calduroasa: un rimel bun, cu o nuanta extraordinara de albastru (am primit nenumarate complimente cand l-am purtat!!!)este rimelul de la Nyx (cel mai ieftin - 3,99 $), cu nuanta Electric Blue...Alungeste genele, le separa frumos iar nuanta e divina; il am de cateva luni si nu s-a uscat, neaparat il voi recumpara caci nu concep sa nu il am in trusa de machiaj!
    Pupicei!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, Ilda, eu nu am incercat decat un ruj de la Nyx, stiu ca tu esti mare fana a acestui brand, nici macar un produs nu am prins si eu cadou la revistele care au fost luna trecuta.
      Iti multumesc pentru sugestie, trebuie sa ma uit si eu pe site-uri in cautare de Nyx, as vrea mai multe produse si sigur retin Electric Blue.

      Multumesc pentru aprecieri, esti prea draguta! :)
      Te pup!

      Ștergere
  6. chiar eu super rimelul asta! il am si eu, dar pe negru :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme, chiar e super, sunt de acord cu tine...

      Ștergere
  7. Rimelul se vede frumos pe gene chiar daca nu este prea mov.Din cate stiu cei de la Oriflame cam au probleme in ceea ce priveste culorile,ca de exemplu un tus mov la ei e defapt roz:)),dar sa trecem peste asta.Rimelul asta il mai folosesc si eu dar pe negru si sunt foarte multumita.
    Trecand peste genele tale foarte lungi si frumoase intotdeauna te-am invidiat datorita ochilor!Culoarea,marimea...totul!offf...ai niste ochi superbi!:*

    P.S.:Sper ca nu e nici o problema ca am vorbit cu "TU" avand in vedere difereanta destul de mare dintre noi:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu am observat ca nu prea le nimeresc cei de la Oriflame in ceea ce priveste culorile :P
      Si eu il am si pe negru si sunt foarte incantata, nu o sa renunt prea devreme la el.

      Iti multumesc frumos pentru complimente, nu am stiut ca ma urmaresti, am vazut ca esti din Severin, e un oras de suflet pentru mine, chiar mi-e dor sa ma reintorc acolo...si nu are cum sa ma deranjeze formula de adresare, nu caut aici apelative de politete, suntem intre fete, asa imi place mie sa consider situatia, te puuup!
      Iti multumesc de comentariu! :)

      Ștergere
  8. Il am si eu pe negru si il iubesc. De cativa ani doar Wonder Lash Mascara de la Oriflame folosesc.Periuta e perfecta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, toata lumea folosea rimelul acesta (de fapt si eu de foarte mult timp, insa numai pe genele de jos si pe varfurile celor superioare) si eu abia acum i-am descoperit calitatile :P
      Sunt de acord cu tine, periuta aceea este fantastic gandita...
      Pup, multumesc pentru comentariu!

      Ștergere
  9. Wow! Ai niste gene foarte frumoase, iar rimelul ti le face si mai si :)
    Sigur o sa-l incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Dorina, intr-adevar rimelul acesta e neasteptat de bun, dar ne multumim cu negru ca e mai sigur... :P
      Pup!

      Ștergere
  10. arata foarte bine, chiar daca culoarea nu e ceea ce ar fi trebuit sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina, intr-adevar rimelul in sine e bun, pacat de culoare, insa il port si asa, e perfect pentru un look natural, la birou..
      Pup!

      Ștergere
  11. Ca sa se vada ceva iti trebuie un violet,aceasta nuanta merge poate la fetele cu gene blonde sau deschise la culoare.
    Imi pare rau ca nu a fost pe masura asteptarilor.In catalog se vedea altfel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar la gene mai deschise la culoare cred ca arata mai bine.
      In catalog nu arata nicicum, se specifica doar codul de culoare, eu m-am gandit ca e mov insa...asta este, precum spuneam il port si asa... :P

      Ștergere
    2. Mda...Exact ce nu imi place,sa nu stii ceea ce comanzi.De aceea,eu de multe ori prefer sa cumpar direct din magazin desi in catalog ai toata gama de produse,e mai sigur cand le vezi,le atingi,le mirosi,citesti etichetele s.a.m.d.Am avut cateva surprize pana acum,cand am mai comandat de la Avon si de aceea spuneam ca e cam inselator.

      Te pup!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!