"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 8 martie 2012

My Beauty Blog - TAG

Am primit acest tag de la Descude si de la Ionny. Multumeeesc, dragutelor!!!

1. Care sunt postarile tale preferate? 
Asa cum spunea si Descude, imi place mult sa vad cumparaturile pe care le fac fetele, mai ales acele lucruri speciale, deosebite. Un bun exemplu in acest sens este Aurora, care gaseste tot timpul hainute, accesorii si mici lucrusoare extrem de interesante. 

2. Ce fel de bloguri citesti?
Citesc bloguri de beauty, de fashion, culinare ( in aceasta ordine ), insa imi plac mult si cele de design interior si fotografie.

3. Cum ai ales numele blogului?
Numele blogului l-am ales datorita pasiunii mele pentru "vintage", blogul l-am deschis in perioada "vintage" a vietii mele si simt ca ma caracterizeaza in continuare cel mai bine. 

4. Ce alte bloguri te inspira?
Ma inspira fooarte multe bloguri, atat din tara cat si din strainatate. Imi place ...love Maegan,  The Blonde Salad, Le blog de Big Beauty, My Silk Fairytale, VINTAGE IS THE NEW BALCK, Super Vaidosa etc, etc, etc...

 5. Numeste un truc pe care l-ai invatat de la o alta bloggerita.
Am invatat cum sa salvez un fard spart, e singurul lucru care imi vine acum in minte, dar nu mai stiu unde l-am vazut, imi cer mii de scuze. 


6. De ce ti-ai dorit un blog?
Hmm, sunt mai multe motive care m-au determinat sa imi deschid un blog, poate pentru ca in primul rand imi doream un spatiu al meu, privat in care sa imi exprim personalitatea, sa socializez (in viata reala o fac mai greu), sa interactionez cu persoane care au acealeasi procupari, stil de viata, pasiuni, poate pentru a-mi face cunoscute experientele de viata din sfera beauty si nu numai si din alte motive pe care nu le voi face publice.

7. Ai vreo postare scrisa de tine care iti place mult?
Da, este vorba de o postare chiar foarte recenta pe care insa nu stiam sigur daca trebuia sa o postez sau nu si inca nu sunt sigura ca am facut bine - Rosu, intotdeauna rosu!!! Imi place mult pentru ca porneste din suflet, din experienta mea de viata, din experienta de viata a unei persoane apropiate si foarte dragi mie, din rezerva mea de fantezie si vis.  

8. Numeste un lucru bun si unul rau in a fi bloggerita de beauty.
Unul dintre lucrurile bune il reprezinta posibilitatea de a face schimb de informatii cu alte persoane pasionate de acelasi domeniu, de a impartasi cu alte fete experienta ta cu privire la produsele testate, locatii deosebite in care ai avut ocazia sa pasesti, servicii incercate etc. Partea mai putin placuta pentru mine o reprezinta faptul ca uneori petrec cam prea mult timp aici. 

9. Ce sfat i-ai da unei persoane care se confrunta cu ura?
Off, nu as putea sa dau niciun sfat, sar peste aceasta intreabare.

10. Cat de mult timp iti ia conceperea unei postari?
Hmm, unele postari vin spontan, insa la unele muncesc si cate o saptamana, notez idei, fac poze in functie de cea mai buna lumina pe care o am, de inspiratie...

11. Cu ce persoane te-ai imprietenit prin intermediul blogului?
Personal le cunosc pe Choco, Strumfita, Sakura si pe Dea, iar virtual m-am imprietenit cu foarte multe fete, Ionny, Federova, Descude, Cristina, Alexandra, MoGio, Catalina si mai multe fete pe care le rog frumos sa ma ierte ca nu le-am nominalizat. 

12. De unde iti vin ideile pentru o postare?
Nu cred ca e greu sa gasesti surse de inspiratie pentru un blog de beauty, resursele sunt nelimitate!

La multi ani, frumoaselor!!!!

22 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. O, Doamne, azi sunt cu capul in nori..rau de tot :( Scuze!!!

      Ștergere
  2. imi place tagul acesta! pot sa-l preiau? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani,draga mea!
    O primavara plina de soare iti doresc!

    Ma bucur ca ai facut tag-ul;)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Te pup , draga draga :)
    O primavara si o vara si o toamna :P cat mai frumoase , cu impliniri atat sufletesti cat si materiale . Si o zi de 8 Martie superba .
    Ce carte citesti ? :) Nu am auzit de ea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu te pup, draguta, o primavara frumoasa iti doresc si eu tie. La multi ani!
      ____________________________________

      Despre carte - am citit doar cateva pagini din ea, am comandat-o de pe un site impreuna cu Sakura si a costat 5 lei, e subtirica, insa cu certitudine mai vreau sa citesc si altceva de aceasta autoare, m-a cucerit din nou stilul narativ, de poveste nu-mi dau inca seama... :P

      Pupici!

      Ștergere
  5. LA multi ani! O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani,Simona!

    Sa ai o zi senina si vesela!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani si o primavara insorita! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!