"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 2 februarie 2012

Tag: Frumoasele lumii

Am primit tagul acesta de la Aurora Toma si am promis ca il voi face la sfarsitul saptamanii, insa am reusit sa gasesc putin timp si sa-l fac astazi.
Asadar topul celor mai frumoase femei in perceptia mea, este:

1.Primul loc il ocupa o frumusete de pe meleagurile noastre, este prima femeie care, copila fiind, a reusit sa ma impresioneze si sa afirm pentru prima data in viata mea : "Mami, cat de frumoasa e Adnana!" Este vorba despre Julieta Szonyi, actrita care a jucat in "Toate panzele sus" si "Felix si Otilia".




________________________________________________________________________________

2. Pe locul al doilea am pus o actrita pe care am descoperit-o tot in copilarie si datorita filmului in care a jucat mi-a devenit foarte draga, este vorba de Mireille Mercier si filmul in cauza este "Angelique marchiza ingerilor".




__________________________________________________________________________________

3. Locul al treilea apartine unei frumuseti indiene Aishwarya Ray , Aurora spune ca a fost votata timp de 9 ani cea mai frumoasa fiinta din univers. Asta trebuie sa insemne ceva, nu-i asa?!



__________________________________________________________________________________

4. Locul patru l-am daruit unui model din Kenya extrem de frumoasa - Ajuma Nasenyana. Mi-am dorit din suflet in liceu sa am ocazia sa studiez potretul pe un model african atat de frumos, insa visul acesta nu mi s-a indeplinit niciodata. Mi se pare de o frumosete ireala, nu ii pot gasi niciun defect acestui chip de zeita africana:



__________________________________________________________________________________

5. Pe locul cinci am asezat un alt model, de data aceasta o fata deosebit de frumoasa din Romania, este vorba de Catrinel Menghia, una dintre modelele care ne reprezinta cu cinste peste hotare. Nu sunteti de acord cu mine cand afirm ca este superba?



__________________________________________________________________________________

6. Pe locul al saselea : Sophia Loren, imaginea unei femei care m-a inspirat de atatea ori in viata si al carei stil de machiaj l-am copiat iar si iar de-a lungul anilor.



__________________________________________________________________________________

7. Pe al saptelea loc : Brigitte Bardot, nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare...





__________________________________________________________________________________

8. O alta romanca, sesizati faptul ca romancele domina topul meu, este Lili Sandu - imi place foarte mult aceasta femeie, este languroasa, rafinata, extrem de feminina.




__________________________________________________________________________________

9. O frumoseste candida, ingenua se regaseste pe locul noua. Kristin Kreuk este atat de pura, de nevinovata... Ati vazut-o in Smallvile si in Alba ca Zapada.



__________________________________________________________________________________

10. La polul opus, pe locul al zecelea se afla o actrita asiatica extrem de sexy si provocatoare, care emana sex appeal prin toti porii - Bai Ling. Mi se pare dementiala imaginea pe care o promoveaza aceasta femeie. Ati vazut-o in Ana si regele, Crank 2, Wild Wild West. Cu siguranta chipul ei v-a ramas in minte.




Daca as fi barbat as lua-o de nevasta pe Kristin Kreuk, iar daca tot as fi barbat pana la capat, as insela-o cu Bai Ling :P
__________________________________________________________________________________

Acesta a fost topul meu, insa as putea sa continui la nesfarsit, sunt atat de multe femei frumoase, deosebite, unice incat subiectul nu ar putea fi niciodata epuizat.

Dau mai departe: Katynei, Federovei, Let's make a diva, Blueroses si oricui isi dorste sa il preia.

Ce parere aveti de topul meu?


36 de comentarii:

  1. Cine stie cate frumuseti se afla in lumea asta , dar nu sunt cunoscute . Tag-ul se refera la femei celebre . De Aishwarya Ray nu am fost impresionata niciodata , poate pentru ca a fost prea mult laudata , nu stiu .. si eu nu am considerat la fel . Nu zic ca nu e frumoasa , dar nu e chiar de 9 ani la rand "cea mai frumoasa fiinta" . Mi se pare putin exagerat . Parerea mea :) Catrinel Menghia , da da da . Lili Sandu , nu . Mi se pare falsa . Din multe puncte de vedere . Ar trebui sa-mi fie rusine ca nu am vazut "Toate panzele sus" ? :) Ce inseamna sa fi in alta generatie . Serialul pe care il am eu in primele amintiri e Twin Peaks :) Si mai apoi .. Cartoon Network :P Am prins vremuri putin mai moderne :)) Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, ce mai faci draguta, nu te-am mai vazut de o gramada de timp...

      Intr-adevar, eu aproape zilnic vad femei care imi taie respiratia si vorba ta, cine stie cate or mai fi, nedescoperite.

      Nu vrei sa preiei si tu tagul, as fi curioasa de preferintele tale...
      Pupici! :)

      Ștergere
    2. Hei hei , ma bucur ca mi s-a simtit lipsa :) Am avut ceva probleme cu laptop-ul , dar cel mai important e ca mama mea are ceva probleme de sanatate , e in spital momentan , si nu sunt in cea mai buna pasa . Dar , cu ajutorul lui Doamne Doamne , trecem peste . Te pup gagica ( e un apelativ pentru fetele dragi mie) :) , am sa-l preiau si eu , nu stiu cand o sa-l fac , dar o sa-l fac :)

      Ștergere
    3. Off, imi pare tare rau sa aud asta...ma gandesc ca numai de blog nu ai chef acum...
      Sper sa nu fie totusi nimic grav si sa se face bine cat mai repede posibil. Sa-ti ajute Dzeu sa fie bine, eu cred in puterea rugaciunii, asa ca te sfatuiesc sa te rogi din adancul sufletului.
      Numai bine iti doresc, te imbratisez, sa revii cu vesti bune!

      Ștergere
    4. Iti multumesc pentru incurajare si cuvintele bune :*

      Ștergere
  2. Mie mi se pare ca semeni cu Julieta Szonyi, mai ales in cea de-a 3a poza pe care ai postat-o cu ea.
    Frumos top, si mie imi plac Kristin Kreuk, Lili Sandu si Brigitte Bardot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, acum chiar mi-ai facut un compliment foarte frumos, desi nu mi-a mai zis asta nimeni pana acum si nici nu mi se pare, fetita mea va fi botezata dupa personajul interpretat de Julieta in Toate panzele sus, daca ar si semna cu ea...atunci inseamna ca voi fi o mamica taaare fericita :P

      Multumesc pentru vizita, pupici! :)

      Ștergere
  3. cred ca majoritatea femeilor pot arata de revista. Odata cu haine frumoase, machiaj potrivit si par aranjat vine si o atitudine pe masura, care emana incredere. Cred ca fiecare din noi avem ceva special, care pus in valoare ne poate transforma in "dive"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt de aceeasi parere, din pacate nu toate ne dam seama de "puterea" care sta in noi, mie mi-au trebuit ani de zile ca sa imi dau seama ca sta in puterea mea sa fiu frumoasa, aveam nevoie doar de incredere in mine si de atitudine...

      Pupici! :)

      Ștergere
  4. Hei, multumesc frumos!
    Unele dintre ele nici nu le stiam. Dar mi-ai amintit de Adnana, acum imi dau seama de ce iti place tie numele asta asa mult. Parca si semananti putin ;;).
    Imi plac asiaticele dat tipa asta Bai Ling [ce nume are!! :))] parca e prea patrata la fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, da, de acolo mi se trage cu numele :P A fost prima mea revelatie privind frumusetea feminina, aveam 6 ani si uite ca o port si acum in mine... :)
      Ciudat sa aud ca seman cu ea, uite, trei persoane imi spun asta deja, mie nu mie se pare, asa o fi daca spuneti voi... :P

      :)))Bai Ling, nici nu mi-am dat seama cum suna:))) Are o mandibula mai patratoasa intr-adevar, dar mie tot mi se pare sexy rau de tot... :P

      Chiar sper sa faci tagul, sunt curioasa de preferintele tale de mor :P

      Ștergere
  5. Ma intrebam eu de unde ai luat numele Adnana (discutie anterioara cu nume de copii) - cred ca am vazut "Toate panzele sus" cand eram mica, nu mi-o amintesc deloc, dar ai drepate e f. frumoasa, merita locul intai si are dreptate Oana, chiar semeni cu ea.
    Catrinel & Lili - nu urmaresc aparitiile sau cariera lor, am auzit de numele lor, dar atat - nu sunt chiar impresionata.
    Am urmarit Smalville si chiar mi-a placut Kristin Kreuk.
    Multumesc pentru tag, promit sa ma gandesc si sa-l fac, acum imi vine in minte doar una :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, de acolo e numele :P Eu de la ea imi amintesc filmul si l-am mai vazut recent inca o data tot pentru ea, eram curioasa sa vad cum o percep acum, dupa 24 de ani...tot asa :P

      Hai, ca ti-am dat o tema de casa acum...numai carti, fime, hai sa mai vedem si cateva femei frumoase in preferinte :P

      TE PUP!

      Ștergere
  6. Imi plac toate femeile din topul tau, cu exceptia lui Catrinel. Eu am vazut-o in niste poze obisnuite, nu de revista si nu mi s-a parut forte frumoasa. Ca sa fac o comparatie, tu esti mult mai frumoasa decat ea! Cum am putut oare sa o sar pe Brigitte din topul meu?!?!? Este divina!


    Si modelul de culoare are un chip impresionant, la fel si Alba ca Zapada (m-am indragostit de ea in acest film). Si eu sunt de parere ca semeni cu actrita de pe primul loc. Vezi tu, daca ai admirat-o asa mult in copilarie, ai ajuns sa ii mostenesti frumusetea! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Deci frumusetea se ia prin puterea gandului, n-ar fi rau asa :P

      Chiar ma intrebam cum de nu apare Brigitte in topul tau, mi se parea a fi o prezenta pe gustul tau, acum am inteles.

      Cat despre afirmatia referitoare la Catrinel, hmm, ce sa zic, cred ca prietenul meu nu ar fi de acord :))) din cate imi amintesc si lui Catrinel i se pare aproape maximul, zic aproape, pentru ca Adriana Lima e maximul posibil pentru el, eu nu stiu unde ma incadrez pe scara lui, dar o sa-l intreb daca tot vine vorba :)))

      Te pup, Aurora, multumesc pentru tag, mi-a facut tare placere sa-l onorez! :)

      Ștergere
    2. Eh Simo , baietii astia viseaza .. cum visam si noi de altfel :)) Dar noi nu le zicem toata ziua treaba asta . Fostul meu era innebunit dupa Halle Berry . Si sigur mai e . Fiecare persoana cu .. febletea ei :)

      Ștergere
    3. Asa este, si noi visam, dar nu ne prea exprimam :)))

      Ștergere
  7. Hei Simona,
    Si mie mi-a placut topul tau chiar mi-am adus aminte cu placere de serialul care imi umplea de bucurie vacantele de vara :)
    Imi plac femeile din topul tau cu exceptia lui Lili Sandu(dar e doar parerea mea personala) :) Restul imi plac si imi par toate femei puternice!
    Te pup si succes in continuare.
    Te invit daca ai placere sa vizitezi si blogul meu:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, se pare ca Lili Sandu nu e tocmai apreciata aici. Mie mi-a atras atentia inca de cand activa in trupa Trinity si consider ca si acum este tot la fel de frumoasa :)
      Sa inteleg ca te uitai si tu la "Toate panzele sus"? Ce-mi mai placea... :P

      Multumesc pentru vizita, te pup si eu! :)

      Ștergere
  8. Locul 3 la tine, locul 1 pentru mine:D
    Stai sa vezi ce o sa ma chinui sa fac topul asta pentru ca eu nu le stiu numele actritelor si fotomodelelor. :))

    Multumesc pentru tag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa il faci totusi, mai ai numai 9 femeie de pus pe lista :P

      Ștergere
  9. locul 4,5 si 10: nu mi se par atat de frumoase ca celelalte din top:)
    eu as fi pus-o si pe charlize theron, liya kebede[a jucat intr-un singur film din cate stiu,dar that's enough] si cateva din telenovele, superbe:))
    locurile 1,2,3 in schimb sunt superbe,iar sophia loren este prima care-mi vine in minte cand vine vb de frumusetea de alta data:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma gandeam la cateva frumoase din telenovele, insa nu le stiu numele, oricum lisa e luuuunga tare...:P

      Multumesc pentru vizita! :)

      Ștergere
  10. Ai niste gusturi deosebite! Toate cele de mai sus sunt femei cu ceva special, adica de o frumusete speciala!

    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Simona, si eu spun la fel, in fiecare vad ceva unic si asta face difenta din punctul meu de vedere.
      Poate preiei si tu tagul, ce zici?

      Pup!

      Ștergere
  11. locul 1 mi se pare si mie extraordinara :x paote pe catrinel as fiinlocuit-o cu madalina ghenea:-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place foarte mult Julieta, pacat de faptul ca s-a stins in cinematografia romaneasca, eu ii prevedeam un viitor stralucit...
      Madalina Ghenea este si ea o superba... :)

      Pupici, multumesc de vizita!

      Ștergere
  12. pffffffffff, sunt in asentimentul tau , superbe toate si multe altele, bine ca nu mi-ai pasat sarcina, ca nu as putea intocmi un top :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ales numai frumuseti adevarate, nu-i asa?! Off, as putea sa continui lista la nesfarsit, la cate femeie superbe sunt!

      Pup!

      Ștergere
  13. Eu nu as putea face acest tag,toate femeile celebre mi se par frumoase si toate imi sunt drage...cum sa aleg doar cateva?:D

    RăspundețiȘtergere
  14. gorgeous ladies!! Sofia Loren is still stunning :))

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!