"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 1 martie 2012

Am testat cremele SpaRustica!!!

     Cu povestea SpaRustica am facut cunostinta prima data anul trecut, in preajma sarbatorilor de iarna, cand am primit un comentariu de la unul dintre vizitatorii blogului meu, in care eram intrebata in ce masura sunt familiarizata cu produsele comercializate pe site-ul mai sus-numit: Felicitari (…) pentru modul de transmitere a mesajului, pentru "scriitura"; este ceva extrem de rar intalnit de mine in media (indiferent care). Este ca o briza racoroasa intr-o zi torida de vara (…)
……………………………………………………………………………………………………………
(...) ai auzit de produsele SpaRustica? Sunt romanesti, din cate am inteles, recent intrate pe piata, dar as vrea sa am un feedback de la cineva ca tine inainte de a le cumpara pentru persoana iubita.”

            Precum se poate lesne observa este unul dintre comentariile acelea pentru care te bucuri ca ai luat inteleapta decizie de a deschide blogul si iti da impulsul sa mergi mai departe cu sentimentul de siguranta ca esti citit si poate chiar util cuiva. Recunosc ca la inceput ma gandeam ca poate este totusi vorba de o reclama mascata, insa cunoscand-o mai tarziu pe Simona, mi-am dat seama ca sigura nu este vorba de asa ceva. Asadar, astfel am intrat eu prima data pe site-ul SpaRustica si desi am descoperit un numar mic de produse ( sunt deocamdata doar sase ), am fost extrem de impresionata de modul de abordare, pe care nu l-am mai intalnit pe niciun site pana acum.
Precum va spuneam si AICI, cremele au denumiri extrem de inspirate:
              M-am distrat la inceput, punandu-mi imaginatia la treaba in incercarea de a ghici ce fel de crema se ascunde in spatele acestor denumiri metaforice si caror nevoi raspunde ea, va dati seama ca este un exercitiu simplu si in majoritate sunt usor de inteles. Mi-a placut treaba asta foarte mult, sunt femeie si trec totul prin filtrul meu emotional, astfel incat imi place ca lucrurile din jurul meu sa imi spuna povesti si sa-mi stimuleze imaginatia. Si daca tot vorbim de povesti, aflati ca intreg site-ul acesta este gandit ca o poveste, o poveste romaneasca despre “apa vie” pentru ten, orice Ileana-Cosanzeana isi va gasi aici secretul frumusetii, fie ca are tenul uscat, gras, ridat sau normal, gama de sase crème acopera in linii generale cam toate problemele tenului.
          In urma cu aproximativ o luna, ati aflat de aici, ca pentru a-mi satisface curiozitatea, Simona s-a gandit sa imi ofere spre testare una dintre cremele sale. Am fost placut impresionata de aceasta oferta total neasteptata si am ales intr-un final crema pentru conturul ochilor “Vis de albastrele”. Recunosc ca eram extrem de indecisa, imi placea foarte mult cum suna si crema antirid “Oglinda oglinjoara”, si desi nu mi-am manifestat deloc framantarea mea interioara, surpriza a fost surpriza pana la capat, pentru ca in colet am primit pe langa Vis de albastrele – cutia normala de 30 ml si doua cutiute de cate 10 ml pentru “Oglinda Oglinjoara” si “Alint de somn usor” ( crema regeneranta de noapte).
M-am ales astfel cu un tratament complet Spa Rustica, adica crema de zi, crema contur de ochi si crema de noapte.

Le-am folosit inca din prima zi, pana pe data de 27 februarie 2012, cand mi s-au terminat cele doua mostre, adica mai bine de o luna de zile.

          Ca trasatura generala, cele trei crème au o constistenta foarte fluida, este nevoie de o cantitatea foarte mica de produs, se intinde perfect si intra foarte repede in piele. Eram foarte curioasa in ceea ce priveste acest aspect, asta pentru ca toate cremele Spa Rustica au in compozitie foarte multe uleiuri vegetale si ma gandeam ca e posibil sa pastreze caracteristicile acestora – grase, greu penetrabile etc, insa nu este asa, cremele sunt foarte fluide, usoare si cu absorbtie rapida. Toate trei lasa insa la nivelul pielii o pelicula extrem de fina alunecoasa, satinata (nu stiu exact cum sa o descriu)  intuiesc ca provine de la siliconul din compozitie.

Din punct de vedere al compozitiei si al ingredientelor, cele trei crème arata in felul urmator:

Vis de albastrele: apă distilată, ulei de struguri, ulei de caise BIO*, ulei de dovleac*, glicerină (şi) apă distilată (şi) extract de albăstrele (şi) extract de flori de tei (şi) extract de flori de soc, glicerină, laurat de izoamil, gliceril stearat, alcool cetostearilic, dimethicone, lactat de sodiu, stearoil lactilat de sodiu, pantenol, vitamina E, alantoină, gumă xantan, citrat de sodiu, fenoxietanol (şi) etilhexilglicerină
Beneficii: Delicat cu pielea ochilor tăi, uleiul de caise este bogat în acid oleic, util în hidratarea şi regenerarea epidermei, iar uleiul de struguri, uşor astringent, conţine acid linoleic cu rol în repararea barierei de protecţie a pielii.
Uleiul de dovleac presat la rece susţine colagenul şi elastina pielii cu ajutorul zincului, iar antioxidanţii pe care îi conţine (vitamina E, beta-caroten, luteină) au rol în protecţia UV.
Nu în ultimul rând, fitosterolii din cele trei uleiuri luptă cu inflamaţia, cauză a degradării ţesutului conjunctiv.
------------------------------------------------------------------------------------
Oglinda, Oglinjoara: apă distilată, ulei de orez, ulei de măceşe BIO*, ulei de macadamia BIO*, glicerină (şi) apă distilată (şi) extract de hibiscus (şi) extract de muşeţel (şi) extract de coada calului, glicerină, laurat de izoamil, gliceril stearat, alcool cetostearilic, dimethicone, lactat de sodiu, stearoil lactilat de sodiu, pantenol, vitamina E, alantoină, gumă xantan, citrat de sodiu, fenoxietanol (şi) etilhexilglicerină, aromă (fără alergeni)
Beneficii: Ideal pentru hidratarea tenului matur, uleiul de macadamia presat la rece conţine polifenoli antioxidanţi şi acid palmitoleic, cunoscut pentru efectul antimicrobian şi regenerant.
La rândul său, uleiul din orez este bogat în acid linoleic, care ajută la reţinerea apei în piele şi în gamma-orizanol, complex de fitosteroli cu un binecunoscut efect antiinflamator şi antioxidant.
Ulei antirid prin excelenţă, uleiul de măceşe conţine acid alfa-linolenic util în repararea barierei de protecţie a pielii, carotenoizi ideali pentru protecţia UV şi acid transretinoic, cu rol în atenuarea ridurilor şi a petelor datorate vârstei.
--------------------------------------------------------------------------------------
Alint de somn usor:  apă distilată, ulei de susan BIO*, ulei de gălbenele (macerat în ulei de măsline), glicerină (şi) apă distilată (şi) extract de rooibos (şi) extract de gălbenele (şi) extract de lemn dulce, glicerină, ulei de cătină*, laurat de izoamil, alcool cetostearilic, gliceril stearat, dimethicone, lactat de sodiu, stearoil lactilat de sodiu, pantenol, vitamina E, alantoină, gumă xantan, citrat de sodiu, fenoxietanol (şi) etilhexilglicerină, aromă (fără alergeni)  
Beneficii : Uleiul de susan conţine acizi oleic şi linoleic, utili în hidratarea pielii, minerale pentru susţinerea fibrelor de colagen şi binecunoscuţi agenţi antioxidanţi (vitamina E, sesamin, sesamolin) şi antiinflamatori (fitosteroli).
La rândul său, uleiul macerat de gălbenele este ideal ca agent de regenerare şi de activare a microcirculaţiei.
Licopena, beta-carotenul şi vitamina E din uleiul de cătină presat la rece sunt recomandate împotriva efectelor razelor UV, iar acidul palmitoleic, cu rol în refacerea structurii pielii şi fitosterolii antiinflamatori completează profilul acestui ulei miraculos.

            Preferata mea este si cea pe care am ales-o si anume, crema contur de ochi, o folosesc de doua ori pe zi, dimineata si seara, si din punct de vedere al consistentei este exact ceea ce-mi doream de la o astfel de crema, fluida si usor penetrabila astfel incat sa o pot folosi cu succes dimineata sub machiaj. Imi place pentru faptul ca pot efectua un masaj scurt cu ea, asa cum obisnuiesc de fiecare data, iar pielea ramane hidratata si intinsa, iar pleoapele se dezumfla usor, dar vizibil. Dimineata efectul de prospetime si riduri abia sesizabile ma tine cca 5 – 6 ore, asta intr-o zi normala, fara stres si oboseala majora, dupa care ridurile se accentueaza si pielea isi mai pierde putin din nivelul de hidratare si efectul acela de piele proaspata, tanara ( asa se intampla la 30 de ani J ), insa dupa demachierea de seara, la aplicare obtin acelasi efect si asta ma determina sa o consider o crema cu efecte vizibile.
Nu pot sa afirm ca mi-a “vindecat” vreun rid, pentru ca nu prea cred ca acest lucru ar mai fi posibil oricum la varsta mea, insa pentru faptul ca o vad cum lucreaza, ma face sa sper ca accentuarea ridurilor se va produce intr-un ritm cat mai lent posibil.
Crema nu este parfumata, are o aroma discreta de “prajiturele de casa”, asa ca un iz abia, abia perceptibil, nu are culoare, este practic un alb-cenusiu, imi da sentimentul acela de produs natural si prietenos cu pielea.
Am consumat o cantitatea foarte mica din cutie intr-o luna de zile, in conditiile in care am aplicat-o de doua ori pe zi, in fiecare zi fara nicio exceptie, nu stiu cat ma va tine, insa cu siguranta cel putin jumatate de an o voi avea.
Cantitatea este de 30 ml si costa 65 de lei.

           Cele doua mostre au venit ambalate in cutiute mici de cate 10 ml, asa cum am mai spus mai sus si m-au tinut fiecare o luna de zile in conditiile in care le-am aplicat pe fiecare dintre ele o data pe zi, pe gat si pe intreaga fata, exceptand evident, zona ochilor.
Alint de somn usor are aceeasi consistenta ca si Oglinda Oglinjoara, insa la aceasta, pe parcurs am fost usor dezamagita de faptul ca mi-as fi dorit sa fie o ideea mai grasa, cand au fost frigurile acelea ingrozitoare, fata a avut de suferit pe anumite portiuni si mi-as fi dorit ca seara sa pot folosi o crema putin mai grasa care sa imi permita un masaj mai indelungat si o hidratare mai intensa. Pentru cele care nu suportati cremele grase, aceasta este o buna alegere, precum am spus se absoarbe imediat in piele, dar lasa acea pelicula fina alunecoasa, sesizabila doar la atingere, dar care nu mai permite aplicarea unui al doilea strat de crema.
Culoarea este galbuie, sunt mai mult ca sigura ca se datoreaza uleiului de galbenele din compozitie, iar mirosul este cu adevarat unul de “prajituri de casa” .
Cantitatea este de 50 ml si costa 72 lei.
Cam acesta este nivelul ridurilor mele din jurul ochilor, poza este facuta dupa hidratarea prealabila cu crema - nu port anticearcan, fond de ten sau altceva.
                Oglinda, Oglinjoara este o crema antirid de zi, perfecta ca baza pentru machiaj. Am folosit-o in fiecare zi si mi-a placut foarte mult felul in care adera fondul de ten la pielea proaspat hidratata cu aceast produs. Se foloseste o cantitate foarte mica, se absoarbe foarte repede in piele, lasa si ea acea pelicula fina alunecoasa, iar un al doilea strat este de prisos, incarca nedorit tenul si nu se absoarbe. Are si ea cam acelasi miros delicios, probabil este o aroma comuna intregii game, aroma pe care eu nu am reusit sa o identific, dar care este foarte placuta, perfect potrivita cu ingredientele pe care le contine.
Cantitatea este de 50 ml si costa 72 de lei.
Tinand cont ca 10 ml mi-au ajuns o luna intreaga, apreciez ca o cutie de 50 ml m-ar tine cam 5 luni de zile, ceea ce este foarte bine, dupa parerea mea. Asta in conditiile in care aplic fiecare crema o data pe zi, pe fata si pe gat.
            In concluzie, cele trei crème Spa Rusitca mi-au facut o impresie foarte buna, as cumpara cu siguranta Vis de albastrele, se potriveste perfect nevoilor mele, este exact ceea ce mi-am dorit eu de la o crema de ochi, iar pretul pentru acea cantitate nu mi se pare a fi chiar foarte mare, tinand cont ca pana acum nu am folosit decat crème dermocosmetice (Avene, Vichy, Eucerin) – 15 ml cca 100 lei.
Dupa o luna Spa Rustica, tenul meu arata foarte bine, am avut cateva portiuni uscate pe frunte si pe nas, care insa s-au remediat in doar cateva zile (au fost cauzate de temperaturile scazute de afara), ridurile nu s-au adancit, conturul fetei este inca la locul sau (am o problema cu elasticitatea pielii de vreo doi ani incoace), nu am facut cosuri sau alte iritatii, iar zona ochilor este cea care s-a bucurat cel mai mult si careia i-a priit cel mai bine “tratamentul spa”.
Ca puncte slabe, as aminti inca o data ambalajul ( despre care spune, insa Simona, ca il va schimva pe viitor ), crema de noapte, mie personal mi-ar fi placut sa fie putin mai grasa pentu a permite un usor masaj facial sau macar aplicarea unui strat mai generos pe care pielea sa il poata absoarbe si sa nu se faramiteze la suprafata si poate pretul usor mai mare, insa perfect explicabil din partea producatorului ( este totusi un produs care poarta in sine un cost format nu doar din cheltuielile cu materia prima si celelalte elemente adiacente, ci si erorile unei economii nationale bolnave ).   

Va las cu o poza de dimineata, dar de data aceasta cu fond de ten, pudra si tot ce trebuie... dar pe un ten curat si hidratat : 
           Daca aveti orice intrebari va stau la dispozitie, iar daca va doriti raspunsuri de la creatorea acestor produse, va recomand cu caldura si blogul ei "...Prin gradina Cosanzenei" o bogata sursa de informatii despre ceea ce inseamna ingrijirea naturala a pielii. 

Multumesc frumos, Simona, pentru faptul ca mi-ai imparatasit si mie secretul Ilenei-Cosanzeana si mi-ai daruit sansa de a fi personaj activ in povestea ta despre frumusete si sanatate! 

                             VintageLook  

29 de comentarii:

  1. Eu am crema Sora Soarelui :)
    E foarte buna :)
    Daca doresti sa afli parerea mea despre ea poti citi aici un review :
    http://brilliant-beauty4u.blogspot.com/2012/02/review-crema-pentru-ten-gras-spa.html

    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit review-ul tau si nu ma indoiesc de faptul ca este si Sora Soarelui o crema foarte buna. :)

      Te pup, multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  2. Mi-a placut tare tare mult postarea si structura ei. Cred ca ti-am mai spus de atatea ori ca-ti apreciez stilul.
    Te invidiez pentru faptul ca esti constanta si constiincioasa in folosirea unui produs. Eu nu prea reusesc lucrul asta si nu pentru ca as avea nu stiu cate alternative, ci pentru ca din comoditate prefer sa sar peste anumiti pasi, mai ales cand e vorba de tratamente (minunea testarii lui Flavo C, m-a tinut 2 saptamani, apoi l-am folosit doar sporadic pentru ca am introdus exfoliantul BHA in rutina).

    De ten ce sa spun, pare foarte hidratat, luminos si curat.
    Vis de albastrele imi face si mie cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Katyna, oscilez foarte mult, in a-mi prezenta review-ul organizat si usor de inteles si a ma lansa intr-o poveste, un dialog imaginar ca intre prietene. Desi prima varianta este mai usora si mai lesne de inteles, imi place sa ma exprim liber ca in cazul de fata, sa povestesc si sa imi justific trairile ca in a doua varianta, insa nu stiu cat de multa lume are rabdare sa ma citeasca pana la capat... :)

      Cat despre ritualul de ingrijire, sa stii ca sunt mandra de mine ca am reuist sa ma mobilizez si sa ma ingrijesc in mod corect, insa e de vina si varsta care te motiveaza vrand-nevrand, o sa vezi si tu cand o sa te apropii de 30 de ani :P

      Cat despre Flavo C, nu face echipa buna cu exfoliantul BHA? Eu asa as fi crezut si l-as fi folosit ca tratament complementar...

      Multumesc pentru aprecierea cu privire la ten, imi place si mie cum se prezinta si de aceea mi-a ingaduit sa ma laud nitel :P

      Recomand Vis de albatrele cu incredere!
      Pup!

      Ștergere
    2. Ba da, Flavo C face echipa foarte buna cu exfoliantul (dimineata mai aplicam Flavo C, iar seara exfoliant), doar ca n-am mai avut eu rabdare pentru amandoua.

      Ștergere
    3. Ah, am inteles, lasa ca mi-am amintit ca degeaba m-am laudat eu mai sus, pentru ca am la randul meu o lene imposibila cand vine vorba de aplicarea lotiunii de corp, mai un pic si mi se exfoliaza toata pielea de pe picioare si greu ma urnesc sa ma "cremuiesc" dupa dus...:p

      Ștergere
  3. Eu nu vad ridurile de care te plangi tu, si "asa-i, asa-i" ai un ten frumos :D
    Frumoasa postarea, toate laudele pentru cremele naturale si chiar suna bine toate cele de prin gradina Cosanzenei, mai ales "Visul de albastrele" care-mi aminteste de tratamentele babesti pentru ochi cu ceai de albastrele - offfffff, sa vina vara odata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...pai, cam dupa vreo 6 ore incepe fondul de ten sa se adune intre riduri si sa se vada ca exista... :P In ansamblu, cum spuneam sunt foarte multumita de nivelul de hidratare al pielii si imi place felul in care crema contur de ochi actioneaza.

      Si eu votez "Sa vina varaaaaa!!!"
      Pup!

      Ștergere
    2. Nici eu nu vad ridurile despre care spui ca nu poti scapa! Cred ca te referi la acele linii fine de expresie, pe care de obicei le vedem numai la noi insine si care exista la orice varsta (depinde si de forma ochiului, pentru ca sunt persoane cu pleoapa inferioara inexistenta si care in mod normal nu au cum sa aiba riduri de expresie in aceasta zona). In rest si fetitele de 7-8 ani se confrunta cu aceste "riduri"! :D Eu zic ca tenul tau arata foarte proaspat si nu zic asta doar din cauza ca te simpatizez ci pentru ca asta vad in fotografii.

      Ștergere
    3. Din fericire nu am riduri adanci, ci doar linii fine precum spui tu, care se intensifica pe parcursul zilei de la oboseala si alti factori, linii care insa nu existau inainte cu cativa ani si pe care ma chinuiesc sa le pastrez la acelasi nivel.

      Ma bucur foarte mult de felul in care se vede tenul meu de acolo de la voi, imi da foarte multa incredere in mine! :)
      Te pup si multumesc frumos pentru comentariu!

      Ștergere
  4. Felicitari pentru review si pentru poze. Frumoasa ca intotdeauna! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Maria, esti si tu o draguta ca intotdeauna!! :)

      Ștergere
  5. Sincer, eu nu am vazut riduri pe fata ta :), nu stiu cum ar arata dupa acele 6 ore ca sa fac o comparatie, dar sper sa fie oarecare diferenta, asta insemnand ca aceasta crema chiar isi face efecutul (nu ca mi-as dori sa ai tu riduri :))..)
    Eu am o intrebare privind comportarea acestor creme in timp: daca se pot folosi cam 5 luni, nu isi schimba proprietatile in timp?, ar fi cam 2 sezoane in care temperaturile din casa ar putea oscila destul de mult....unele creme din comert capata un miros ciudat si nu nu cred ca mai trebuie folosite in continuare. Stii cumva cum este cu aceste creme naturale?, nu se degradeaza? Ma gandesc in ideea in care ar fi bine totusi sa fie livrate in cantitati mai mici pentru a evita surprizele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Am inteles rationamentul!!! Mda, din pacate in timpul zilei, toate acele ridulete mici (pe care nu stiu cat de bine le-a surprins aparatul meu) se intensifica din cauza faptului ca pielea isi pierde incet din nivelul de hidratare si fondul de ten le evidentiaza mai tare, in urma cu cativa ani nu pateam asa ceva, insa odata cu varsta pielea incepe sa se comporte diferit. Din fericire nu am inca linii adanci si sper ca printr-o ingrijire corecta sa nu imi apara in urmatorii ani.
      ______________________________________________________

      Cat despre perioada de valabilitate a cremelor, intr-adevar recipientul nu ajuta foarte mult, asta spuneam cu fetele in postarea precedenta ca ar fi mai indicat sa fie comercializate in recipiente care sa nu permita patrunderea aerului, pentru ca beneficiile cremei sa nu se piarda, insa Simona spune ca lucreaza la acest aspect. Pe crema mea contur de ochi termenul de valabilitate este decembrie 2012, daca imi amintesc bine, o sa ma uit atenta diseara cand ajung acasa.

      O sa o rog pe Simona sa ne explice mai bine cum ar trebui pastrate aceste creme.

      Te pup si multumesc pentru comentariu!

      Ștergere
    2. Bună dimineaţa Daniele!

      Mă bucur că ai pus întrebarea, este aspectul care m-a frământat luni de zile în perioada în care am lucrat la formule şi recunosc că am cerut (şi am primit) ajutorul unor oameni din domeniu în acest sens. Cremele sunt preparate cu ingrediente naturale în cea mai mare parte dar ele sunt conservate bine şi nu ar trebui să apară o contaminare microbiană după ce începi să le foloseşti. Contaminarea microbiană este într-adevăr favorizată de păstrarea într-un mediu umed şi cald. Schimbările de miros sau culoare pot apare ca urmare a proceselor de oxidare suferite de anumite substanţe naturale, motiv pentru care am adăugat în ele vitamina E, care este foarte eficientă în acest sens.

      Având însă în vedere că ele sunt ambalate în borcănele şi astfel sunt expuse contactului cu aerul, eu nu recomand să fie folosite mai mult de 4 luni, pentru că după oxidarea compuşilor fenolici (în primul rând) sau a acizilor graşi nesaturaţi din uleiuri, crema nu mai este eficientă şi rămâne doar un produs emolient şi hidratant. Recunosc însă că nu m-am gândit că ar ajunge un borcănel mai mult de 3 luni, asta fiind concluzia mea după testele făcute împreună cu "cobăitzele" mele voluntare !

      După cum îi spuneam şi Simonei, lucrez la schimbarea ambalajelor şi cred că se va întâmpla mai repede decât anticipasem.

      Ștergere
  6. foarte interesanta postarea ...
    iti doresc o primavara minunata :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru review,mi-a facut mare placere sa il citesc!
    Stii foarte bine cum sa iti alegi cuvintele si asta imi place foarte mult!

    O primavara frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Descude, ma bucura foarte tare cuvintele tale de apreciere, te pup si te imbratisez cu drag!! :)

      Ștergere
  8. ai un ten minunat, Simona; nu arata nici pe departe ca ar fi implinit 30 de ani...sa ai grija de el in continuare, la fel. Cred ca voi trece si eu pe lista Oglinda oglinjoara, daca este mai hidratanta, pt ca si eu am tendinte de uscare ale tenului...te pup, esti tare frumu :***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, esti o draguta, incerc sa am grija de mine cat mai bine posibil, am cam dat rateuri cu liniile de pe gat, pentru ca mult timp nu am stiut ca o crema trebuie intinsa si pe gat (iti poti da seama!!)si acum e cam greu sa mai "vindec" acele riduri, insa incerc sa le tin sub control.

      Te pup si eu, draguta!!

      Ștergere
  9. Ai reusit sa te incadrezi in povestea Simonei foarte frumos, ai fost norocoasa cu primirea produselor spre testare dar si ea a fost norocoasa ca s-a ales cu o asa "reclama".
    Pentru ca imi plac produsele naturale m-ar tenta si pe mine dar sincer mi se par cam scumpute pentru bugetul meu.
    Sper la la 30 de ani sa am si eu pielea asa frumoasa ca a ta, arata chiar bine ochiul tau :P.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am pus un pic creativitatea la incercare in acest review pentru ca mi se parea ca nu poti sa vorbesti despre SpaRustica fara sa continui povestea deschisa de pe site, insa in acelasi timp cred ca am fost originala si mai important de atat - obiectiva.
      __________________________________________________

      Te asigur ca tu vei arata mai bine decat mine la varsta mea, asta pentru ca, precum tot am mai spus-o, eu am invatat cam tarziu sa am grija de pielea mea cum se cuvine, ceea ce nu este cazul la tine... :)
      Te pup si multumesc pentru aprecieri!

      Ștergere
    2. Ce parere buna ai despre mine, multumesc frumos! Si eu am invatat cam tarziu sa stii, acum intr-adevar nu e seara si dimineata in care sa nu urmez pasii cei mai importanti demachiere-hidratare dar in adolescenta (perioada liceului) de multe ori saream seara si ma culcam rimelata, cat regreu perioada aia, offf!

      Ștergere
  10. Dragă Simona, mulţumesc frumos pentru review şi pentru că ai punctat inclusiv aspectele slabe ale celor trei creme ! Şi m-ai făcut şi puţin invidioasă după ce am văzut pozele: ai un ten de-a dreptul frumos.
    Îţi doresc o primăvară minunată!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragă Simona, am uitat să fac o precizare referitor la remarca ta: "Toate trei lasa insa la nivelul pielii o pelicula extrem de fina alunecoasa, satinata (nu stiu exact cum sa o descriu) intuiesc ca provine de la siliconul din compozitie". Ai dreptate, uleiul siliconic este responsabil... din acest motiv îmi este foarte greu să renunţ la a-l mai pune în creme, ele se întind extrem de bine pe piele şi o lasă satinată chiar şi cu o cantitate foarte mică de dimethicone, care nu afectează pielea în nici un fel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Simona, inca o data pentru posibilitatea pe care mi-au oferit-o de a testa aceste creme si multumesc si pentru cuvinetele frumoase :)
      Cat despre silicon, din cate m-am documentat eu nu stiu sa aiba nicio influenta neagativa asupra tenului, am mai incercat si primere pe baza de silicon si mai multe creme si tenul meu a raspuns pozitiv. Am citit de asemena si pe blogul Pasagerei despre asta si eu cel putin nu am nicio problema: http://pasagera.ro/primere-baze-de-machiaj-%E2%80%93-siliconul-in-produse-cosmetice.html

      O primavara frumoasa iti doresc si eu! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!