"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 12 ianuarie 2012

Favoritele anului 2011

Am primit acest tag de la It'sFridaySomewhere, careia ii multumesc foarte mult ca mi-a dat un impuls sa fac aceasta postare, pe care o aveam in plan de alfel, dar m-am mobilizat mai greu, insa cu scuzele de rigoare am modificat tag-ul unde era vorba doar de produse de make-up, iar eu l-am extins la conceptul mai atotcuprinzator de "produse cosmetice". Oana sper sa nu te superi pe mine, in pozitia in care ma aflu eu, mi se pare mai relevant in acest fel.

Asadar, anul 2011 a fost un an cu adevarat deosebit pentru mine, am deschis acest blog si de la voi si odata cu voi am invatat lucruri pretioase despre ingrijire si despre lumea cosmeticelor.
Sintetizand, am alcatuit si eu topul meu privind cele mai bune produse, preferatele anului 2011. In ordine descrescatoare va prezint:

1. Asa cum poate va asteptati, cunoscand povestea parului meu si evolutia sa, pe primul loc am pus pachetul meu de ingrijire a parului si anume produsele Anian. Este vorba despre:
- samponul purificator
In prezent tocmai termin o alta masca pe care am primit-o spre testare si despre care va voi povesti in curand, insa in mod normal aceste trei produse sunt cele pe care le folosesc in mod constant. 
Samponul este cel care mi-a ajutat parul sa nu se mai ingrase in mod suparator o data la doua zile, acum spalandu-ma pe cap la 4-5 zile, povestea celorlalte doua produse o stiti deja.


2. Pe locul doi se afla descoperirea mea in materie de ingrijire a tenului si se refera la serul cu vitamina C si ginkgo biloba - Flavo C. Povestea o stiti de AICI, pe tot parcursul folosirii sale tenul meu radia de sanatate si prospetime. In prezent am renuntat la el in cautarea unei alternative mai ieftine, cel mai probabil voi reveni cand imi voi schimba prioritatile pe lista de cumparaturi.




3. Tot la ingrijirea tenului se refera si produsele de pe locul al treilea si le-am descoperit tot in anul 2011, in urma campaniei de testare Jovis la care am participat si care mi-a luminat mintea privind noua modalitatea de curatare a tenului. Pana la aceste sapunuri eram total impotriva expunerii tenului la sapun, geluri de curatare spumante sau alte produse similare, acum insa nu mai concep procesul de demachiere fara curatarea finala cu sapunurile naturale. In prezent le folosesc pe cele de la EndeaSoap.


4. Pe locul al patrulea se afla tot un produs de ingrijire si anume fluidul iluminator Chesrastille Shine, pe care l-am primit tot spre testare de la Cristina de la Diva Hair. Povestea lui ati citit-o AICI, produsul acesta pur si simplu nu se mai termina, il folosesc la fiecare spalare, vreo doua zile, insa se consuma foarte, foarte putin. Imi recunosc superficialitatea si va destainuiesc faptul ca cel mai mult si mai mult la acest produs imi place mirosul, merele acestea verzi miros a curat pur si simplu. Asta este sentimentul care ma insoteste mereu cand il pun in par.



5. In sfarsit a intrat in topul meu si un produs de make-up si este vorba despre fardul de obraz Lily Lolo, pe care am avut ocazia sa il primesc spre testat de la Rosebeauty si care mi-a placut la nebunie. O experienta extrem de placuta si de surprinzatoare a fost si folosirea fondului de ten mineral Lily Lolo care mi-a placut extrem de mult. 


6. Pe locul al saselea se afla creionele de buze Flormar pe care le folosesc deja de cativa ani buni, deci categoric nu reprezinta descoperirea anului 2011, insa raman in topul preferintelor mele probabil mult timp de acum in colo. Cele mai utilizate nuante sunt 229 si 226.


7. Tot de foarte mult timp folosesc si cele doua rimeluri pe care vi le-am prezentat AICI, respectiv Maybelline si Oriflame. Nu stiu daca in 2012 voi descoperi ceva mai bun, nu stiu in ce masura sunt dispusa sa mai caut alternative.


8. Desi le folosesc de foarte putin timp, paletele Sleek au cucerit pe toata lumea fara nicio exceptie, cel putin din cate stiu eu, implicit si pe mine. Cea mai utilizata (dintre cele doua pe care le detin eu) este Sleek Sunset, asadar intra si ea cu succes in topul meu pe locul al optulea.



9. Pe locul noua se afla un produs la care nu m-as fi asteptat sa ma cucereasca in modul in care a facut-o - treptat, cu timiditate, dar sigur. Este vorba despre pensula Sigma E25 pe care am primit-o si eu in urma vechiului program de afiliere, singura pe care am mai prins-o, asta si pentru ca la inceput nu stiam ca pot sa aplic de fiecare data cand depasesc cate un prag. Cand m-a luminat Ionny, era deja prea tarziu. 
Daca la inceput nu reuseam sa o folosesc din cauza marimii sale, dupa ce am inceput sa prind mai multa experienta am reusit sa ii apreciez adevarata sa valoare si recunosc ca mi-as mai dori mai multe pensule Sigma 


10. Ultimul loc il acord unui produs pe care l-am descoperit excat in seara de revelion si este vorba despre fondul de ten Double Wear de la Estee Lauder. Poate ati citit AICI parerea mea despre el. I-am acordat ultima pozitie, desi m-a incantat extrem de mult, doar pentru ca nu stiu cat de exacta este impresia mea despre el, tinand cont ca nu am incercat decat acest esantion. Intentionez sa imi cumpar anul acesta si produsul in sine si va voi tine la curent cu parerea mea despre el.


Cam acesta ar fi topul meu, sunt produse si de ingrijire, dar si de make-up, daca l-as fi facut acum cativa ani va asigur ca nu ati fi vazut decat produse pentru machiaj, ma bucur ca m-am desteptat pe parcurs si am inceput sa fac alegeri mai bune cu privire la ingrijirea pielii si a parului meu.

Nu vrea sa nominalizez pe nimeni, majoritatea oricum a facut acest tag sau postare, insa daca doriti sa il preluati...sunteti libere! 

Va pup! 

27 de comentarii:

  1. Interesant top :) Unde se gasesc produsele Anian? Nu prea le-am vazut prin magazine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulumesc Pixxi, produsele sunt comercializate doar prin intermediul site-ului Triodeluxe : http://triodeluxe.ro/
      Pe pagina mea de Cuprins poti sa gasesti mai multe review-uri ale acestor produse, daca te intereseaza, insa gasesti si la alte fete din blogosfera de asemenea... :)
      Multumesc frumos pentru vizita!

      Ștergere
  2. Tre' sa fac o vizita la Flormar, s-a micit 229 ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si la mine ambele, nu le duc pana la salariul viitor din pacate :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum mi-e clar ca trebuie sa comand keratina, si, daca tot o fac, as vrea sa comand si o masca de par.
    Cea pe care o ai tu vad ca o sa fie disponibila de abia dupa 24 ianuarie, asa ca vreau sa te intreb daca ai incercat-o pe cea din gama repair&protect ca si ea imi facea cu ochiul.

    In cazul lui Flavo-C nu stiu ce sa fac, si el imi place tare mult din review-ul pe care l-ai facut atunci, insa deocamdata mai am cremele de la Paula's Choice..In plus, ar trebui sa-l caut in anumite farmacii.

    Cred ca o sa fac si eu acest tag, dar asa in varianta pe care ai abordat-o tu, pentru ca am si produse de ingrijire pe care nu vreau sa le omit din lista favoritelor.

    p.s: nu te bucuri ca acum avem reply la comentarii? Eu sunt in extaz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi face review in curand si la masca aceea, este ultimul produs pe care l-am primit spre testare si am folosit aproape toata cutia, mi-am format o impresie... :)

      Mie Flavo C mi-a placut foarte mult, poate vei avea ocazia la un moment dat sa-l incerci.

      Mi-ar placea sa vad si sinteza ta, sper sa faci si tu tagul acesra!

      Si mie imi place mult de tot noul format, asa m-am bucurat azi de dimineata cand am descoperit! :D

      Ștergere
  5. As vrea sa incerc si eu Flavo-C. O sa o includ pe wishlist :). Cat despre keratina, probabil sunt singura persoana care nu a avut rezultate spectaculoase de la ea. Poate pentru ca nu am fost vopsita ever, am avut grija de par pana acum si ma gandesc ca nu ar avea ce imbunatatiri sa aduca. Mi-as fi dorit si eu un efect WOW :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina, imi pare tare rau sa aud ca nu esti foarte incantata de keratina, cred ca esti a doua persoana pe care o aud ca nu a vazut rezultate spectaculoare.
      Poate efectul este strans legat de nivelul de deshidratare al parului, nu stiu ce sa iti spun...

      Daca o sa incerci Flavo C, sper sa nu ai aceeasi impresie si sa-ti placa efectul sau :)
      Te pup! :)

      Ștergere
  6. mi-a ajuns si mie keratina lichida .astazi am folosit-o prima data si deja o ador.cred ca din 10 in 10 min ma tot uit la parul meu ce frumos luceste,si nici macar nu este intins .abia astept sa treaca vreo luna de zile ,sa vad cum ne prezentam :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandesc ca si tu faci parte din categoria noastra, a celor cu parul mai deterioarat...probabil de aceea la tine se vede efectul si la Adina nu...
      Ce-i drept la mine dupa mult mai multe aplicari am vazut rezultate, insa era distrus tare la inceput.
      Ma bucur sa te vad asa incantata! :)

      Te pup, multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  7. Ah, ce tare!Nu stiam ca functioneaza keratina. Voi incerca si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, sunt foarte multe review-uri in blogosfera ale keratinei, eu o folosesc de aproape 3 ani de zile si reprezinta, alaturi de bifazicul hidroreparator Anian, cele mai bune produse incercate de mine pentru intretinerea parului. :)

      Te pup!

      Ștergere
  8. Yay I love Sleek! I tried them for the first time in 2011, I got a couple of blushes and the Curious palette. I definitely want to try more of their palettes. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohh, I have only two palettes, but I am still hoping to collect more from Sleek such as blushes, powder and moooooore palettes!!!
      kisses!

      Ștergere
  9. minunat Simo...abia astept sa-mi cumpar si eu Flavo ala...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa iti placa si sa ne spui parerea ta daca il cumperi! :)

      Ștergere
  10. Era de asteptat sa gasimpe primapozitie produsele Anian :X. Doar iti meritipe deplin titulatura de ambasadorul Anian in Romania:D. Ma bucur ca m-am lasat atrasa de review-urile tale si ca acum imi rasfat si eu parul cu aceste produse minunate!


    Rimelul de la Oriflame este si printre produsele mele preferate, din aceasta categorie!Mi se pare ca nu se ususca deloc, nici macar dupa saptamani bune de la deschidere!


    Serul acela pentru par cu mere verzi!!!!!!!! Cand am auzit ce aroma are deja ma simteam plutind pe deasupra norilor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, Aurora, cred ca nu e nicio surpriza pentru nimeni locul 1 :P
      La mine ati vazut poze de pe tot parcursul procesului de refacere a parului si cum la mine a functionat, nu pot decat sa ma bucur ca impresiile mele te-au ajutat si pe tine, iar produsele ti se potrivesc si sunt pe placul tau. :)
      _____________________________________________________________________
      Rimelul de la Oriflame eu il folosesc in completarea celui de la Maybelline si corespunde perfect nevoilor mele, si eu sunt foarte multumita de el.
      ______________________________________________________________________
      Cat despre produsul Oyster, ce sa spun, am recunoscut ca mirosul acela m-a facut sa il iubesc si mai mult... :P

      Multumesc pentru vizita, pupici! :)

      Ștergere
  11. Vad atatea produse tentante pe bloguri, dar majoritatea site-urilor din Romania nu livreaza international comenzile. Sincera sa fiu nici nu m-am prea interesat.
    De keratina pentru par am auzit de putin timp (cred ca pe blogul tau) si chiar mi-as dori si eu un asemenea produs.
    Te pupacesc :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Simo!
    De unde poate fi achizitionat serul acela pentru par cu mere verzi?
    Iar Flavo-C este bun si pentru zona din jurul ochilor?

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, serul cu mere verzi se distribuie doar in saloanele de coafura, aici este o lista cu cele din Bucuresti, pentru provincie nu stiu ce sa-ti spun: http://www.divahair.ro/frumusete/ingrijirea_parului/descopera_gama_profesionala_care_va_revolutiona_ritualul_tau_de_styling

    Flavo C se poate folosi si in jurul ochilor, fata si gat, dar e micut si se termina repede :P

    Pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mersi, stau in Bucuresti, asa ca e ok.:) Am sa-l caut si eu. Doar gandul ca are miros de mere verzi ma "obliga" sa-l caut.:D
    As vrea Flavo C doar pentru ochi, totusi ... E cam scump. Iar pentru fata/gat/decolteu raman la uleiul de migdale luat din Auchan (pentru 3 lei cat costa o sticluta de 100 ml, as putea sa-mi fac si baie in el). Glumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca gasesti Cherastille, sa-mi zici si mie daca pretul este apropiat de ceea ce am primit eu de la Diva Hair, sa pot adauga sau modifica la postarea initala, te rog mult...

      Cat despre uleiul de migdale, eu sunt foarte incantata de el si in jurul ochilor, m-a scapat de o dermatita (asta cred ca era), mi se uscase teribil pielea si se ridase in cateva locuri, iar uleiul de migdale mi-a refacut pielea in doar cateva zile...fantastic mi s-a parut. Eu ti-l recomand cu incredere si in jurul ochilor. Acum am o crema cu unt de shea, ulei de argan, ulei de migdale si vit E (pe care mi-am facut-o eu) pe care o folosesc seara in jurul ochilor (si nu numai), sunt multumita de aspectul zonei respective.

      Eu nu am vazut ulei de migdale asa de ieftin in Auchan, cum se numeste sticluta ta sau ce producator are...? Trebuie sa ma uit si eu neaparat!

      Pup! :)

      Ștergere
    2. O gasesti pe langa lotiunile/cremele de corp din Auchan. Dar la cele de corp, nu de fata. Firma e Auchan, adica e marca lor proprie. E intr-o sticluta transparenta, cu dop alb si eticheta e cu alb si roz. Sa te uiti mai atenta ca trebuie sa aiba. Eu am vorbit cu persoane din Pitesti si Craiova si l-au gasit in Auchanul de la ele din oras. Mie imi place foarte mult, am devenit dependenta de el. Nu cred ca are o calitate exceptionala la pretul asta, dar oricum e bun.
      Pentru zona ochilor eu folosesc acum Ulei de Figue de Barbarie, l-am primit. E foarte, foarte bun, dar si scump. In jur de 100 lei sticluta de 15 ml.
      Iar astazi mi-am luat si un ulei de argan - 70 lei sticluta de 100 ml. Vreau sa-l folosesc pentru par si ten. Sunt curioasa cat voi tine din el.
      Felicitari pentru crema! De foarte mult timp imi propun si eu sa-mi prepar singura cosmeticele, insa niciodata n-am timp:D. Sper sa reusesc pana la urma.
      Daca gasesc Cherastille, te anunt, promit.

      Pup si eu!

      Ștergere
    3. Multumesc frumos, Deea, o sa il caut si eu cu prima ocazie. :)
      Te pup!

      Ștergere
  15. am citit review-urile tale la produsele de par anian si m-au convins ca tb sa le incerc si eu neaparat. o sa comand keratina , insa nu stiu dk ar tb sa iau si bifazicul/ masca regeneratoare ... sau eventual pe amandoua, sa le alternez . tu acum le folosesti pe toate 3 sau ai renuntat la bifazic ?
    ps: esti superba... ochii, parul .. totul ! :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Baby, eu acum folosesc excat cele trei produse de mai sus, am renuntat la bifazic, mi s-a terminat si am de gand sa imi iau altul dupa ce termin sticla de keratina, parul meu si-a revenit, e destul de ok si nu consider ca mai am nevoie de toata gama.

      Eu iti recomand ori masca de sus regeneratoare ori cea cu clatire "repair and protect" (o sa ii fac un review curand - am folosit-o si pe aceea si mi-a placut mult) si keratina lichida pentru inceput, daca ai parul foarte deshidratat poti sa iei si bifazic si sa le alternezi, mie imi plac ambele foarte mult (cred ca sunt putin subiectiva) insa ar fi bine sa incepi totusi cu keratina prima data...
      Sper sa iti fie si tie de folos si sa obtii rezultatele dorite... :)

      Multumesc frumos pentru aprecieri, esti tare draguta! :P
      Pupici! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!