"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 10 ianuarie 2012

Crema de maini Anian + promotii noi pe Triodeluxe

Am comandat crema aceasta acum foarte mult timp, pe la sfarsitul verii din cate imi aduc aminte. Am luat-o pentru prietenul meu, caruia mainile ii sunt foarte aspre, uscate si crapate si mai putin pentru mine, care folosesc destul de rar crema de maini, cred ca cel mult de doua ori pe saptamana.


Eu nu sunt pretentioasa in ceea ce priveste acest aspect al ingrijirii, nu am o marca preferata si pana acum nu mi s-a intamplat sa mi se usuce mainile excesiv, spre deosebire de alte parti ale corpului, insa la prietenul meu treaba sta altfel.

“Noua Cremă de mâini ANIAN este repede absorbită, acţionând imediat şi eficient asupra pielii, hidratând-o. O combinaţie între efectul protectiv al vitaminei E, cunoscutele proprietăţi de hidratare ale Aloe Vera şi acţiunea regenerativă a alantoinei preluată din secreţii de melc, acţionează pentru calmarea şi ameliorarea stării pielii, îngrijind mâinile uscate, lăsând o senzaţie plăcută de catifelare şi refacere, dar nu grasă.”


Am asteptat atat de mult timp pentru a-i face un review acestui produs, pentru a-l testa si pe vreme rece, pentru ca atunci problemele cu pielea mainilor acestuia se agraveaza intr-un mod de-a dreptul tragic – pielea se crapa pana la sange.
Inainte de a cumpara aceasta crema, mi-am cumparat de pe Breslo unt de shea, si m-am bucurat de acest produs si prin aceasta prisma, urma sa ii dau prietenului meu un produs care cu siguranta il va multumi pe deplin si ii va rezolva problema cu pielea crapata. Lucurile nu au stat insa asa cum le-am planuit eu. Cand a vazut untul de shea nici nu a vrut sa puna mana pe el. Dintr-o preconceptie pe care nu o inteleg, refuza cu desavarsire produsele naturale, cu greu i-am pus o bucatica in mana si l-am masat, cand a vazut insa consistenta untoasa, grasa si greu penetrabila a inchis subiectul definitiv – “fara unturi si uleiuri grase pe pielea mea!”


Dupa mai multe marci de crema de maini incercate, s-a oprit la Avene – cold cream: intra repede in piele si hidrateaza intens. Mda, insa si costa vreo 35 de lei/ 75 ml si o consuma de parca ar manca-o la micul dejun.
Asadar am zis sa incerc si crema Anian, am luat-o de pe la inceputul toamnei pentru ca stiam ca asa am o sansa sa o foloseasca, in sensul ca daca va hidrata cat de cat o va folosi pe perioada toamnei cu siguranta, urmand ca din iarna sa ne intoarcem la Avene.
Din fericire pentru bugetul nostru, i-a placut. Prima etapa a testarii este aceea a penetrabiliatii, daca nu se absoarbe repede in piele, nu trece testul indiferent de nivelul de hidratare. Astfel crema Anian se absorbe repede in piele si nu lasa urme grase, senzatie lipicioasa sau unsuroasa.
Al doilea test este cel al hidratarii: este adevarat ca nu hidrateaza chiar atat de bine precum cea de la Avene, am simtit si eu pe mainile lui, insa cu siguranta in aceasta iarna pielea nu s-a mai crapat pana la sange si folosita cu regularitate reuseste sa vindece si cele mai crapate maini. A dat verdicutul ca ii place si ca o foloseste in continuare. Nu demult am avut surpriza sa o recomande si fratelui sau, ceea ca imi intareste convingerea ca este pe placul sau.


Din punctul meu de vedere, Anian este o crema:
-         cu constistenta usora,
-         se absoarbe foarte usor in piele,
-         are un miros parfumat, un pic prea intens pentru gustul meu,
-         hidrateaza intens pielea,
-         nu lasa pielea unsuroasa sau lipicioasa,
-         cantitate mare – 150 ml
-         pret mic – 12 lei

Cu siguranta este o crema pe care o voi mai cumpara pentru prietenul meu.

Denumire produs: Crema de maini
Marca: Anian
Termen de valabilitate: 12 luni
Cantitate: 150 ml
Pret: 12 lei

  • Produsul a fost primit spre testare.



De asemanea, site-ul Triodeluxe are si catva oferte atractive pentru inceput de an: promotia lunii 4+1 gratuit si cateva lichidari de stoc cu produse la preturi reduse:


Promotia lunii Ianuarie: 4 + 1 gratuit.

Alege 5 produse, platesti 4 iar produsul cu pretul cel mai mic il primesti gratuit
- comenzile care contin minim 5 produse vor fi luate in considerare pentru aceasta promotie

- Promotia este valabila pentru toate produsele Anian, Foresan, Doracil.
- Este valabila in perioada 4 Ianuarie - 31 Ianuarie.
- Aceasta promotie nu este valabila pentru pachetele promotionale.
- Aceasta promotie este valabila pentru ofertele speciale.


Sunt curioasa, daca aveti aceeasi problema cu mainile foarte, foarte uscate, voi ce crema de maini INTENS hidratanta folositi?

18 comentarii:

  1. eu am momente din an in care mainile imi sunt foarte uscate si indiferent ce fac nu reusesc sa le hidratez,isi revin ele cand au chef. eu folosesc o crema de la elmiplant care imi place si daca sunt in oras si nu o am la indemana ma refugiez la cutiuta cu nivea

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce grija ai tu de iubitul tau, mai mai! ;))
    Mi-a placut postarea asta chiar daca suna mult a...reclama :D...

    Nici mie nu-mi plac cremele de maini prea parfumate, seara prefer untul de corp chiar daca e mai gras, chiar mai devremea m-am "untuit", il ador :D.
    Pup tare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Karina, pentru mine si Nivea este ok, Elmiplant nu cred ca am incercat niciodata...multumesc pentru sugestie!
    _______________________

    Federova, eu sunt cea care cumpar produse de ingrijire si pentru prietenul meu, de fapt mai mult ca sigur ca majoritatea femeilor procedeaza astfel.
    Nu stiu cum se vede din afara review-ul meu, l-am facut analizand pielea altcuiva, daca as fi privit crema doar din punctul meu de vedere as fi zis ca e perfecta, insa eu nu am pielea uscata si nu cred ca as fi fost corecta. Am incercat sa o raportez la cea mai buna crema reparatorie incercata pana acum Avene si la efectele pe care le-am observat eu...
    Produsul l-am primit spre testare si era normal sa ii fac un review, oricum cred ca deja se stie pasiunea pe care am facut-o eu pentru produsele Anian, le folosesc de aproape 3 ani de zile, imi sunt aduse si din Spania direct, nu doar de pe site, si datorita faptului ca imi plac, e posibil sa sune a reclama...imi asum riscurile!!

    Te pup si eu!

    Noapte buna, fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey,
    La fel e si la mine. Eu nu am mainile uscate dar folosesc o crema de la Elmiplant,insa prietenul meu ava mainile foarte crapate si dupa ce am analizat cam toate creme de pe piata am ales Netrogena. Are un pret corect pt calitatea lui (16-20 lei), azi de exemplu l-am vazut la promotie cu un body lotion in Real la un pret de 23 de lei .Si mama foloseste crema asta si e fff multumita. Eu am incercat neutrogena, mi se pare ok, ca celelalte , dar prietenul meu zice ca e super buna.
    Poti sa incerci.
    Pupicii.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu stiu cum e sa sune a reclama reviewurile produselor anian:))insa daca pana acum nu am gasit vreunul de care sa nu ma indragstesc:))si eu am crema asta pe wishlist:Xam si u in plan reviewul pentru gelul de curatare faciala..si eu i am luat prietenului meu un sampon anian de care a fost foarte multumit(samponul antimatreata)-saracul face matreata de la 90%dintre sampoanele de pe piata si ne-am bucurat enorm cand nu a trebuit sa mai dam aproape 100ron pe un sampon scump...

    RăspundețiȘtergere
  6. Monik, eu nu am incercat Neutrogena pana acum, insa este posibil ca prietenul meu sa o fi facut, nu stiu sigur, dar o sa-l intreb diseara. Am mai citit si eu impresii despre ea ca ar fi buna, astfel incat merita intr-adevar o sansa.
    Iti multumesc frumos pentru sugestie, te pup!
    ___________________________________________

    Let's make a diva, stiu ca si tu esti o mare fana a produselor Anian si cred ca stii despre ce vorbesc... :P
    Ma bucur ca ai amintit de samponul antimatreata, pentru ca si eu fac uneori, adica automat la o anumita perioada de timp trebuie sa folosesc un sampon antimatreata, iar cel mai eficient mi se pare H&S insa ma ustura groaznic scalpul de la el si alta varianta la fel de eficienta nu am gasit. Cu siguranta la o urmatoare comanda imi cumpar si eu samponul despre care vorbesti.
    In prezent folosesc pe cel purificator pentu par gras si e perfect.
    Multumesc, te pup!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat crema de maini de la Triodeluxe, dar am folosit produse de curatenie, odorizante, sampon si de ele sunt foarte multumita, ma gandesc ca si crema de maini o fi la fel. Eu am probleme cu mainile, le hidratez de cateva ori pe zi si recunosc ca datorita faptului ca ma spal des pe maini folosesc creme ieftine ca sa nu-mi para rau ca se duce la spalat :P, deci crema asta ar fi ideala, la pretul pe care-l are ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu folosesc produse de curatenie de la ei, insa cred ca tu ai incercat mai multe.
    Iti recomand crema, sigur o sa-ti placa.
    Pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. cam toti barbatii ..fac asa..cand vad chestii grasimoase :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-e rusine sa spun, dar acum realizez ca nu am nici o crema de maini in casa. De obicei folosesc crema de fata sau de corp.

    Stiu si eu cum sunt barbatii cand au o parere in cap si nu vor sa si-o schimbe de nici un fel :))

    Te pup si te felicit pentru review :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Oana, nu ai crema de maini in casa pentru ca probabil nu ai nevoie de asa ceva, laptele de corp iti este suficient de hidratant si pentru maini. Cu atat mai bine, te-a scutit de o cheltuiala in plus! :P
    Daca ar fi dupa mine nu as reusi sa termin o crema de maini in termen... :P Si eu folosesc foarte rar...

    Multumesc frumos pentru aprecieri, te pup draguto!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu folosesc de mai multi ani Asla Vital-Crema pt maini si unghii,insa nu cred ca e tocmai potrivita si pt barbati,tocmai pt ca e destinata si unghiilor.Eu am luat-o initial pentru mama mea,avea nevoie de o crema foarte hidratanta pentru ca avea mainile exagerat de crapate si a facut fata cu brio,iar de atunci o folosesc cu regularitate si cred ca ei ii datorez si faptul ca unghiile mele cresc frumos si sunt sanatoase.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta este o informatie buna tare pentru mine, eu am unghiile ingrozitor de subtiri si casante si poate as obtine si eu rezultate bune folosind o astfel de crema.
    Multumesc frumos pentru sugestie!

    P.S. Am incercat sa intru la tine pe blog si am vazut ca iti aparea "blog sters" - m-am speriat sa nu cumva sa fi facut vreo prostioara... :P
    ma bucur ca e totul in ordine.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Da,si eu m-am panicat toata cand am vazut ca e blocat contul,nu stiu ce s-a intamplat...ma simt usurata ca e totul in regula,deja ma gandeam cum sa recuperez datele:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Sora mea avea aceeasi problema, pana sa descopere crema de la Hofigal- care costa vreo 7-8 lei, 150 ml; i se crapa pielea pana la sange; si eu am fost uimita sa vad ca o crema atat de ieftina poate sa aiba rezultate atat de bune; poate o incearca si prioetenul tau. Eu nu am incercat-o, ca nu am problema asta :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc Ioana, deci se pare ca exista si variante mai ieftine, dar eficiente!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru maini,fata si gat folosesc numai produse luate de la plafar.Am aplicat creme obisnuite pe aceste zone si nu am fost multumita,pur si simplu nu erau potrivite tenului meu,asa ca de atunci folosesc,de fapt abuzez de creme naturale care isi fac efectul.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!