"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 4 decembrie 2011

PREFERATELE LUNII NOIEMBRIE



Am venit mai tarziu cu preferatele lunii noiembrie, insa important este ca, totusi, nu am sarit nici peste aceasta luna. 

Si in noiembrie am preferat machiajele cat mai simple, nuantele pamantului au fost de baza, tocmai de aceea nu va prezint in afara unor blush-uri nou achizitionate, niciun astfel de produs. 

Am pus mare baza pe ingrijirea fetei, de fapt asta fac cam in fiecare luna de ceva timp incoace, insa recunosc ca aproape la fel de multa importanta, am acordat-o si ingrijirii corpului, astfel incat am inclus din nou in acest top un lapte de corp, desi acesta nu este sigurul produs pe care l-am folosit pentru hidratarea corpului. Asadar sa incepem: 



1. Lotiune de corp Japanese Cherry Blossom - Signature Collection - l-am mai inclus intr-o luna in topul favoritelor, insa luna aceasta l-am folosit cel mai mult de cand l-am primit. Ok, recunosc ca nu hidrateaza nemaipomenit de bine, adica e bun pentru o piele normala si nu atat de uscata cum este a mea pe anumite zone, insa nu stiu cum sa va explic faptul ca miroase incredibil de bine. Adica incredibil de bine!!!! Il folosesc uneori dimineata si nu mai aplic niciun parfum. Mirosul sau ma insoteste pe parcursul intregii zile.
L-am primit din SUA  in vara si cea care mi l-a daruit a uitat un mic pret pe fundul flacolului, costa se pare 10.50$- 236ml si va rog daca stiti de unde imi mai pot cumpara, sa imi spuneti si mie...vreau si altele, multe, multe!!



2. Samponul purificator Anian, pentru par normal si gras - impreuna cu masca aceea cu extrac de melc, pe care v-am prezentat-o luna trecuta, au reusit sa imi readuca parul la stadiul de dinainte de Gliss, in ceea ce priveste ingrasarea sa mult prea rapida. In momentul de fata il spal o data la 4 zile si sunt foarte multumita. Ii voi face un review cat mai curand. 





3. Serumul antiage VINOLIFT - M. Asam - l-am avut si pe el inclus in favoritele altei luni. Este baza mea de machiaj pe care o folosesc zilnic. Imi place felul in care penetreaza pielea, dar si aderenta pe care o creeaza fondului de ten. Imi place faptul ca reprezinta o buna bariera contra actiunii agresive a frigului de afara, astfel incat pana acum nu mi-a aparut nicio zona de piele deshidratata pe fata, asa cum mi se intampla iarna. 
Are putin alcool acolo in compozitie, insa pentru mine este o crema tare buna. Flaconul inteligent creat care nu permite patrunderea aerului, si care se poate refolosi, este un mare plus si el. As mai recumpara-o daca as gasi-o la noi pe piata.



4. Blush-urile Revlon + Astor - sunt doua testere si un produs, pe care le-am cumparat de pe blogul Liana's boutique la 10 lei, respectiv 12 lei bucata. Calitate ireprosabila, posesoarea blogului foarte serioasa si intelegatoare, desi eu nu m-am comportat tocmai cum ar fi trebuit, in sensul ca a aparut o neintelegere din partea mea, peste care Liana a trecut cu vederea. Recomand sa faceti cumparaturi de pe acest blog, sigur nu veti fi dezamagite.



5. Oja OPI - am primit-o si pe aceasta, este folosita, insa cum mi-am dorit foarte tare sa incerc si eu aceasta marca, a picat tare bine. Culoarea nu este chiar pe placul meu, insa e purtabila. Mi-a rezistat pe unghii mai mult timp decat alta marca, insa nu pot sa spun ca mi s-a parut nemaipomenita. Nu stiu ce sa zic inca, nu cred ca as cumpara totusi una. 

Asa cum am promis de luna trecuta, includ si cate o carte la final de fiecare luna. As fi vrut sa o pot alege pe cea care mi-a placut mai mult, insa, din pacate, nu mai reusesc sa citesc mai mult de o carte pe luna, asa ca acest lucru nu mai este posibil. Si pe aceasta mi-a imprumutat-o Anca.
Cred ca exact in ultima zi din noiembrie am terminat "Trebuie sa vorbim despre Kevin - Lionel Shriver" - o carte care m-a rascolit pur si simplu. Habar nu aveam despre ce este vorba in aceasta carte, am plecat pe acest "drum" total nestiutoare si am inchis cartea punandu-mi o gramada de intrebari despre natura umana, despre cat inseamna educatie si influenta prin factori de mediu social si cat inseamna "unicitate psihologica". Am ramas surprinsa sa vad ca recenziile asupra acestei carti ofera o cu totul alta perspectiva asupra ei, decat cea pe care mi-am format-o eu.... Din pacate, mesajul complet il poate intelege doar o mama, eu am ramas cu foarte multe intrebari.
O recomand unui parinte. 

29 de comentarii:

  1. m-ai facut curioasa cu acea carte...poate o voi citi si eu in timp..o notez si o am in vedere
    pp

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluca tu ai putea sa ai o dimensiune mai corecta asupra ei decat mine. Ti-o recomand, desi e cam scumpa, poate reusesti sa o imprumuti si tu de la cineva, cum am facut eu.
    te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu chiar esti fana Anian..;)) Mereu cand vad acest brand pe undeva il asociez cu tine..;))

    Blushurile arata super, iar la Opi vizez si eu dar nu as da atatia bani pe una!

    Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Asta si pentru ca eu am fost prima care am vorbit despre produsele Anian in blogosfera :P Pana acum chiar nu m-a dezamagit niciun produs. Si plus ca am avut ocazia sa le incerc si in Spania anul trecut si m-am convins de calitatea lor.

    OPI...da, cam prea scumpa pentru bugetul meu. :P
    te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt superbe blushurile. Am notat si eu blogul respectiv. Am intrat deja si am tras cu ochiul. Ma gandesc sa ii cumpar 1-2 surorii mele pentru ziua ei. Ea e topita dupa blushuri. Am si eu unul de la Astor, dar in alte nuante. Imi place ca este mat si se vede natural pe fata!


    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sigur gasesti multe produse la preturi foarte bune. Am uitat sa specific ca am primit si un cadou de la Liana, un gloss foarte, foarte bune, lipicios cum ne place noua. Sta pe buze ore intregi, intact. :)

    Si eu te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. serumul antiage...pare foaaaarte tentant...nu stiu cum ne-am impaca...zici ca are alcool ??? am tenul foarte uscat...de fapt toata pielea mea este foarte uscata...consum tone :) de creme ...se zice ca tenul uscat se rideaza foarte usor...eu chiar nu am aceasta problema si este chiar foarte uscat...ma mai informez cu el ! pupici !
    aaa...cu Opi...nu sta si pace pe unghiile mele...cel mai mult imi sta Flormar !

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh Doamne, toate favoritele tale arata demential! Si lotiunea de corp, asa cum ai descris-o, parca te-am inteles perfect!
    OPI, la fel, cam scumpa pt bugetul meu. Mai ales ca-mi fac unghiile la 2-max,3 zile. Am primit 2oje Essence. zic sa le incerci si tu daca ai ocazia! Sunt mult, mult mai bune decat ce am incercat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Coco, nu stiu daca se gaseste in Romania serul asta, daca il gasesti te rog mult sa-mi zici si mie... :)

    @Simona, sa stii ca Essance nu am incercat pana acum, m-ai facut curioasa, anul trecut in Spania, toate produsele Essence erau foarte ieftine, nu mai retin daca era vreo reducere sau era pretul lor intreg, insa cu prima ocazie imi cumpar si eu oja.
    Multumesc frumos!
    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. http://cosmeticboutique.blogspot.com/2011/10/bath-body-works-signature-collection.html
    Sper sa-ti foloseasca! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc frumos, draga mea! Intreb ce cantitate e, te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Numai dupa cum arata ambalajul de inflorat imi dau seama cat de bine miroase crema de corp :X...frumos sa ai prieteni in State ;).
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. A fost frumos, dar s-a terminat... :P
    Miroase tare bine, serios, daca ai ocazia sa prinzi un astfel de lapte de corp, sa cumperi neaparat, sigur nu o sa regreti calitatea... :P
    Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca miroase divin lotiunea de corp si imi place nuanta ojei!

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, Alina, chiar miroase super bine. Oja mie nu prea imi place, insa nu am mai facut mofturi ca mi-am dorit demult sa incerc OPI..

    RăspundețiȘtergere
  16. Cand ma uit la toate aceste produse, asa imi vine un chef de rasfat ;;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-ar placea sa am si eu pe cineva care sa imi imprumute carti,din pacate ma multumesc cu ce gasesc prin biblioteca personala.

    Foarte dragute blush-urile,sa le folosesti cu drag!
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  18. Aceasta este o carte foarte grea,cutremuratoare, pe care eu ca parinte nu vreau sa o citesc deoarece se opune conceptiilor mele despre cresterea unui copil, sau mai bine zis despre asumarea rolului de mama.
    Nu e de mirare ca e scrisa asa, avand in vedere viata autorului. sau mai bine zic a autoarei.
    E doar parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari pt premiu:D
    http://lianabazar.blogspot.com/2011/12/giveaway-castigatoare.html
    Pupici,chiar ai fost norocoasa!

    RăspundețiȘtergere
  20. lotiunea si serul le-as incerca si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Simo, Simo! uite uite:D Ai castigat premiul supriza: http://lianabazar.blogspot.com/2011/12/giveaway-castigatoare.html

    :D despre tine e sigur vorba:D:D:D:D Pupici:D si felicitari:D

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumesc fetelor, am vazut aseara, ce mare bucurie de Mos Nicoale!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicitari! http://oanna-w.blogspot.com/2011/12/and-winner-is.html

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc din suflet, Maria, ce ma bucur ca ma anuntati, in perioada asta am intrat foarte rar pe blog si mi-ar parea atata de rau sa ratez vreun giveaway...doua zile la rand am castigat, nu-mi vine sa cred!!! :D
    Multumesc mult, te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Aha, este foarte...proaspat, daca pot spune asa :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt ff curioasa cum miroase crema Japanese Cherry Blossom!! XX

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu as stii cum sa descriu mirosul pentru ca nu am deloc talent la asa ceva, este floral, foarte intens, luxos cumva...din pacate nu pot sa il descriu mai bine. Sper sa ai ocazia sa il gasesti undeva si sa il mirosi. Si eu sper sa mi-l mai cumpar, desi am primit un link de unde as putea sa imi mai comand un flacon, nu mai am resurse financiare luna aceasta.... :P

    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!