"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 4 noiembrie 2011

Preferatele lunii octombrie


Cu o mica intarziere va prezint si eu preferatele lunii octombrie in materie de cosmetice:



1. Revelatia anului pentru mine in materie de ingrijire o reprezinta Masca de par reparatoare si regeneratoare Anian. Ce cred eu despre ea ati putut citi AICI, este produsul care a pus practic capat cautarilor mele in materie de masti de par. Am un foarte puternic sentiment de liniste stiind ca parul meu are acum absolut tot ce ii trebuie. Mai am de testat Masca Repair and Protect Anian, dar mai mult ca sigur ma voi intoarce la acest produs.

2. Fardul de obraz Lily Lolo, desi am primit doar o mostra, pigmentul este atat de puternic incat doar o mica atingere a pensulei iti asigura o aplicare perfecta si de durata. V-am povestit AICI despre interactiunea mea cu cosmeticele Lily Lolo de pe Rosebeauty, cel mai mult si mai mult pana la urma mi-a placut acest fard de obraz. Cand imi voi restabili bugetul imi doresc sa comand unul full size.


3. Serul Cherastille a fost de asemenea in topul preferintelor luna aceasta. L-am primit spre testare de la Diva Hair, ati vazut AICI si l-am folosit dupa fiecare spalare pe cap, nu atat pentru efectul lui de iluminare a parului, ci mai ales pentru cel de disciplinare a firelor de par rebele. Il voi folosi cu certitudine pana la terminarea flaconului, este oricand de prefereat in locul unui produs de styling, gen, spuma sau ceara de par. Are proprietati de refacere a parului deshidratat.


4. Am descoperit luna aceasta, de asemenea si cateva produse Lady’s, am comandat mai multe cosmetice impreuna cu fetele de la birou si acest blush Catherine Arley a devenit repede un foarte bun prieten. Culoarea neutra mi-a permis sa il “asortez” unui numar foarte variat de machiaje. L-am purtat peste tot cu mine in port-fard este perfect pentru un look de zi. Produse Lady’s le-am vazut folosite in look-urile Claudiei, pe care o apreciez a fi una dintre cele mai talentate fete in materie de make-up si pe deasupra extrem de frumoasa si astfel, cand am primt acasa un catalog m-am hotarat sa le incerc.




5. Un produs surprinzator pentru mine a fost acest primer Elf pe care l-am primit cadou de la Let’s make a diva. Nu l-as fi cumparat niciodata pentru ca nu am simtit niciodata nevoia sa folosesc asa ceva, insa dupa ce l-am incercat mi-am schimbat parerea, adica orice fard adera cu totul altfel cu acest primer. Sunt foarte, foarte multumita de el, il folosesc in fiecare zi. Multumesc frumos Let’s make a diva!!!



6. Tot de la Lady’s am folosit cel mai des aceste doua oje Catherine Arley. Nu pot sa va spun ca mi-au rezistat pe unghii nu stiu cat, insa eu nu sunt in masura sa apreciez o oja din acest punct de vedere. La mine nu rezista absolut nimic, pana acum nu am descoperit o oja care sa ma tina mai mult de doua zile. Cele doua de mai sus, au resusit sa atinga acest prag.

7. Un alt produs folosit aproape in fiecare zi, a fost acest ruj Isabelle Dupont, tot de la Lady’s. Este un roz – bej, nu stiu cum sa ii definesc culoarea, insa imi place mult sa il port simplu, dar si in combunatie cu diverse creioane de buze, asa cum procedez mai mereu si cum l-am folosit si in aceasta postare.


8. Stick-ul de buze de la Eucerin mi se pare cel mai eficient produs pe care l-am incercat pentru buze deshidratate. Cum a inceput sezonul rece, il aplic in fiecare seara inainte de culcare.



Incepand cu aceasta luna voi incerca sa includ si cartea preferata la finalul topului. Astfel luna aceasta am fost foarte lenesa si nu am citit decat una singura, spre deosebire de luna iunie, de exemplu, cand am citit sase carti – Magicianul ( John Fowles ), insa mi-a placut, o carte interesanta prin subiect, modul de exprimare si de expunere este destul de mediocru, iar traducerea ei este plina de greseli de ortografie, insa reuseste sa te tina cu sufletul la gura si sa te rupa din cotindian. Asta imi este de ajuns sa nu consider citirea ei, timp pierdut, desi nu pot sa afirm ca m-a imbogatit intelectual in vreun fel.



Cam atat pentru aceasta luna. Daca va atrage vreun produs din topul meu si doriti informatii suplimentare, nu ezitati sa ma intrebati.

Pupici! 


12 comentarii:

  1. serul ala trebuie studiat :)...indeaproape...prezinta maxim interes !

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu mi am cumparat balsamul euerin si un balsam carmex de la sensiblue:)inca sunt in testare:)) masca anian e superba:Xsi eu sunt indragostita de ea..ma bucur ca ti place primerul

    RăspundețiȘtergere
  3. @Coco, cred ca ai si tu la cosmetice acasa...:p
    E bun serul, chiar il recomand,dar numai daca ai nevoie de asa ceva... :)

    @Let's make a diva, multumesc inca o data pentru primer, chiar nu l-as fi cumparat niciodata daca nu mi l-ai fi trimis tu si rau as fi facut...
    Sa-mi zici care dintre cele doua balsamuri iti place mai mult! :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Simona, ma bucur tare ca ti-a placut subiectul cartii. Ti-am spus ca nici mie nu mi-a placut modul in care afost scris romanul, dar subiectul este unul neobisnuit si foarte incitant.


    Cineva spunea ca in timpul citirii romanului ai o dorinta foarte puternica de a-l cunoaste pe Conchis. Eu, personal, am simtit pe pielea mea acest lucru si am simtit tot timpul ca acest om a existat. Nu stiu daca romanul a fost ecranizat, dar l-as vedea pe Jack Nicholson in rolul lui Maurice Conchis.Eu cel putin asa mi-l imaginez pe misteriosul personaj.


    Revind la favoritele lunii: mi-ai facut o pofta de produse Lady's!!! Eu pana acum nu am avut nimic luat de la ei, dar am rasfoit catalogul online de cateva ori. Din pacate nu am gasit nicaieri reviews-uri ale produselor asa ca iti multumesc pentru linku-ul catre blogul Claudiei.


    Am inteles ca cei de la Lady's ofera un discount de 25% pentru o comanda de 133 de lei. Asta inseamna ca as mai plati doar 100 de lei si as putea sa comand cateva produse pentru a le face cadou de sarbatori.


    Te pup si iti multumesc ca ai mentionat cateva lucruri despre cosmeticele Lady's!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aurora, si eu mi-l imaginam mereu pe Anthony Hopkins cand se facea referire la Conchis, cred sincer ca de data asta, filmul mi-ar fi placut mai mult decat cartea, oare chiar nu e ecranizata? Chiar o sa caut pe google :P

    Nici eu nu am vazut niciun reviw la aceste produse Ladys, ma tentau demult si vazandu-le incluse in look-urile Claudiei m-am decis sa incerc si eu cateva. O sa ma postez zilele astea si restul de prostioare pe care le-am achizitionat. :) Comandand cu fetele am obtinut 30% reducere :P

    Te pup, draga mea!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Simona, am vazut ca exista si film...The Magus se numeste, realizat tocmai in 1968.


    Nu cred ca il voi gasi undeva, pentru ca este destul de vechi. Dar mi-as dori tare sa il pot vedea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu mi-as dori sa il vad, chiar sunt curioasa, daca il gasesc cumva pe undeva, sa stii ca te anunt... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. offf..am Simona...si am promis ca nu mai cumpar nimic pana nu termin ce am... mi-am promis mie...offf...si cred ca o sa dureze !

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea ti am dat mail cu torentul care contine filmul

    pupici

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!