"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Apa de fata fara alcool Balea (review)


Am folosit acest produs de aproape 3 luni de zile, astfel incat m-am gandit ca a venit momentul sa va vorbesc putin despre el.
Cu produsele de la Balea am o relatie destul de ciudata, unele produse imi plac extrem de tare si le-am adoptat in mod permanent in rutina mea de ingrijire, iar altele m-au dezamagit cumplit.

Apa de fata Balea face parte, relativ, din prima categorie (cel putin in momentul de fata sunt la al doilea flacon si inca nu m-am plictisit, inca imi place felul in care se comporta pe pielea mea).

Balea face – apa de fata pentru piele uscata si sensibila. Purifica si revitalizeaza pielea – pregateste tenul intr-un mod delicat pentru ingrijirea ulterioara. Curatare intensiva, delicata, dar eficienta. Apa de fata de la Balea este produsul potrivit pentru curatarea zilnica a tenului sensibil sau uscat. Formula eficienta fara alcool, purifica tenul intr-un mod deosebit, fara sa-l irite. De asemenea, reteta de ingrijire imbogatita cu hamamelis si extract de pepene galben pastreaza hidratarea pielii si echilibrul natural al acesteia, impuritatile vor fi indepartate eficient.”

Produsul se prezinta sub forma unui lichid rozaliu, cu miros usor parfumat, depozitat intr-un flacon clasic, asemanator cu cel al unui sampon.
Eu il folosesc si seara si dimineata dupa procesul de demachiere.

In principiu, de cand am descoperit sapunurile naturale ( cu ocazia campaniei de testare Jovis ), am renuntat la produsele tonice pe baza de alcool, singurele care imi indepartau impuritatile de pe ten in proportie de 100 % ( cel putin vizual J ).

Astfel, seara dupa demachiere, folosesc acest produs, insa ultimele urme de machiaj sunt indepartate cu ajutorul sapunului. Asadar nu pot sa spun ca am cumparat acest produs special pentru folosirea lui la demachierea de seara, ci special pentru ritualul de demachiere de dimineata.

Se stie, ca o curatarea eficienta a fetei, include un proces de demachiere in doua etape, una seara cand se indeparteaza machiajul propriu zis, dar si praful si toata mizeria absorbita de pielea noastra de-a lungul zilei, si cea de-a doua, de dimineata. In timpul noptii pielea secreta o cantitate mai mare de sebum, transpira si scoate la suprafata ultimele urme de impuritati si machiaj din piele, astfel incat este obligatoriu ca acest pas sa nu fie niciodata omis.
Pentru aceasta etapa folosesc eu tonicul Balea. Curata eficient ultimele impuritati si tonifica intr-un mod foarte placut pielea. Imi place senzatia de revigorare pe care mi-o ofera in fiecare dimineata, se usca repede pe piele fara a o lasa lipicioasa si fara a o usca asa cum se intampla in cazul unui tonic cu alcool. Pot aplica baza de machiaj in maxim un minut dupa ce aplic aceasta apa de fata.


Singurul lucru care nu imi prea place la acest produs este modul de dozare, este destul de imprecis, produsul fiind de consistenta apei, este usor de inteles de ce.
Ah, si nu am gasit termenul de valabilitate dupa deschiderea falconului.


Nu este un produs la care nu voi renunta niciodata, insa deocamdata nu am gasit un altul evident mai bun.

Denumire produs: Apa de fata pentru ten sensibil si uscat
Marca: Balea
Cantitatea: 200 ml
Pret: 6.99 lei
Magazin: DM

17 comentarii:

  1. Si mie imi place
    :X
    La tine am vazut-o prima oara,iar faptul ca nu contine alcool chiar m-a indemnat sa o cumpar.O folosesc de vreo luna,de cand mi s-a terminat lotiunea toncia Eucerin pentru ten sensibil.Spre surprinderea mea nu am fost nevoita sa recumpar lotiunea tonica de 45ron :)Nu pot fi decat fericita ca exista asemenea produse,care pentru pretul lor,fac lucruri marete:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, eu recunos ca am cumparat-o intr-o perioada in care imi trebuia neaparat un tonic cat de cat ok pentru fata, insa mai ieftin asa, aveam o mare gaura in buget, chiar asa de ieftin nu m-am gandit ca o sa gasesc, insa mi-a placut atat de tare ca am cumparat si al doilea flacon... :p
    Ma bucur sa aflu ca si tu esti multumita de ea! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am mai folosit tonic de nu mai stiu cand si parca mi-e dor..cred ca asta o s-o iau, bine ca e ieftina ;)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt dependenta de tonic, ma revigoreaza dimineata in primul rand intr-un mod foarte placut,parca nu ma trezesc bine fara el... :p

    Poti incerca, daca cumva nu iti place, nu e mare paguba...:p Dar nu are de ce sa nu-ti placa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trecut pe langa el dar nu l-am incercat inca :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu apa asta de fata, imi place in special dimineata, dar ca si tine am cumparat-o din motive financiare la momenul respectiv.Pentru nevoile mele, adica sa improspeteze si sa curete urmele demachiantului este foarte buna.Mai am jumate, desi deja m-am plictisit de ea:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ale, eu zic ca este un produs care merita "bagat in seama" :P

    @Natasa, adevarul e ca folosindu-l numai dimineata, cred ca te tine o vesnicie, te cam plictisesti de el..:P

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveti noroc pentru ca beneficiati de un DM,pe cand unde locuiesc eu nu ste asa-ceva,adica este dar la peste 80 km distanta.
    Asa ca eu a trebuit sa imi gasesc alternative pe net.;folosesc lotiunea verde cu gutui de la Elmiplant sau imi dau niste pufuri de apa termala Ivatherm sau Avene

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am folosit foarte mult timp Elmiplant si apoi tonicul acela de la Ana Aslan, insa am descoperit ca si aceea are alcool, ca multe produse romanesti in care aveam mare incredere si costa aproape triplu fata de asta...
    Sa stii ca nici in Timisoara nu este DM de foarte multi ani, eu foloseam Balea de prin Germania, produse aduse de unii si altii..
    Oricum daca ajungi vreodata intr-un asemenea magazin, eu iti recomand tonicul acesta...
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am avut apa de fata cu trandafiri de la Alverde, tot din DM. M-a costat 10 lei si mi s-a parut foarte blanda, eficienta si frumos parfumata. Unele produse marca DM sunt foarte bune, altele mediocre, asa cum ai spus si tu. Dar preturile sunt atat de bune incat nu suferim mari pierderi nici macar atunci cand nimerim un produs prost.


    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. O sa ma uit si eu cu prima ocazie dupa tonicul despre care vorbesti tu, nu l-am remarcat pana acum, poate al treilea flacon nu va mai fi tot Balea... :P
    Multumesc pentru informatie! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. incearca apa de trandafiri...dar nu din DM , cea bulgareasca daca gasesti , daca nu cea de la sideris....sa stii ca si mie imi plac unele produse din DM , altele...nu...am un gel cu ciocolata dar nu-l mai au...pupici !

    RăspundețiȘtergere
  13. Apa de trandafiri e pe lista pentru un ser cu vitamina C, luna viitoare la salariu... :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Scumpo scriu aici ca nu-mi vine in alta parte. Esti o femeie frumoasa si ai un suflet minunat. Esti o incantare ptr ochii mei nu atat ptr faptul ca arati bine si te machiezi frumos ci si pentru ca te raportezi frumos la oameni. Iti faci timp sa le spui la fiecare ceva frumos si iti pastrezi o rezerva de caldura sufletesca radianta. Esti numai buna ;)
    Referitor la aceasta apa chiar ma bucur ca ai gasit-o. Balea ca si majoritatea brandurilor de altfel are produse bune si ne-bune :))
    Asta e una din prima categorie. are ingrediente bune si nu contine alcool. nu e chiar cea the best dar din cele din comert e chiar buna.
    Parerea mea ar fi sa nu te grabesti cu alta apa inca. las-o pe asta sa-si faca efectul un timp. dar, bineinteles. daca prinzi vreo oferta atragatoare, go on baby!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, am o zi nu tocmai buna si chiar aveam nevoie de o incurajare! Esti o femeie minunata si o adevarata sursa de inspiratie pentru mine!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu am folosit mai de mault tonic dar dupa tot imi spalam fata cu sapun caci nu ma simteam curata decat asa.
    Acum doar demachiant folosesc si un tonic natural dar asta foarte rar.Cred ca ar trebui sa corectez asta pentru ca e mult mai bine sa te ingrijesti trecand prin toti pasii.

    Apropos de apa aceasta de fata de la Balea,mi se pare interesanta si cred ca o sa ma uit si eu mai atent la ea cand o sa mai merg prin dm.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!