"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 5 septembrie 2011

PREFERATELE LUNII AUGUST




A trecut si luna august, de 5 zile deja, iar eu m-am mobilizat mai greu de data aceasta, insa va arat totusi ce am folosit mai des luna aceasta, desi nu m-a prea entuziasmat, in perioada ce-a trecut, niciun produs cosmetic, astfel:

1. ULEI DE MIGDALE - ocupa locul I in top, desi sceptica la inceput, am fost uimita sa descopar ce putere mare de hidratare si de regenerare a tesuturilor are. Mi-a vindecat o portiune uscata si adanc deshidratata de pe pleoape, asadar il folosesc cu succes pentru zona ochilor.

2. FLAVO C - pentru ultima data in prezentare ( pe care nu l-am mai pus in poza), desi il ador, am decis sa renunt macar pentru o perioada de timp la el pentru a incerca si variante mai ieftine. In functie de rezultate voi decide daca ma reintorc la el sau nu.

3. LOTIUNE DE CORP SIGNATURE COLLECTION - Japonese Cherry Blossom - desi nu hidrateaza foarte bine pielea mea uscata, am folosit-o mai des deoarece intra foarte repede in piele si miroase foarte, foarte bine, iar mirosul dureaza ore in sir. L-am folosit de foarte multe ori in loc de parfum (atat de mult se mentine mirosul).

4. OJA FLORMAR - am fost uimita sa descopar cat de mult rezista pe unghii aceasta oja, am purtat-o mai ales la unghiile de la picioare. Imi place, de asemenea si culoarea foarte mult si am luat-o cu doar 3.68 lei.

5. PALETA MANHATTAN - culori vii si pastelate, exact pe gustul meu. Le-am purtat in tot felul de combinatii, mai ales nuanta "peach" din centru.

6. GLOSS HELENA RUBINSTEIN - no. 20, summer rose. Intr-adevar un roz discret, usor de asortat cam cu orice machiaj al ochilor. Nu pot sa afirm ca mi s-a parut un produs deosebit, nu difera prea mult calitativ de alte gloss-uri mult mai ieftine pe care le posed, insa are un mare plus pentru culoarea usor abordabila ( pe care aparatul meu nu a surprins-o ).

Cam atat luna aceasta, voi ati folosit vreun produs dintre cele expuse mai sus?

19 comentarii:

  1. eu cred ca voi incerca uleiul de migdale,caci am auzit,si de la tine si de la alte blogerite,ca este perfect pentru pielea sensibila si uscata,pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cutiuta cu vise, eu il recomand cu caldura, insa sa stii ca nu intra asa de repede in piele, daca ai cumva vreo problema cu acest aspect. Eu il folosesc numai seara inainte de culcare.

    @Ana Maria, am luat oja la reducere dintr-un magazin din Iulius Mall Timisoara... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. vad ca din ce in ce mai multa lume lauda uleiul de migdale. cred c-o sa-mi iau si eu sa-l folosesc ca substitut pt crema de ochi. mai ales ca vine iarna acusica :-s

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc in mod normal pentru zona ochilor Vichy Liftactiv Retinol HA, insa cand am avut problema despre care vorbeam mai sus, cu pielea de pe pleoape, nu a avut niciun efect...asa ca uleiul de migdale e net superior...Sticulta aceasta de 10ml m-a costat cca 5.5 lei, deci chiar nu ai ce sa pierzi... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. heeei de unde ai luat lotiunea de corp ? de mult timp caut sa cumpar produse bath&body works si nu gasesc:-s .arata tare bine:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Am primit-o din America de ziua mea, nu am cumparat-o din tara, din pacate... :(

    RăspundețiȘtergere
  7. si mie imi lac ojele flormar:Xsi culori si rezistenta:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu abia luna trecuta le-am incercat pentru prima data si chiar sunt incantata de ele...

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu cam la fel..parca acum 2 luni..insa incercasem rujurile lor si ma indragostisem de aceasta firma:X si nici ojele nu m au dezamagit :d

    RăspundețiȘtergere
  10. mda, eu sunt fidela creioanelor de buze, insa fardurile pe care le-am incercat m-au dezamagit cumplit, poate ai vazut postarea respectiva...

    RăspundețiȘtergere
  11. Folosesc si eu acel ulei de migdale dar nu-mi dau seama de efecte...
    pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am simtit dupa cca 3 zile de folosire, pielea a inceput sa mi se refaca...insa, precum spuneam, suntem atat de diferiti ca nevoi...

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am folosit nimic din ce ai prezentat dar am de gand sa imi iau si eu ulei de migdale caci chiar saptamana trecuta am vazut si imediat mi-au sclipit ochii pentru ca stiu ca face foarte bine si in plus numai numele este de ajuns ca sa te atraga: "migdale dulci"! :)

    P.S:am pus preturile in lei noi,daca vrei sa te uiti din nou,in caz ca vrei sa te orientezi spre vreun produs din ultima mea postare ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. sa fi consecventa cu uleiul de migdale...o sa-si faca treaba in timp ! pupici !

    RăspundețiȘtergere
  15. din pacate am si eu aceiasi problema de vreo 2 zile incoace..la inceput credeam ca e doar o iritatie,insa acum a deveit serios si m-am cam speriat..apoi mi am adus aminte de postarea ta despre uleiul de migdale dulci si m am linistit..am o portiune pe pe pleopa mobila,cam prin centru,care este foarte uscata si se simte ca pielea de reptila la atingere..stii cumva ce a provocat la tine asta?o fi ceva gen farduri vechi/tus/creioane sau e de la iarna geroasa+ca eu nu folosesc crema in jurul ochilor..dar o sa incep..si intrebarea mea pentru tine ar fi:tu ce ai folosit pentru a face sa dispara acea portiune uscata de pe pleoapa?doar uleiul de migdale dulci?il aplicai de 2 ori pe zi?si daca intra in ochi ,are ceva?

    RăspundețiȘtergere
  16. Cred ca este identica iritatia aceea sau ce-o fi, pentru ca la fel arata si la mine. Din pacate eu nu stiu ce a provocat-o, insa am tras de ea vreo luna, ma dadeam cu vichy (crema contur ochi) si apoi am incercat cu antibiotic, kanamicina, Iguanita a avut si ea ceva similar si i-a trecut cu aceasta, insa la mine nu a functionat.
    Cand mi-am luat uleiul de migdale a cedat imediat. M-am dat numai seara, dimineata era prea uleios si nu il puteam purta la serviciu si sa stii ca pana sa invat sa il masez bine pentru a patrunde in piele si mie imi intra in ochi :))))
    Nu am avut nicio iritatie la ochi din cauza lui, insa am invata apoi sa il aplic cu degetele si sa masez cat mai bine.
    In concluzie, nu stiu ce a provocat-o, am folosit aceleasi cosmetice si inainte si dupa, ma dadeam cu crema si inainte, insa cum am spus la mine a cedat de la uleiul de migdale. Incearca si cu kanamicina evenutal daca nu vrei sa mergi inca la medic...
    Mie, imi era cel mai frica de riduri, ca sa fiu sincera, ma temeam ca va ramane pielea uscata si flasca in locul acela, insa cu uleiul respectiv s-a refacut repede :)
    Bafta! Sa imi zici cum iti merge!

    RăspundețiȘtergere
  17. chiar maine o sa ma duc prin oras sa mi l cumpar si eu ..si o crema ,ca si asa sunt reduceri prin dm;)multumesc de raspuns..n as prea vrea sa iau antibiotic(mai ales fara sfatul unui medic),insa am incredere in produsele naturiste:)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!