"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 18 septembrie 2011

Lily Lolo look



Dupa toate produsele naturale de ingijire a pielii, pe care ati vazut in postarile anterioare ca am inceput sa le folosesc, ce credeti voi ca am mai testat ?! Ei, bine, e vorba despre machiajul mineral.

Multumita dnei Cornelia de la RoseBeauty, am avut ocazia sa testez gama de cosmetice minerale Lily Lolo.

Nu stiu daca ati auzit de aceasta marca, insa este foarte cunoscuta in Marea Britanie, sunt produse 100% naturale, fara ingrediente chimice, parabeni, conservanti, coloranti, aditivi sau talc – o componenta a pudrelor care s-a dovedit a fi un ingredient cu potential iritant foarte mare.

Pudrele minerale Lily Lolo contin Titaniun Dioxide – care este un foarte bun protector solar si Mica – reflecta lumina si micsoreaza ridurile de expresie, gama in sine avand proprietati antibacteriene care ajuta la imbunatatirea conditiei pielii.
Pudrele minerale sunt recomandate practic pentru orice tip de ten, neexistand posibilitatea unor reactii alergice, de aceea sunt cea mai buna alegere pentru tenurile sensibile, cu probleme, mai ales pentru cele acneice, deoarece nu blocheaza porii.
Producatorul spune ca se poate dormi machiata fara nicio problema, eu nu am facut asta si nici nu am de gand sa incerc, dar e bine de stiut.


Am primit astfel, spre testare :
-         fond de ten mineral,
-         fard mineral de obraz,
-         fard mineral de pleoape,
-         gloss de buze natural.

  1. Fondul de ten mineral – ok, voi fi sincera cu voi si recunosc ca, atunci cand l-am primit si am vazut ca este o pudra simpla colorata, ca o profana veritabila, am avut o reactie foarte sceptica – adica cum poate o pudra sa fie numita fond de ten ?!
Apoi am zis, ok, este posibil sa adere la ten insa sigur coloreaza usor pielea si nu acopera nimic, este probabil destinata persoanelor cu tenul perfect care nu au nevoie de prea multe artificii ca sa arate bine.
Ei bine, fetelor, nu este deloc asa. Am fost extrem de uimita sa vad ca acea pudra colorata este totusi fond de ten, adica nu se comporta sub nicio forma ca o pudra, desi arata introcmai, odata aplicata pe ten, adera intr-un mod cu totul similar fondului de ten lichid si surprinzator, in functie de cate straturi aplici, se poate regla extrem de bine gradul de acoperire.
Adica se poate folosi si intr-un singur strat pentru o acoperire usoara, mica spre medie, dar si in mai multe straturi pentru o acoperire mare – un ten de portelan, perfect.
Incredibil, am fost atat de uimita cand m-am trezit cu o piele perfect intinsa, fara riduri, pete sau alte imperfectiuni.
PRO :
-         se poate regla gradul de aplicare in functie de straturile aplicate
-         are o aderenta foarte buna,
-         nu creeaza aspect de masca, se armonizeaza perfect cu pielea,
-         acopera perfect toate imperfectiunile,
-         confera un aspect de ten proaspat si tanar ( ador asta )
-         are o rezistenta pe parcursul zilei mult mai mare decat un fond de ten normal,
-         finish perfect mat,
-         absoarbe sebumul si zonaT ramane mata mult mai mult timp,
-         nu mai necesita aplicarea unei pudre peste,
-         100% natural.

CONTRA:
-         aplicarea este mai grea, pentru cele fara experienta ( asa ca mine ), particulele sunt foarte, foarte fine si se imprastie mult mai usor, insa inca exersez la acest capitol,
-         este necesara pentru aplicare o pensula cu perii cat mai fini, o pensula kabuki este ideala ( eu nu detin una si am cam avut probleme cu pensula mea de pudra ). Pentru zonele cu imperfectiuni am folosit pensula Sigma E25 si a fost perfecta.


Denumire produs: Fond de ten mineral
Marca: Lily Lolo
Cantitate: 10 gr
Pret: 78.50 lei
Ingrediente: Mica, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Ultramarine Blue 
Magazin: http://www.rosebeauty.ro/DynamicContentPage.aspx?Cat=5

  1. Fardul mineral de obraz – si acesta vine sub forma unei pudre, iar nuanta aleasa de mine este un roz mat, 99 – Clementine si singura imagine care mi-a venit in minte cand l-am vazut a fost aceea a miezului de grepfruit roz. Arata intocmai.
      PRO:
-         culoarea foarte intensa, necesita aplicarea unei cantitati foarte mici de produs,
-         adera extrem de bine si la fondul de ten mineral, cat si la restul,
-         ramane intact ore intregi, este singurul meu fard de obraz care isi pastreaza exact aceeasi intensitate ca la prima aplicare,
-         nu provoaca alergii, poate fi folosit de catre cele mai sensibile tenuri.
-         100% natural.
      CONTRA:
-         nu i-am gasit nimic.






 Denumire produs: Fard de obraz mineral
Marca: Lily Lolo
Cantitate: 3 gr
Pret: 49.80 lei
Ingrediente:  Mica, Iron Oxides. 




  1. Glossul de buze natural – recunosc ca acest produs, inainte sa-l primesc aveam de gand sa il ofer sper testare unei cititoare, insa dupa ce l-am vazut nu am mai putut sa fac asta. Rusine mie!
Este exact nuanta creionului de buze Flormar 226, pe care il folosesc de ani de zile, iar un gloss in aceeasi nuanta mi-a devenit de acum…practic,  indispensabil.
PRO:
-         culoare foarte intensa,
-         foarte, foarte putin lipicios,
-         rezistenta indelungata pe buze,
-         hraneste intens buzele,
-         are un gust si un miros placut, nu foarte intens,
-         100% natural
      CONTRA:
-         nu am gasit.



Denumire produs: Gloss natural de buze

Marca: Lily Lolo
Cantitate: 10 gr
Pret: 48 lei
Ingrediente: Oleic/linoleic/linolenic Polyglycerides, Ricinus Communis Seed Oil (Castor Seed Oil), Hydrogenated Castor Oil, Sucrose Acetate Isobutyrate, Cera Alba (Beeswax), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Seed Oil), Copernicia Cerifera (Carnauba Wax), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Aroma. Poate contine: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77742 (Maganese Violet), CI 77019 (Mica).

  • Luciurile de buze LilyLolo nu contin chimicale dure, nanoparticule, parabeni, culori sintetice, parfumuri sintetice si conservanti 
    * Formula contine Jojoba pentru hidratare intensa 
    * Parfumat cu extract de fructe 
    * Nu este lipicios 
    * 100% natural 
    * Poate fi utilizat si de vegetarieni 


  1. Fard mineral de pleoape – se prezinta sub forma unei pulbere foarte pigmentate, cu mii de particule stralucitoare care reflecata lumina si care creeaza un efect vibrat si strident. Nunata aleasa de mine este una destinata persoanelor carora nu le este frica de culori, pentru ca rezultatul aplicarii este un turcoaz/verde stralucitor, “violent si nerusinat”. Ah, ce mult ador culorile :P !!!!
Aplicarea acestuia a necesitat o baza, nu are o aderenta foarte buna doar peste fondul de ten ( indiferent daca este mineral sau nu ), eu nu am niciun primer, pentru ca nu am avut niciodata nevoie de asa ceva, insa l-am aplicat peste creionul negru Ada si peste un fard cremos Oriflame, o nunata nude, iar efectul este de-a dreptul spectaculos.
PRO:
-         pigment intens, stralucitor, strident,
-         nu se strange in pliuri ( de fapt eu nu am avut niciodata aceasta problema cu niciun fel de fard, fie pudra, fie crema etc )
-         rezistenta indelungata pe pleoape,
-         se poate folosi si ca eyeliner, amestecand o cantitate mica de apa cu acest fard,
-         100% natural.
CONTRA:
-         aplicare este mai dificila, datorita faptului ca este pudra, iar eu nu prea am indemanare,
-         necesita o baza inainte de aplicare.


Denumire produs: Fard mineral de ochi
Marca: Lily Lolo
Cantitate: 3.5 gr
Pret: 39 lei
Ingrediente: Titanium Dioxide, Mica, Chromium Oxide Greens, Ferric Ferrocyanide. 
Magazin: http://www.rosebeauty.ro/ProductDetail.aspx?ID=34

Am mai primi de asemenea, si patru mostre de produse bio:
-         Bio Plastis – regenerating 24h cream,
-         Bio Plastis – eye cream,
-         Bio Plastis Mastic – sampon pentru fortificarea si contra caderii parului,
-         Bio Plastis Mastic – spumant de baie.

 V-am pregatit si multe, multe poze cu machiaje realizate cu aceste minunate farduri. M-am distrat de minune sa le folosesc si sa experimentez: 




                                    Federova, acestia sunt cereceii despre care iti vorbeam...


Aici am folosit fardul de obraz si pe pleoape, dar si pe buze cu creionul contur de la Flormar.














Stiu ca a fost o postare tare lunga, sper sa nu va fi plictisit pe parcurs, precum am spus , mie mi-a placut tare mult cunostina cu aceasta marca. 

Pe RoseBeauty puteti gasi un program foarte avantajos de parteneriat in vederea achizitionari produselor cu reducere de pana la 20% fara sa implice vreun efort prea mare din partea cumparatorului, pentru mai multe detalii intrati AICI.

Voi ati incercat produsele Lily Lolo?



* Aceste produse au fost primite spre testare!

25 de comentarii:

  1. Foarte frumoase machiajele realizate. Felicitari! Stiu ca erai in cautarea unui fond de ten bun. Te-a convins acesta? Se aplica fara o baza inainte?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu l-am folosit doar cu crema mea obisnuita sub...adica o crema Vichy contur de ochi si un ser antirid pe restul fetei si gat si are o aderenta minunata si nu se ia de pe fata pe telefon de exemplu ( 8 ore la serviciu vorbesc foarte mult timp si la mobil si la telefonul fix ).
    Cu siguranta este mai bun decat orice am incercat pana acum, cel putin in sensul ca nu mai necesita si o pudra...finish-ul este perfect mat,acopera perfect, insa mai experimentez la modul de aplicare... :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Fondul de ten imi da tot timpul bataii de cap,din ce spui tu acesta pare perfect,eu urasc sa mi se ia pe telefonul mobil sau pe hainute!
    Imi place mult nuanta fardului de ochi,sa le folosesti cu placere!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai convins! Eu sunt fan fondul de ten, iar acesta-i super. Il pun la "bine de stiut".

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt foarte incantata, probabil se vede din modul in care am gandit postarea :P, nu stiu ce diferenta este intre marcile de fond de ten mineral, calitativ vorbind, insa merita macar o data sa incerci sa vezi cum este, macar experimental, recunosc ca eu am fost surprinsa de felul in care mi-a aratat fata dupa...prietenul meu de asemenea, mi-a spus ca nicicand tenul meu nu a aratat mai frumos...asta mi-a fost de ajuns!! :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos e turcoazul ala. Sa incerci foiling cu el, poate o sa-ti placa efectul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ai idee cat de mult mi-ai trezit interesul in legatura cu acel fdt mineral!!! Il adaug pe wishlist...
    Posibil sa fie de de la sine inteles insa tot o voi spune: you're gorgeous!:)
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-adevar, fondul de ten mineral e o minune! Eu am folosit toata vara doar mineral, blush-uri la fel... am strans o mica "colectie", din care fac parte TANF, Silk naturals si Lily Lolo.
    Daca vei vrea sa iti iei fondul de ten full size, iti recomand sa-l iei direct de pe site, e mult mai ieftin...si ajunge intr-o saptamana, din Anglia :) Nu ai nevoie decat de card...
    Pupici, esti o frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti o papusica!! Foarte frumoase machiajele!

    Am avut si eu ocazia sa testez fondul de ten LL si cateva tipuri de pudre si chiar si un bronzer. Mi-am comandat anul trecut mai multe mostre.

    Cu fdt m-am impacat de minune. Una din nuante mi se potriveste ca o manusa. Cu pudrele ma inteleg la fel de bine! La bronzer nu prea am nimerit-o, sa spun asa :) E prea inchis pt mine...de fapt e un caramiziu cam inchis...

    Mi-as dori sa iau fdt full size...insa, mai intai sa strang cei 80ron. :)

    Si mi-as mai dori sa testez un gloss... imi place cel primit de tine... si chiar iti sta bine cu nuanta in cauza.;)

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt foarte draguti cerceii..iar blushul mi se pare superb:X

    RăspundețiȘtergere
  11. @Choco, azi voiam sa incerc si tehinica respectiva insa nu am mai avut timp, cu siguranta, insa o sa incerc cu prima ocazie, chiar sunt curioasa...

    @Ilda, sa iti iei mai intai o mostra de fdt, cum am primit eu, sper sa reusesti sa alegi culoarea cat mai bine, eu am rugat-o pe dna Cornelia sa se uite la pozele mele si sa-mi aleaga ea o nuanta...Sper sa fii la fel de incantata ca si mine, numai sa te pregatesti cu o pensula moale si pufoasa...

    @Yellowjade, multumesc pentru sfaturi, eu nu am facut niciodata cumparaturi "de afara", sunt "virgina" la capitolul acesta... :p
    Nu stiu cat sunt preturile acolo, insa si pe RoseBeauty poti obtine reduceri pana la 20% de la pretul inital, o sa studiez insa si site-ul oficial...multumesc pentru informatie.

    @Dana, ma bucur ca esti si tu de aceeasi parere cu privire la fardurile minerale, sa te uiti si la rubrica "parteneriat" inainte sa comanzi, pentru o reducere.
    Glossul mi-a placut si mie mult, mult de tot, de aceea am decis sa il pastrez :P. Pe site culoarea pare mai intensa, spre piersiciu, insa in realitate este asa cum se vede in poze, in primele am conturul roz de la Flormar, iar in ultimele conturul nude la Rimmel...

    @Let's make a diva, ma bucur ca iti plac cereceii mei, am patru modele in poze, preferatii mei sunt cei lungi aurii din pozele 6,7, de inspiratie anii '80...ador cerceii cat mai lungi si mai mari... :P (de fapt sunt bijuteriile mele preferate).

    Va pup pe toate, multumesc frumos pentru toate aprecierile, ma repet, mi-a facut mare placere sa testez gama aceasta...

    RăspundețiȘtergere
  12. iii...tare faini cercelusii aia cu pietricele...:*

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc frumos, Federova are un inel identic... :)

    RăspundețiȘtergere
  14. In primul rand m-ai zapacit cu postari de genul asta intr-un sens bun, adica imi creste dorinta de a deveni "naturista" din ce in ce mai mult ;)). Nu mai zic ca imi place cat de detaliat si ordonat scri ca sti deja; arata bine fardurile alea pe ochii si fondul de ten pare interesant.
    TU, ai o alura si trasaturi de indianca, esti o fata dragalasa si nu-mi vine sa cred ca ai 30 de ani..Imi place de tine [nu te speria, nu sunt gay:))] si nu obisnuiesc sa fac asa complimente unei fete.
    M-ai convins acum ca ai cerceii identici ca inelul meu fermecat de Arabela :)), astept o adresa de la tine intr-un comentariu (nu-l public, dar il vad mai rpd acolo), ti-l fac cadou :*.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ohhh, ce frumos ai scris de mine azi...m-ai emotionat asa de tare...multumesc frumos, frumos, ce sa zic...chiar vrei sa-mi faci cadou inelul?
    Ma simt magulita de gestul tau, sincer...

    RăspundețiȘtergere
  16. ochi* ;))
    Da, o sa-l primesti saptamana viitoare mai exact. Eu l-am castigat la un concurs si mi-a placut tare mult, dar vazand cat de bine iti vin cerceii e pacat sa nu ai setul :P si ti-l ofer cu drag! Multumesc pentru ce-ai scris in comentariu; si eu ma bucur sa te cunosc...virtual deocamdata ;)).

    RăspundețiȘtergere
  17. nu am incercat. esti foooarte frumoasa! pup

    RăspundețiȘtergere
  18. doamne ce ochi frumosi ai! Ma pierd in ei! Visam sa iasa macar fata mea cu ochii albastrii dar nu a fost asa.(mama are ochii albastrii)
    M-am bucurat ca pana la 9 luni i-a avut albastrii fetita mea..dar incep sa se schimbe..asta e

    RăspundețiȘtergere
  19. Si mama mea cat timp a fost insarcinata( si ea si tatal meu sunt bruneti cu ochii caprui inchis ) si-a dorit foarte tare sa faca o fata cu ochii albastrii ca ai unei vecine de la mine din oras, iar cand m-a nascut mi-a pus numele ei, Simona, si am iesit cu ochii asemanatori vezi-albastrui, ai vecinei sunt de albastru superb, mult mai frumosi...dar na, si-a implinit visul :P

    Multumesc frumos pentru aprecieri!
    Bafta si la concursul Anian! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Arata foarte bine aceste produse.
    Imi plac mult look-urile realizate,ai niste ochi superbi!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc frumos, Alexandra, chiar sunt produse foarte bune, le recomand cu incredere!
    Pup si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. The teal eyeshadow looks so nice with your eye colour, and I also love your lip colour in all these looks. :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!