"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 6 septembrie 2011

GLISS - episodul 2


Au trecut doua saptamani de cand testez gama Gliss Ultimate Repair si de cand mi-am abandonat parul unui sistem nou de ingrijire, si am zis abandonat pentru ca, din pacate, cam acesta este adevarul.
Am plecat la drum destul de increzatoare in calitatile acestei game de ingrijire, bazandu-ma pe rezultatele bune pe care le obtinusem anterior cu cheratina lichida, insa bazandu-ma exclusiv pe aceste trei produse, aspectul parului meu nu s-a imbunatatit, ci din contra, neprimind hidrataterea de care avea nevoie, a inceput sa se usuce mai tare.
Voi incerca sa fiu la fel de concisa ca si data trecuta:

SAMPONUL:

  • spala si curatata eficient, face multa spuma si nu trebuie aplicata o cantitate mare de produs,
  • ingrasa parul mult mai repede decat sampoanele folosite anterior, insa, ma repet, pun asta pe baza faptului ca parul meu la radacina este nevopsit si sanatos, astfel incat nu pot sa il apreciez corect din acest punct de vedere,
  • mirosul ma lasa indiferenta, nici nu-mi place, dar nici nu-mi displace, nu ramane pe par decat foarte putin timp dupa uscare,
  • ambalajul nu imi place din cauza gamei cromatice ( desi negrul este non-culoare), personal consider ca se poate confunda foarte usor la raft cu o gama pentru barbati.


CONCLUZIE: am oprit folosirea lui, nu il voi mai achizitiona.

BALSAMUL DE PAR:

  • nu mai reuseste sa descurce parul in timpul aplicarii, asa cum a facut-o la inceput cand calitatea parului meu era net superioara,
  • nu reuseste sa netezeasca parul dupa uscare,
  • nu reusesc sa il descurc la fel de bine ca la inceput dupa uscare,
  • nu imi hidrateaza varfurile,
  • parul nu poate fi purtat,dupa uscare, fara aplicarea unui produs de styling,
  • nu imi place ambalajul, consider ca, la o privire superficiala, se poate confunda la raft cu un produs pentru barbati,


CONCLUZIE : am oprit utilizarea lui, nu il voi mai achizitiona.

MASCA DE PAR:

  • reuseste sa imi descurce parul eficient in timpul aplicarii,
  • dupa uscare parul se poate pieptena foarte usor,
  • nu reuseste sa imi netezeasca parul, insa se descurca mai bine decat balsamul de par,
  • varfurile raman uscate,
  • nu imi place ambalajul, ma repet, cutia nu are nicio folie de protectie la cumparare, desuruband capacul ajungi direct la produs, total neigienic,
  • nu pot purta parul fara sa il ajut cu placa, ondulator, cristale lichide etc


CONCLUZIE: o voi folosi de acum incolo in combinatie cu gama mea anterioara de reparare a parului, cheratina lichida si bifazicul hidroreparator, nu stiu inca daca mi-as cumpara-o in viitor.

Din cauza faptului ca nu mai puteam sa ies afara cu parul simplu, nearanjat, a trebuit sa il incretesc ca sa nu il spal o data la doua zile. Cred ca se poate vedea si in poze cat de uscat a devenit fata de data trecuta.
AICI puteti vedea primul contact cu produsele Gliss.
AICI puteti vedea poze cu ingredientele.

9 comentarii:

  1. Se vede ca este electrizat insa din cauza blitului nu se observa cat de uscat este,oricum dupa ce am citit,cred ca ai simtit diferenta si te inteleg ca nu vei mai folosi aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  2. wow chiar se vede diferenta..si eu care vroiam asa mult sa testez gama asta..:(as incerca balsamul totusi..masca o am pe cea de la anian si mi place mult..Si fara sampon am ramas,insa nu stiu ce sa foolosesc:))poate vreun sfat..oricum st decisa sa mi cumpar si eu keratina lichida si balsamul de la anian..dar prin octombrie cnd scap de cheltuieli:))

    RăspundețiȘtergere
  3. PS:apreciez sinceritatea,desi sunt produse primite spre testare:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase buclele si mare dezamagire cu gama asta... Si mai trist e ca m-ai panaicat si pe mine ;)), am 2 sampoane si o masca dintr-o gama mai veche Gliss(cea galbena :D) si cred ca o s-o folosesc cu noduri, ca nu-mi vine sa le dau sincer :|.
    Vad ca parul iti luceste oricum, dar asa imi luceste si mie cand bag ondulatorul desi e uscat, deci inteleg ce si cum...
    Mi-am pus si eu pe lista keratina lichida anian...abia astept s-o am (o sa mai dureze ceva pana atunci).
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Simona, tu ai parul mult prea frumos si bine ingrijit ca sa risti sa-l usuci, asa ca te sustin in decizia de a opri folosirea produselor si, in locul tau, nici nu m-as mai abate de la rutina de ingrijire a parului. Asa am patit-o si eu, de multe ori, dar de luna asta ma intorc la ce mi-a facut bine :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetelor, asa cum am mai spus in prima postare, nu mai pot sa imi achizitionez samponul si masca de par Styllius pe care le foloseam anterior si in afara de cele doua produse Anian, in momentul de fata nu stiu ce sa folosesc.

    Voi continua cu masca de par, insa combinata cu cheratina lichida si bifazicul, insa acum am regresat din pacate si imi va lua ceva timp pana parul meu va ajunge ca inainte.

    @Federova, asa este, cu putina spuma, ondulator sau bigudiuri, poti sa ascunzi aspectul deteriorat, aceea era si ideea pentru care mi-am facut bucle, insa se vede ca sta zburlit... :(
    Nu te baza exclusiv pe experienta mea, pe blogul campaniei foarte multe fete sunt extaziate de aceasta gama, asa ca e posibil ca si tu sa obtii rezultate bune cu Gliss.

    @Let's make a diva, nu stiu ce sa iti spun, sincera sa fiu, desi nu am afirmat asta pana acum, eu nu cred ca samponul poate sa ajute parul altfel decat curatand-ul si eventual scapand-ul de matreata (daca e creat pentru asa ceva), eu nu m-am bazat niciodata pe sampon in refacerea parului, dat fiind faptul ca fac matreata destul de des, am alternat samponul pentru par deteriort folosit anterior cu cel pentu matreata, deci...eu cred ca masca de par sau balsamul sunt cele care fac diferenta.

    Astept sugestii de la voi pentru o masca de par eficienta pentru dupa ce o voi termina pe aceasta pentru ca nu cred ca o voi mai cumpara din nou, desi, precum am spus, astept sa vad cum se comporta in combinatie cu bifazicul si cheratina lichida!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eram curioasa de aceasta gama,dar clar nu renunt la produsele mele pt ingrijirea parului,totusi masca as incerca-o...
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Tare mult curaj ai sa pui pe frumusete de par orice "cozcrem" fara valoare!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!