"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 12 august 2011

Experiment Flormar...nereusit!!



Precum stiti mie imi plac foarte mult creioanele Flormar, folosesc aceleasi doua nuante de vreo 2 ani de zile si in ultimul timp tot mi-am dorit sa imi cumpar si o trusa cu farduri, m-a tentat in mod special un orange sidefaf foarte intens.
Inainte sa o achizitionez m-am gandit sa o rog pe colega mea de birou, sa mi-o imprumute pe a ei sa o incerc pentru a fi sigura ca este ceea ce-mi doresc.
Paletuta ei este aceasta:

Culorile sunt foarte frumoase, par bine pigmentate si intense.
Look-ul meu este acesta:


Din pacate, precum puteti vedea, culorile nu sunt nici pe departe atat de intense precum par in cutiuta, sunt pale si mult prea discrete pentru gusturile mele. Am fost foarte dezamagita, nu ma asteptam la atat "cumintenie" din partea lor.

In plus ca textura, fardurile mi se par cam foarte prafoase, se imprastie usor, insa nu se blenduiesc la fel de usor. Ciudat nu?
Categoric nu imi voi cumpara niciun fard de la Flormar, nu sunt pentru mine aceste texturi subtile, mie imi plac culorile foarte bine pigmentate, sa le domolesc eu prin adaos de alte culori eventual.
Care este experienta voastra referitoare la fardurile de pleoape Flormar?


* Acest produs a fost imprumutat pentru testare!

29 de comentarii:

  1. Nu ai incercat sa umezesti putin pensula inainte de a o baga in fard?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am un trio si culorile sunt foarte pigmentate..si mai deloc "prafoase"..imi pare rau pt trusa asta..arata asa bine..insa imi place cum iti sta machiata si cu culori mai cuminti..:*

    RăspundețiȘtergere
  3. arat chiar bine si asa mai cuminte

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alina, nu am incercat sa umezesc, de fapt nu am incercat sa fac nimic special, le-am aplicat la fel ca si pe celelalte farduri pe care le am eu, fara primer, doar fondul de ten si pudra pe care le folosesc in mod normal...ca sa le pot evalua le-am folosit exact cum fac de obicei cu toate fardurile mele...dar precum spuneam, nu m-au convins :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate culorile din alt tip de ambalaj au alta textura. Credeti ca este posibil?
    Orange-ul pe care il voiam eu tare mult, arata ca acesta insa l-am vazut intr-o cutiuta cu patru culori...insa m-a dezamagit aceasta prea tare ca sa mai incerc.

    @Doda, multumesc, insa nu ma simt prea bine purtandu-le asa, cand vreau ceva discret folosesc ori nunate neutre, ori simplu,doar rimel (uneori chair maro inchis)...

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti o norocoasa ca poti folosi machiaj pentru pleoape. Ai ochi frumosi cu conformatie care permite machiaj. Eu nu pot folosi nimic pe pleoape, desi mi-ar placea mult. Am o imaginatie similara cu a ta in aceasta privinta, dar din motive temeinice, nu mai pot experimenta nici un tip de machiaj. Uneori aplic foarte putina pudra, atat. Poate ar trebui sa astepti si alte opinii de la alte fete care cu siguranta au folosit si alte marci de produse, in acest fel ai sa-ti faci o parere in functie de care sa testezi si eventual sa cumperi. Sa ne tii la curent cu ce vei alege in aceasta privinta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Simo, sa nu fii dezamagita! Am incercat si eu aceasta paleta si e groaznica... culorile sunt tari, prafoase si se iau greu pe pensula. Insa mono-urile si quadurile au cu totul alta consistenta, is pigmentate fine si se aplica excelent!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. E bine de stiut, la fel de bine ca nu ti-ai cumparat si ai avut cum sa o testezi inainte :)

    RăspundețiȘtergere
  9. nu am incercat farduri de la ei, insa cred ca nu au toate aceeasi compozitie, probabil depinde de paleta.

    RăspundețiȘtergere
  10. S-a elucidat, deci misterul, aceasta paleta este diferita ca textura de celelalte, cu siguranta Ionny stie ce spune...
    Oricum, daca este sa cumpar ceva, acela va fi un mono pentru inceput...

    RăspundețiȘtergere
  11. bine ca ai incercat.o inainte sa o cumperi. eu nu am farduri dl ei desi imi doresc:(

    RăspundețiȘtergere
  12. @Madlen, daca te hotarasti sa-ti cumperi, ia aminte la ce a spus Ionny mai sus, se pare ca au texturi diferite fardurile de la Flormar.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Simona. In afara de rujuri nu am folosit nimic de la ei. Dar imi place ce ti-a iesit.
    Imi poti spune ce ai folosit pentru buze?

    RăspundețiȘtergere
  14. Desigur, Maria, in poze port rujul Kiko, despre care am vorbit aici: http://vintagelooksimona.blogspot.com/2011/07/cosmetice-kiko.html, insa simplu, fara niciun creion Flormar ( in postarea kiko aveam contur Flormar de aceea pare mai roz ).
    Din pacate nu cred ca se gasesc in Romania cosmeticele acestea...

    RăspundețiȘtergere
  15. Culoarea rujului este superba, iti scoate in evidenta ochii. De mult caut si eu ceva asemanator si la un pret cat de cat decent. Pacat ca nu sunt si la noi reduceri "serioase" la cosmetice de calitate.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. Ai mare dreptate, niciodata nu am vazut la noi cosmetice reduse, la pretul celor de afara... Oare ce se intampla cu cele care nu se vand, le tin asa la preturile initiale pana expira?!

    RăspundețiȘtergere
  17. Iti spun eu ce se intampla cu cele care nu se vand.
    Cand mai au putin si expira intra la reducere.
    Si clientii au impresia ca au iesit in avantaj,, dar de fapt,,,
    Eu de cand am lucrat in comert si am fost de fata la multe oferte, sunt mult mai atenta la ce cumpar. Nu doar termenul de valabilitate si ingredientele.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, Simona
    Color Palette Eyeshadow are cate 5 culori, care se pot aplica atat pe uscat cat si pe umed (culorile devin mai intense) cu un aplicator din latex (asemanator celui din cutie). Aplicarea este usoara si se face intr-un strat subtire, obtinandu-se un efect perlat.
    Cea de a doua paleta care contine acea culoare orange este Pretty Quartet Eye Shadow si are o textura mai catifelata, nu se imprastie particule cand este aplicat, nu se aduna in pliul pleoapei si este si mai ieftin decat cel cu 5 culori. De o calitate excelenta sunt cele din gama Terracotta, farduri facute cu apa puternic mineralizata care prin evaporare la 200 de grade, pastreaza atat mineralele cat si vitaminele A,E si F. Fardurile Terracotta (toate) se folosesc atat pe umed cat si pe uscat, sunt antiseptice, anti -iritante si contin ulei de jojoba. Imi pare rau, pentru experimentul nereusit!

    RăspundețiȘtergere
  19. @Ionutz, ce sa zic, multumesc pentru replica atat de bine argumentata, practic mi-ai confirmat si tu ceea ce a spus Ionny, asadar, ca sa vedeti ca nu sunt incapatanata, voi repeta experimentul cu o alta paletuta Flormar, numai bine avem si noi un stand foarte bine aprovizionat in Timisoara.
    Stati pe aproape! :)

    @Coco, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. That's a bit disappointing, but I think the eye look you created is still lovely :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Si pe mine m-au dezamagit fardurile Flormar.


    Bine te-am gasit! :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna, draga mea, am vazut si eu postarea ta referitoare la fardul de pleoape Flormar...eu voi incerca si alta paletuta, parerile sunt impartite din cate se pare...

    RăspundețiȘtergere
  23. Am fost la stand sa-mi iau oja matifianta si i-am spus fetei ca nu sunt multumita de fardurile Flormar. A dat din cap aprobator si nici nu a zis nimic.
    M-am gandit sa le aplic ude. Nici nu-mi vine sa le arunc si nici nu-mi vine sa le dau altcuiva.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mie, sincera sa fiu, nu-mi place ideea de a aplica fardurile umede pe pleoape, nu-mi prea place efectul, nici nu stiu ce sa zic, ideea este ca altor persoane le place efectul acesta discret pe care il ofera, probabil noi nu facem parte din aceasta categorie... :P

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu ma gandesc ca daca le aplic ude nu le mai pot blendui bine. Nici nu am incercat, mi-a fost frica sa nu ma sperii in oglinda. :))

    RăspundețiȘtergere
  26. Exact asta este problema mea, nu se pot blendui daca le aplici umede, nu stiu, nu e stilul meu, si daca folosesc o singura culoare, tot o blenduiesc, nu stiu sa ma machiez altfel... :P

    RăspundețiȘtergere
  27. Si eu prefer nunatele tari dar uneori asa imi place sa fiu mai discreta si sa aleg ceva mai soft pentu un look mai natural.

    Am vazut cateva farduri de-ale lor si m-am indragostit.Cred ca sunt palete si palete.Probabil ca exact acest efect trebuiau sa aiba aceste farduri cumparate de tine.Habar nu am,chiar nu am folosit nimic de la ei insa am testat cateva la standul lor si am fost placut impresionata as ca eu zic sa mai incerci si altele poate,poate...
    Te pup,frumoasa Simona!

    RăspundețiȘtergere
  28. @Ela, daca te gandesti sa achizitionezi si tu o paletuta, sa ne spui si noua cum ti se par fardurile la aplicare,,,sunt curioasa si de alte pareri..
    Multumesc, draga mea!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!