"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 23 iulie 2011

TREI PRODUSE CARE M-AU DEZAMGIT...

Buna fetelor,

Postarea de astazi va fi foarte scurta si concentrata – am trei produse care s-au descurcat lamentabil cu tenul, genele si respectiv parul meu si ca urmare au trecut cu parere de rau la capitolul “bani aruncati pe fereastra” .


1. MAKE UP BASE GIORDANI GOLD, Oriflame, 30 ml, aprox. 30 lei.

“ Illuminating make up base to be worn alone or under any face make up for perfect results. Regenereaza, revitalizeaza si protejeaza tenul.”

- este o crema simpla cu consistenta fluida, nu intra foarte repede in piele, insa nici nu lasa fata foarte grasa,
- folosita simplu pe fata se comporta ca o crema obisnuita, nu ilumineaza tenul in niciun fel, nu acopera absolut nimic, nu vad rostul de o purta fara machiaj,
- creeaza o aderenta buna pentru fondul de ten, insa si crema mea hidratanta se comporta exact la fel din acest punct de vedere, insa hidrateaza si are SPF 15, pe cand baza aceasta nu are aceste atribute,
- nu face ca machiajul sa reziste mai mult timp pe fata decat cu crema mea obisnuita,
- nu matifiaza zona T

Concluzie, nu prea stiu la ce ajuta aceasta baza, probabil nu este creata pentru a fi un primer in adevaratul sens al cuvantului. Pe site-ul de prezentare al acestei baze de machiaj am vazut foarte multe recenzii pozitive si sunt derutata.
Voi ati folosit-o? Eu am incercat sa o aplic si pe fata curata, dar si cu crema sub, am aplicat fondul de ten imediat, dar am asteptat si 10 minute, insa rezultatele sunt aceleasi, unde gresesc?


2. VERIME CLICKIT – MASCARA&EYE LINER, Oriflame, 7 ml.
Gama Very Me Clickit permite combinarea a doua produse fixate intre ele printr-un dispozitiv conector ( tus, rimel, gloss ). Eu mi-am ales un tus si un rimel pe verde, produsul a costat aprox. 15 lei. Tusul este verde cu particule de sclipici, pensula este ok, rezistenta este buna, nu este un produs stralucit, insa se poate folosi.
Rimelul : “Rimel uimitor, care alungeşte şi defineşte seducător genele, pentru priviri dramatice. Combină-l cu tuşul favorit şi obţii cu uşurinţă look-ul mult visat “
- in primul rand verdele este ingrozitor, este un verde mort, murdar, oribil,
- pensula este primitiva, nu alungeste, nu creeaza volum, de abia reusesti sa aplici produs pe gene.
Concluzie, tusul nu este nemaipomenit, rimelul este oribil, cu certitudine nu as mai cumpara nimic din aceasta gama.
3. FIXATIV WELLA FORTE, 250 ml, nu mai retin pretul.
“ Fixare maxima pana la 24 de ore fara a lasa parul incalcit. Ajuta la disciplinarea parului rebel si confera stralucire. Se indeparteaza usor din par prin pieptanare. Ajuta la protejarea impotriva razelor UV. Ideal pentru parul lung.”
- in primul rand este prea apos, l-am folosit la distanta corecta, insa particulele pulverizate nu sunt foarte fine, ceea ce determina lasarea coafurii inainte sa apuce sa o fixeze,
- nu confera niciun fel de stralucire,
- nu fixeaza foarte bine,
- se da usor jos prin pieptenare,
- nu imbacseste parul,
- probabil protejeaza UV
Concluzie: este un produs care pur si simplu nu a reusit sa ma ajute sa-mi fixez coafura, de obicei nu mai folosesc niciun produs de styling, doar ocazional imi tapez un pic parul din crestetul capului pentru volum( cand imi pun o bentita ) si folosesc fixativ evident, insa nu am reusit sa imi fixez coafura cu acest produs. Nu l-as mai cumpara niciodata, ca niciun alt produs Wella, de altfel, tot ce am incercat pana acum m-a dezamagit.

Total bani aruncati pe fereastra: aproximativ 60 de lei. Ce as fi putut sa imi cumpar cu aceasta suma : o sticla de ulei de argan, de exemplu ( tot imi doresc foarte mult)!!!!

Nu uitati de inscrierea la giveaway-ul meu valabila pana in data de 09 august 2011.

16 comentarii:

  1. din pacate sunt mai multe produse de la oriflame care dezamagesc...

    RăspundețiȘtergere
  2. mda, sincera sa fiu, la gama Giordani nu ma asteptam, am fost surprinsa sa primesc la 30 de lei o simpla crema proasta...insa unora li se pare extraordinara, asta denota cat de diferiti suntem in nevoi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-e nu mi se pare nimic extraordinar de la oriflame. Also , gama giordani , din puctul meu de vedere e fail . Toate colegele mele , au avut ceva de la giordani , si uneia , chiar i-a facut o iritatie , detsul de naspa

    RăspundețiȘtergere
  4. Andra, eu folosesc de la Oriflame anumite produse de ani de zile, care chiar imi plac, insa recunosc ca in ultimul timp au scos si niste cosmetice ingrozitor de proaste, astfel incat am devenit mult mai atenta.
    Apoi cand vine vorba sa iti provoace rau deja se schimba problema, una e sa nu-ti placa produsul si alta este sa te alegi cu cine stie ce urmari nagative de pe urma folosirii sale, eu din fericire, nu am o piele sensibila si nu imi aduc aminte sa ma fi iritat nimic pana acum, dar... mai e timp :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu una , sincer folosesc de la avon , inafara de calitatea produselor & alta culoare decat cea din catalog , nu mi s-a intamplat nimic ..DAR cand am vazut ditamai exzema pe fata ei , mi-a cazut fata .

    RăspundețiȘtergere
  6. ...te cred, normal ca te sperie. Despre ce produs este vorba? Mai tii minte? Macar sa stim si noi sa evitam...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte putine produse Oriflame care chiar imi plac:( Prefer sa strang bani mai multi si sa imi iau ceva de calitate.
    :*:*
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. categoric e cea mai buna alegere, produse mai putine ( daca altfel nu se poate ), dar de calitate...
    Te pup si eu, Dedeea!! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. daca am putea sa ne abtinem sa cumparam toate prostiile ,cred ca am strange o mica avere..dar dac n-am incerca,n am stii ce ni se potriveste si ce e cu adevarat bun:)

    RăspundețiȘtergere
  10. mda, adevarat ai grait :P
    Momentan sunt intr-o faza din aceea in care incerc sa ma abtin sa mai cheltuiesc anapoda, ma documentez mai bine inainte si mi-am impus buget pe fiecare luna :P Sa vedem cat ma tin de grafic...
    Te pup, merci pentru comentariu!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Oh, da, si eu imi o doresc pretiosul ulei de argan.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe breslo l-am gasit cel mai ieftin...inca ma gandesc daca sa-l comanda, am asa de multe creme...:P

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu cativa ani in urma mi-am luat si eu acest fdt. Giordani Gold, insa fiind comandat prin intermediul catalogului si neputandu-l testa inainte, am nimerit o nuanta usor mai inchisa decat ceea ce-mi trebuia mie. Nu l-am putut folosi. In plus, nici cu tenul meu mixt nu se prea impaca. Stiu ca in acea perioada folosem Colostay-ul de la Revlon. Nu se compara, Colorstay-ul fiind net superior calitativ. A sfarsit acest fdt. aruncat la cos, caci n-am avut cui sa-l dau. Regret ca nu am pastrat sticluta. Acum sunt tot felul de fonduri de ten care nu vin cu pompita.:( Ar fi fost util reciepientul, mai ales ca e din sticla (Mi se pare mai sigur pt sanatate un recipient din sticla decat unul din plastic.) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, am inteles experienta ta cu fdt Giordani, eu fdt nu am incercat niciodata din aceasta gama, chestia asta care nu mi-a placut mie deloc este baza de machiaj, o crema simpla care nu a avut niciun efect pe fata mea... :(

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am folosit ceva baza de machiaj de la Avon , desi era putin uleioasa , se usca pana la urma . Mi-a placut . O foloseam pur si simplu , fara crema si fara fond de ten . Mi s-a parut ca era un fel de fond de ten mai light :) O mai am , o s-o mai folosesc :) Mie produsele de la Oriflame nu mi-au placut niciodata .

    RăspundețiȘtergere
  16. mie mi-au cazut aproape toate genele de la rimelul giordani:|sigur a fost de la rimel pentru ca nu foloseam nimic altceva de make up in perioada aceea iar demachiantul era acelasi de ani de zile. a fost ultima data cand am mai pus produs oriflame pe fata mea.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!