"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 31 iulie 2011

review ulei de corp Anian


Buna, fetelor!

Uleiul de corp Anian l-am primit spre testare impreuna cu gelul de curatare a tenului cu rodie si goji si cu crema pentru maini cu alantoina, produse pe care le-am inclus in giveaway-ul meu, de la triodeluxe.ro.

Am pastrat acest produs din doua motive: unul foarte practic – mi se terminase crema de corp de la Eucerin si aveam nevoie de ulei, lapte, crema, lotiune etc de corp, astfel incat acesta a fost binevenit, si al doilea motiv – pielea mea este extrem de uscata, astfel incat ii puteam evalua calitatile in cele mai vitrege conditii.

Precum spuneam, din pacate, cu exceptia spatelui, care a fost la un moment dat acneic, pielea de pe intreg corpul este foarte deshidratata, zonele cele mai afectate fiind gambele si soldurile. O crema de corp din comert gen Nivea, Dove, Garnier etc, nu fac fata decat pe moment, daca nu o aplic de doua ori pe zi, pe zonele cu probleme, pielea se descumeaza din nou, pur si simplu stratul de la suprafata se sparge si se cojeste. Nu am mai folosit astfel, decat crème dermoscometice, care intr-adevar si-au facut treaba, insa nu pot sa nu fiu deranjata de pretul un pic prea mare pe care il dau pe un astfel de produs. Cam asa sta treaba cu pielea mea.

Ce spune acest produs ca ofera:
“Ulei de corp pentru piele sensibila si uscata. Contine aloe vera si vitamina E. Mentine nivelul normal de umiditate a pielii. Este recomandat pentru proprietatile benefice, cu ajutorul vitaminei E si aloe vera imbunatateste finetea si catifelarea pielii. Ideal pentru piele uscata. Este absorbit rapid, nu lasa senzatia de uleios. A se aplica pe piela umeda si se maseaza usor.”


Acum ce sa zic, poate o sa fiu acuzata de subiectivitate, insa nu-mi pasa, pentru ca sincer, ador acest produs, imi place enorm senzatia de piele sanatoasa, perfect hidratata si catifelata pe care mi-o ofera acest ulei, dupa fiecare utilizare. L-am incercat si pe pielea umeda, dar si uscata, iar efectul, pentru mine este acelasi.


Uleiul este foarte lichid, insa odata aplicat observi ca trebuie folosit foarte, foarte putin, se intinde bine si o cantitate mica acopera o portiune foarte mare de piele. Nu intra in piele foarte repede, dupa ce inveti sa-l dozezi corect timpul se reduce, insa categoric il recomand pentru serile in care, fara graba ai chef sa te rasfeti, sa ii oferi un cadou bine meritat pielii tale. Mirosul este usor, subtil, de lacrimioare.

Pentru ca are o asa mare putere de hidratare nu este nevoie de o aplicare zilnica ( asta ma bucura pentru ca uneori chiar nu am timp de intreg programul de ingrijire ), pielea pastrandu-si nivelul de hidratare mai multe zile la rand.

Sa va spun si pretul : costa 22 lei la o cantitate de 400 de ml, este un flacon urias pe care nu stiu cand il voi termina.

Singurul punct slab pe care l-am gasit este ambalajul, se prezinta sub forma unui flacon asemanator cu cel al unui sampon, cee ce face mai grea dozarea produsului, cel mai eficient din punctul meu de vedere, ar fi fost un flacon cu pulverizator, insa asta mi se pare un detaliu minor in comparatie cu calitatea.

Ce sa va mai spun, ca are si o nota usor senzuala pentru mine acest ulei? Are, pentru ca este si un minunat ulei de masaj, astfel incat ma leaga amintiri pasionale si emotii intense de aceste note discrete de lacrimioare.

Pentru noi femeile, care inecam fiecare clipa cotidiana intr-un ocean de emotii, avem nevoie de produse care sa creeze pasiuni, exuberante sau pur si simplu viata in sufletele noastre, astfel incat aceste bucati din universul nostru capata uneori semnificatii atat de profunde incat numai sufletul unei alte femei le poate intelege si le poate digera asa cum se cuvine…

Si daca parfumul meu Oui de la Lancom imi pune in valoare intreaga esenta a feminitatii mele, astfel incat nu il pot purta decat in momentele in care nu-mi este frica sa ma dezvalui si sa ma las decoperita, asa cum sunt eu, tot asa acest ulei ma invaluie in senzatii aparte, desteapta amintiri demult adormite in mine, ma face sa ma simt din nou adolescenta, proaspata, curata, exuberanta si atat de pasionala… Incerc sa asociez acest miros cu ceva din trecutul meu, sunt sigura ca ceva anume imi desteapta simturile, insa nu gasesc acel moment, si nu ma chinuiesc, ma las purtat de aroma sa, de senzatia de piele fina, curata, catifelata, proaspata si tanara si visez la un trecut pe care, poate nu l-am trait niciodata…

14 comentarii:

  1. thx de review, eu nu prea folosesc ulei de corp pentru ca am impresia ca nu intra in piele 100%. Acesta intra?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu intra in piele prea repede, asta am si specificat, insa dupa ce ma plictisesc de stat si masat, sterg surplusul cu un prosop ( pe zonele cu probleme nu prea mai este nevoie,acolo se cam absoarbe in intregime :P), pielea este suficient de hidratata si pot sa ma imbrac linistita...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat as vrea sa ma dau zilnic cu crema de corp:)) sau ulei sau orice altceva.Am atat de multe ,dar zac in sertare:)))
    Pare un produs minunat:d Sa il folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Dedeea, tocmai asta este problema si la mine, nu am timp si dispozitia necesara sa ma dau in fiecare zi, de aceea imi place uleiul acesta atat de mult, nivelul de hidratare se mentine mai mult timp si nu trebuie utilizat zilnic...
    te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos..pare un produs in regula. te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru mine chiar este...:)
    Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Scrii extraordinar de frumos! Ma regasesc in ceea ce spui numai ca eu nu am priceperea de a le exprima in acest mod...
    (ilda76)

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti atat de scumpa...depinde de stare, nu pot sa scriu daca nu ma inspira nimic si uneori dupa 8 ore de munca numai cu cifre abstracte, simt ca am creierul mort,nu pot sa il mai utilizez in mod creativ sub nicio forma, clar trebuie sa am o stare anume...iar daca te regasesti in ceea ce scriu eu, inseamna ca esti si tu o persoana care cantareste viata prin emotii si nuante... greu asa... :p

    RăspundețiȘtergere
  9. azi l am incercat si eu:Xsi il iubesc..mie mi se pare ca intra super repede in piele:Xnu ma asteptam sa intre chiar asa repede..credeam ca o sa fiu unsuroasa si lipicioasa..dar e super:Xchiar st incantata de el..insa l mai testez ceva timp pt review sa-mi fac o parere obiectiva:)deocamdata sunt in extaz:X sg lucru slab e modalitatea de dozare..spray ar fi fost perfect:Xsau macar pompita:Xinsa la cate face:Xai avut dreptate m-am indragostit de el..

    RăspundețiȘtergere
  10. :P Ma bucur ca ti-a placut si tie, sa stii ca se si mentine nivelul de hidratare, o sa observi maine, este un produs si dupa parerea mea, care chiar merita cumparat mai ales daca tie ti s-a parut ca intra mai repede in piele decat mi s-a parut mie...ca tot ziceam de nivelul diferit de perceptie a produselor :p
    Astept si review-ul tau, precum si la celelalte produse Anian pe care nu am avut ocazia sa le incerc...
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna, Simona,

    Felicitari pentru review, de fapt nu atat pentru ceea ce spui (in acest caz - de bine) ci, mai ales, pentru cum spui, pentru modul de transmitere a mesajului, pentru "scriitura"; este ceva extrem de rar intalnit de mine in media (indiferent care). Este ca o briza racoroasa intr-o zi torida de vara aceasta prezenta (culmea: feminina! ... as zice, daca as fi misogin) cu o excelenta cunoastere si utilizare a cuvintelor frumoase din limba romana.
    In alta ordine de idei, ai auzit de produsele SpaRustica? Sunt romanesti, din cate am inteles, recent intrate pe piata, dar as vrea sa am un feedback de la cineva ca tine inainte de a le cumpara pentru persoana iubita (mai ales ca este destul de pretentioasa). Din ce am vazut pe site-ul lor, suna foarte bine - chiar si un profan ca mine a inteles ce fac cremele si de ce, iata adresa: http://www.sparustica.ro Astept cu interes parerea ta! Toate cele bune si Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc frumos pentru introducerea "delicioasa", incerc sa nu mai exagerez cu "cocktail-ul meu de emotii" atunci cand fac un review unui produs, mi-e teama sa nu pierd totusi esentialul postarii in detalii care este foarte posibil sa plictiseasca, asadar nu stiu cat de bine am rusit aici sa transmit mesajul, oamenii nu mai au rabdare in conditiile sociale in care traim in prezent...
    Oricum, asa cuvinte frumoase ma bucura mereu...multumesc, inca o data! :)

    Si ca sa raspund, nu, nu am auzit de aceasta marca, SpaRustica, insa am accesat link-ul tau si am descoperit o lume fantastica acolo, o gradina de basme. Felul in care au construit toata povestea unor produse naturale si atat de bine formulate mi se pare extrem de potrivit pentru segmentul de piata carui se adreseaza. Pe mine prezentarea m-a cucerit, iar lista de ingrediente prezentata complet, cu maxim de transparenta nu a putut decat sa-mi ofere increderea ca aceasta marca merita a fi cumparata.
    Daca este adevarata afirmatia ta, cum ca ai dori sa faci cadou o astfel de "mica poveste intr-o cutiuta", nu pot decat sa te felicit pentru alegere si pentru inspiratia de care ai dat dovada.
    Daca ai vrut doar sa faci cunoscuta un brand nou, romanesc, atunci iti multumesc frumos, imi doresc sa incerc si eu pe viitor un produs al acestei marci.
    Voi posta zilele acestea o mica introducere a acestui site, sunt curioasa daca cineva a facut cunostinta cu produsele si ne poate oferi un punct de vedere...

    Multumesc frumos pentru informatie.
    Numai bine, Sarbatori fericite si feedback pozitiv din partea celei care va primi asa bunatati! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. mi.ai dat o idee!mie sotul obisnuieste sa immi faca masaj si de fiecare data cind achizitionez cite o crema de corp ii zic ca e cadoul lui sa aibe cu ce sa imi faca masaj!ma tenteaza acest ulei pentru ca stiu ca produsele anian sunt foarte bune!i love anian!multumim de review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, sa vezi ce bun este acest ulei pentru masaj, nici nu ai idee...sunt sigura ca o sa-ti faca maaaaaare placere ... bine ca sotului tau ii place sa faca masaj pentru ca la 400 de ml cat are flaconul...timp sa fie sa se consume... :P
      Te pup, esti tare dulce! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!