"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 1 iulie 2011

PREFERATELE LUNII IUNIE

A mai trecut o luna, in sfarsit, pentru mine a fost o perioada foarte aglomerata si foarte solicitatanta, motiv pentru care nu am prea avut timp sa ma ingrijesc asa cum se cuvine, insa am de gand sa recuperez din plin luna aceasta.

Favoritele lunii iunie in materie de cosmetice, in ordinea gradului de apreciere, sunt:

* FLAVO C - serul meu de igrijire antirid, il veti vedea in fiecare luna, pe primele locuri probabil, sunt dependenta de el, este micul meu secret.

* L'OREAL GLAM BRONZE - pudra mea bronzanta castigata la giveaway-ul lui Ami. O folosesc aproape zilnic, ori pe post de blush, ori ca pudra bronzanta. Imi place enorm de mult culoarea, seamana cu bronzul meu natural, iar particulele care reflecta lumina sunt extrem de fine, finish-ul este natural si cuminte.

* BLUSH ORIFLAME - CLASSIC ROSE - este al doilea blush pe care l-am folosit in luna iunie. Este mult mai sclipicios decat L'Oreal, insa foarte potrivit nuantei tenului meu. Au fost la un moment dat in catalog trei nuante din aceast fard de obraz si imi pare foarte rau ca nu am cumparat-o decat pe aceasta pentru ca este un produs de top Oriflame, rivalizeaza cu cele mai bune blush-uri pe care le-am folosit eu vreodata.

* MASCARILLA ANTI-EDAD LUXE CAVIAR, ORQUIDEA NEGRA - este masca mea antirid folosita luna aceasta. Este foarte puternic hidratanta, contine caviar si orhidee neagra. Imi place foarte mult pentru ca are o putere foarte mare de penetrare a pielii, astfel incat nu mai este nevoie sa indepartez excesul cu un disc demachiant, pur si simplu este obsorbita integral de piele.

* BOURJOIS - PASTEL ROUGE - este al treilea blush pe care l-am purtat in iunie. De fapt l-am folosit foarte mult pe post de fard de pleoape. Este un rosu-caramiziu, cu particule fine dar foarte intense de sclipici si cu miros foarte puternic de parfum ieftin ( ignor asta, ce sa fac ) . Ma enerveaza ca este foarte prafos si concentrat si trebuie sa folosesc foarte, foarte putin produs, este destul de greu de aplicat ( dar ignor si asta pentru ca imi place mult de tot culoarea, creeaza un minunat contrast complementar cu ochii mei verzi ).

* CREION DE BUZE SEVENTEEN - precum am spus intr-un post anterior, folosesc foarte mult creioanele de buze, acesta este oranj puternic si il folosesc in combinatie cu creioanele de la Flormar.

* FARDURI DE PLEOAPE MONO - doua farduri pentru pleoape : galben si portocaliu, intense si perfect mate. Le voi face un review in curand.

* SEXY MOTHER PUCKER - gloss de buze cu efect de volum, l-am folosit si luna iunie, insa in mai aproape ca nu mi-a disparut de pe buze. Imi place efectul, mirosul dulceag, nivelul de hidratare, rezistenta indelungata.

* PENSULA PUDRA ORIFLAME - o pensula buna, am luat-o la 20 de lei din catalogul precedent, imi place, e destul de moale, nu ii cad perii si face ceea ce ar trebui sa faca o pensula pentru pudra, o consider o investitie buna.

10 comentarii:

  1. sexy mother pucker rullz..am avut vreo 3:) de fapt 4 cred:)) its amazing. de unde ai luat masca cu caviar?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, draga mea, imi pare bine sa te revad. Masca am luat-o din Palma de Mallorca, cand am fost in vacanta. Imi place sa achizitionez produse cosmetice ale marcilor locale din tarile pe unde ma duc (bine, sunt putine la numar :P, dar incerc sa ma tin de obicei ), mi-am mai luat cateva produse, insa aceasta masca si inca una de par mi-au placut cel mai mult. O voi prezenta si pe aceea la un moment dat.
    pupiciiiii!! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Great favorites! I really want to try the sexy motherpucker! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faine monourile de la Beauties Factory :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar, Iulia, imi plac culorile foarte mult, desi portocaliul se vede denaturat in poza, de fapt este mult mai intens in realitate...

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte dragute fardurile mono! Eu am un quad Flormar cu un portocaliu la fel, intens, corai si imi place foarte mult acum vara.

    Pup XOXO

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, Sense, probabil ca stii, fardurile le-am luat de pe http://cosmetic-style.ro/index.php?x=produse&id_c=141, cu 6.5 lei bucata, sunt extrem de ieftine si in realitate sunt mult mai mari ca dimensiune decat ma asteptam eu.
    Si mie imi plac produsele Flormar, o sa ma uit si eu la fardurile lor, mi-ar placea si un portocaliu sidefat...
    pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. those colours look amazing, especially the eyeshadows :-)
    xx

    http://nanakkii.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. ador sexy mother pucker..iti face niste buze superbe:X

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai mare dreptate, pentru mine, care am buze subtiri, clar se vede diferenta si unde mai pui ca e si foarte hidratant si rezistent pe buze...

    Merci de comentariu! PUP!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!