"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 7 iulie 2011

mini review mini crema Solutions - Avon

Buna fetelor,

Luna trecuta am castigat o crema de la Avon – Solution pe blogul Oanei. Denumirea completa a ei este Solution – youth minerals day – energising day cream. Nu am postat nimic pana acum, deoarece am vrut sa o folosesc o perioada de timp pentru a-mi putea face o impresie despre ea.



PE PROSPECT SCRIE:
Crema are la baza un complex de minerale care energizeaza tenul pe tot parcursul zilei. Liniile fine si ridurile sunt diminuate vizibil.
Pielea arata si se simte revitalizata.
Contine SPF 20 care protejeaza tenul de efectele nocive ale razelor ultraviolete.
Hipoalergenica. Noncomedogenica. Contine Oxibezona.

PAREREA MEA:
In primul rand vreau sa specific faptul ca de doua luni si ceva folosesc serul antirid de la Flavo-C, astfel incat orice crema pe care o aplic pe fata este complementara acestui tratament. Asa cum nu am renuntat la utilizarea serului in cazul cremei mele obisnuite de fata dermocosmetice, asa nu m-am oprit nici in acest caz.
Astfel, crema Solution este o crema potrivita tenului meu ( in general am nevoie de o crema hidratanta si cu efect antirid ).
Este foarte usoara si proaspata, nu incarca tenul absolut deloc, intra extrem de bine in piele ( mult mai bine decat ceea ce am folosit eu pana acum ), are un miros placut, delicat, se simte o senzatie de uniformizare a tenului dupa aplicare si creeaza o foarte buna aderenta pentru aplicarea fondului de ten.
Am folosit-o ca baza de machiaj, dovendindu-se mult mai buna decat produsul meu folosit anterior ( baza de machiaj Giordani - Oriflame ).
Pe tot parcursul folosirii sale, tenul mi-a ramas hidratat in aceeasi masura ca si la crema folosita anterior, ceea ce denota ca face fata cu bine din acest punct de vedere. Tenul meu are tendinta sa se usuce pe anumite portiuni, iar daca crema nu este suficient de hidratanta, in cca 2-3 zile imi apar rugozitati pe orbraz si tample.
Nu pot sa va vorbesc despre calitatea acesteia de a trata ridurile, deoarece, eu sunt intr-un stadiu in care consider ca ridurile mele nu se pot diminua mai mult de atat si folosesc produsele antirid cu scopul de a preveni aparitia unora noi si intensificarea celor existente, asa ca nu pot decat sa afirm ca pielea mea nu a suferit nicio modificare negativa de-a lungul perioadei de folosire a cremei.
Un plus mare ii acord pentru factorul de protectie solara – SPF 20, crema dermocosmetica folosita anterior are SPF 15.
Minus ii acord pentru recipientul in care trebuie sa introduci degetele pentru a lua produs, desi majaoritatea cremelor vin astfel ambalate.
Daca Oana doreste sa faca adaugiri si sa ne aduca mai multe informatii despre acest produs, eu le primesc cu drag.

Multumesc Oana!
Va pup!

7 comentarii:

  1. I like the packaging! I want to try more avon :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc simona pentru review! :*:*:*. L-am postat si la mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare destul de buna crema:-? Poate o voi incerca pe viitor:d

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate nu stiu ce pret are in catalog, poate vine Oana cu informatii suplimentare!
    va pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu inca nu folosesc produse antirid insa ma gandesc cu groaza ca atunci cand va fi nevoie nici nu o sa stiu ce sa cumpar caci au aparut atatea creme,seruri,lotiuni s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu iti recomanda, Ela sa incepi sa folosesti de acum pentru zona ochilor, o crema antirid usoara, exista pentru fiecare categorie de varsta cate ceva, mai bine sa previi decat sa tratezi,vorbesc din propria mea experienta...

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am avut-o si mi-a placut. In general, imi cam plac toate din gama Solutions.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!