"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 7 iulie 2011

cosmetice KIKO

Buna fetelor,

Tocmai ce m-am intors dintr-o vizita scurta in Florenta, o excursie pe care o planuiesc de ceva timp si un vis pe care il port in mine de vreo 15 ani si pe care in sfarsit am reusit sa mi-l indeplinesc. Nu o sa va vorbesc despre asta, vreau doar sa va arat putinele cosmetice pe care mi le-am achizitionat din acest oras.
Initial nu am vrut sa imi cumpar absolut nimic, pentru ca a fost o mini vacanta cu buget redus, insa pana la urma am zis sa pastrez traditia de a incerca produse autohtone din tarile pe care le vizitez, astfel incat am gasit un magazin cu produse Kiko, cosmetice pe care nu le-am mai folosit niciodata, asadar s-au inscris in tipar.
La pret sunt cam echivalente cu cele de la Maybelline, insa eu am gasit gama rezistenta la transfer la reducere, astfel incat iata ce mi-am cumparat :

· fond de ten ULTRA DURABILE FOUNDATIONextra long lasting foundation with anti-age dna-reparing complex, moisturizing and lightening effect, spf 20 – este rezistent la transfer si se usuca foarte repede pe fata, astfel incat trebuie intins perfect din prima, are putere de acoperire medie spre mica, ceea ce nu ma prea incanta, inca nu m-am obisnuit cu el, trebuie sa il testez mult timp sa imi fac o parere exacta. Pret 5.90 euro.

· ruj mat nr. 11 este un roz pal, pe el scrie MOISTURIZING EFFECT LIPSTICK, insa mie mi se pare un ruj destul de rezistent, prea putin hidratant, motiv pentru care l-am si luat. Intr-adevar, nu imi usuca buzele, insa nici putere de hidratare nu are, mai degraba as putea spune ca este un ruj usor rezistent la transfer, exact asa cum imi place mie. Il consider o investitie foarte bune, imi place enrom de mult culoarea. Pret 2.00 euro.

· creion de buze nr. 200 – un roz – maroniu, mat, la fel, cu mare putere de rezistenta pe buze. Pret 1.90 euro.

· creion de buze nr. 203 – un oranj intens cu particule foarte marunte de sclipici. Il ador!!! Pret 1.90 euro.

· pensula pentru aplicarea fardului de pleoape ( aceasta este marca Yamamay ). Pret 2.90 euro.

· Creion de pleoape – LONG LASTING STICK EYESHADOW – nr.23 see green, waterproof, extrem hold up 8 hours– acesta l-am luat la insistentele prietenului meu, asa ca iar mi-am mai achizitionat ceva albastru ( este incredibil cate lucruri albastre am, pentru o persoana careia nu ii place aceasta culoare ). Este un stick albastru marin sclipicios, intens si foarte greu de dat jos, abia astept sa il incerc la strand. Pret 4.80 euro.

TOTAL : 19.40 euro. Merita, ce spuneti?




In poze port albastrul marin pe pleoaple si rujul roz pe buze.



Voi ati incercat cosmetice Kiko?
Va pup!!!

19 comentarii:

  1. Multumesc si mie imi place foarte,foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce nuante frumoase.Mai ales creionul albastru:x

    Sa le folosesti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Dedeea, abia astept sa vad cu ce te intorci tu pentru ca eu anul acesta nu am avut buget de cumparaturi...
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Waw Simona! Esti foarte frumoasa! Ai niste ochi superbi...

    Din pacate nu am avut ocazie sa testez Kiko pana acum.

    Pup XOXO

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult, Sense, nici eu nu am folosit pana acum marca aceasta, sunt la primele machiaje si inca nu mi-am format o parere definitiva, desi din punct de vedere al culorii imi plac absoult toate.
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fardul stick albastru imi aduce aminte de unul de la Oriflame (ca si consistenta), insa eu n-am mai gasit ceva asemanator de cand l-au scos pe acela din catalog.
    Imi plac cosmeticele pe care le-ai luat, iar de pretul mai mult decat rezonabil ce sa mai zic?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, Katyna, se pare ca este si de foarte buna calitate acest fard, il port de exact 12 ore si arata intact, sa vedem cum se comporta la demachiere, daca mai pot sa il dau jos :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Nuante rujului este superba!IMi doresc si eu unul la fel.
    Sa folosesti cu placere toate cosmeticele!
    Te pup!

    P.S:Imi plac cerceii! ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este, Ela, e foarte frumoasa,imi place cum se armonizeaza cu tenul meu. Avea vreo 3 nuante nude superbe, din pacate cu niciuna nu mi-a stat bine, ma imbatraneau prea tare, asa ca am ales roz din nou, dar nu imi pare rau...Imi place consisenta rujului, este destul de tare si imi permite sa depasesc un pic conturul natural al buzei fara sa se vada inestetic, asa ca sigur ti-ar placea si tie pentru ca am vazut ca si tu procedezi la fel...
    Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place foarte mult nuanta stick-ului! Iubesc albastrul... :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu ma impac asa de bine cu albastru, insa stickul acesta este grozav,,,asa de rezistent, il poti purta la strand fara nicio problema, rezita intact toata ziua...

    RăspundețiȘtergere
  12. Din cate stiu eu, nu se gasesc inca in Romania...sau cel putin eu nu stiu sa existe :(
    Daca descoperi cumva, te rog, sa imi zici si mie...:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Accesati kikoproductsromania.wordpress.com! Nu veti regreta!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!