"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 19 iunie 2011

ANIAN sau cum am reusit sa imi salvez parul de foarfeca

Povestea unui par degradat: 

        Povestea parului meu degradat, este una clasica, pe care, sunt sigura, ca majoritatea dintre voi o cunoaste, ma vopsesc de la 15 ani, am fost negru intens (abanos), negru cu reflexii albastre, roscatoranj - morcov, blonda apoi ( a trebuit sa ma decolorez ca sa ajung blonda, evident ) si la capitolul acesta am experimentat cam tot ce se poate, blond aluna, blond auriu, blond suvitat deschis, inchis, si apoi culori naturale apropiate de culoarea mea si apoi iar blonda, insa o varianta mai inchisa si tot asa pana parul meu a ajuns sa arate ca o matura uzata, lucru de asteptat, si atunci mi-am vandut sufletul meu chinuit de durerea pierderii a jumatate din podoaba capilara si de degradarea rusinoasa a ceea ce mai ramasese, cui?? Evident, PLACII DE PAR!!! 
In prostia mea, caracteristica tineretii, mi s-a parut ca am descoperit idealul in ceea ce priveste coafarea parului. Eram fascinata de felul in care dupa o singura alunecare a placii pe o suvita de par, aceasta se transforma dintr-o matura ciufulita, intr-un par fin, lucitor, asezat, aparent perfect sanatos…. Si uite asa am cazut in dependenta placii de par, o foloseam constant si nici nu imi inchipuiam cum ar fi sa ies din casa fara sa o utilizez inainte. Cunoasteti si voi nu?

       Mda, la un moment dat, am realizat ca parul meu arata de-a dreptul ingrozitor si ca au apus demult zilele in care il spalam, il uscam si puteam iesi afara la plimbare, la scoala sau chiar la o intalnire, ingrijirea parului meu devenise o corvoada si trebuia sa iau masuri in acest sens.
      Asadar am hotarat sa renunt la placa de par si la vopsirea pe lungime a parului, astfel am ramas cu un blond mediu, si am hotarat sa imi vopsesc numai radacinile, urmand ca de doar doua ori pe an sa-mi vopsesc tot parul pentru a-l uniformiza ( a fost foarte usor sa imi potrivesc nunata de la radacina cu restul parului, asta pentru ca pe piata exista o multime de nuante de blond, eu am ales una foarte deschisa pe care o tineam pe cap de la 5 la 15 minunte in functie de cat de mult imi doream sa se deschida culoarea si astfel parul meu era destul de uniform din punct de vedere al nuantei ).
       Evident ca acest lucru nu a fost de ajuns, am renuntat la balsamul de par si nu am mai folosit decat masti foarte hidratante, pentru par foarte deteriorat si uscat, insa efectul intarzia sa apara, asta pana cand am auzit de keratina pentru par si de minunile pe care le face ea. Mi-am comandat de pe un site keratina lichida si tratament hidroreparator pentru par extrem de degradat.


Cum a actionat Keratina lichida Anian: 

      Intr-adevar am simtit de la primele aplicari diferenta, parul devine mai asezat ca prim efect, probabil in primul rand, keratina invaluie firul de par cu un strat de protectie, mi-a redat luciul acela frumos, sanatos si incet, incet am reusit sa prind curaj sa ies afara cu parul liber, fara sa il prind, fara sa il ondulez, fara sa il sufoc cu tone de spuma si fixativ. La inceput foloseam din plin cristale lichide de la Kallos ca produs ajutator, insa dupa o perioada de timp nu a mai fost nevoie.


Cum a actionat Bifazicul hidroreparator: 

      Insa pentru mine, momentul cu adevarat deosebit a fost dupa ce am inceput sa folosesc solutia hidro-reparatoare, atunci am vazut rezultate cu adevarat remarcabile pentru parul meu. Ma simteam si inca ma simt ca si cand as iesi de la coafor dupa ce imi aplic aceasta solutie pe par. O pulverizez pe intreaga lungime, insist la varfuri, si il masez delicat, folosesc apoi uscatorul de par si gata, parul meu se intinde perfect, luceste, are greutate, tinuta. In momentul de fata nu mai folosesc absolut niciun produs de coafare ( fara spuma de par, fixativ, gel, ceara etc ).
iunie 2011
      
Aaa, si voiam sa va anunt ca sunt foarte mandra de mine, pentru ca pe data de 29 iunie 2011 se implinesc 5 luni de cand nu ma mai vopsesc deloc :p
Sper sa rezist cat mai mult timp, am luat decizia de a-mi redescoperi culoarea naturala a parului si mi-am propus sa raman asa pana la primele fire de par alb, atunci voi alege probabil din nou o nunata de blond.

    Am atasat cateva poze cu parul meu proaspat spalat, nu stiu cat de evident este efectul in aceste poze, insa decizia de a va povesti despre transformarea parului meu o constituie faptul ca mai nou toate prietenele cu care ma intalnesc ma intreaba daca am folosit placa de intins, ceea ce imi demonstreaza ca parul meu si-a revenit.

iunie 2011

Efectele si impresiile mele le-ati putut afla mai sus, astfel incat o sa transcriu etichetele:


Cum acționează ANIAN HAIR CARE – KERATINA LICHIDA

Contine ingredinete identice cu cele din structura parului, care actioneaza cu o intensitate cu atat mai mare cu cat parul e mai deteriorat. Actiunea sa revitalizeaza stralucirea matasoasa, naturala a parului, revigorandu-l si dandu-i volum, astfel incat sa arate radios si sanatos.



Cum acționează ANIAN HAIR CARE – HIDRO-REPARATOR

Balsamul instant bifazic intensiv hidro-reparator se foloseste exclusiv pentru parul foarte uscat sau deteriorat de agentii externi precum razele solare, coloranti, nuantatori, permanent, folosirea excesiva uscatorului de par, apa marina sau din piscina etc. Reda supletea si stralucirea parului. Actioneaza atat in interiorul cat si in exteriorul firului de par. 
Contine creatina, ceramide 3 care actioneaza in profunzime, agenti care imbunatatesc actiunea de refacere a parului, proteine estentiale din plante, un complex multiactiv care protejeaza si imbunatateste vitalitatea parului.


Mie, asa cum am mai spus mai sus, al doilea produs mi s-a parut mai bun, desi ovatiile multimii se duc catre keratina, pretul si cantitatea sunt mult mai bune la cel de-al doilea.
-------------------------------------------------------------------------------------

30.06.2011 LATER EDITAs dori sa revin cu cateva completari, triodeluxe.ro, site-ul care comercializeaza aceste produse a venit cu cateva informatii suplimentare dupa postarea mea, cu privire la cele doua produse : “Keratina lichida are rolul de a reface, regenera, insanatosi, parul degradat, iar tratamentul bifazic de a-l hidrata. 
Noi recomandam intotdeauna utilizarea, mai intai a keratinei lichide apoi utilizarea tratamentului bifazic, care este complementar. Dupa o perioada de tratament, parul se poate intretine cu tratamentele bifazice (4 tipuri).  Rezultatele sunt mult mai rapide cand cele doua tratamente sunt utilizate impreuna sau alternant, mult mai rapide decat utilizarea doar a unui tratament.”

"Utilizarea uscatorului este necesara din 2 motive:

1. Pentru a se prinde keratina pe firul de par.

2. Pentru ca alcoolul din compozitie sa se evapore. Astfel parul nu se usuca.

Se poate utiliza pheonul pana cand parul este uscat in intregime sau macar pana la o uscare aproape completa.

Se poate aplica keratina atat la radacina firului de par cat si in lungime, spre varfuri pentru cine are firul despicat.

Utilizare Bifazic + Keratina lichida:

Se recomanda un tratament de minim 2 saptamani cu keratina dupa care se pot alterna cele 2 tratamente. (o spalare keratina - o spalare bifazic).

Astfel parul nu se usuca, nu se imbacseste, nu are senzatia de greu, de incarcat.
Phoenul se poate utiliza in ambele cazuri."

      Intr-adevar eu am folosit mai intai kertina lichida si apoi bifazicul, de aceea am obtinut rezultate foarte bune, desi recunosc ca nu stiam acest lucru. Acum alternez cele doua produse, la o spalare keratina si la urmatoarea bifazicul. 



Toate produsele Anian le-am cumparat de AICI (click).


Articole pe aceeasi tema:


Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook sau pe google+ mi-ar fi de folos. De asemenea aștept feedback-ul tău în căsuța de comentarii, iar dacă dorești sa fii la curent cu noutățile, mă poți găsi pe instagram @vintagelooksimona

137 de comentarii:

  1. Ma bucur mult ca ti-ai impartasit experienta cu noi ! Parul tau arata minunattttt !!!
    O sa mi le comand si eu in curand :x , parul meu are nevoie de acelasi lucru ca si a tau.E blond si a inceput sa se deterioreze...
    Inca o data iti multumesc pentru impartasirea exprintei >:D<
    Esti o frumoasa !
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Your hair looks so great! <3
    Have a nice sunday.

    Britta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru decolorarea parului incercati COLOR OFF este un decolorant rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda , il puteti comanda la nr 0754921669, detalii:https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional

      Ștergere
  3. interesant,chiar prin ce ai scris aici m-ai facut sa vreau si eu produsele astea:D.Ma gandeam sa ma decolorez si mai mult ca sigur dupa ce fac asta o sa am nevoie de tratament.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea, cumpara macar unul dintre ele ds iti faci o idee despre cum reactioneaza parul tau, daca o sa cauti pe google despre keratina lichida, o sa vezi cate lucruri interesante o sa descoperi( exista si alte marci de keratina, mai scumpa si poate si mai eficienta ), este folosita si pentru intinderea parului, cica confera unui par rebel si aceasta calitate, fetele cu care am mai vorbit si au folsit acest produs au fost foarte multumite, din pacate bifazicul hidroreparator nu l-a mai folosit nimeni dintre cunoscute, ca sa vad daca imi este impartasita opinia...
    Eu iti urez bafta cu decolorarea, indiferent ce produs de vei alege, oricum vei avea nevoie de o ingrijire suplimentara...
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim de idee ! din pacate eu sunt dependenta de placa (inca).macar e bine ca o folosesc o data pe saptamana .Chiar o sa le incerc ! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. da,stiu ca o sa am,sper sa nu imi distruga parul,eu avandu-l fin si mai e si cam uscat de la mama natura,el fiind mai ondulat.Tu ai un par superb,ai mare noroc :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar sper, fetelor sa aiba si la voi acelasi efect si sa va refaca parul in totalitate, ideea e ca daca la mine a functionat, pentru ca al meu chiar era foarte deteriorat, cred ca sunt sanse sa mearga la toata lumea ...
    Va pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata foarte bine parul iar tu esti atat de frumoasa! :) Chiar nu ti-as da mai mult de 22 de ani. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. In primul rand nu pot sa trec cu vederea faptul ca imi place stilul tau de a scrie.
    Este "curat" si exact asa cum imi place mie: ordonat, convingator, desi postarea e lunga nu este deloc plictisitoare, expresiile in engleza folosite in mod abuziv lipsesc cu desavarsire etc etc.

    Apoi nu pot sa nu remarc cat esti de frumoasa. Parul chiar arata bine!

    In aceeasi situatie sunt si eu, incerc sa il las sa creasca natural de vreo 10 luni, insa il am foarte aspru si mai nou, se ingrasa si destul de repede/

    Chiar o sa incerc produsele astea, iar pretul lor mi se pare bun in conditiile in care si gramajele sunt pe masura.
    P.S: ca o sugestie...pasul de introducere al respectivului "cod" la finalul comentariului, este inutil d.p meu de vedere. Eu l-am scos

    RăspundețiȘtergere
  10. Cat de bine arata parul tau.....te rog frumos,spune-mi daca ai folosit ambele produse simultan.Nu m-am gandit ca sunt atat de accesibile ca pret aceste produse minune:)) kisses

    RăspundețiȘtergere
  11. @Anonim, eu am folosit prima data o sticla de keratina si apoi jumatate de sticla de bifazic ( se vede in poza ), insa cum am inca o sticla plina de keratina ma gandeam de acum sa alternez, la o spalare kertaina si la urmatoarea bifazic ( cred ca am uitat sa specific ca se aplica pe parul umed proaspat spalat )...
    sper sa-ti fie utile informatiile...pupici!! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. @yellow Jade, multumesc foarte mult pentru complimente. Te pup, este o draguta!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Katyna, ma bucur ca iti place stilul meu "narativ", chiar ma gandeam ca sigur nu o va avea nimeni rabdare sa citeasca toata postarea mea, oricum voi incerca sa fiu mai concisa data viitoare.
    In ceea ce te priveste, daca parul tau are tendinte de ingrasare, cred ca bifazicul nu iti este potrivit pentru ca incarca parul destul de mult, poate keratina aplicata doar pe lungime sau varfuri...nu stiu exact ce sa spun, eventual mai cauta informatii pe google sa vezi daca ti se potriveste si tie...
    te pup si multumesc pentru sugestii!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. chin mare...si eu am ..experimentat ..toate culorile...am ajuns la concluzia ca cel mai bine este cu o nuanta doua mai deschis decat naturalul...stie ea natura ce face !

    RăspundețiȘtergere
  15. @coco, exact asta este mai nou si expresia folosita de mine "stie ea natura ce face!" :P cel mai bine ma simt asa cu culoarea mea naturala. Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Vrei sa spui ca nu ti l-ai coafat deloc? Arata superb!!! Parul meu e putin ondulat, imi place mult sa-l port drept, dar nu reusesc nici cum sa-l fac sa stea asa.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu este coafat in niciun fel, este proaspat spalat si doar pieptenat, am aplicat pe parul umed solutia bifazica, am folosit uscatorul si l-am pieptenat, insa parul meu este drept, nu are nici macar o usoara tendinta de ondulare...am citit pe net ca ar intinde parul keratina, insa nu stiu cu certitudine...

    RăspundețiȘtergere
  18. Trebuie sa incerc si eu neaparat aceste produse:|
    Parul tau arata atat de bine si de sanatos.
    :x
    Poate le gasesc in Spania vara aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc, draga mea, sigur le vei gasi in Spania, eu le-am gasit la standul de cosmetice intr-un supermarket ( Mercadona cred ca se numea sau ceva de genul acesta, in Palma de Mallorca).
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  20. Simo, mi-am luat si eu keratina lichida, abia astept sa ajunga sa o incerc !
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  21. :d Sper din suflet sa simti si tu la fel de tare diferenta dupa folosire si sa-ti placa efectul... Te pup, sa ne tii la curent!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu folosesc keratina aceasta de cca un an de zile si nu am decat cuvinte de lauda, este un produs la care nu mai pot renunta, este sigurul produs care a reusit sa imi refaca parul meu blond deteriorat. Il recomand si eu cu toata increderea.
    Cei care il distribuie au avut stand si in Iulius Mall pana alaltaieri si m-am aprovizionat din nou cu keratina si in plus am mai cumparat si un gel de par, pentru prietenul meu, cu fixare ultra puternica, de care este extrem de incantat, este mai bun decat precedentul pe care il folosea L’oreal profesional care costa 45 de lei, acesta este 12 lei 250 ml si are si el in componenta keratina. Deci produsele acestea chiar sunt profesionale.

    RăspundețiȘtergere
  23. Arata sanatos parul si chiar pare ca a fost indreptat cu placa.Te felicit pentru ca nu mai folosesti nici un produs de coafare si mai ales pentru ca ai ales sa acorzi mai multa atentie parului!Ar trebui sa urmez exemplul tau pentru ca din ianuarie ma vopsesc si eu (rar ce-i drept insa tot se arae parul) si folosesc placa.Incerc sa nu abuzez insa chiar si asa tot sunt oarecum dependenta de ea pentru ca daca nu il indrept sau nu ii dau cu ceva pe el,are un aspect oribil (fara forma,electrizat,fara vitalitate...nu imi place deloc!).
    Inainte aveam parul atat de des si firul era puternic iar in prezent nu imi vine sa cred ca este al meu cand ma uit in oglinda!

    RăspundețiȘtergere
  24. Cunosc senzatia, Ela, si eu am avut impresia la un moment dat, ca nu mai port propriul meu par in cap, avea o cu totul alta textura, si cel mai rau este ca mi-a picat foarte mult,,,tocmai de aceea am luat decizia sa renunt la vopsea cat inca nu am fire albe de par.
    Fii pe faza, pregatesc o supriza in curand, care sper sa ve rezolve problemele asa cum mi s-a intamplat mie. :)
    Te pup si multumesc ca ai trecut pe la mine!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Cu mare placere!

    Si mie imi cade parul mult si incerc sa il ajut cu un sampon natural.

    Abia astept sa vad despre ce este vorba! ;;)

    RăspundețiȘtergere
  26. buna... am citit parerile tale despre aceste produse si sa stii ca m-ai convins :D in sec 2 mi-am si plasat o comanda ptr. aceste 2 produse. Vroiam sa te int cum se aplica mai exact.. am citit eu dar nu sunt sigura\ prima data se aplica keratina lichida sinapoi hidroreparatorul pe parul umed? se pulverizeaza sau pui o cantitate si o aplici pe lungimea parului?Cat timp a tb sa le folosesti ca s se vada un rezultat? ms si ast sa ma informezi mai mult, pupici

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna, Raluca, scuze pentru raspunsul intarziat, nu am avut acces la net cateva zile si nu am intrat deloc pe blog. Eu am folosit cele doua produse astfel : prima data un tub de keratina si apoi o jumatate de tub de bifazic (200ml) si acum la o spalare folosesc keratina si la urmatoarea bifazicul. Iti recomand sa procedezi si tu la fel, insa nu amandoua o data, alternativ la fiecare spalare. Dupa ce te speli pe cap, il tii putin in prosop sa se absoarba excesul de apa si apoi pulverizezi keratina pe toata lungimea parului si chiar si la radacina(e bun contra matretii) si apoi obligatoriu folosesti uscatorul de par.
    Bifazicul il aplic la fel, pe parul proaspat spalat, insa doar pe lungimea parului...
    Te rog sa-mi scrii daca mai ai nevoie de orice informatii, te ajut cu placere...
    Rezultate evidente am vazut cam dupa folosirea a jumatate de tub de kertina, insa de la primele folosiri am vazut o diferenta fata de alte produse, ceea ce m-a convins sa continui!
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  28. mersi.. o sa-mi fie de ajutor informatiile. eu mi-am comandat keratina si un hidroreparator.. nu mai aveau desta ca l tau si imi trimit ptr. par vopsit. Au zis ei ca e si mai indicat in cazul in care imi vopsesc parul. Eu intelesesem sa le dau pe amandoau pe par la o spalare. deci mai bn e sa folosesc keratina la o spalare si bifazicul la alta,nu?Pupicii

    RăspundețiȘtergere
  29. ...dupa experienta mea si dupa informatiile pe care le-am primit ulterior, eu asa iti recomand, sa le alternezi.
    Iti doresc bafta mare, speri sa iti fie si tie de folos!!
    pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Gata.. am primt produsele,sunt deja la a2-a utilizare :) la prima am palicat keratina ,acum bifazicul si asa o sa fac in continuare ..sa le folosesc pe amanadoua. dar am uitat sa te int un amanunt.. daca am inceput tratamentul asta il mai pot coafa cu placa ?:)

    RăspundețiȘtergere
  31. ...nu cred ca se poate intampla ceva, eu am folosit-o de vreo doua ori la o nunta parca, insa am incercat sa scap de obiceiul de a o mai folosi. Poate utilizand-o in continuare in acelasi ritm o sa obtii rezultate bune mai greu, dar poate incerci incet, incet sa te debarasezi de ea...
    bafta mare!! :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Mersi ..f prompta :* nu s renunta mom la placa ptr.k eu am parul pana la umeri ,filat si nu are greutatea necesara incat sa atarne drept si uniform si daca nu-i dau cu placa arata ca o un pamatuf ciufulit:)) macar as putea sa incerc sa o mai raresc.Pupici si n b.

    RăspundețiȘtergere
  33. Multumesc mult si eu! Din suflet! Postarea ta despre par (salvarea de la foarfece) mi-a deschis ochii.
    Parul meu chiar nu a avut un trai decent cu mine...
    Si abia acum am deschis ochii!
    Multumesc enorm! iar si iar!

    Pup back!

    RăspundețiȘtergere
  34. Draga mea, iti multumesc eu din suflet pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai spus, sper sa ai rezultate la fel sau si mai bune decat ale mele.Nu am avut curaj sa postez nimic despre niciun produs decat in momentul in care am fost absolut sigura ca functioneaza, de aceea eu am incredere ca ne vom recapata textura parului sanatos si puternic pe care il aveam inainte sa-l agresam cu tot felul de produse nocive. Eu nu ma mai vopsesc de jumatate de an si sunt atat de emotionata cand m-am reintalnit cu culoarea mea naturala, care nici nu mai stiam cum arata...port un permanent sentiment de nostalgie fata de parul meu bogat si sanatos din adolescenta...
    Va pup si bafta la giveaway, mi-as dori foarte mult sa castige cineva care are intr-adevar nevoie de produsele acestea.

    RăspundețiȘtergere
  35. Astept sa vad, daca nu castig la giveaway-ul organizat de tine [desi imi doresc din tot sufletul] imi achizitionez si eu produsele. Clar asta. Acum ma confrunt cu caderea parului. Cade cu suvita:(! M-am saturat.

    RăspundețiȘtergere
  36. Precum am spus, eu chiar sper sa castige cineva care are nevoie de aceste produse, insa soarta decide :P

    Si eu am avut probeleme destul de ingrijoratoare cu caderea parului, si am rezolvat-o cu Revalid (pastile), atat pentru mine cat si pentru prietenul meu a dat rezultate, ba chiar mi-a spus si coafeaza ca am multe fire de par regenerate, insa am inteles ca la alte persoane nu a fost prea eficient tratamentul cu Revalid...oricum, ca orice tratament trebuie sa te tii de el cateva luni, eu am fost constiincioasa, recunosc...
    Am citit in blogosfera ca tinctura de ardei iute ar da rezultate, mi-am cumparat si eu insa nu am apucat sa o folosesc...

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu am folosit produse Revalid, insa nu mi-au priit deloc. Tinctura de ardei iute o sa-mi achizitionez cand ajung in Iasi in Octombrie, pana atunci nu am de unde :(!

    RăspundețiȘtergere
  38. Depinde mult si de cauza caderii, la mine era sigur de la stres si de la alimentatia necorespunzatoate, tinctura de ardei sigur nu are cum sa-ti dauneze, este si foarte ieftina, deci merita incercata.
    Eu, din pacate nu mai pot folosi Revalid, nu mi-l mai suporta stomacul, mi-e foarte greata de la acele capsule asa ca va trebui sa ma reorientez cand va fi cazul...

    RăspundețiȘtergere
  39. Sper sa nu mai fie niciodata cazul!

    RăspundețiȘtergere
  40. Simona, spune-mi te rog, dupa folosirea produsului, trebuie neaparat folosit uscatorul? Eu nu obisnuiesc sa fac acest lucru..prefer sa-l las sa se usuce singur..

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna Scarlet, din pacate astea sunt indicatiile keratinei, pentru ca ingredientele sa se fixeze in firul de par este nevoie de caldura uscatorului, insa pentru bifazic nu este necesara,il poti lasa sa se usuce normal.
    Poti eventual sa dai la cea mai joasa treapta a uscatorului, in cazul in care doresti sa folosesti keratina...

    RăspundețiȘtergere
  42. Simonaaa. Acum vad ca esti din Timisoara. si eu tot de-aici.
    Eu te-am gasit cautand keratina lichida :))
    Sper sa ajung azi la Dm sa-mi iau si eu. ei au de la alta firma. sper sa fie la fel de buna ca cea care o folosesti tu.
    Si mie-mi cam pica parul, dar din alte motive.
    Foarte binevenit-explicit-convingator rewieul tau. si tu foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  43. Multumesc foarte mult,draga mea. Chiar acum vin de la DM :P, insa nu m-am uitat sa vad daca o au pe stoc.
    Dupa ce o folosesti, te rog mult sa revii pe blog cu impresii, sunt curioasa cum este acest produs, eu am mai folosit inca una de la o alta firma, insa nu mi-a placut, pe cea de la DM insa nu am folosit-o.
    Te pup, ma bucur ca ai gasit blogul meu! :)

    RăspundețiȘtergere
  44. Si eu ma bucur. si eu ma bucur.
    Astept sa vina sotul meu de la servici sa ma duca cu copiii la DM din Real.
    Intre timp m-am mai plimbat printre scrierile tale. Desi spui ca albastrul nu e culoarea ta preferata sa sti ca iti sta foarte bine in albastru ;)

    RăspundețiȘtergere
  45. :p Mulumesc tare mult, probabil instinctiv stiu de ce o aleg mereu...mi se pare ciudat oricum, este culoare predominanta in lucrurile mele ( haine, accesorii, cosmetice etc )...

    RăspundețiȘtergere
  46. Deci.
    Mi-am cumparat-o dela DM din Real.
    Sambata noaptea ma uscam cu uscatorul in timp ce toti din casa dormeau. N-am mai folosit uscatorul de asta iarna.dar daca o fost musai...
    Asa am fost multumita de cum sta pe par. Ti-am zis parca ca eu am parul diferit de al tau. E cret, brunet, uscat si lung. Nu e deteriorat, doar imi pica mai mult.prin asta trec toate mamicile.
    Revenind.. am avut senzatia ca imi intinde usor buclele. dar dupa 2 zile parca si-a revenit. mai vad eu pe parcurs..
    Ce nu mi-a prea placut e lista de ingrediente.
    Oricum azi plec in vacanta din nou. Cand ma intorc o s-o folosesc si imi dau cu parerea mai mult. Poate scriu si la mine pe blog un review despre keratina asta. desi.. am atatea de scris ca nu stiu cand o sa-i vina si ei randul :)
    Ne mai "auzim" ;)

    RăspundețiȘtergere
  47. am folosit si eu produsele aceste,am keratina si bifazicul hidronutritiv.din pacate le-am folosit timp de 1 o luna sa zic,nu am vz niciun rezultat si din pacate am renuntat la ele...poate nu sunt potrivite pt parul meu.te pup

    RăspundețiȘtergere
  48. Imi spui si mie ,te rog, care sunt ingredientele keratinei lichide de la Anian?

    RăspundețiȘtergere
  49. @Anonim, imi pare tare rau ca nu ai obtinut niciun rezultat, daca vrei sfatul meu, eu as zice sa nu renunti, la inceput si eu foloseam cristale lichide pentru ca putea iesi din casa, era foarte infoiat,plin de "norisori", incet-incet insa nu a mai fost nevoie. Alte persoane au obtinut rezultate imediate, mi-ar parea rau ca la tine sa nu aiba niciun efect...insa, evident ca este posibil si acest lucru, suntem atat de diferiti, dupa cum spuneam. In aceasi situatie pot sa spun ca ma aflu eu acum, folosesc un produs foarte, foarte laudat de toata lumea si nu pot sa cred ca la mine chiar nu da niciun rezultat,cat de mic...sunt tare frustrata, insa continui sa il utlizez, poate, poate...

    Te pup, daca mai ai de gand sa le folosesti, sa ne mai spui si noua daca intr-adevar nu se vede niciun rezultat nici dupa mai mult timp de folosire...

    RăspundețiȘtergere
  50. @Georgiana, am atast si doua poze cu ingredientele celor doua produse, daca cumva nu intelegi ceva, te rog nu ezita sa ma intrebi si-ti voi scrie ingredientul in comentariu...
    De asemenea,daca te intereseaza si gama Gliss cu cheratina pe care o testez in prezent, sa stii ca la prima postare gasesti, la fel, poze cu ingredientele fiecarui produs.
    Sper ca ti-am fost de folos, o zi buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  51. Hmm..dupa ce am terminat de citit postul tau am stat putin pe ganduri. Am avut si eu o perioada de folosire a placii intensiv iar parul meu inca nu si-a revenit. Cred ca de un an nu mai folosesc placa si totusi parul meu se toaca foarte rau la varfuri si cade foarte mult.(inainte de placa nu aveam nici macar un fir de par tocat). Cred ca o sa-mi comand si eu aceste doua produse pentru ca m-am saturat de taiat varfuri si dupa cateva zile sa observ iar multe fire tocate.
    Felicitari parul tau arata foarte sanatos :*

    RăspundețiȘtergere
  52. Draga mea, multumesc frumos pentru compliment, din pacate parul meu nu mai arata asa de bine in prezent, daca o sa citesti posturile mai noi, am renuntat la aceste produse cat timp am testat gama Gliss ultimate repair, iar parul meu a suferit foarte mult, s-a deshidratat si s-a uscat, acum am reinceput sa folosesc bifazicul, merg sa imi tai varfurile pentru ca sunt compromise definitiv si incerc sa il rehidratez asa cum ar trebui...
    Produsele acestea chiar se potrivesc parului meu, dupa ce am reinceput sa le folosesc, incepe sa isi revina, insa mai am de lucru...

    In curand voi testa si o masca de par din aceeasi gama, in momentul de fata nu am decat masca Gliss care trebuie inlocuita, evident...

    Te pup si numai bine iti doresc, daca te decizi sa o cumperi,sper sa te ajute gama aceasta exact asa cum iti doresti tu...!!!

    RăspundețiȘtergere
  53. Simona ai un par superb...dupa ce am citit postarea ta si ce a "Boutiqe-lui cu minuni" am hotarat sa imi iau si eu aceste doua produse...ma astept la rezultate surprinzatoare,dat fiind faptul ca parul meu este destul de degradat.
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  54. Draga mea, iti doresc succes maxim in intreprinderea ta. Sper sa folosesti si codul de reducere de 10%.
    Te pup si te astept cu marturii despre eficienta produselor!

    RăspundețiȘtergere
  55. Super postarea,te-am gasit cautand pe google despre keratina lichida." Rezultatele sunt mult mai rapide cand cele doua tratamente sunt utilizate impreuna sau alternant, mult mai rapide decat utilizarea doar a unui tratament.” Cum e mai bine sa le folosesc? Impreuna am citit in comentarii ca nu-i indicat,de fapt ai spus si tu.nici nu stiu cum sa fac ca sa isi faca efectul.Ce ma sfatuiesti?Eu am parul ff despicat,probabil de la placa,pheon,vopsit,etc.cam tot ce ai spus tu in postare.P.S Mi-am tuns si vreo cativa cm buni din par ca sa incep tratamentul cu cele 2.Ms,anticipat.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna, ma bucur si eu ca m-ai gasit :P
    Nu este contraindicat sa le folosesti impreuna, adica la aceeasi aplicare, insa sa ai grija ca nu cumva sa iti incarce parul prea tare, ele separat nu au efectul acesta, te pot asigura, insa cred ca isi fac mai bine efectul separat. Este parerea mea personala. Pana la urma fiecare descopera modul sau propriu de a le folosi, dupa cum i se potriveste mai bine.
    Eu te-as sfatui sa folosesi o perioada de timp numai keratina, asa ca tratement intensiv si apoi sa incepi sa introduci si cel de-al doilea produs si la o spalare unul si la alta cel de-al doilea. Insa tu vezi cel mai bine cum ti se potiveste tratamentul parului tau. Important si obligatoriu este sa folosesti o sursa de caldura pentru fixarea ingredientelor in firul de par.

    Eu am renuntat la perioada la ele, pentru ca am testat si o masca de par Anian si am vrut sa vad ce efecte are fara alt produs reparator, insa peste vreo doua saptamani voi reincepe acelasi procedeu,o data keratina si o data bifazicul.

    Sper sa iti fie de folos si postarea mea, precum si produsele in cauza si nu ezita sa imi pui orice alta intrebare, in masura in care pot, te ajut cu mare placere.

    Aaa, si fii atenta la balsamul si masca de par pe care le folosesti, sa nu cumva sa-ti ingreuneze procedeul de refacere.
    Bafta mare!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  57. Hmmm,zi-mi te rog exact procedeul ca m-ai pus in ceata cu masca de par;)) Samponare,dupa masca,astept sa se usuce parul in prosop 2 min,dupa il dau cu keratina un timp cum m-ai sfatuit si dupa timpul asta cat am folosit keratina,sa apoi sa folosesc cel de-al doilea pridus?Apropo,dupa ce ma dau cu keratina pot imediat sa-l coafez cu peria si pheonul?Iar cand voi pune bifazicul in par trebuie sa renunt la masca mea obisnuita?Ca sa-ti faci o idee ma spal cu sampon profesional de la Londa si masca de par de la Massima si asta profesionala

    RăspundețiȘtergere
  58. Eu nu le folosesc pe amandoua la aceeasi spalare, dupa cum spuneam nu scrie niciunde ca ar fi contraindicat, insa eu nu am incercat, ma spal cu sampon, masca de par, eu stau de obicei cca jumate de ora cu masca in par (infasurat in prosop), limpezit, stat cu parul in prosop ca si tine, apoi aplicarea keratinei pe toata lungimea parului inclusiv pe scalp, insist la varfuri si imediat dupa uscat cu feonul, atata timp cat are o sursa de caldura poti sa il coafezi cum vrei si cu ce vrei.
    La urmatoarea spalare procedez la fel numai ca folosesc bifazicul in locul keratinei.
    Tu le poti incerca pe amandoua o data, eventual imi spui si mie ce efect a avut, mie mi-e frica nu il incarce prea tare...nu stiu ce sa zic.

    Ziceam doar sa ai gija la masca de par, sa fie una potrivita tie, eu cand am folosit Gliss(gasesti postari pe blogul meu despre testarea Gliss)parul meu a aratat ingrozitor si nu dadea nici bifazicul rezultatele cu care eram obisnuita din cauza samponului si a mastii Gliss...dat fiind faptul ca produsele tale sunt profesionale, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji... :)

    RăspundețiȘtergere
  59. Am uitat sa specific, ca nu trebuie sa renunti la niciun obicei legat de felul in care iti intretii parul, cu atat mai mult la masca de par, produsele acestea sunt lichide, imbraca firul de par intr-un strat protector, insa nu pot inlocui masca de par, continua cu aceleasi produse, completeaza numai rutina de ingrijire cu unul dintre cele doua sau cu ambele...

    RăspundețiȘtergere
  60. Key,ms mult pt.raspunsuri.Am sa fac o luna tratament doar cu keratina si dupa incep o spalare keratina si o spalare bifazicul si gata.Pt ca imi este si mie frica sa nu-l incarc prea tare,mai ales ca ambele produse sunt fara clatire.Dupa o luna iti spun eventual pe mail sau aici daca a avut efect pozitiv ca si la tine.Zi faina:*

    RăspundețiȘtergere
  61. Multumesc frumos, iti doresc bafta mare, sper din suflet sa aiba si la tine acelasi efect, te astept cu impresii...
    Numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna!La balsamul bifazic hidro-reparator dupa ce ma dau pe par,si la asta trebuie sursa de caldura pt. fixarea ingredientelor in firul de par sau nu-i neaparat la acest produs?

    RăspundețiȘtergere
  63. Emma, nu se specifica pe el lucrul acesta, desi am vazut ca are si el in componenta keratina, insa intr-o proportie mai mica. Eu folosesc in ambele cazuri uscatorul de par, este singurul lucru mai "nociv" la care nu am renuntat, nu imi place cum mi se aseaza parul fara uscator...dar precum am spus, din cate inteleg eu nu este necesara o sursa de caldura...
    Sper sa te ajute produsul! :)

    RăspundețiȘtergere
  64. buna Simona :)
    am descoperit blogul tau cautand pe net pareri despre cheratina lichida, iar articolul tau m'a convins indubitabil sa'mi achizitionez ambele produse de care spuneai mai sus :D
    insa, intrand pe site-ul celor de la anian, am descoperit pachetul urmator : crema pentru indreptat parul+ cheratina lichida .
    crema asta pentru indreptat parul ma tenteaza rau de tot intrucat am un par partial ondulat si il vreau drept :D , dar nu am gasit review-uri nicaieri despre acest produs . se poate folosi acasa sau sa chem o prietena sa ma ajute la aplicare ? stii ceva despre acest produs ?
    ms frumos si imi place tare mult stilul si blogul tau :D
    pups . Ana-Maria

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna, Ana-Maria, intr-adevar nu am vazut nici eu inca nicio bloggerita care sa fi testat crema de indreptat parul, am citit si eu acum indicatiile de folosire si se pare ca seamana oarecum cu cele ale unei vopsele de par. Inteleg de ce m-ai intrebat daca este nevoie de ajutor. Sincera sa fiu, chiar nu stiu nimic despre acest produs, precum ai vazut in poze eu am parul drept si nu cred ca vreo alta bloggerita sa il fi primit pentru testat.
    Pe site scrie ca este nevoie de un ajutor in aplicare, insa eu iti recomand sa intrebi pe site cel mai bine, sa stii absolut tot ce te intereseaza despre acest produs. Poti folosit formularul de contact de aici : http://triodeluxe.ro/index.php?route=information/contact, vei primi cu siguranta foarte repede raspunsul dorit. Eventual intreaba si cat de radicala este indreptarea, cat te va tine ca durata in timp.

    Oricum esti sigura ca vrei sa il indrepti? Eu asa de mult mi-as dori sa il am ondulat :P

    Multumesc foarte mult pentru apreciri, ma bucura mult cuvintele tale frumoase. Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta in aceasta problema, insa daca mai ai nevoie de orice fel de informatie, nu ezita sa ma intebi...

    Bafa cu cele doua sau trei produse !!! :)

    RăspundețiȘtergere
  66. uau ;)) cata promptitudine :D
    multumesc mult, blogul tau chiar este o sursa de inspiratie . iti voi urma sfatul si revin cu amanunte :D
    pupici.Ana-Maria

    RăspundețiȘtergere
  67. Multumesc frumos, abia astept impresiile tale, pupici! :) Te astept!!

    RăspundețiȘtergere
  68. Am inteles.Am crezut ca e musai sa folosesti uscatorul ca la keratina lichida.Eu cand nu am chef sa il aranjezi cu peria si pheonul sau vin obosita acasa il las sa se usuce normal si a doua zi il prind frumos si cam asta-i ;)) Ms frumos pt rasp.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  69. Sa ne auzim cu rezultate bune, te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna!Ti-am citit postarea ,am citit si comenturile,insa,cand te dai cu keratina pe par vad ca dupa e neaparat uscatorul de par.Cum trebuie de facut...se usuca cu pheonul asa un 5 min cat sa fie zvantat?Sau trebuie uscat pana se usuca parul complet ca sa se fixeze ingredientele in firul de par?Te intreb pt ca uneori n-am chef sa ma coafez cu peria si pheonul,mai ales cand ma apuca cate o lene:D

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna Mihaela, eu de obicei stau cu prosopul in cap cca 15 minute ca sa absorba surplusul de apa si apoi folosesc uscatorul de par si nu e nevoie sa insist foarte mult, adica mie mi se usuca foarte repede si de obicei nu il las pana nu e complet uscat, dar nu cred ca dureze mai mult de 5 min. Nu folosesc perie sau altceva.
    Din ceea ce am auzit de la alte fete, fara uscator nu reactioneaza la fel de bine pe par, acum poti sa testezi si tu si sa vezi diferenta, eu recunosc ca am respectat toate instructiunile de folosire.

    RăspundețiȘtergere
  72. Nu stiu daca m-ai inteles.Dupa ce ma dau eu cu keratina spre ex pe par,e necesar sa ma usuc complet pe par cu pheonul,adica sa fie uscat uscat ca sa isi faca keratina efectul?Sau pot da 5 min cu pheonul in par cat sa se zvante,fara sa'l usuc de tot cu pheonul mai ales cand nu am chef sa'l fac cu peria,nu vad rostul sa il usuc complet daca nu ma coafez.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  73. Mihaela, nu cred ca daca procedezi asa uneori, keratina nu si-ar face efectul, ceea ce voiam eu sa spun, este ca eu l-am uscat complet de fiecare data si nu l-am testat in felul acela, poate efectul nu este cel mai bun sau complet, insa daca il usuci asa uneori nu cred ca ar fi inutila folosirea...insa pe flacon nu se specifica acest lucru si,cum am spus mai sus, stiu doar ca nefolosind o sursa de caldura nu are efect, ramane cel mai probabil sa ne spui si tu parerea ta, daca te hotarasti sa o cumperi si sa o testezi si in acest mod...
    Sper sa iti fie de folos si sa aiba acelasi efect minunat si la tine...
    pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  74. Utilizarea pheon-ului este necesara din 2 motive:
    1. Pentru a se prinde keratina pe firul de par.
    2. Pentru ca alcoolul din compozitie sa se evapore. Astfel parul nu se usuca.

    Se poate utiliza pheonul pana cand parul este uscat in intregime sau macar pana la o uscare aproape completa.

    Se poate aplica keratina atat la radacina firului de par cat si in lungime, spre varfuri pentru cine are firul despicat.

    Utilizare Bifazic + Keratina lichida:
    Se recomanda un tratament de minim 2 saptamani cu keratina dupa care se pot alterna cele 2 tratamente. (o spalare keratina - o spalare bifazic).
    Astfel parul nu se usuca, nu se imbacseste, nu are senzatia de greu, de incarcat.
    Phoenul se poate utiliza in ambele cazuri.

    Pentru alte nelamuriri va stam la dispozitie.

    RăspundețiȘtergere
  75. Multumesc frumos pentru completari, le voi adauga si in postare ....

    RăspundețiȘtergere
  76. @Triodeluxe Pt bifazic nu-i musai utilizarea pheonului nu?Isi face efectul daca nu ma usuc cu pheonul?Sau trebuie sa folosesc pheonul macar sa zvant parul?Simo poate ii intrebi tu pe cei de la Triodeluxe mai repede ca as vrea un rasp zilele astea:D :*:*

    RăspundețiȘtergere
  77. Gata, am pus intrebarea pe Triodeluxe, asteptam raspunsul!! :)
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  78. Raspuns Triodeluxe: "Nu este necesara utilizarea phoenului. Se poate aplica atat pe parul umed dar si pe parul uscat dar curat, dupa spalare si uscat in prealabil.

    Bineinteles daca se utilizeaza phoenul keratina din continut da un randament mai mare. Dar cantitatea de keratina in produs nu este foarte mare."

    Sper ca ti-am putut fi de folos.
    Pentru orice alte intrebari, nu ezita sa ma intrebi!

    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  79. Ms mult de rasp:*:*:* Sarbatori fericite iti doresc si sa ti se indeplineasca toate dorintele;)

    RăspundețiȘtergere
  80. Multumesc frumos, iti intorc gandurile bune! Sarbatori fericite!! :)

    RăspundețiȘtergere
  81. Parul tau natural e drept sau ondulat?? Pentru ca arata absolut impecabil si ma intrebam daca mai folosesti placa :)

    RăspundețiȘtergere
  82. Parul tau natural e drept sau ondulat?? Pentru ca arata absolut impecabil si ma intrebam daca mai folosesti placa :)

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna, nu este ondulat deloc, este drept natural, iar cand este sanatos sta asezat si perfect intins precum in pozele de mai sus. Nu am mai folosit placa de mult timp, incerc sa o folosesc numai la evenimente speciale, daca e...

    Am avut ceva probleme de la produsele Gliss, insa acum si-a revenit si arata aproape ca in pozele de mai sus... :)
    Multumesc de vizita, o zi minunata! :)

    RăspundețiȘtergere
  84. Eu am folosit placa (si o folosesc in continuare) pentru ca parul meu nu are nici o forma.. dar de o bucata buna de timp m-am tuns scurt.. si acum vreau sa-mi creasca iar (nu stiu ce a fost in capu meu) .. si vreau sa stiu daca imi poti recomanda ceva pentru cresterea rapida a parului :D :*

    RăspundețiȘtergere
  85. Desi nu am incercat, stiu ca exista la Favisan un sampon pentru accelerarea cresterii parului, costa 8-10 lei, eram si eu interesata la un moment dat si am cautat si acela era singurul produs pe care l-am gasit eu pentru cresterea parului. Nu stiu daca functioneaza, insa poti incerca, pretul nu e mare deloc si rau sigur nu are cum sa iti faca, produsele Favisan sunt foarte bune. Il poti gasi la orice plafar, farmacie naturista etc...
    Sunt curioasa sa imi spui si mie daca functioneaza sau daca ai gasit alta metoda care da rezultate! :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  86. Ok.. multumesc frumos.. o sa te anunt sigur :* Sa ai o seara faina :*

    RăspundețiȘtergere
  87. salut, eu am gasit blogul tau intamplator... insa am mai gasit un site unde se vinde un fel de ser cu keratina concentrata care scrie ca se adauga in sampoane la folosire normala. aici e linkul:http://sideris.ro/nuratin-solutie-tratament-par.html mi-ar fi de folos o parere de a ta. mersi anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, am vazut si eu acea keratina vegetala de ceva timp, insa nu am incercat-o. Ca sa fiu sincera, dupa ce am patit cu parul nu demult nu prea mai sunt asa deschisa sa incerc orice, desi recunosc ca eram tentata de acest produs.
      Am vazut insa ca o alta bloggerita l-a comandat si il foloseste, o poti intreba pe ea ce efecte i-a produs, pana acum nu am vazut un review special al acesteia pe blogul ei, insa poti sa discuti tu cu ea, aici e link: http://tomaaurora.blogspot.com/2011/12/comanda-elementalro-d.html

      Sper ca iti va fi de folos.
      Pupici! :)

      Ștergere
    2. iti multumesc mult pentru sfat. imi place mult blogul tau. si mai interesant e ca pot afla raspunsurile care le am direct de la tine :D succese. =(^.^)=

      Ștergere
    3. Multumesc frumos pentru aprecieri, sper sa gasesti si alte subiecte interesante si de folos aici. Te mai astept!

      O zi minunata iti doresc! :)

      Ștergere
  88. Keratina lichida vegetala = proteina din grau
    La un sampon de 200-250 ml se foloseste jumate de sticluta.
    In 6 saptamani si 2 flacoane de sampon am terminat sticluta. :)
    Da stralucire parului, firul e mai gros. Nu am sesizat modificari substantiale.
    Efectele sale dispar dupa 4-5 spalari.

    RăspundețiȘtergere
  89. buna ziua . am si eu o nelamurire , nu am inteles ce trebuie sa se comande pt un par deteriorat de la vopsire si decolorare . se pot folosi toate 3 produse odata, cum ar fi keratina lichida , bifazic hidroreparator si masca par regeneratoare ? va rog mult sa mi raspundeti si mie . Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, eu in momentul de fata folosesc masca regeneratoare si keratina lichida si se impaca bine amandoua pe parul meu, o alta bloggerita spunea insa ca nu ii place efectul cand le foloseste impreuna, ci doar separat, insa eu cred ca depinde mult si de nivelul de deshidratare al parului.

      Nu am folosit niciodata si bifazic si keratina la aceeasi spalare, nu stiu cum se comporta pe par, le-am folosit doar alternativ, la o spalare bifazic si la alta keratina.

      Va recomand, ca sa nu incarce parul, eventual masca repair and protect (este o masca normala cu clatire) si keratina la o spalare si bifazicul la cealalta spalare, poate fiind foarte deteriorat accepta ambele tratamente concomitetend in cadrul aceleasi spalari fara sa-l incarce, insa nu va pot spune cu certitudine.

      Nu stiu in ce masura am reusit sa va ajut, insa va doresc bafta si rezultate cat mai bune! :)

      Ștergere
  90. buna,ce parere ai depsre crema de intins parul de la anian?eu am parul ondulat si ma tenteaza acest produs dar nu am auzit prea multe despre el!ms mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, din pacate nici eu nu stiu nimic despre acest produs, a fost mai sus o fata care a mai intrebat de el, insa nu stiu daca l-a folosit pentru ca nu a mai revenit cu impresii... Din pacate chiar nu te pot ajuta pentru ca nu am cunosc nicio alta bloggerita care sa il fi testat ca sa te trimit spre blogul ei... :(
      Daca vrei insa informatii generale despre produs, nu ezita sa intrebi direct pe site, sigur ti se va raspunde prompt, insa mai mult nu stiu ce sa zic...

      Te pup, o zi buna! :)

      Ștergere
  91. De multa vreme tot "aud" laude la adresa produselor Anian si cred ca nu vorbeste lumea degeaba :) Eu tot caut ceva impotriva caderii parului. La partea cu lungimea, nu e problema la mine, il tund destul de des :) PS: Stiu ca nu e obiectul postarii, insa ai niste ochi superbi! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, am citit multe pareri potrivit carora keratina ar fi rezolvat si problemele legate de caderea parului, din pacate la mine nu a avut si acest efect, ci doar mi-a rezolvat si prevenit problemele legate de deteriorarea acestuia. Poate si la tine va avea un efect pozitiv la fel ca la restul fetelor.
      Eu am folosit foarte mult timp Revalid capsule cu rezultate foarte buna, iar in prezent capsule de gelatina.

      Te pup!

      Ștergere
  92. si eu folosesc produse anian si pot spune sunt de nota 10,insa keratina lichida inca nu am folosit.o desi imi doaresc foarte mult!acum sigur o voi comanda!multumim ptr review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, ma bucur ca iti plac si tie produsele, sigur nu vei fi dezamagita de keratina.
      Te pup, multumesc pentru comentariu! :)

      Ștergere
  93. keratina lichida e un fel de tratament de intindere a parului ? il poate arde?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahh, nu, cum ai ajuns la concluzia asta? Sub nicio forma, in postare scrie ca are ingrediente similare cu cele ale structurii firului de par, nu este un tratament pentru intinderea parului, ci pentru repararea acestuia. Nu arde parul, din contra il protejeaza de factorii nocivi (placa de par, uscator), il hraneste si ajuta la refacerea acestuia...
      Daca doresti sa afli mai multe, te invit sa citesti postarea mea de mai sus si daca mai ai nelamuriri, nu ezita sa ma intrebi...
      O seara buna! :)

      Ștergere
  94. draga Simona,tocmai am terminat de citit aceasta postare si am o mica nelamurire.Si eu folosesc de vreo 3 saptamini keratina lichida si totusi nu vad mari rezultate,vad ca parul meu este mai ordonat dupa keratina,insa il simt ca o matura si ca fanul uscat.Oricum eu trebuie sa merg si la coafor sa tai ce-i mort pt ca ma enerveaza,dar pina atunci as vrea sa incerc acel balsam bifazic care mi se pare o solutie buna pt reparare.Am vazut ce par frumos ai dupa utilizarea acestor doua produse si as vrea sa incerc si eu.Nelamurirea mea e urmatoarea:cand pui balsamul acela inainte de keratina?(asta inainte de a alterna cele doua produse,pt ca am inteles ca la inceput le foloseai pe amindoua in acelasi timp).Scuze pt introducerea prea lunga si iti multumesc pt toate postarile,dar mai ales pt aceasta care mie imi e de real folos.O seara frumoasa,Neta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Antoaneta, in primul rand sa stii ca desi fetele din blogosfera au vazut rezultate foarte rapide in urma folosirii keratinei lichide, la mine, in prima faza a durat ceva pana sa se observe o schimbare, asta pentru ca parul meu era foarte deteriorat. Asadar eu sper ca in timp sa se vada si la tine si sa-ti fie de folos. Si eu am taiat cate putin din el, incet-incet pana am eliminat partea cea mai uscata si deteriorata, insa nu a trebuit sa fac schimbari drastice in ceea ce priveste lungimea parului.

      In ceea ce priveste bifazicul, sa stii ca eu nu am folosit niciodata cele doua produse impreuna, am folosit un flacon de keratina si apoi am inceput bifazicul si abia atunci am observat rezultate remarcabile, adica chiar nu am mai avut nevoie de niciun produs ajutator ca parul meu sa arate bine. Nu te sfatuiesc sa nu le combini pentru ca multe fete procedeaza astfel, trebuie sa gasesti tu cea mai buna varinata pentru parul tau, altele folosesc numai bifazic si sunt foarte multumite, altele doar keratina, unele le alterneaza sau le folosesc impreuna... Eu sper doar sa obtii si tu rezultatele dorite.

      Te pup si bafta mare iti doresc! :)

      Ștergere
  95. citisem multe articole de acest fel, dar al tau m-a convins sa le cumpar; acum astept sa vad rezultate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, si eu citeam blogul tau acum :))) Ce tare :P
      Mirela, eu chiar sper sa ti se potriveasca produsul si sa ai rezultatele dorite. Eu o folosesc de vreo 3 ani si sunt extrem de multumita si nu am de gand sa renunt la ea, desi sa stii ca nu a dat rezultate din prima, ci am avut rabdare si multa perseverenta... :)
      Sper sa iti fie ok, te pup! :)

      Ștergere
  96. da, mi se confirma teoria ca placa provoaca dependenta parului.. o folosesc de 3 ani si mi se pare ca parul meu arata ingrozitor daca nu o folosesc..uitandu-ma la poze mai vechi totusi, cand nu stiam de existenta placii aveam parul mult mai drept.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu in sfarsit am reusit sa scap de ea, o tin mai mult de decor in dulap, anul acesta nu am folosit-o deloc de exemplu :P

      Ștergere
  97. Folosesc profusul de ceva timp, insa l-am descoperit si cumparat acum vreo 2 ani , intr-un hipermarket din Spania. Pretul lui a fost de 6,5 Euro. :-) E ok produsul, dar nu asa de ok precum te astepti sa fie dupa ce folosesti keratina. cel putin pt mine nu a fost un WOW, dar a fost un.. Oo! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, depinde mult de problemele fiecarui par in parte, zic eu.
      Eu o folosesc de mai bine de 3 ani, acum am parul aproape integral reparat si nu mai vad nici eu efectul wow, insa la momentul acela, cand era distrus am obtinut rezultate foarte bune.
      Cand am fost in Spania mi-am luat si eu de rezerva mai multe flacoane, eu l-am gasit mult mai ieftin :P

      Ștergere
  98. Mersi pt sfat ! Si eu am avut acelasi peripetii cu parul sa nu mai zic ca am avut nuantator gri pe par super decolorat si a iesit verde am avut aproape un infard :))) m-am spalat cu clor pe cap sa elimin verdele si mi s-a facut parul verde fosforescent dupa care m-am tuns si am purtat sapca 2 luni astacand aveam 18-19 ani...... Parul meau acum la 30 de ani e castaniu inchis o data la 2 luni folosesc nuantator castaniu inchis cenusiu fara oxidant si amoniac .... Si ma spal pe cap doar cu balsam fara siliconi . Parul meu e stralucitor sanatos samd iti recomand spalarea parului cu balsam fara substante care se termine cu one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, tu chiar ai avut o experienta dramatica. Eu nu am fost tentata niciodata de nuantatoare pentru ca am luat parte oarecum la experienta unei prietene (prin liceu) care a ajuns si ea verde si mi-a trecut pofta. :P
      Si eu la ...un pic peste 30 de ani, sunt tot castanie la par, insa nu mai folosesc niciun fel de colorant. Am zis ca ma abtin pana la primele fire de par alb, dupa aia as incerca henna sau ceva de genul, nu stiu... :P

      In ceea ce priveste mastile/ balsamurile cu siliconi, eu pot sa spun ca imi plac foarte mult. Nu sunt mare fan siliconi pe ten, insa in ingrijirea parului, mi-am dat seama ca imi plac mult mastile care contin ingrediente de genul.

      Te felicit pentru felul in care ai ales sa-ti ingrijesti parul! :)

      Ștergere
    2. Ah, am uitat sa te intreb, ce fel de nuantator folosesti mai exact? Daca imi poti spune...

      Ștergere
  99. Buna ... ti'am citit articolul si de indata am comandat,pentru inceput keratina ..de abia astept sa o folosesc :D As avea si eu o intrebare :o3 am vazut o poza in care ai parul cret superb ..cum reusesti sa'l faci ...as vrea si eu dar am incercat cu spuma si nu prea mi'a iesit ..poate pentru ca nu prea stiu cum sa o folosesc ..Daca ai putea sa ma ajuti ;;) pupici :* sper sa scap si eu de placa .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Loredana, sper din tot sufletul sa ai parte de aceleasi rezultate bune pe care le-am obtinut si eu cu keratina lichida.
      Intr-adevar in ceea ce priveste parul cret pe care l-ai mai vazut prin poze, il fac cu spuma de par: folosesc Intesa, mi se pare cea mai buna pentru ceea ce vreau eu sa obtin, o intind pe par intr-o cantitate generoasa astfel incat parul sa fie umed dupa care incep sa impletesc foarte strans parul (intr-o coada sau doua maxim). Secretul e sa fie foarte stransa impletitura. Dupa aceea, pentru ca parul meu e intins si se increteste f greu, mai pulverizez putin fixativ Taft peste coada impletita. Dorm cu ea/ele asa si a doua zi il desfac si arata ca in fotografii. Seara il umezesc cu apa si il impletesc din nou, repet asta cam de doua-trei ori, dupa care parul se imbacseste si trebuie sa-l spal.
      Sper sa-ti iasa si tie, daca mai ai nevoie si de alta lamuriri, nu ezita... :)

      O seara frumoasa, pupici!!

      Ștergere
  100. Unde pot gasi produsele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe site-ul Triodeluxe: http://www.triodeluxe.ro/index.php?route=common/home

      O seara placuta! :)

      Ștergere
  101. buna, eu am parul lung, este sub bust si am vazut ca varfurile sunt spicuite, cam 5 cm:( si sunt in dubii..sa ma duc sa imi tai 5cm din par?sau sa imi comand produsele Anian?eu am acasa din gama Kallos masca,balsam si untratament din gama Gliss[pe care o tot laudau bloggeritele)dar varfurile sunt inspicuite si se vede urat.Tu ce imi recomanzi?Sa imi tai varfurile si sa folosesc produse pt a preveni varfurile despicate?:(Sau se pot "trata"cu diferite fiole, produse, etc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, merci frumos de vizita, din pacate varfurile despicate nu prea au sanse de a-si reveni. Le mai poti pacali putin cu uleiuri pentru hidratare si keratina lichida care se lipeste de firul de par si umple golurile determinate de desprinderea cuticulei de pe cortex, insa evident nu il repara in adevaratul sens al cuvantului, asa propunerea mea este sa-i tunzi partea degradata. Poti sa procedezi ca mine, in sensul ca eu am facut-o treptat, putin cate putin pentru ca ar fi trebuit sa tund o foarte mare parte din par si nu eram pregatita pentru masuri asa radicale. Poti tunde doar vreo 2-3 centimetri prima data si dupa ce mai creste putin poti tunde si restul. Din pacate la un moment dat tot va trebui sa scapi de partea aceea si plus de asta, va urca tot mai sus.
      Foloseste uleiuri peste noapte sau cu cateva ore inainte sa te speli pe cap. La mine nu prea a functionat cand aveam partul foarte degradat, insa acum, cand varfurile sunt mai mult uscate decat degradate obtin rezultate foarte bune. Dupa spalate varfurile arata foarte viguroase. Bineinteles folosesc si keratina de fiecare data.
      Alte tratamente minune sa stii ca eu nu cunosc, din ceea ce am folosit eu, nimic nu a dat rezultat, keratina a fost singura care imi conferea aspectul acela de par sanatos, dupa fiecare aplicare si asa am putut sa tai din par putin cate putin.

      Iti doresc o duminica frumoasa in continuare si numai rezultate bune! :)

      Pupici!

      Ștergere
    2. Multumesc frumos pt raspuns!

      Ștergere
  102. buna fetelor...va rog sa ma ajutatiii cu sugesti:(((. eu miam decolorat parul 2 ori si imediat la o zi la-m vopsit..apoi dupa 2 zile alta vopsire...vroiam blond. NU mai vreau in viata mea..acum parul meu e distrus de tot, la ultima spalare imi tremurau mainile de frica cand am vazut cat cade..nu exagerez jumate din par e dus..Acum plang de doua zile mie frica sal desfac din coc sa nu cada tot..ce mar putea ajuta?anian?tratament cu keratina..mar ajuta?va multzumesc muuuult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, draga, nu stiu exact cat este de deteriorat e parul tau, ma gandesc ca ti se rupe din cauza substantelor agresive din vopsea si decolorant, nu iti cade din radacina, nu?
      Ai putea sa incerci cu keratina Anian, insa nu cred ca o sa vezi rezultate de la primele utilizari, ci ca si mine, dupa ceva timp. Important este ca pe toate perioada folosirii, stagnezi deteriorarea, firul e mai plin si pare mai sanatos. Incet, incet poti taia cate putin din ele, pana mai elimini din partea arsa,,, Foloseste, de asemenea masti de par cu silicon, ca sa nu ti se incurce parul la spalat. :)
      Bafta mare iti doresc!

      Ștergere
  103. iti multzumesc foarte mult de sfaturi , incurajare si de rapiditate...nu imi cade de la radacina ci de la 2 centimerti de scalp se rupe efectiv...poate o sa raman cu parul periutza:(..iti multzumesc inca odata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, sper ca nu.
      Am mai vazut un caz de genul, cand eram in liceu, eu am decolorat si vopsit si repetat procedeul la o colega si tot la fel, a inceput sa i se rupa parul, suvite intregi. Din pacate nu mai imi amintesc cum a procedat, daca s-a tuns de unde i se rupea sau nu...
      Al meu se rupea usor la vafuri, nu era asa de deteriorat, eu sper din suflet sa rezolvi ceva. Nebunia asta dupa blond ne-a distrus parul tuturor. Si eu dupa ce am patit-o, sa vezi ce multumita sunt de castaniul meu natural :P

      Bafta, pupici! :)

      Ștergere
  104. Pana in luna martie cand am decis printre lacrimi sa ma tund am avut si eu parul pana la fund, blond natural. Anul trecut l-am ondulat si vopsit in prostie pana mi-a cazut mai mult de jumatate si s-a ars ingrozitor. Era des, blond si extrem de lung. Dupa ce m-am tuns,fiind foarte degradat, am inceput sa ii fac masti cam o data la 2 zile.Toate sperantele mi s-au naruit dupa ce am primit din Germania o masca de 60 de euro, marca Marlies Moller[ Pashmisilk Care Silky cream mask] care nu mi-a ajutat absolut deloc paru; sunt de parere ca pana si balsamurile garnier de 7 lei , pe care le detest atat de mult ar fi facut ceva in plus. Ma bucur ca am gasit blog-ul tau, dorinta mea arzatoare de a avea din nou un par bogat si lung ma pune pe ganduri in legatura cu aceste produse si cred ca le voi achizitiona.Momentan am aplicat o masca L'oreal total repair, voi vedea dimineata efectele.Tu ce alte produse de ingrijire a parului mai folosesti ?
    App. esti foarte frumoasa :) Alle

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alle, esti o scumpa, iti multumesc mult pentru aprecieri! :) Cat despre par, ce sa mai zic, te inteleg perfect, marea partea dintre noi am trecut prin asta, din pacate. Dezamairea cu masca o cunosc si eu pentru ca in perioada in care parul meu arata oribil am primit si eu o gama completa pt ingrijire profesionala si Franta si eram sigura ca o sa ma ajute, din pacate insa nu s-a intamplat asa. Eu am avut mare noroc cu keratina, insa m-am si disciplinat, adica nu am mai folosit ondulator, placa si produse de styling, plus ca nu m-am mai vopsit. Acum nu mai am nicio problema, nu am scapat inca de partea vopsita, e mai uscata si nu arata la fel de bine ca parul natural, insa sunt multumita.
      Aici am prezentat toate produsele pe care le folosesc in prezent: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2012/12/despre-keratina-lichida-anian-dupa-3.html
      Daca te hotarasti sa iti comanzi produsele Anian, eu sper din suflet sa aiba si la tine aceleasi rezultate, sunt multe fete multumite de produse, insa evident ca mai sunt si exceptii, nu la toate functioneaza in acelasi mod.
      Sa ai bafta! O seara frumoasa! :)

      Ștergere
  105. Mie mi s-a terminat aseara masca ''minune'' si astazi am fugit disperata sa imi cumpar alta. De Gliss am promis ca nu ma voi mai apropia[si pentru parul meu sunt niste produse absolut useless] asa ca mi-am luat L'oreal fiindca stiam ca am mai folosit si ca e buna.Se gasesc cumva si in magazine aceste produse Anian sau se pot comanda doar pe net?Mi-ar fi mult mai usor si mai rapid sa le achizitionez din magazin.Oricum, am auzit multe lucruri pozitive despre aceste produse, in special despre acea keratina minune :)). Va fi ceva nou pentru mine, eu fiind obisnuita doar cu mastile.Le pun pe par seara si a doua zi le spal, indiferent de cat ar trebui lasata in mod normal.N-am prea folosit chestii leave-in, si asa sunt nevoita sa imi spal parul in fiecare dimineata :( fiindca se ingrasa ingrozitor de repede si nu stiu ce sa ii mai fac.

    RăspundețiȘtergere
  106. Bună! Am si eu aproximativ aceeasi poveste ca a ta, doar ca finalul nu coincide :)) In sensul ca eu abia acum m-am hotarat sa caut pe net keratina lichida, la sfatul unei colege si am gasit postarea ta. M-am vopsit de la 15 ani nuante de negru - abanos, albastrui etc, apoi nuante de roscat, ulterior l-am decolorat si am avut o nuanta de mov, apoi l-am facut negru inapoi. Rezultatele au fost un dezastru, iar placa era folosita zilnic, ba chiar de 2-3 ori pe zi. Nu ieseam de casa fara sa o folosesc. Acum parul (daca nu il usuc cu difuzorul) sta ca o matura si nu vreau sa mai folosesc placa pentru a-l indrepta. Nu m-am vopsit de un an si jumatate deloc si am folosit placa ft ft rar. Cred ca de vreo 5 ori intr-un an si jumatate. Dar varfurile arata ingrozitor si nu mai reusesc sa il cresc, pt ca tot ce creste, trebuie sa tai. Am aceeasi lungime de .... muuuuult timp. As vrea sa folosesc keratina anian, pentru ca am vazut la tine efecte WOW :D Dar trebuie sa iti spun ca parul meu este undeva mai jos de umeri si e ft filat. Ba mai mult, am doua scari imense pe care vreau sa le aduc la acelasi nivel. Mi-ai recomanda keratina anian?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Intr-adevar experientele noastre cu parul coincid perfect, pana si referitor la faptul ca nici tu nu-l mai vopsesti si nu mai folosesti placa de par, decat ocazional.
      Precum ai citit mai sus, eu am obtinut rezultate foarte bune cu keratina, pe care o folosesc si in prezent. La fel si alte fete pe care le cunosc personal sau doar virtual, de aici din blogosfera, asa ca nu pot decat sa sper ca vei obtine si tu aceleasi efecte benefice, in cazul in care te vei hotari sa o comanzi. Nu pot sa garantez pentru reusita, deoarece fiecare este diferit si este posibil ca ceea ce functioneaza la cineva, la altcineva sa fie inutil si invers, insa experienta mea este una pozitiva si nu pot decat sa iti doresc si tie acelasi lucru. :)
      Iti mai sugerez sa folosesti pe langa eventuala keratina si un ulei (precum sunt cristalele lichide de la Kallos) pentru varfuri, dupa uscare, potoleste putin firele rebel si varfurile par mai "cuminti", deasemanea foloseste multe uleiuri vegetale (cocos sau argan) pentru varfuri, inainte de spalare. In felul acesta nu va fi nevoie sa-l tunzi asa de repede.
      Iti doresc numai rezultate bune! :)

      Ștergere
  107. Iti multumesc frumos pentru raspuns! Am mai gasit pe net tot un tratament cu keratina, care indreapta parul si il lasa matasos si lucios. Eu as vrea sa il am drept, evident fara placa, dar si sanatos. Ai auzit si tu de tratamanetul acesta? Tu cum faci de nu il mai indrepti? Eu am mult natural in el si mi se umfla pur si simplu :(

    RăspundețiȘtergere
  108. felicitari,ai facut o alegere foarte buna,o fata naturala este frumoasa,pe langa faptul ca ai parul frumos e si sanatos,aceeasi alegere am facut-o si eu,mi-am lasat parul natural,tratamentul cu keratina nu l-am incercat ,am citit diferite pareri despre el si trebuie sa il pun in aplicare.numai bine!:)

    RăspundețiȘtergere
  109. Buna.Am fost la un salon si am facut prima data tratament cu keratina anul acesta in februarie dupa ce in urma cu 9 lni cineva mi-a ars parul cu permanent.Acum o saptamana am facut din nou tratament cu keratina di pricina ca mi-am pus suvite si mi s-a ars parul.A iesit foarte bine.Recomand keratina.e super tare!

    RăspundețiȘtergere
  110. Helllppp!!
    Buna! Parul meu este mereu tocit, desi il tund. Nu folosesc placa si nici produse de styleing. Pot cumpara aceste produse si din magazine ? Ce sampon folosesti ? Masca? Balsam?

    RăspundețiȘtergere
  111. PArul tau arata superb! Eu ma decolorez de cativa ani si din acest motiv il port intotdeauna pana la umeri, si-a pierdut complet stralucirea. Sunt destul de sigura ca voi incerca si eu acest tratament.

    RăspundețiȘtergere
  112. Hi, just wanted to tell you, I loved this blog post. It was inspiring.

    Keep on posting!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!