"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 8 mai 2011

FlavoC - ser antirid cu vitamina C

Recunosc ca de mai bine de 3 ani, au inceput sa ma preocupe la modul cel mai serios produsele pentru ingrijirea fetei si am investit destul de multi bani in tot felul de produse, unele m-au dezamagit, altele m-au lasat indiferenta, iar unora am ramas fidela, de aceea ma gandeam sa ofer si altora idei si informatii despre produsele pe care le folosesc.

Pentru prima data va propun un ser antirid FlavoC, care nu se distribuie decat in reteaua de farmacii Remedia ( din cate am inteles eu ). Acest produs contine in cantitati foarte mari vitamina C si Gingko biloba, este recomandat atat pentru diminuarea ridurilor adanci, liniilor fine, cat si pentru prevenirea acestora, asadar din punctul meu de vedere este un produs pe care il poate folosi orice femeie indiferent de varsta in functie de nevoile pielii sale. Eu il aplic de 2 ori pe zi, dimineata inainte sa ma machiez si seara dupa curatarea fetei. Efectul este aproape instantaneu, de aceea am fost asa de incantata de acest produs inca de la prima utilizare. Liniile fetei se destind pur si simplu, fata devine mai luminoasa, pielea e vizibil mai neteda, mai supla si isi recapata elasticitatea.

Serul are 15 ml, costa in jur de 60 de lei si trebuie folosit in maxim 3 luni de la deschidere, dupa care isi pierde proprietatile, eu am folosit mai mult de un sfert intr-o luna si jumatate si, deci, cu siguranta imi ajunge 3 luni, in conditiile in care il aplic pe toata fara, inclusiv zona ochilor ( da, este practic si un produs eye contur ), insa nu il aplic pe gat.
Daca mai doriti si alte informatii legate de acest produs, astept intrebari.

20.06.2011 : Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, se pare ca am apreciat gresit durata de folosire a acestui produs, astfel incat in conditiile in care il aplic pe toata fata de doua ori pe zi, imi ajunge exact doua luni. Va rog sa luati in calcul aceasta informatie. Pret 60lei/15ml.

PROSPECT
Ser cu vitamina C sub forma levogira 8%
Extract de Ginkgo Biloba 30%

Radicalii liberi distrug ADN-ul celulelor cutanate si grabesc apoptoza celulara. Elastina si colagenul cu structuri alterate produc pierderea elasticitatii cutante favorizand aparitia ridurilor. Pentru intarzierea acestui proces este necesara aplicarea locala de agenti antiradicali liberi si antioxidanti.

EFECTELE BENEFICE ALE VITAMINEI C:
Acidul ascorbic actioneaza asupra sintezei triplului helix de colagen. De asemenea stimuleaza productia de colagen prin cresterea nivelului de ARN-m al colagenului tip I si III si cresterea timpului de injumatatire al reverstranscriptazei.
Folosit la persoanele tinere Flavo-C preintampina alterarea elastinei si colagenului cu un profund efect anti-imbatranire.
Folosit la persoanele in varsta stimuleaza sinteza lanturilor poli-peptidice cu formarea de noi punti de legatura in molecula triplului helix. Rezultatul este disparitia ridurilor.

AVANTAJELE FORMEI LEVOGIRE A VITAMINEI C:
Stabila in solutie apoasa pana la trei ani.
Penetrabilitate crescuta in tegument.
Mentine o concentratie constanta de vitamina C in tegument timp de 9 ore.
Mentinerea unui PH 2,9 - 3.

AVANTAJELE EXTRACTULUI DE GINKGO BILOBA:
Protector pentru vitamina C
Potenteaza efectele vitaminei C

INDICATII :
Prevenirea procesului de imbatranire al tegumentului ( efect anti - aging )
Protectie impotriva radicalilor liberi
Preoperator in cazuri de fragilitate capilara
Dupa expunere prelungita la soare.




                           VintageLook

48 de comentarii:

  1. nu stiam de acest produs...e interesant ! eu folosesc pentru conturul ochilor ulei de migdale si sunt foarte multumita...o sa caut si acest produs...imi place sa incerc tot ce este nou !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vreau sa incerc uleiul de argan, am vazut ca este foarte laudat, insa la Flavo C nu am de gand sa renunt atata timp cat o sa-mi permit sa il cumpar, tenul meu chiar arata mai bine dupa cateva luni de tratament.
    Uleiul de migdale te ajuta cumva si la diminuarea ceracanelor?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Simona, am ajuns pe blogul tau cautand info. despre acest ser. Chiar ma bucur ca ai scris despre el.
    Te-as intreba:
    1. ce tip de ten ai (eu il am mixt, predispus la acnee) si
    2. daca, cat timp l-ai folosit, ti-a influentat in vreun fel negativ tenul? sau din contra, cum spuneai tenul arata tot mai bine?!
    3. Am citit ca ar accentua punctele negre? ai obs. acest lucru?
    4. De cate luni il folosesti?
    5. Crezi ca as putea ca, seara, dupa ce-l aplic sa folosesc o crema cu proprietati exfoliante (are o PHA, o forma mai bine tolerata de AHA)? L-ai folosit si impreuna cu un astfel de produs?
    6. Ce crema aplici dupa acest ser dimineata, respectiv seara?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Dana, eu am un ten mixt cu tendinta de uscare si riduri de expresie, iar iarna se dezhidrateaza foarte tare. Nu am probleme cu acneea, insa pe nas si foarte putin pe obraji, porii imi sunt deschisi si mai fac puncte negre, dar in niciun caz nu am observat ca FlavoC sa imi accentueze problema aceasta.
    Serul il folosesc cam de la jumatatea lui aprilie, nu am avut niciodata nicio reactie neplacuta de la el, insa tenul meu nu este sensibil din acest punct de vedere, nu am avut niciodata probleme cu niciun produs ( trebuie sa specific asta, deoarece unele persoane au tenul mai sensibil ).
    Nu pot sa afirm ca mi-a diminuat ridurile pentru ca nu sunt foarte adanci, sunt normale pentru varsta mea, insa cu siguranta nu mi-au aparut altele si nici nu s-au intensificat cele deja existente.
    Efectul vizibil, pentru mine este destinderea fetei si iluminarea aceasteia, ca si cand ar sterge urmele de oboseala...
    Il aplic de doua ori pe zi, seara incerc sa nu aplic nimic dupa el, decat la cel putin o ora distanta si folosesc o crema hidratanta de noapte si crema pentru conturul ochilor Avene. Dimineata aplic imediat dupa ce il folosesc, aceeasi crema pt conturul ochilor si o crema de zi cu spf.
    Nu am folosit niciodata o crema exfolianta, insa sincera sa fiu nu cred ca as aplica-o dupa acest ser, nu stiu daca ar mai avea acelasi efect ( repet nu am cunostinte de dermatologie, pur si simplu eu nu cred ca as folosi ordinea aceasta ).
    Cel mai bine ar fi sa intrebi un dermatolog, ar fi pacat sa il folosesti necorespunzator pentru ca nu este chiar ieftin...
    Eu, daca te mai pot ajuta cu ceva iti stau la dispozitie cu cea mai mare placer...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Merci, Simona, pentru raspunsul prompt. De mare ajutor, caci sunt inca nehotarata daca sa-l achizitionez sau nu, avand in vedere pretul. La mine in oras l-am gasit la 68ron. Oricum, tind sa cred ca este un produs binevenit pentru ten si in timp, folosit in mod regulat, ar putea sa faca ce "promite" producatorul... iar daca aceasta nu se intampla, iata ca cel putin iluminarea tenului de care aminteai este un mare plus al acestui produs, zic eu. Una e sa aplici un iluminator si alta e sa vezi ca tenul e mai luminos,nu?:)

    Crema exfolianta o folosesc din cauza ca tenul meu e problematic si sper ca, in acest fel, sa evit aparitia sau inrautatirea acneei uneori prezenta. Tu nu cred ca ai avea nevoie de un astfel de produs... cel putin nu in prezent.

    Pot sa te intreb ce crema hidratanta de noapte/crema de zi cu SPF folosesti? Eu am probleme cu aceste creme, in sensul ca, din cele am testate in timp, atat cremele de noapte, cat si cele cu SPF peste 30 mi s-au parut prea "vascoase" pentru tenul meu problematic.

    De asemenea, as fi curioasa ce fond de ten folosesti in prezent si/sau iarna? Am cautat pe blog insa am gasit doar postarea despre fdt. Kiko... care in Ro. nu cred ca se gaseste.

    Merci inca o data pentru raspunsuri.
    O dupa-amiaza frumoasa in continuare!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dana, eu ti-as sugera inainte sa incerci FlavoC, dupa descrierea pe care mi-ai facut-o despre tenul tau, sa incerci uleiul de argan, si eu vreau sa mi-l comand sa il incerc pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el.
    Se spune ca si hidrateaza, dar ajuta si tenul cu probleme in acelasi timp.Aici poti sa citesti ce se spune despre el: http://www.organik.ro/uleiuri-si-unturi-naturale/uleiuri-si-unturi-cosmetice/ulei-de-argan-certificat-bio-50-ml-laboratoires-ineldea, iar de aici il poti comanda, pentru ca este cea mai ieftina varinata pe care am gasit-o eu: http://www.breslo.ro/Product/Ulei-de-Argan-Bio-presat-la-rece_323831
    Precum am spus, eu nu a folosit, insa dupa descriere are mult mai multi antioxidanti decat FlavoC, ar fi mai complex ca utilizare si mult mai ieftin, am de gand sa il testez, sper sa nu fiu dezamagita, insa si pentru tenul tau, dupa descriere pare perfect.

    Fond de ten eu folosesc in prezent: Vichy Normaderm ( acela este bun si pentru tenul tau, mai bun pt tine decat pt mine, dar imi place ca e f rezistent, acopera bine si elimina sebumul din zona T), Perfect Match de la L'oreal ( acopera bine, dar nu e la fel de rezistent de-a lungul zilei, nu matifiaza, insa e mai hidratant) si acela de la Kiko, mi-a placut de asemenea Colorstay de la Revlon si o sa mi-l iau data viitoare.
    Despre creme iti scriu mai tarziu cand ajung acasa, sa ma uit pe cutii sa vad exact denumirile.
    Ma bucur ca ti-am fost de folos, poti sa imi scrii si pe mail daca vrei sa pastram legatura: vintagelooksimona@yahoo.com, imi poti impartasi si tu experientele tale despre produse.
    Te pup si iti scriu si despre creme mai tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  7. ritualul meu de ingrijire:
    dimineata:
    - demachiere si tonifiere cu Balea apa de fata pentu ten uscat si sensibil,
    - aplicare FlavoC,
    - aplicare crema de fata Avene Hydrance Optimale SPF 20,
    - aplicare crema contur ochi Vichy Liftactiv Retinol HA,
    - unul dintre fdt descrise mai sus,
    - pudra Matte control - Oriflame sau Cover Girl ( este mai mult un fdt compact ),
    seara:
    - demachiere cu lapte demachiant Garnier Essentials,
    - toner Balea,
    - FlavoC
    astept macar o ora
    - crema contur ochi Vichy
    - crema de noapte Eucerin Hyaluron - Filler, insist mai ales pe gat, deoarece acolo am riduri accentuate, din cauza ca pana acum cativa ani aplicam crema doar pe fata ( stupid, stiu! ) si genetic sunt mai predispusa la riduri in zona respectiva.

    o data pe saptamana, imi exfoliez fata folosind in loc de scrub bicarbonat de sodiu, cea mai buna metoda incercata de mine, imi fac o masca din argila cu apa plata, si folosesc o masca foarte hidratanta pe baza de caviar si orhidee (am luat-o din Spania anul trecut)
    cam asta este... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Simona,

    Referitor la uleiul de argan, descrierea lui suna tare bine si e tentant, recunosc :)... insa nu m-am lamurit daca e potrivit tenului predispus la acnee. Cred ca pentru tenul tau, care nu are astfel de probleme, ar fi chiar potrivit.

    Cu uleiurile eu mai am o problema: nu prea stiu cum sa le folosesc si nici nu am inteles daca pot inlocui crema de noapte sau pe cea de zi... in sensul, daca pot fi folosite ca atare, doar ele sau trebuie amestecate cu alte uleiuri. Apropos, din cate am mai citit, acest ulei de argan e un ulei de baza, adica in el poti adauga uleiuri esentiale, acestea din urma fiind o categorie separata de uleiuri.

    Multumesc mult si pentru link-uri. Intr-adevar, are un pret maricel acest ulei... L-am gasit si pe alte site-uri de profil. Iata unul care imi place:
    http://sideris.ro/cosmetice-bio-organice-ten/creme/ulei-argan-bio.html

    Cunosti canalul You Tube al dermatologului N. Schultz? http://www.youtube.com/user/dermTVdotcom#g/u
    Are postari extrem de interesante din care putem invata multe.
    Dr. recomanda un produs cu antioxidanti seara, in special pe baza de vitamina C. De aici, tot citind online, am descoperit Flavo-C.:)

    Apropos, observ ca la farmacia TEI din Bucuresti (daca ai drum prin B.), Flavo C este 42ron:
    https://comenzi.farmaciatei.ro/cosmetice/flavo_c_ser_15ml-p10023300

    Se poate comanda si online, insa ajunge tot la 60ron cu transportul inclus. :(

    Referitor la fdt. Vichy, nu am incercat Normaderm, insa am AeraTeint a carui nuanta nu mi se potriveste 100%, desi il am in cea mai deschisa nuanta de la ei, opal. Insa, mi-a placut ca are pompita sticluta.:) Cred ca si la Normaderm au nuante intr-un nr. limitat... O sa-l am in vedere. Merci.;)

    Data viitoare, cand am intrebari, o sa-ti trimit direct mail, buna idee!;) Acum am raspuns tot aici, caci poate sunt si alte persoane interesate de discutie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac cremele pe care le folosesti, desi nu am avut ocazia sa testez vreuna, dar imi fac cu ochiul.;)

    Vichy Liftactiv Retinol HA trebuie sa fie un produs foarte bun, mai ales ca are in compozitie retinol. Ai observat o imbunatatire a texturii pielii din jurul ochilor de cand o folosesti?

    Iar cea de la Avene, Hydrance Optimale SPF 20 are un mare plus caci include un SPF maricel, iar textura cred ca e una lejera,nu?

    De crema de la Eucerin, Hyaluron - Filler esti 100% multumita? isi merita banutii? cum arata zona in care o aplici fata de perioada cand nu foloseai crema?

    Am citit si eu online despre scrubul cu bicarbonat de sodiu si chiar am incercat o data, insa am facut un fel de masca in care am pus si suc de lamaie si drojdie de bere. Efectul a fost: wow! :)
    Tu cum aplici bicarbonatul? Inainte de a-l aplica, faci si o baie de abur? iar dupa aplicare aplici masca amintita (btw-ce bine suna: caviar si orhidee:) ? sau direct o crema hidratanta?

    RăspundețiȘtergere
  10. ps: Simona, ai primit si raspunsul anterior? Acum cateva minute raspunsesem celui dintai comment din ultimele 2 postate de tine ieri dupa-amiaza, iar acum am raspuns la al doilea comment. Observ ca doar al doilea raspuns al meu apare pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  11. M-am logat cu blogger. C'est moi, Dana!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu, Dana, vad ca doar atat a aparut pe blog :(
    Nu stiu ce se intampla, am mai primit sesizari si de la alte persoane ca nu pot comenta la posturile mele uneori,,,nu stiu de ce :(

    Crema de fata de la Avene are o textura lejera, intra repede in piele, este o buna baza pentru machiaj (cel putin pentru mine ).
    Despre crema de la Vichy, nu stiu ce sa zic, nu am observat nicio imbunatatire, dar precum spuneam, nu ma astept de la nicio crema sa imi stearga ridurile deja existente, ideea e sa nu mi se intensifice, asa evaluez eu o crema. Din pacate in prezent, am o problema cu zona ochilor, in sensul ca mi-au aparut cateva zone cu piele uscat si mi s-a inflamat pleopa dreapta, cam in fiecare an patesc lucrul acesta, cred ca e de la aerul conditionat de la birou, dar voi merge la dermatolog sa vad cauza si am inceput sa ma dau cu ulei de migdale deocamdata...
    Crema de la Eucerin am luat-o dupa ce la un moment dat, anul trecut, dupa o perioada foarte obositoare din viata mea, zona ochilor imi arata foarte rau (cearcane negre, riduri intensificate) si de disperata ce am fost mi-am luat crema contur Hyaluron Filler si de la aceea chiar am obtinut efectele dorite.Ridurile s-au retras si pielea si-a regasit elasticitatea. Sper sa obtin aceleasi efecte si cu crema de fata, desi ridurile de pe gat sunt cam adanci.
    Baie de abur nu fac, pentru ca am cateva capilare sparte la baza narilor si nu este indicat. Ma spal cu apa calduta si imi frec pielea cu bicarbonat pur si simplu, mie imi place mult de tot efectul de curat, piele catifelata...
    Masca cu caviar este ca o crema foarte grasa care intra insa in piele foarte bine ( o fi doar la mine pentru ca e tenul uscat, nu stiu ) si nu mai este nevoie sa indepartez surplusul, desi asa scrie pe ambalaj...poate e pielea mea prea uscata si o absoarbe in totaliatea. Oricum mai am foarte putin produs, va trebui sa o inlocuiesc in curand cu altceva.

    concluzie, mie personal, din toate dermocosmeticele incercate, Eucerin mi-a placut cel mai mult, am folosit si lapte de corp, si creme de fata si de contur al ochilor si chiar un stick hidratant pentru buze, insa acum as vrea sa incerc si produse bio, unele sunt chiar mai ieftine decat dermocosmeticele mele...o sa va tin la curent :P

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi pare rau ca nu s-a trimis si primul comment ... scrisesem cateva randuri bune si niste link-uri.:)

    In rezumat, la ce scrisesem:
    Produsele bio ma tenteaza in egala masura :), insa eu ca nu am inteles daca, de pilda, uleiul de argan poate fi folosit simplu, in locul cremei obisnuite sau e doar complementar cremei... Apropos, am citit ca uleiul de argan e un ulei de baza, in care poate fi adaugat ulei esential, care e un produs usor diferit. Temerea mea in privinta uleiurilor , in general, e sa nu blocheze porii si implicit sa apara acnee... dar ma mai documentez in privinta lor.

    Am gasit uleiul de argan si pe site-ul sideris.ro:
    http://sideris.ro/sidhome/ulei-argan-pur-virgin-maroc.html

    sau aici:
    http://sideris.ro/cosmetice-bio-organice-ten/creme/ulei-argan-bio.html

    Oh, si te mai intrebam daca stii canalul de pe YT al dermatologului american N. Schultz : http://www.youtube.com/user/dermTVdotcom#g/u

    Intr-un filmulet vorbea despre importanta antioxidantilor si recomanda ca, de pilda, seara sa se aplice o crema cu antiozidanti, de preferat pe baza de vit C. De aici, tot cautand info. despre produse cu antioxidanti, am ajuns la Flavo-C.:)

    Merci si pentru recomandarea fdt.Vichy. Chiar am un fdt. de la Vichy, insa nu pe cel pe care-l folosesti tu, ci AeraTeint-ul. Mi-a placut ca are pompita.:) Totusi, nu ma impac cu nuantele acestor fdt. Am Opal, cea mai deschisa nuanta la AeraTeint, care imi este usor prea inchisa decat am eu nevoie. Cred ca e aceeasi problema si la Normaderm... o sa-l cercetez.:)

    Am postat tot aici si nu ti-am trimis mail caci m-am gandit ca poate mai e lume interesata de raspunsurile la intrebarile in cauza. Insa, data viitoare, de am nelamuriri, apelez la mail. :) E mai sigur... lipsa comment-urilor poate fi si din cauza site-ului. Am mai citit postari in care fetele se plangeau de probleme similare.

    Pup,
    O seara relaxanta!
    Merci inca o data pentru informatii.
    O sa cercetez si produsele Eucerin daca spui ca ti-a mers bine cu ele. Chiar as vrea sa gasesc si eu cateva produse, dar eficiente sa fie...daca tot dau un banut si sa nu mai fac prea multe experimente...Nu-i asa?!:) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  14. Simona, iar nu apare raspunsul la ce ai scris mai sus.:( L-am postat acum cca 1.30h. Acum am revenit pe blog si vad ca nu apare. Uita-te, te rog, daca e trimis mesajul ca spam.

    RăspundețiȘtergere
  15. Comentariul trebuie sa apara imediat ce i-ai dat "postare" , din pacate nu primesc si pe mail comentariile, chiar nu stiu ce se intampla. Daca vrei putem vorbi pe mail, acolo e mai sigur :p

    RăspundețiȘtergere
  16. Aparuse comentariul dupa ce am dat click pe "Postati comentariul", insa cand am revenit pe blog, acesta disparuse... scrisesem mult, probabil la mesaje lungi sunt erori.

    Nici nu mai stiu exact ce scrisesem:), insa retin ca iti spuneam ca ulei de argan am gasit si pe site-ul sideris.ro si ca acesta e un ulei de baza in care poti adauga uleiuri esentiale, care sunt o alta categorie aparte. Eu nu stiam acest lucru pana de curand. Totusi, nu am inteles daca un astfel de ulei poate inlocui crema de noapte/zi... si daca poate fi folosit ca atare... sau doar in combinatii?!

    Iti mai spuneam de canalul de pe YT al dr. N.Schultz : http://www.youtube.com/user/dermTVdotcom#g/u

    de unde am aflat de importanta antioxidantilor. Astfel am ajuns Flavo-C.:)

    Apropos, am vazut ca exista niste fiole Floritene cu retinol+vit.c+AHA... Le stii? m-ar tenta sa le testez.

    Am postat tot aici, poate sunt si alte pers. interesate de subiect. Insa, data viitoare, cand am o nelamurile, iti trimit mail.

    Pupici,
    Un w-end frumos!
    oh...sper sa apara postarea ...e a 3-a oara cand scriu.:)

    RăspundețiȘtergere
  17. oh, Doamne, saracuta de tine, de trei ori...:p

    voi analiza link-urile pe care mi le-ai trimis, am aflat si eu intre timp ca FlavoC ar fi recomandat dupa tratamentul peeling ce-l faci tu, asa ca daca e sa-l folosesti, mai bine asteapta sa termini tratamentul si dupa aceea poti sa il aplici de doua ori pe zi ca mine...insa o sa ma uit si eu la celelalte sa vad despre ce este vorba...

    Sa stii ca mi-am setat comentariile astfel incat sa le primesc si pe mail, asa ca sper ca, in cazul in care dispar de pe blog sa imi ramana pe mail si sa pot raspunde in mod normal... o sa vedem daca este ok asa....
    Te pup draga mea, imi pare bine ca ai ajuns pe blogul meu, putem face un schimb foarte util de informatii de ambele parti.. :)
    Week-end placut si tie!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Simona, un articol interesant despre uleiuri (ca tot vorbeam noi) :)
    http://ioanaginghina.blogspot.com/2010/11/uleiurile-esentiale-si-cele-vegetale.html

    Inca incerc sa inteleg cum functioneaza acestea, cum pot fi combinate etc. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acum, ca am terminat cu giveaway-ul asta, o sa incep sa ma uit la link-ul cu filmuletele ( cred ca stiu despre ce este vorba ) si celelalte link-uri pe care mi le-ai trimis si plus ce mai am eu pe lista :p

    M-am hotarat intr-un final sa incerc uleiul de argan si untul de shea, trebuie numai sa dau comanda undeva...sunt curioasa si de efectele acestora, vezi si tu cat sunt de laudate.

    Tu cum mai esti cu tratamentul? Da rezultate?
    Poate imi povestesti experienta ta odata, pot sa iti fac o postare speciala, tu ai un tip de ten, din cate mi-ai povestit, cu care se identifica foarte multe fete pe care le-am "intalnit" prin intermediul blogului...
    Ar trebui sa imi povestesti si tu ce produse ai folosit si ce efecte au avut asupra ta... :)

    RăspundețiȘtergere
  20. tot dau ocol pe aici , abia astept sa-mi cumpar si eu flavo asta.....sa vad ce si cum...cu uleiul de migdale , ce sa zic...eu nu prea am cearcane...si nici riduri...dar imi plac ritualurile de frumusete cat mai elaborate :)

    RăspundețiȘtergere
  21. aaa...si untul de shea...e grozav ...nu ramane gras pe piele , cel putin nu la mine...si e un picut satinat..mie imi place multttt...!

    RăspundețiȘtergere
  22. Azi mi-am comandat ulei de argan si unt de de shea ( gand la gand cu bucurie ) ... :P
    Sunt foarte curioasa de ele, abia astept sa le incerc.

    Uleiul de migdale il folosesc deja de vreo saptamana si ceva si ai avut dreptate, sunt tare multumita de el, am avut o iritatie la ochi, mi s-a uscat pielea foarte tare in cateva zone si nu imi trecea deloc cu cremele mele obisnuite, am dus-o asa vreo luna cred, si dupa exact 3 zile de utilzare a uleiului de migdale s-a refacut pielea. Miraculos pare, e un foarte bun produs hidratant.

    Eu as vrea, daca mi se pare ok uleiul de argan, sa inlocuiesc incet, incet, FlavoC pentru ca este un pic cam scump, o sa compar oricum rezultatele si va tin la curent...

    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna Simo, am vazut msj de mai sus: Nu am urmat un tratament de peeling, ci doar am incercat sa gasesc o crema cu ingrediente care inlesnesc o microexfoliere. Pana la urma am ales crema activa de la SVR. Peeling-ul, din cate am inteles, se face - in general - in cabinete specializate de catre medici dermatologi sau in saloane de cosmetica.

    Mi-a ramas gandul la Flavo-C dupa ce am urmarit cateva filmulete ale dermatologului din SUA de care iti vorbeam mai sus si care recomanda, ca seara - dupa un produs pe baza de acid salicilic sau acid glicolic (pe post de microexfoliant zilnic) - sa se foloseasca un produs (ideal) pe baza de vit. C.

    Dar crema in cauza nu a avut efecte pe termen lung, tenul meu luand-o razna... si am ajuns la concluzia ca trebuie sa trec pe produse care sa trateze cauza in profunzime...sa spun asa (de ex. produse pe baza de benzoil peroxid sau retinoizi (Retin-A, de pilda). Si abia dupa ce o sa capat tenul curat 99%, sa incerc si Flavo-c.

    In rest, nici nu mai stiu ce creme de zi/noapte sa folosesc, avand in vedere ca multe imi favorizeaza aparitia acneei in timp... chiar daca ele sunt formulate pentru acest tip de ten, problematic...au, totusi, ingrediente care blocheaza porii...sau-s iritante...altfel nu-mi explic de ce nu-s eficiente. Alte probleme de sanatate nu am.

    Chiar azi am gasit intr-o farmacie Flavo-C, tot la 60... la Dona insa, l-am vazut la 68ron, iar la Sensiblu parca e 65ron... insa, pentru cele din Buc., la farmacia TEI am vazut online ca-i 42.5ron, un pret chiar mai bun!:)

    Pupici.
    Un w-end relaxant!

    RăspundețiȘtergere
  24. ps: De unde ti-ai comandat uleiul si untul pana la urma? poate revii cu prime impresii dupa ce le primesti si le testezi,desigur.:)

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna, Dana,
    Mi-am comandat de pe Breslo untul si uleiul, linkul ce ti l-am dat mai sus. Mi s-au parut cele mai bune preturi, am citit numai feedback-uri pozitive si par a fi naturale 100%.

    Multumsc tare, tare mult pentru ''sideris.ro'', am vazut foarte multe informatii acolo, nici eu nu stiam ca se pot adauga uleiuri esentiale in produsele cosmetice, nu stiam decat de cele vegetale, dar incerc sa strang cat mai multe informatii si sa imi "fabric" propriile produse cosmetice...ma incanta foarte tare ideea.

    Filolele despre care mi-ai scris par a fi foarte interesant si super accesibile ca pret. Sunt curioasa de ingrediente, pentru ca nu au cum sa fie formulate asa cum scrie pe unde le-am vazut eu pe net, probabil e doar o lista de principale ingrediente, le-ai vazut pe undeva prin farmacie? Eu chiar as vrea sa le incerc... :p

    Saptamana viitoare imi vine comanda, untul de shea si uleiul de argan si o sa le si testez, probabil in viitorul apropiat o sa incerc ceva si de pe sideris, am vazut si kertatina vegetala, pe care as adauga-o in masca de par si alte miununatii... :p

    Multumesc tare mult, din pacate stau cam prost cu timpul si nu prea apuc sa ma documentez prea bine, dar totusi cred ca tie ti-ar prinde cel mai bine un produs de genul acesta ( natural ), ceva de care sa fii sigura ca nu blocheaza porii, eu sincera sa fiu, nu prea cred afirmatiile producatorilor referitoare la acest aspect, am observat pe pielea mea, daca nu este prea deshidratata si aplic un produs foarte hidratant, de genul cremelor pe care le folosesc iarna cand mi se usuca tare fata, imi apar si mie cosuri, desi producatorii se jura ca nu blocheaza porii si bla,bla...deci pe tine chiar te inteleg ca nu te impaci cu ele deloc, asa ca revin la ideea ca, dupa descriere uleiul de argan ar trebui sa iti fie potrivit...Cand il voi primi o sa iti descriu mai intai consistena ( cica ar trebui sa intre foarte usor in piele si sa nu lase fata uleiosa ).

    te pup si mai vorbim!

    RăspundețiȘtergere
  26. Simona, eu demarez in seara asta "operatiunea Flavo C"!:D L-am primit...te tin la curent in legatura cu impresii si rezultate...
    Pupici!
    (ilda76)

    RăspundețiȘtergere
  27. Abia astept, sunt curioasa cum il percepi tu, chiar nu demult mai citeam pe blogul unei alte fete ca il foloseste si ea in fiecare seara si adora senzatia de iluminare si destindere a trasaturilor...sper sa obtii si tu aceeasi senzatie...
    Eu mai am putin doar in sticluta, mi-a venit uleiul de argan si fac pauza pana il folosesc pe acesta sa vedem ce rezultate obtin...

    RăspundețiȘtergere
  28. Simo, am uitat sa
    te intreb. Ce culoare are serul cand deschizi sticluta cu Flavo-C? ai observat sa-si fi schimbat culoarea in timp? merci.;)

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna, Simona!
    Referitor la acest ser, am asteptat sa-l folosesc aproape 10 zile pentru a-mi spune primele impresii; am observat, asa cum spuneai si tu, ca da luminozitate fetei si ca destinde in mod vizibil trasaturile; se absoarbe rapid in piele si nu lasa luciu sau senzatia de gras daca ai grija sa nu aplici in exces; eu mai am un test la care il supun :)), implica perioada indelungata si utilizarea a cel putin un flacon: am un rid destul de bine conturat si vizibil intre sprancene (desi sunt o hlizita din fire!:D) - ei bine, asupra acestuia vreau sa-i vad efectele, dorindu-mi sa se amelioreze!
    Voi reveni in legatura cu acest "proiect"...:)
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna Ilda, sper sa vezi mesajul... te intreb si pe tine (ca si pe Simo, mai sus) pt ca inteleg ca ai o sticluta abia inceputa de Flavo-C. Poti sa-mi spui, te rog, ce culoare are acest ser imediat ce e scos din sticluta? E usor galbui-maroniu? sau e incolor?

    Vit C oxideaza relativ repede. Un articol interesant pe aceasta tema, aici:
    http://www.beautyavangarde.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=25%3Awhat-are-the-requirements-to-run-joomla-15&catid=31%3Ageneral&Itemid=147

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna, Dana!
    De la prima picatura folosita, serul din sticluta mea a avut culoarea galbui-maroniu!
    Voi citi ceea ce se afla la linkul atasat...
    Simona, ca gazda, sper ca nu te superi pe noi pentru faptul ca am comunicat astfel! :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  33. Merci mult, Ilda.
    Daca ai citit deja articolul, ai observat ca se preciseaza ca unii producatori confera aceasta nuanta galbui-maronie in produsele lor.

    Nu ma pricep prea bine..., pe de alta parte aceasta nuanta - ma gandesc - poate fi data si de nuanta altor ingrediente incluse sau (poate?) ca urmare a interactiunii ingredientelor intre ele...

    Am intrebat mai sus la gandul ca acest produs, (ca si altele similare) e destul de scump si daca tot dai un ban, macar sa fie eficient, nu?

    Nu-s 100% hotarata daca sa-l iau sau nu... dar curiozitatea cred ca o sa invinga si-o sa-l testez si eu in cele din urma. :)

    Sper sa-ti mearga bine cu el!! Sa ne tii la curent pls!! Iar cu acel rid, ai grija sa nu te mai incrunti :P si sa porti ochelari de soare ziua :) ...pe langa aplicarea acestui produs.

    Merci inca o data pentru raspuns!;)
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  34. Dragele mele, eu am fost plecata cateva zile din oras, de aceea nu am participat la discutie, insa fara griji puteti sa va impartasiti impresiile aici.
    Dana, intr-adevar inca de la inceput serul are aceea culoare de galben murdar, sa stii ca si eu m-am gandit la un moment dat la acest lucru, insa culoare e aceeasi de la deschiderea flaconului.
    Ma gandesc ca serul acesta are cea mai mare concentratie de ginkgo biloba si cred ca e normal ca acesta sa fie colorat, cred eu, in general toate extrasele din plante au culoare in mod natural.
    O sa scriu si ingredinetele,poate descopri tu cauza sau macar te ajuta sa-l evaluezi mai bine:
    - aqua
    - propylene glycol
    - ginkgo biloba extract
    - ascorbic acid
    - polysorbate 20
    - polysorbate 80
    - imidazolidinyl urea

    Ilda, Dana si cu mine ne-am hotarat sa incercam sa ne creeam propriul nostru ser cu vitamina C si dupa ce se va intampla acest lucru, te tinem si pe tine la curent cu rezultatele. Dana a gasit un filmulet interesant despre asta si am strans si eu cateva informatii de pe net.

    Sper sa te ajute cu ridul tau, exact acealasi rid m-a suparat si pe mine acum vreo 4 ani, inainte sa folosesc dermocosmetice, aveam unul fix acolo intre sprancene, insa dupa 2 flacoane de creama hidratanta mi-a disparut. Practic nu trebuia sa fie rid acolo, pielea imi era atat de deshidratata incat incepuse sa se rideze...acum se vede foarte vag, la fel doar daca imi e pielea foarte uscata, iti doresc bafta mare, mare si sa ne tii la curent...
    Va pup pe amandoua!

    RăspundețiȘtergere
  35. ulei de argan cosmetic importat din Maroc 130ml 10euro. Cine este interesat ma poate contacta la adresa vladcaraveteanu@yahoo.com tel.0763639468

    RăspundețiȘtergere
  36. Dana, am gasit si comentariile disparute, intr-adevar eram "spamuri", insa nu am stiut eu atunci unde sa le caut, nu stiam ca am si optiunea aceasta... :P
    De acum stiu...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  37. Il voi cauta si eu, sper sa il gasesc. Ma tenteaza sa il incerc, in special in zona ochilor. Este prima data cand aud de acest ser. Ma bucur ca am dat de acest review pe blogul tau, sper ca serul sa aiba efecte benefice si pentru tenul meu :*!

    RăspundețiȘtergere
  38. Eu am facut o pauza acum, din cauza bugetului, luna asta o sa imi prepar singura un ser cu vitamina C, insa daca nu da rezultate ma reintorc la acest ser, sincera sa fiu chiar ii simt lipsa ... :(
    Sper sa iti fie de folos si sa te ajute!
    pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Este un produs foarte bun! Il recomand

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna ziua,
    Produsul FLAVO C este disponibil in reteaua farmaciilor REMEDIA(B-Magheru), SensiBlu si HeplNet dar si in farmaciile terte( Farmacia Tei,Dorobanti,Basarab,Academia).

    Mai detaliat pe www.remedia.ro , www.facebook/aurigainternational.ro, e-mail:radu.schiaucu@tarus.eu
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  41. Il folosesc de o saptamana (dimineata si seara) si rezultatele sunt vizibile.

    RăspundețiȘtergere
  42. UITE CHIAR VREAU SA IL INCERC,EU FOLOSESC CU VITAMINA C PURA DE LA HERBALIFE SI SANT FOARTE BUNE CREMELE SI PRODUSELE,DAR ACUM O SA IMI CUMPAR ASTA SA VAD CUM ESTE,MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, draguta, eu nu sunt familiarizata cu produsele Herbalife, ce produs folosesti cu vitamina C de la ei, e tot un ser sau?
      M-ai facut curioasa, ma pun sa caut pe google mai tarziu :P

      Ștergere
  43. Poate va intereseaza reducerea din perioada asta :http://farmaciileremedia.ro/medicament/oferta-flavo-c-serum-antiaging-efect/
    Mare atentie, produsele cu vit C nu se folosesc vara sau cand va expuneti la soare.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna Simona:*:*:*:*
    Sunt Corina ( fta c genele)
    Am o mare problema,abia am 20 d ani si mi-a aparut riduri la ochii....se vad ff urat ff accentuate,cand ma dau cu fond de ten si mai urat:(
    Te rog ajuta ma,ce crema sa folosesc?
    Eu m-ai mult as prefera niste tratamente naturale (uleiuri,fructe) sa le fac acasa....
    MS frm ,astp rasp:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Corina!
      Eu am folosit cu mare succes ulei de migdale pentru zona ochilor. L-am cumparat de la plafar, vreo 5 lei 10ml si a fost fff bun pentru ridurile din zona respectiva. E foarte gras, dar folosit seara inainte de culcare cu un masaj scurt, e foarte eficient. Adica mie mi s-a parut foarte ok. Sper sa te ajute si pe tine. :)

      pupici!!!

      Ștergere
  45. Buna scumpa mea:*:*:*:*:*
    Nu nimeresc SI EU niciun tus bun,ba nu e prea negru ba etc......vreau un tus pt ploape, dar sa fie intens negru ( knd dau p ploape sa iasa in evidenta)
    Crezi ca ai putea sa imi recomanzi un tus bun:*:*:*:*:*:*:*
    TE pup !!:*:*:*
    Corina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Corina, sa stii ca si eu sunt in cautarea unui tus bun, ce ne-am nimerit :P
      Eu am folosit mult timp unul de la Rimmel, insa s-a cam scumpit in ultimul timp si am incercat sa gasesc o varianta mai ieftina, mi-am cumparat unul de la Flormar cu 18 lei insa nu-mi prea place, asa ca nu-l recomand. Am citit insa pareri foarte bune despre tusul de la Farmasi, costa in jur de 10 lei, depinde de stand, si am de gand sa-l incerc si eu. Am inteles ca e foarte negru si se comporta perfect pe pleoape
      Uite despre asta e vorba: http://www.farmasi.ro/farmasi-tus-de-pleope--p-25.html. E si in varianta cu pensula si carioca.
      Sigur il gasesti la un stand Farmasi.
      Sper sa iti placa, daca te hotarasti sa-l cumperi! :)
      Pup!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!